Ъгловият диван wolberg ще ви помогне да организирате пространството в големите стаи. Тя ще осигури благоприятна зона за отдих

Ъгловият диван wolberg ще ви помогне да организирате пространството в големите стаи. Тя ще осигури благоприятна зона за отдих

Времена, когато във всяка хол на стената имаше обемен пакет с нелепо столове, потънаха в забвение. От момента, в който ъгловите мебели влязоха в модата, вниманието на собствениците на много апартаменти веднага привлече Ъглов диван Vol'berg. Това е модерен аналог на типично тапицирани мебели, които не заемат много място и са в състояние да организират ергономично пространството, перфектно прилепващи към всякакви размери на стаята.

Както можете да познаете от заглавието, произвежда нашият скромен красив германски продуцент Андреас Уолк. Разбира се, нищо не се знае за това, само истинската германска скромност и качество говорят сами за себе си, което се потвърждава от множество клиентски отзиви. И какво още е необходимо при идеално съотношение цена-качество?

Съдържание:

 • Вътрешно съдържание
 • Технически характеристики
 • Допълнителни елементи
 • Делфините не са само в морето
 • Появата също е важна
 • Ценоразпис
 • Плюсове и минуси
Удобството е основната характеристика на диваните дивани. Тези мебели са подходящи за домашна библиотека и хол

Удобството е основната характеристика на диваните дивани. Тези мебели са подходящи за домашна библиотека и хол

Диван Volberg - универсално решение за апартаменти и къщи с различни размери

Диван Volberg - универсално решение за апартаменти и къщи с различни размери

Диван wolberg в къща-хижа

Диван wolberg в къща-хижа

Вътрешно съдържание

Впечатлете основните размери. Може да се види, че производителят е или голям човек, или имаше проблем с високи хора, накратко, той не застана върху материалите и не спаси размера. В същото време диванът не заема ненужно пространство в стаята, този приятен парадокс се дължи на компетентното подреждане на частите и удобството на средната височина на облегалките.

параметри

 • височина 90 см;
 • дълбочина 155 см;
 • ширина 260 см;
 • спален в чиста форма 143 х 200 см.

Възглавници и седалки пълна със синтепон и полиуретанова пяна и това е практически ортопедичен дизайн, който поради дължината и качественото пълнене дава пълна почивка на двама много високи хора едновременно. Диванът също елиминира нуждата от закупуване на допълнителни места, като може да се настанят няколко гости. Заслужава да се отбележи, че той има отлична височина на седалката, която няма да причини неудобство на хората с дълги крака. Тя не е занижена, както в повечето ъглови модели.

Wolberg диванът ще ви спести от необходимостта да купите допълнителни места. Удълженият дизайн позволява свободно настаняване на няколко човека

Wolberg диванът ще ви спести от необходимостта да купите допълнителни места. Удълженият дизайн позволява свободно настаняване на няколко човека

Технически характеристики

Ъгловият диван Wolberg се разгръща, превръщайки се в пълен спален. В долната му част има просторна и удобна кутия, която може да се използва за съхранение постеля и други елементи.

В долните чекмеджета на дивана можете да съхранявате леглата

В долните чекмеджета на дивана можете да съхранявате леглата

Дългите дивани wolberg могат да се превърнат в основен елемент на стаята поради размера му. Отличен за диван за дневна с панорамни прозорци

Дългите дивани wolberg могат да се превърнат в основен елемент на стаята поради размера му. Отличен за диван за дневна с панорамни прозорци

Типът ъгъл е универсален - това означава, че можете да създадете ъгловата част отляво или отдясно в зависимост от желаната позиция. За да направите това, просто преместете предната част. Това не е единственото предимство Ъглов диван Wolberg, монтажът му е прост, просто следвайте приложените инструкции.

Съвет! Ако не разбирате инструкциите или поради други причини не можете сами да съберете дивана, можете да наемете специалист, който ще ви помогне да сложите детайлите заедно за 10% от общите разходи. Това не е толкова на достъпна цена.

Вие можете да съберете самият диван wolfberg. Мебелите са завършени със специална инструкция

Можете да се събере самият диван wolfberg. Мебелите са завършени със специална инструкция

Допълнителни елементи

Нашият немски wolberg е снабден с интересен детайл - Подлакътникът е в съседство с подлакътника. На него можете да поставите купчина книги, списания или временно да сложите чаша кафе и ваза с бонбони. Простотата, функционалността и максималният комфорт са мотото на немското качество.

Диван Volberg - гаранция за немско качество на достъпна цена

Диван Volberg - гаранция за немско качество на достъпна цена

Делфините не са само в морето

Механизъм, наречен "делфин" - друга положителна точка, която отличава ъгловия диван wolberg от други видове. Прегледите за предимствата му са впечатляващи.

Сгъваемата конструкция е направена под формата на делфинов механизъм

Сгъваемата конструкция е под формата на механизъм "делфин"

Какъв е механизмът "делфин"?

Този дизайн, който се състои от метални конзоли, произведени чрез щамповане, прикрепени към дъното на дивана, по който земята дървена рамка. Основата на рамката Wolberg диван е качествен бор, рамката се простира по протежение на водачите, като се използват ролки, закрепени върху долната кутия.

За да го разложите, е достатъчно да натиснеш сънната част надолу по дъното и леко да я повдигнеш, за да я сложиш на едно ниво със седалката. Това е буквално няколко лесни движения.

Съвет! купуване мека мебел с механизъм "Делфин", стои на място няколко пъти, за да провери дали е приложим. Ако всичко е наред, това ще ви издържи век, а ако не, по-добре веднага да смените дивана.

Постоянното възстановяване на механизма за първоначално конфискуване няма да струва много.

Появата също е важна

Материалът, избран за тапицерията, е различен. Във връзка с това Волберг е разделен на няколко категории.

Три текстурирани решения на дивани в Wolberg:

 1. Мегабос е "модерна" тъкан, приличаща на тънка и скъпа завеса с фини и плътни влакна, плюс типични аристократични цветове на покорно сиво, кафе тонове или шотландска клетка дават усещане за сдържан шик. Някакъв бизнес лаконизъм с измамна простота, което явно означава между линиите: "скъпо".
 2. гоблен - любим на много майстори на вечния гоблен с класически цветове. Това е почти класически - "луксът не е убит". Човек, който поне веднъж се грижи за нещата от тази тъкан, знае, че това е идеален външен вид за всички времена без много усилия. Той не е много мръсен, почти не изтрива с времето и винаги предизвиква бяла завист сред гостите, които често имат чувството, че са седнали на платното на известна картина от Лувъра.
 3. Велур, ekozhzha - знак или илюзия за просперитет, изглежда чудесно във всеки случай. С мек и нежен велур всичко е ясно, но какво е еко кожа? Тази изкуствена кожа е истински подарък за страдащите от алергия и представители на "Грийнпийс". Той не предизвиква дразнещо надраскване и не ви кара да плачете за невинно убити крави и влечуги. Учените успяват да измислят нов начин за производство на изкуствен заместител чрез добавяне на полиуретанова пяна, оставяйки зад себе си грубите несъвършени аналози на PVC. Все пак, си струва да се обмисли дали си струва красотата на жертвите, ако имате котка с остри нокти или куче с остри зъби. Но ако няма животни, се поддавайте на възхищение и избирате смело.
Megaboss - популярен модел на Wolberg за къщи в класически стил

"Megaboss" - популярен модел на Wolberg за къщи в класически стил

Диван с покритие"гобелен" неприхотлив в уходе и долго сохраняет эстетический вид

Диванът с покритие от гоблен е непретенциозен при напускане и дълго време запазва естетически вид

Велурен диван - класически за всекидневната

Велурен диван - класически за всекидневната

Коженият диван wolfberg изглежда луксозен и модерен

Коженият диван wolfberg изглежда луксозен и модерен

Със сигурност ще бъдете изненадани от богатите избор на цветове. Има всички възможни нюанси на дъгата както при монофонични изпълнения, така и при геометрични наслада и екстравагантни цветя. Остава да се отнесете към общия интериор на стаята, където ще живеете прекрасният и измамно скромен Волберг.

Ъглов диван Wolberg: цени

Ако сте впечатлени от такъв диван, можете да го купите от всеки магазин за мебели или от сайтове за дистрибуция, където просто трябва да направите поръчка и да изчакате няколко минути преди обаждането на мениджъра.

Това не е толкова скъпо - средната цена на ъгъла на диван Volberg варира от 19 000 до 25 000 рубли.

Плюсове и минуси

плюсове:

 • в същата област, както и при типичните дивани, всъщност вълкобетовете дават повече места;
 • възможност за избор на ъгъла;
Универсален ъгъл е подходящ за поставяне на диван във всяка стая

Универсален ъгъл е подходящ за поставяне на диван във всяка стая

 • уникален вид;
 • ортопедичен пълнител, като дава възможност да се отпуснете много високи хора и да се погрижите за удобно поза за сън;
Диванът има ортопедична основа и е удобен за спане

Диванът има ортопедична основа и е удобен за спане

 • висококачествена тапицерия с огромни вариации на избор;
 • надежден механизъм за сгъване;
 • възможност с него пространство за зониране;
Озеленяване с диван

Озеленяване с диван

 • допълнителна тайна място за съхранение;
 • функционалност - наличие на маса;
 • Достъпна цена.

минуси

Няма нищо, освен че някои купувачи се оплакват, че магазините в техния град не са толкова богати избор на тапицерия, както е посочено от производителя. Но има изход - правилният вариант винаги може да бъде поръчан на представителите на уебсайтовете. Понякога негативите регистрират отсъствието капаци. Въпреки това, малко какъв диван може да "се похвали" като бонус допълнителни случаи. Освен това, не е трудно да се намерят одеала за идеалните пропорции на Wolberg независимо, ако е необходимо. Така че това не е минус, а субективни мнения и оценки, защото те не касаят качеството.

Wolberg - не е обикновен ъглов диван, който скромно ще се изправи срещу стената. Външните форми и вътрешното съдържание са толкова идеални в оптичните и качествените отношения, които искат да бъдат изложени. Местоположението му определено се вижда в центъра антре. Чрез закупуването на този шик стилен немски език, вече ще знаете предварително, че като донесете дивана вкъщи, веднага с гордост го опознавате с всички роднини и приятели, любящо потупвайки подлакътника. Така че всичко е вече в колекцията? Запознайте се: това е Волберг, сега той ще живее с нас!

Ъглов диван wolberg - незаменима мебелировка в хола

Диван Volberg - незаменима мебелировка в хола

Ъглов диван Volberg: стилен и функционален немски за вашето семейство

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

89 − 83 =