Удобство в шоколадовите тонове

Удобство в шоколадовите тонове

Всекидневна най-често изпълнява няколко функции: почивка за семейството, както и приемане на приятели и гости. Основното нещо е да се създадат най-удобните и функционален интериор без глобални щети за бюджета. Това ще ви кажа в днешния материал.

 • Дизайн функции
 • райониране            
 • Цветен дизайн
 • Разнообразие от стил решения
 • Съвети за дизайн 
Светла дневна в модерен стил

Светла дневна в модерен стил

Дизайн функции

Започвайки довършването на стаята, за начинаещите съставят план за действие за създаване на интериорен дизайн. В този случай трябва да разгледате някои от нюансите.

 1. светлина. Колкото по-лека е стаята, толкова по-тъмни оттенъци могат да се използват в дизайна. Ако естествената светлина не е достатъчна, струва си да се подготвят източниците й - тела, подови лампи и свещи. Добавете осветеност към огледални повърхности, които могат да се поставят в мебелите или на тавана.
 2. Използване на огледални повърхности ще увеличи визуално в обема на стаята.
 3. Подреждане на мебели зависи от формата на стаята. За квадратната форма е по-добре да поставите мебелите в центъра, за удължени мебели, да се поставят по стените. Най-лесният начин е зоните да бъдат направени в правоъгълна стая.
Перфектното решение за правоъгълна стая

Перфектното решение за правоъгълна стая

Важно! От използването на мебели само е необходимо, не можете да затрупате пространство, защото визуално намалява стаята.

райониране

Най-често дневна с трапезария и библиотека, но можете да се срещнете с други опции за зониране. За да получите функционална стая, трябва да оборудвате няколко важни области.

 • обяд. Основното е да изберете формата на масата. Ако част от стаята е квадрат, можете да изберете кръгла маса, за правоъгълни подходящ овален. Най-добрият вариант е опцията за плъзгащи се мебели, тъй като това ще освободи допълнително пространство.
 • За да подготвите място за книги, можете да приложите ниши, а след това пространството ще бъде по-свободно. Открити стелажи и системи с плъзгащи се врати значително спестяване на място.
 • Сравнително голяма стая от 22 квадратни метра. m дава възможност да го комбинирате със спалнята. В този случай диванът и леглото се поставят в една и съща стая. За да увеличите района, можете да комбинирате дневната с лоджия, тя също така ще добави светлина.
Добър пример за зониране с килими

Добър пример за зониране с килими

Споделяме пространство с различни подови настилки

Споделяме пространство с различни подови настилки

Оборудването на дневната, трябва да поставите мебели за приемане на гостите - диван, столове и меки столове.

Съвет! Можете да изберете за това poufs, защото те заемат по-малко пространство.

Интериор в скандинавски стил

Интериор в скандинавски стил

Към бележката! Почивка може да бъде обзавеждане с камина. Сега в продажба има различни Компактни, електрически задвижвани модели.

Камината ще бъде специална декорация на всяка всекидневна

Камината ще бъде специална декорация на всяка всекидневна

Работната част изисква маса, рафтове и удобен стол. Можете да избирате всяка част от пространството с различни нюанси и завършвания.

Към бележката! монтаж рафтове, екрани, панелите помагат да се очертае пространството. Също така се използва многопластови тавани или подове.

Холът е добро място за малка библиотека

Дневна - добро място за малка библиотека

Дизайн на цветовете в стаята

Без специални умения в дизайна, можете да създадете хол, който ще изглежда модерен и практичен. по-скоро Изборът на светлинни тонове, тъй като такива нюанси са по-лесни за комбиниране и ви позволяват да създадете атмосфера на отдих и релаксация. Вземете за декорация на стени снежнобял тапет или живопис - това ще позволи да съчетаете цвят с всякакви нюанси - всичко зависи от вашето въображение.

Светлите стени подчертават насищането на сините елементи

Светлите стени подчертават насищането на сините елементи

Обърнете внимание! На бял фон, ярки акценти, създадени с помощта на мебели, декор, необичайни осветителни тела. Това ви позволява да постигнете лесна, спокойна и уютна атмосфера.

Дневната в тихи цветове най-добре се приспособява към почивката

Дневната в тихи цветове най-добре се приспособява към почивката

 • Можете да изберете пастелни нюанси на естествени цветове, предизвикани от природата. Те помагат да се отпуснете и да се отпуснете след работа. Перфектно допълват ансамбълните елементи от интериора от естествено дърво.

Светло и богато завършване на всекидневната

Ако не сте фен на светлите цветове и те са твърде скучни за вас, обърнете внимание еклектични комбинации в интериора, от които дишат енергията и пролетното празнично настроение.

За любителите на ярки цветове

За любителите на ярки цветове

създаване имитация на тухлена зидария - ярък фон, за който се избират ярки мебели. Можете да изберете за наситени стени смарагдан сянка, тогава трябва да се разреди бели ниши на ръба и отвори в комбинация с неутрални цветове на мебелите.

Многоцветната всекидневна винаги ще се развесели

Многоцветната всекидневна винаги ще се развесели

Разнообразие от стил решения

при зониране на стаята всяка част е боядисана в определен сянка, а цветната скала е различна, различна от мебелите, не е разнообразна и не включва каустик. Но изборът на стил зависи от желанието и предпочитанията на собственика на жилища. Можете да разгледате различни опции: за стая от 22 квадратни метра. m ще се поберат в много от съществуващите упътвания за проектиране.

Hi-Tech

Тази опция ще се комбинира минимализъм и повече функционалност. Всички части са изработени от трайни, доста скъпи материали. Можете да вземете бели и нюанси на сивото за общия фон на стаята.

Съвет! За пода може да предпочетете плочки или ламинат от тъмно сив цвят. Стените ще изглеждат добре текстурирана мазилка.

Тапицирани мебели е най-добре се използва светлина и се използва в интериора много стъкло и пластмаса. За допълнително осветление LED лента светлина, който е разположен около корнизите. Тя позволява да се променя яркостта на осветлението в стаята. Украсете интериора могат да бъдат вази със сухи декоративни цветя.

Леките мебели визуално увеличават пространството

Леките мебели визуално увеличават пространството

Ориенталски стил

Тази опция предполага наличието на ярки цветове и цветни мотиви в финала. Основният тон може да бъде избран бежов и да го украсите с цветен украшение. Подовете са покрити с кръгла форма килим с малка купчина. Завесите са избрани не поразителни, с флорални шарки.

Ориенталските мотиви винаги изглеждат интересни

Ориенталските мотиви винаги изглеждат интересни

минимализъм

Този стил Липсата на ненужни подробности. Той съчетава ненужни цветове и текстури, което прави атмосферата уютна. Подхожда добре с интериора Мебели-трансформатор. Масите и рафтовете могат да бъдат изработени от стъкло и ги осветява с LED светлини. За да спестите място гардероби с плъзгащи се врати.

Чисто бяло и нищо излишно

Чисто бяло и нищо излишно

Класически дизайн

Тази декорация е модерна по всяко време и не остава остаряла през годините. Изберете приятно око нюанси на бежово или жълто. Мебелите трябва да са от естествено дърво от ценни видове, и тапицерия за мека мебел - от естествени тъкани или кожа. За завеси ще отговарят на атлас, коприна или кадифе - в зависимост от предпочитанията на собственика.

Таванът често е боядисан с бяла боя. Можете също така да покриете стените с боя или тапет с шаблон с нисък ключ. Полетата са покрити ламинат или паркет в дърво. понякога разпространи се с плочка, която имитира камък. Можете да разредете интериора, като нанесете картини, фигурки, състави от сухи растения, вази, възглавница.

Винаги изискан класически стил

Винаги изискан класически стил

Прованс

Тази опция Тя включва акценти върху декор, обзавеждане и декорация на стени. Маркирайте интериора, като използвате LED лента. За мебели използваме естествено дърво от светли тонове. За декора използвайте стари предмети.

Луксозен интериор в светли цветове

Луксозен интериор в светли цветове

Съвети за интериорни дизайнери

Създайте комфортна и привлекателна дизайнерска стая на 20 квадратни метра. m, трябва да проектирате правилно всички зони.

 1. Важно е да поставите мебелите така, че да не се натрупва пространство.
 2. Осветлението трябва да е едновременно интензивно и Допълнително, за да подчертаете всяка зона.
 3. Необходимо е да се намери точното място за диван и фотьойл, а също така поставете телевизор.

С правилното подреждане на мебелите можете да постигнете желания комфортен, комфортен дизайн на всекидневната.

Можете сами да проектирате проекта или да се свържете с професионален дизайнер. Ако изберете първата опция, струва си да проучите различните варианти за дизайн, които се представят в Интернет. Можете да използвате някои детайли и да създадете лице и нищо като дизайн.

Вътрешно помещение 22 кв.м. метър: оформление, цветове и ръководство за стил

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =