Kuća započinje s ulaznim dvoranom i započeti ćemo naš izbor s zapanjujućim hodnikom u stilu"total white"

Kuća započinje ulaznom dvoranom i započeti naš izbor s zapanjujućim hodnikom u stilu "ukupnog bijelog"

Bijela vrata u unutrašnjosti - klasična i najsvestrana mogućnost za dom. izbor unutarnja vrata Danas je ogroman i za bilo koji dizajn možete pronaći pravi. Za neke, bjelina se može činiti, na prvi pogled, previše dosadna ili nepraktična, međutim, takvo unutarnje rješenje ne gubi relevantnost do sada.

  • Prednosti bijelih vrata
  • Bijela vrata u različitim stilovima interijera
  • Kombinacije boja: što se kombinira
Luksuzni parizsijski apartmani, gdje su rezbareni listovi vrata samo djela

Luksuzni parizsijski apartmani, gdje su rezbareni listovi vrata samo djela

Djelomično oblaganje zidova umjetnim kamenom za opeke i bijela vrata

Djelomično obloge zidova s ​​umjetnim kamenom za opeku savršeno osvjetljavaju svijetle nijanse

Kameni zidovi i bijela vrata su vrlo zanimljiva i uvijek svježa kombinacija

Kameni zidovi i svjetla vrata - vrlo zanimljiva i uvijek svježa kombinacija

Valjkasti elementi i jednostavni, bez dekor, lan

Valjkasti elementi i obična platna bez dekor

Modernizam i bijelo u unutrašnjosti

Modernizam i bijelo u unutrašnjosti

Prednosti bijelih vrata

Dugo su vremena bila prisutna bijela vrata u gotovo svakoj sobi u post-sovjetskom prostoru - bilo u uredima državne uprave ili uobičajenim stanovima. Kada ljudi imaju izbor, većina je napustila dosadna svjetla vrata u korist tamnije i drvo. Posljednjih godina došlo je do obrnutog trenda. Američki i europski dizajneri često koriste vrata svijetle boje u njihovom interijeru, ne računajući ih banalnim. Koje su prednosti na vratima slične boje?

  • prilagodljivost. Oni se savršeno uklapaju s bilo kojim boja unutrašnjosti. Bez obzira na boju zidova ili namještaja u sobi, bijela je savršena za svaku okolinu. Takva vrata su neutralna i nemaju snažno vezanje za stil, ako nema dodatnih dekorativnih elemenata. Nije bitno koja boja i tekstura podne obloge u sobi, bijela vrata neće biti u sukobu s laminatom, parketom ili sagom. Što se ne može reći o drvenim vratima, da odaberete sliku na parket u sobi je vrlo teško. Većina apartmana ima bijele prozorske okvire, kombinacija vrata i prozora je vrlo važna u unutrašnjosti, daje joj cjelovitost i potpunost. Bijeli list jednako je povoljan u dnevnom boravku, spavaćoj sobi, dječjoj sobi, hodniku, kuhinji ili kupaonici.
Bijela vrata unutrašnjosti. Stil kontemporari, vrlo pogodan za apartmane u modernim stambenim zgradama i bijeloj boji pregradnih kliznih vrata

Vrlo pogodan za apartmane u modernim apartmanima je stil suvremene i bijele boje kliznih vrata

"Невидимая" роторная дверь

"Nevidljiva" rotacijska vrata

  • Prozračnost. Većina moderno stanovanje ne može se pohvaliti velikim područjem. U uskom prostoru, bijela boja je najpovoljnija. On neće teretiti sobu, štoviše, da će mu dati laganost i prozračnost. Jednostavnost takvih vrata ne može privući pažnju na sebe, ali ga ne odvaja od glavnih elemenata unutrašnjosti. Najpogodnije je kombinirati bijela vrata s zidovima neutralnih tonova u malim prostorijama. U tom slučaju stvara se iluzija cjelovitog prostora, kada se čini da je zid kontinuiran, a prostorija je produljena. Također, vrata za mlijeko su idealna za sobe s niskim stropovima, pomoći će vam da povučete prostor.
  • Praktičnost. Mnogi se boje staviti bijele posteljine zbog mogućih prljavština i otisaka prstiju na njih. To vrijedi samo ako kuća ima malu djecu. Zapravo, s pravilnom skrbi, oni su praktičniji. Nisu tako vidljive prašine, kao i na tamnim površinama.
Bijela vrata u kuhinji u unutrašnjosti sivog stana

Lagana vrata u kuhinji u unutrašnjosti u stilu potkrovlja

Kontrast crno-bijele kombinacije u kupaonici

Kontrast crno-bijele kombinacije u kupaonici

Bijela vrata u različitim stilovima interijera

Unatoč svojoj svestranosti, postoje neki stilovi interijera gdje vrata svjetla boje izgledaju najpoželjnije:

  • Skandinavski. Interijeri dizajnera nordijskih zemalja, kao i nitko drugi, neprestano izražavaju svoju ljubav prema bijelom. Njihovi projekti zadivljuju svojim jednostavnim, čistim crtama, oblicima i bojama. Bijela je jedna od ključnih boja za skandinavce. Oni se ne boje koristiti ga maksimalno u unutrašnjosti. Skandinavski apartmani ne može se pohvaliti velikim područjima, baš kao i naša. Stoga je svijetli raspon za njih najbolje rješenje za povećanje prostora. Budući da skandinavski stil nosi sve prirodno i prirodno, vrata za ovaj interijer će odgovarati lakoni i bez dodatnih ukrasnih elemenata. Jednostavno obojano drvo s diskretnim priborom - tako da izgleda kao klasična vrata u stilu skandinavskog minimalizma. Istodobno, dizajneri se ne boje kombinirati vrata s bijelim zidovima, a pod često su postavljeni prirodnim parketom ili prekriveni mekanim sagovima.
  • Minimalizam. Jednostavnost i strogost ovog stila savršeno nadopunjuju kratkih bijelih vrata bez dodatne dorade s najviše jednostavnim priborom. Nije važno što su boje prisutne u unutrašnjosti, bijele otvori se uklopiti u bilo koji stan projekta. Čak iu mračnoj prostoriji sa zidovima smeđe ili svijetlo sive vrata će izgledati pobjednika ako im podršku bijele letvica na pod ili strop i prozorskih okvira.
Kuhinjski studio u skandinavskom stilu

Kuhinjski apartman-studio u skandinavskom stilu

Bijela vrata u svijetlo sivoj skandinavskoj blagovaonici izgledaju prilično mirno i tradicionalno

Bijela vrata u svijetlosivoj blagovaonici izgledaju prilično mirno i tradicionalno

Lasersko rezanje za metal omogućuje stvaranje tako delikatnih remek-djela za one koji traže laganu prozirnu podjelu vrata

Lasersko rezanje za metal omogućuje vam stvaranje osjetljivih remek-djela za one koji traže laganu podjelu vrata

  • Baroka, carstva, romantičnog i bilo kojeg klasičnog stila. Bez obzira na bogatstvo ukrasa i sjaj postrojenja, bijela vrata će biti prikladna kako u mirnom klasičnom interijeru tako iu najupadljivijem. Prije su se spremno služili u palačama i kućama bogatih aristokrata. Uz pomoć ukrašavanja i dekoracije možete čak i najjednostavniji element interijera dati malo šik. Bijele ili aiouri boje u unutrašnjosti barok izrađena od prirodnog drva, ukrašena rezbarijama, elementima štuko i bogatim zlatnim priborom.
Elegantna kombinacija antike i modernosti i visokih vrata s dvostrukim listovima

Elegantna kombinacija antike i modernosti i visokih vrata s dvostrukim listovima

Kombinacije boja: što kombiniraju bijela vrata unutrašnjosti

Vrata neutralne boje mogu se uspješno kombinirati s bilo kojim drugim bojama unutrašnjosti. Osim toga, možete ukrasite vrata različitih boja kako bi se stvorio cjelovitost cijelog interijera. Koje su boje najsjajnija vrata najbolje uklopljena?

Prvo, naravno, s bijelom. Ako je cijela soba izrađena u bijeloj, to je logično i vrata učiniti isto. Za održavanje cjelokupne slike neće biti potreban nikakav dodatni naglasak. Ako zidovi imaju topliju hladu bijele - mliječne,bež ili automobila, potrebno je opreznije odabrati ton vrata, možda će vrata izgledati najbolje u istoj boji kao i zidovi.

Klizna vrata izrađena od bijelog mat plastičnog materijala u uskom hodniku

Klizna vrata izrađena od bijelog mat plastičnog materijala u uskom hodniku

Drugo, bijelo izgleda sjajno uz kontrastne boje - čokoladu, plavu, zelenu, ljubičastu i crnu. Kombinacija bijele i plave boje široko se koristi u interijerima mediteranske teme. Bijela platna je najprikladnija za morska unutrašnjost, izrađene u svijetlim bojama azurnih i pijeska.

Patina i bijela plastika - kombinacija koja se češće javlja zbog prisilnih okolnosti u komercijalnoj okolini. Ali takve neočekivane kombinacije mogu se koristiti i za kućnu upotrebu

Patina i bijela - kombinacija koja će revitalizirati unutrašnjost čak najskromnijeg doma

Zelena unutrašnjost dnevnog boravka i bijelih vrata

Zelena ljestvica u unutrašnjosti dnevnog boravka i svjetlosnih vrata

Neobarokni: elegantan uzorak letvica i štukature koji uokviruju vrata

Neobarokni: elegantan uzorak letvica i letvica

Nije potrebno kombinirati bijela vrata s laganim podnim pokrovom. Vrlo je zanimljiva ova kombinacija i tamni drveni pod. Da biste zadržali ukupnu sliku, možete upotrijebiti dodatne elemente - prozori od vitraja, ulošci od stakla, postolje pravilne boje, pribor. Na primjer, mračna pločica će pomoći izbjeći bijeli list iz općeg interijera, izrađenih u smeđim ili sivim tonovima. Također, koristeći tamnu podlogu i široke tračnice, možete se usredotočiti na samu vrata, ističući ih od cjelokupne slike.

Ostakljenje u vitrajanim prozorima na ulaznim drvenim vratima

Ostakljenje u vitrajanim prozorima na ulaznim drvenim vratima

Vrata sa staklenim umetcima će najuspješnije izgledati u svijetlim i zračnim interijerima. Ne vizualno olakšavaju prostor, ostavljajući prostor svjetlu. Ovo je izvrsno rješenje za male apartmane.

Najsuvremenija verzija vrata su laconic u izgledu. Složeni ženski dekor u biljnim motivima i zaobljenim oblicima - definitivno nije u trendu za danas

Najsuvremenija verzija vrata su laconic u izgledu. Složeni ženski dekor u biljnim motivima i zaobljenim oblicima - definitivno nije u trendu za danas

Bijela vrata unutrašnjosti: 30 + najboljih dizajnerskih ideja i rješenja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 87 = 97