Košara za dežnike popolnoma dopolnjuje notranjost vstopnega prostora

Košara za dežnike popolnoma dopolnjuje notranjost vstopnega prostora

Časi, ko so dežniki ostali odprti na hodniku, so že dolgo minili. Zdaj je kraj za njihovo skladiščenje lahko odličen dekorativni element, ki ga je treba izbrati zelo previdno glede na pomembno točko: voziček bo pomagal pravilno sušiti dežnik, kar pomeni, da pripomoček traja dlje.

 • Zakaj potrebujem krovno košarico?
 • Izbirna merila
 • Pripravljene možnosti
 • Košare z lastnimi rokami

Eleganten dodatek za"спасателей" от дождя

Eleganten pripomoček za reševalce pred slabim vremenom

Zakaj potrebujem takšen pripomoček?

Stojalo za košare ali dežnike je prostor, kjer lahko udobno namestite zložljivi dežnik in dežnik. In ta objekt bo zelo koristen v hiši, poleg tega pa bo dopolnil tudi splošno slogu hodnika.

Bodite pozorni! Domov Pripomočki za suho vreme dež v jasno ni priporočljivo, kot list na kupolo raztegne in izgubi trdnostne lastnosti.

Oblika Neskuchny hodnika krasi nenavadno obliko stojala

Neskuchny dizajn hodnika krasi nenavadno obliko dežnik stojalo

Ker so dežniki nameščeni v mokri koši, je pomembno, da je dno trdno ali pod njim obstaja posoda za zbiranje vlage. V tem primeru se bodo izognili neuporabnim lokom na tleh.

Izbirna merila

Pri nakupu ali ustvarjanju koša za dežnike z lastnimi rokami bodite pozorni na nekaj točk.

 1. Zmogljivost. To se nanaša na število dežnikov, ki jih lahko sprejmejo košare. Če v sami košari ni prostora, je 5-7 vgrajenih dežnikov.
 2. Slog izdelka. V vsakem primeru bi morala uskladiti z vsaj enim elementom v hodnik (hodnik). Na primer, z Obešalnik, polica za čevlje, ozadje.
 3. Material in oblika izdelkov.
Kovinska stojnica se organsko prilega videzu prostora

Kovinska stojnica se organsko prilega videzu prostora

Tudi pri izbiri je treba določiti glavno nalogo tega predmeta v notranjosti - funkcionalnosti ali dekorju. V prvem primeru ga morate skrbno izbrati v skladu s slogom in zasnovo prostora. V drugem primeru lahko kupite preprosto, vsestransko možnost. Kaj natančno so lahko, bomo podrobneje razmislili.

Pripravljene košare, ki jih lahko kupite v trgovini

Posebno pozornost posvečamo materialu, ki narekuje videz izdelka. Upoštevajmo vse možne košare, iz katerih je mogoče dobiti.

Proračunska plastika

Takšni modeli veljajo za najbolj dostopne. Plastične košare imajo preproste oblike in nevtralne barve, zato pri izbiri ni težav. Ne morejo jih stalno hraniti na hodniku, in jih dobiti, ko morate posušiti dežnik. Operite plastično košaro, ni pa težka, saj je material močan.

Bodite pozorni! Plastična košarica bo videti v tujini na hodniku, izdelana v Neoklasični slog ali barok, saj je precej preprosta.

Metal

Ta možnost je bolj predstavljiva, zato lahko deluje tudi kot eleganten element dekorja. Še posebej priljubljena ponarejenih izdelkov, ki so elegantne in hkrati temeljite. Pick podobnega, bo imel za vsako notranjost na prvem mestu zaradi vsestranskosti materiala.

Na opombo! Prostorni so, vendar ne zasedajo veliko prostora. Poleg sesalcev, lahko v ta namen shranijo in zložijo v številnih modelih, kljuke in nosilce.

Seveda je cena takega funkcionalnega elementa dekorja veliko višja, saj je pogosto ročno izdelana.

Drevo

Zdi se, da je vlaga in les nezdružljiva, toda v primeru košare za dežnike to ni tako. V celoti je mogoče ustvariti iz tega gradiva ali vključiti njene posamezne elemente. Ker je večina pohištva iz lesa, ne bi smelo biti težav pri urejanju notranjosti.

Pomembno! Košare iz lesa so veliko cenejše od kovine. Edina izjema, če se uporablja pri njihovi izdelavi dragocene pasme ali edinstvene tehnologije obdelave.

Treba je spomniti, da morajo takšni elementi nujno imeti zaščitni premaz, ki lahko zaščiti naravni material pred vlago. V vsakem primeru mora biti.

Steklo in keramika

Obe možnosti sta izvrstna in izgledata izvirno. Kar se tiče stekla, se pri izdelavi uporablja le visoko trdnost, odpornost na udarce. Lahko prenese težke obremenitve, tudi če je dežnik netočno postavljen v košaro. Takšni modeli so drugačni po obliki in zmogljivosti. To pomaga pri izbiri možnosti za notranjost.

Pomembno! Pomemben problem pri uporabi - jih je treba nenehno brisati iz madežev in madežev.

Kar se tiče keramike, je zastopana v različne barve, kar je zelo priročno. Seveda je tak material bolj krhek kot steklo, zato ga morate skrbno sprijazniti. Pogosto je oblika takšne košarice bolj všeč vaza, lahko opravljajo v obliki živali, ptic.

Ekstravagantno skladiščenje dežnikov

Ekstravagantno skladiščenje dežnikov

Nestandardne možnosti

V prodaji so košare, ki se razlikujejo po izvirnosti. Med temi možnostmi so:

Material Značilnosti
Rothang Okolju prijazen material, ki je pristen videz. Pletena košara je super. To ustreza hodniku, ki se izvaja s finišom naravnih materialov. Oblike so zelo raznolike.
Usnje Ta možnost premije ni na voljo vsem. Poleg tega izgleda organsko le v nekaterih stilih notranje opreme. Oblika takšnega izdelka je cilindrična.
ideje za ustvarjanje košare sami
 1. Pocinkano vedro. Ta možnost je najbolj dostopna. Vse, kar potrebujete, je kupiti visoko kakovostno pocinkano vedro v trgovini in jo pokriti z emajlom barve, primerne za notranjost.
 2. V poslu lahko gre celo starih pločevink, visokih lončenih posod. Seveda jih je treba predhodno očistiti, najbolje barvati in preveriti celovitost.
 3. Plastična cev. Še ena, ki je cenovno ugodna rešitev. V trgovini z zgradbami bi morali poiskati cev z največjim premerom. Treba ga je razrezati na ustrezno velikost. Barva plastike je večinoma siva, zato morate poskrbeti za dekoracijo. Na primer, lahko zaprosite samolepilni film, obseg barv in okrasnih elementov, ki je ogromen.
 4. Drevo. Odlično izgleda lesena košara, ki se je z lahkoto spustila do širine 5 cm. Višino in kapaciteto lahko prilagodite po svoji presoji. Pokrijte z zaščitnimi impregnacijami in laki.

Zaključek

Korpica za dežnike je koristna dodatna oprema v hiši, še posebej v jeseni, ko so dežniki skoraj vsak dan. Lahko postane tudi eleganten dekorativni element. Takšno košarico lahko kupite ali delajo z lastnimi rokami. Glavna stvar je, da se ne bojte eksperimentirati!

Vrste košare za dežnike: pregled že pripravljenih opcij in elegantnih zamisli z lastnimi rokami

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

63 − = 55