Keittiö-studio, jossa valkoiset julkisivut

Keittiö-studio, jossa valkoiset julkisivut

Kiinteistö on kallista, tilillä joka neliömetri. Siksi monet ihmiset ostavat studio-huoneistoja, jossa kaikki on samassa paikassa ja näkyvissä. Jos kuitenkin yhden huoneen sisustus on tarpeen varustaa alueella noin 36-40 neliömetriä. m, niin se ei ole niin helppoa levittää huonekaluihin. Tärkein tehtävä tässä tapauksessa on tehdä toiminnallinen muotoilu, Ja jos se on myös tyylikäs, se on erinomainen bonus!

 • Vaikeudet, joita on käsiteltävä
 • Alkuperäiset ideat ja temput
 • Tilojen vyöhyke
 • Tuntemattomia varastointijärjestelmien sivustoja
 • Huonekalujen valinta
 • Sisustustyypit
 • johtopäätös
Bed valkoisten verhojen takana

Bed valkoisten verhojen takana

Vaikeudet, joita on käsiteltävä

Suurin ongelma on avaruuden järkevä organisointi. Et todellakaan halua, mutta on korostettava muutamia keskeisiä vyöhykkeitä:

 1. Makuuhuone.
 2. työtila.
 3. keittiö.
 4. Paikka vastaanoton vastaanotolle.
 5. Jos on lapsi, sinun on varattava hänelle nurkka.
Zonoituminen tapetilla

Zonoituminen tapetilla

Valkoinen keittiö sisätiloissa

Valkoinen keittiö sisätiloissa

On syytä valmistautua, mikä ei ole helppoa, vaan sen mukauttaminen ja jopa kestävä tietty tyyli todella.

Vihje! Menestyäkseen yhden huoneen huoneiston toiminnallinen kaavoitus, tulisi selvästi erottaa kaksi vyöhykettä: vieras ja yksityinen.

Pieni läpinäkyvä osio erottaa makuutilaa olohuoneesta

Pieni läpinäkyvä osio erottaa makuutilaa olohuoneesta

Pieni podium ja verhot erottavat lastentarha-alueen

Pieni podium ja verhot erottavat lastentarha-alueen

Alkuperäiset ideat ja temput

Suunnittelussa, tyyliä valitessasi, voit käyttää alkuperäisiä temppuja, jotka hyödyttävät sisustusta.

Selkeä vyöhyke

Tässä tapauksessa on kätevää käyttää huonekaluja. Sen avulla voit järjestää alueita vieraille, työhön, lepotilaan. Tässä tapauksessa voit laittaa asunnon:

 1. hyllykkö, mutta ei seuloja, jotka vievät paljon aluetta.
 2. Sihteerit, ei kirjoituspöydät.
 3. Lipastot. Älä ajattele, että ne ovat malleable: joissakin niistä vaatteita voi sopia enemmän kuin standardi (keskikokoinen) kaappiin.

Tärkeää! Oikean suunnittelun ansiosta visuaalisesti voi jopa suhteellisen pieneen tilaan lisätä.

Tyylikäs kiiltävä keittiö, jossa tiilihelmi

Tyylikäs kiiltävä keittiö, jossa tiilihelmi

Sänky on kätketty kaapin taakse

Sänky on kätketty kaapin taakse

Poista se, mitä ei vaadita

Moderni sisustus, voit turvallisesti luopua tällaisista Neuvostoliiton jäljellä olevista jäännöksistä seinä, sohva (jos hän ei ole nukkuja), tuolit. Tuo huonekalu, joka nyt löytyy, on erittäin kätevä ja käytännöllinen ja mikä tärkeintä - kompakti. Tällainen monimuotoinen alue on valittava tällaiseksi. Vivid esimerkit:

 1. Jos koko perhe kokoontuu sohvalla istuvalle TV: lle, tuolit eivät tarvitse mitään.
 2. Vieraat voivat istua lattialla, vuori mukava ja pehmeä tyyny. Ne ovat pienikokoisia, lisäksi ne voidaan poistaa kaappi tai parveke.
 3. Jos työskentelet kannettavan tietokoneen kanssa keittiöpöydällä, ei ole järkevää varustaa erillistä työpaikkaa.

Sinun tarvitsee vain todella miettiä, mitä perheen tapoja ja tämän perusteella tehdä valinnan tämän tai minkä huonekalujen hyväksi.

Sohva + sänky

Ei, emme suosittele käyttämistä vuodesohva sijaan sänky, vaikka tämä on myös hyvä ratkaisu. On parasta laittaa nämä kaksi kohdetta alkuperäiseen tapaan - takaisin toisiinsa. Tällöin on mahdollista luoda enemmän tai vähemmän eristetty alue - nukkumisalue ja vapaa-ajan paikka.

Bed-muuntaja voi säästää paljon tilaa

Bed-muuntaja voi säästää paljon tilaa

Zoning sohvalla

Zoning sohvalla

Kohtuullinen väriterapia

Jopa yhden huoneen huoneisto haluat täyttää kirkkaita elementtejä, ja sitten et voi liioitella sitä, koska tämä johtaa siihen, että huone on vielä visuaalisesti ylityöllistetty. Mutta on olemassa tie ulos - tehdä kirkkaita aksentteja pienissä elementeissä sisustus, tekstiilit tai pienet kalusteet.

Moderni studio valkoisella värillä

Moderni studio valkoisella värillä

Tyylikäs moderni sisustus, jossa on kirkas tuoli

Tyylikäs moderni sisustus, jossa on kirkas tuoli

Ruokasali huoneessa

Usein keittiön tila on niin vähäinen, että on keksittävä, mihin paikka perheen on syötävä. Erittäin kätevä vaihtoehto järjestää ruokailuhuone huoneessa. Toteutettava pöytä on samanaikaisesti ruokailu, ja työskentely. Joten voit välttää asunnottomuutta.

Paras ratkaisu! Vaikka huone on pieni, se on tosiasiallista käyttää pyöreän pöydän - se näyttää kauniilta.

Baaritiski erottaa keittiön olohuoneesta

Baaritiski erottaa keittiön olohuoneesta

Sisätiloissa on epätavallinen seinä

Sisätiloissa on epätavallinen seinä

Toimiva paikka sängyn yläpuolella

yli sängyn pää on aina vapaa seinää, ja sitä käytetään harvoin suurempaan kuva, mutta turhaan. Tämä valtava tila voidaan sovittaa hyllyille, vaikka monet ovat ärsytettyjä, jos jotain riippuu yläpuolella. Voit testata reaktiota esimerkiksi kiinnittämällä ensin pienen valon hyllyyn. Kun saat käyttöösi, voit kiinnittää jotain painavaa, huolehtien laadukkaista kiinnittimistä.

Tilojen vyöhyke

Jos alussa vapaa, vaikka pieni tila tuntuu mielenkiintoiselta ja epätyypilliseltä, niin se voi jonkin ajan kuluttua aiheuttaa epämukavuutta. Tällaisessa asunnossa ei ole sijaa yksinäisyydelle, varsinkin jos asuu lapsiperhe tai jopa yksi lapsi.

Tietenkin tällaisissa olosuhteissa ei ole mahdollista tehdä jakautumista toimiviin alueisiin todellisia seiniä, vaan kevyet väliseinät kankaalla tai kaapit tekevät. Alkuperäiset ratkaisut, joita voi käyttää missä tahansa tyylissä:

 1. Kevyt osio kipsilevystä. Usein se ei ole kiinteä, mutta sellainen, että se kattaa vain 30-40% huoneesta. Tällöin on mahdollista suorittaa kaksi tehtävää: rajoittaa tilaa, mutta ei jakaa tilaa.
 2. Vaatekaappi. Tämä ei tarkoita klassinen vaatekaappi, mutta jotain avoimia hyllyjä, ja optimaalisesti, jos niillä ei ole takaseinää, vaan vain hyllyjen kautta. Tällöin ne voivat sijoittaa kirjoja, pieniä matkamuistoja ja muita asioita. Tässä tapauksessa huonekalut eivät näytä painavalta ja raskasta. Tällaisessa kaapissa voit tallentaa jopa vaatteita, mutta tämän vuoksi sinun tulee ensin ostaa polymeerilaatikoita alla rottinki solun koon mukaan. Tällainen varastointijärjestelmä näyttää tyylikkäältä ja alkuperäiseltä.
 3. koroke. Lisäksi tällä tavalla voit jakaa tilan täydellisesti, tämä ratkaisu on toimiva. Mitä tulee avaruudelliseen jakautumiseen, palkintopallio jakaa selkeästi paikan nukkumaan, ja sitä käytetään usein yhdessä verhot, joka voidaan sulkea tai avata varhain. Käytännön puolella on mahdollista järjestellä rakenteeltaan varsin vaikuttavia hyllyjä, mikä tarkoittaa, että lisäämme toisen säilytysjärjestelmän, joka ei häiritse yhtä huonetta.
Kipsilevyjen erotus erottaa sängyn

Kipsilevyjen erotus erottaa sängyn

Tiheä tumma verhot hyvin zoniruyut huone

Tiheä tumma verhot hyvin zoniruyut huone

Olohuone pienellä korokkeella

Olohuone pienellä korokkeella

Vihje! Podiumilla voi olla vieläkin toimivaa. Joten, ei ole mahdollista piilottaa laatikoita, vaan sänky rullina. Sivun yläosassa luodaan työpaikka tai lasten alueelle. Tämä vaihtoehto säästää paljon hyödyllistä tilaa.

Tuntemattomia varastointijärjestelmien sivustoja

Pienessä yhden huoneen huoneistossa ei aina ole aina näkyviä paikkoja hyllyt ja lipastot. Niistä:

 • Seinät sohvan yläpuolella, pöytä - täällä voit ripustaa hyllyjä, hyllyjä. On tärkeää, että ne ovat mukavia ja eivät häiritse asunnon tavanomaista liikettä.
 • Kulmat - ne ovat täysin sijoitettuja nurkkahyllyjä, mikä voi olla enemmän kuin käytännön ratkaisu.
 • käytävä - siinä suoraan katon alle voit järjestää hyllyt - mezzanine. Niitä tulisi sijoittaa harvoin tai kausiluonteisiin asioihin.
 • Alle leveä ikkunalauta menestyksekkäästi sijaitsevat alhainen lipasto.
Tallennusjärjestelmä piilotettu lavalla

Tallennusjärjestelmä piilotettu lavalla

Huonekalujen valinta

Ensimmäinen asia harkita: standardi huonekalut laittaa tämä monitoiminen huone ei toimi, todennäköisesti sinun täytyy tilata sitä erikseen. Mutta on olemassa useita universaaleja vaihtoehtoja, jotka soveltuvat optimaalisesti odnushekille.

moduulit

Sectional tai modulaarinen huonekalut on kuin aikuisten suunnittelija. Erityisesti se on kätevää, jos se tehdään tilauksen mukaan, eli huoneen koon alle. Modulaariset järjestelmät ovat käteviä, koska ne voidaan sijoittaa mihin tahansa ja yhdistää tapaa, jolla ne ovat käteviä, vaikka ne täyttäisivät koko vapaan seinän.

Tärkeää! Tällaisten sarjojen sopivuus on, että tyyli on johdonmukainen kaikkien kokoelman elementtien - saranoituihin kaappeihin tietokoneen pöytä. Tämä ratkaisu yksinkertaistaa tilan organisointiprosessia.

Sisustus jugend-tyyliin ja ylellinen vuode

Sisustus jugend-tyyliin ja ylellinen vuode

Modulaarinen säilytysjärjestelmä sängyn muuntajalla

Modulaarinen säilytysjärjestelmä sängyn muuntajalla

Hyllykotelo

Tämä on hieno päätös! Tehdä tämä kaappi jotta voit tilata sen, voit laittaa se seinään lattiasta kattoon, joten voit käyttää koko alue. Tallennusjärjestelmän tilaamisen sopivuus on se, että se voidaan täyttää haluamallasi tavalla oman harkintasi mukaan.

muuntajat

Jopa tällaisessa rajallisessa tilassa haluat vapaata tilaa, mutta koska sinun on sijoitettava paljon esineitä huoneeseen, sitä on vaikea ymmärtää, mutta todellinen. Tuoista tulee Huonekalut-muuntaja. Tämä ei tarkoita kokoontaitettava sohva tai nojatuoli, mutta todella toimivat kohteet, jotka voivat muuttua muille, kuten:

Työtila, piilotettu kaapissa

Työtila, piilotettu kaapissa

Minimalistinen sisustus ja kaappiin upotettu sänky

Minimalistinen sisustus ja kaappiin rakennettu sänky

 1. Taitettava pöytä, joka toimii pehmolelujen säilytyspaikana yöllä.
 2. Nojatuoli-arkku kausittaisten esineiden säilyttämiseen.
 3. Sänky, joka voidaan laittaa kaappiin.
 4. Hyllykotelo. Siinä voit piilottaa silityslaudan, pöytä. Jopa on laatikko, joka alennetaan, mutta ei vedä ulos.
Kirkas moderni sisustus

Kirkas moderni sisustus

Moderni sisustus maan osiin

Suunnittele maan elementtejä

Tärkeää! Kun luot sisustus- ja tilauskalusteita, kannattaa luottaa kokonaan itseesi. Kukaan, paitsi isännät itse, voi järjestää tilan mahdollisimman kätevästi.

Sisustustyypit

Koska tila on rajallinen, on tarpeen valita sisustuksen tyyli, joka voidaan toteuttaa vaaleissa väreissä. Tällöin parhaat vaihtoehdot ovat:

 • Klassinen tyyli - On oikeita muotoja, mittasuhteiden noudattamista, yksinkertaisuutta ja luonnetta. Täällä seinät usein kevyt paperi taustakuva, lattialla on perinteinen parketti.
Klassinen sisustus pastelliväreissä

Klassinen sisustus pastelliväreissä

Peilin seinä lisää tilaa visuaalisesti

Peilin seinä lisää tilaa visuaalisesti

 • minimalismia - suorat kulmat ja yksinkertaiset muodot. Tämä tyyli ei anna anteeksiantavuutta ja liikaa. Väripaletti on poikkeuksellisen kevyt, kontrastia sävyjä voidaan käyttää.
Skandinaavinen tyyli sisustuksessa

Skandinaavinen tyyli sisustuksessa

Valkoinen keittiö minimalismissa

Valkoinen keittiö minimalismissa

 • Eurooppalainen (ranskalainen) tyyli mahdollisimman hyvin studio-huoneistoja. Tilan jakamiseksi voidaan käyttää näyttöjä, raastava, akvaarioissa, jopa taustaväri eri värejä, vain vaaleissa väreissä.
Kaunis studio harmailla sävyillä

Kaunis studio harmailla sävyillä

Studio maalaistalossa

Studio maalaistalossa

johtopäätös

Järjestä alue yhden huoneen huoneistoon ei ole niin vaikeaa. Tätä prosessia ja sen kaikkia näkökohtia on tarkasteltava huolellisesti ja huolellisesti ottaen huomioon tämän talon asukkaiden tarpeet ja tavat.

Yhden huoneen huoneisto 40 m². mittarit: kaikki kaavoitus ja huonekalujen valinta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =