A folyékony linóleum valóban forradalmian új anyag a padló kialakításához

Folyékony linóleum - ez valóban forradalmi anyag a modern dizájn padlók kialakításához

A javítási üzletág innovatív megoldásai lehetővé teszik a korszerű felhasználók számára, hogy a legaktuálisabb termékeket a megfizethető árú megoldásokhoz válasszák otthon, kert, lakás. Az egyik utolsó technikai szó folyékony linoluem.

 • A folyékony típusú linóleum célja
 • Folyékony termékek fajtái
 • A folyékony linóleum anyag előnyei és hátrányai
 • A főzés és a működés jellemzői
 • Árajánlatok áttekintése
Modernizmus a magánház nappali belsejében

Modernizmus a magánház nappali belsejében

A padlók kitöltése számos előnnyel jár

A padlók kitöltése számos előnnyel jár

A fekete-fehér padló nagyon látványos

A fekete-fehér padló nagyon látványos

Konyha kombinált étkezővel, klasszikus stílusban

Konyha kombinált étkezővel, klasszikus stílusban

A modern megoldásoknak köszönhetően a helyiségek kialakításában óriási eltérések vannak. A közelmúltban a linóleum folyékony formában való elgondolása elkezdett terjedni nagy sebességgel, és ha úgy dönt, hogy megismerkedik ezzel a minőségi új fajjal padlóburkolatok, akkor biztosan új határokat talál a tervezési készségek terén. Tehát a folyékony linóleum az utóbbi idő újdonsága, amely lehetővé teszi a szobatípusok bármely irányba történő kialakítását, a tulajdonosok személyes preferenciáitól függően.

A folyékony típusú linóleum célja

Sárga padló a fürdőszobában

Sárga padló a fürdőszobában

Ha párhuzamot húzunk a laminált linóleum és a folyékony termék közötti összehasonlító analógok között, akkor azt a következtetést vonhatjuk le, hogy csak egy dolog van közösen: a teljes vászon integritása. Van külső hasonlóságú távoli hasonlóság, de ha megérinti a felületet, megértheti, hogy ez nem így van. Ez a folyékony anyag, amikor megérintette, õrületlenül hasonlít kerámia csempe, ha figyelembe vesszük a többi paramétert, érdemes megjegyezni, hogy minden irányban különbségek vannak. Ha szükség van a nyersanyag szexuális jellegének részletes megítélésére, "Önszintező padlók".

Fényes folyékony linóleum a konyha belsejében, szecessziós stílusban díszítve

Fényes folyékony linóleum a konyha belsejében, szecessziós stílusban díszítve

A padozat az egyik legtartósabb bevonatfajta

A padozat az egyik legtartósabb bevonatfajta

Az első gyártott linóleumot szigorúan az ipari tevékenységek céljára alkalmazták. A fejlesztők maguk is azt a célt tűzték ki maguknak, hogy szilárd alapot alkossanak a padlóburkolathoz, amelyet nem szabad kopásnak alávetni, és könnyen használható gazdasági épületekbe - ipari, raktárhelyiségekbe. Ezután a tervezők azzal a gondolattal jöttek létre, hogy az egyszerű, vonzó padlókat díszítik egy minta alapján, és azoknak az embereknek a száma, akik javított anyagokat kívánnak használni a lakás díszítésére, jelentősen megnőttek. Ráadásul a termék fogyasztói számának növekedése a geometriai fejlődésen belül történt.

Folyékony termékek fajtái

A modern piactér és a versenytárs gyártók számos formát és típust kínálnak az önterülő padlók számára, amelyeket töltőanyagokkal osztályoznak és bejövnek:

 • cement és akril;
 • poliuretán;
 • Smolny.
A folyékony linóleumot a hosszú élettartam jellemzi

A folyékony linóleumot a hosszú élettartam jellemzi

A különféle bútorok kárpitozása segíti a monofonikus belső tér hígítását

A bútorok változatos kárpitozása segíti a monofonikus belső tér hígítását

Alapvetően folyékony linóleumot használnak ipari célokra, bár a poliuretán termékek a lakóépületek jó minőségű tervezéséhez használatosak. Ez nem meglepő, mert az anyag erős, könnyű, ami lehetővé teszi a természetes bevonatok szimulálását a saját pénztárcájának veszélyeztetése nélkül. A termék vastagsága is változik, és ez a szám 1-7 mm-es tartományban változik, de ha a hagyományos javítások szerint követi a javítóműhelyek ajánlásait, javasoljuk, hogy válasszon egy 1,5 mm-es réteget. Ez az érték elegendő a bevonat akadálytalan működéséhez a következő évtizedekben.

A folyékony linóleum anyag előnyei és hátrányai

Sárga és szürke tökéletes kombinációja a hálószobában

Hatékony kombinációja sárga és szürke a hálószoba belsejében

Ha összehasonlítjuk ezt a fajta anyagot más elemekkel, érdemes megjegyezni, hogy hatalmas különbségek vannak közöttük és más típusú padlóburkolatokkal. Tekintsük a pozitív szempontokat.

 1. Az erő elég nagy, mert a termékek hagyományosan nem esnek mechanikai hatások alá. Ez a pozitív tulajdonság teszi az anyagi fölényt padlólapok, rendes linóleum, parketta.
 2. Fontos előnye, hogy a folyékony linóleumnak van ára. Ez tökéletesen optimális az összes kényelemért és előnyökért, amelyeket az adott anyag előnyben részesítésével kaphat.

  A padlónak nincsenek varratai, amelyek eltömíthetik a szennyeződéseket

  A padlónak nincsenek varratai, amelyek eltömíthetik a szennyeződéseket

 3. Az első olyan tulajdonság, mint a fő előny, lehetővé teszi, hogy ez a termékcsoport szinte egyetemes használati kör. Ez személyes ház, ipari létesítmények, raktárak, üzletek, repülőterek.
 4. Vízzáróság - ez a kiváló minőségű polimer padlója az a tény, hogy szerszámai olyan réteget tartalmaznak, amely segíti a víz visszaszorítását, így a termék képes ellenállni a közvetlen folyadékbehatolásnak, és ez a tulajdonság lehetővé teszi, hogy uralja a csempe.

  A vízállóságnak köszönhetően a linóleum tökéletes a fürdőszobában

  A vízállóságnak köszönhetően a linóleum tökéletes a fürdőszobában

 5. A bevonaton nincsenek varratok. Függetlenül attól, hogy a konfigurációs paramétereket, és sík területen, az ilyen típusú termék biztosítja a sima és egyenletes padló nélkül ízületek, és ez egy határozott plusz szempontjából esztétikus.
 6. A formatervezési megoldások bõsége: a klasszikus változatokhoz képest nagy teret kínál a kreatív munka, mert egyedülálló megoldásokat lehet tervezni bármely megoldáson belül. Választhat 3D technológia, és kiválaszthatja bármely tárgy rajzát is.

  Folyékony linóleum - csak egy istenszellem a tervezőknek

  Folyékony linóleum - a tervezőknek szóló istenszellem!

 7. Tűzállóság - ez annak a ténynek köszönhető, hogy a bevonat nem éghető elemek csoportjához kapcsolódik, ezért ezt a fajta díszítést mindenféle merészséggel társadalmi és ipari létesítményekben hasznosítják.
 8. A toxicitás hiánya egy másik tagadhatatlan plusz. Ha megfelel a hatékony funkciók és technológiák alkalmazásának, valamint az anyag előállítása, akkor 100% megfelelnek minden biztonsági előírásoknak az egészsége nem csak a felnőttek, hanem a gyerekek.
 9. A gondozási eljárások megkönnyítése a nyersanyagot még a leginkább lusta emberek számára is nélkülözheti. Minden háztartási vegyszerrel moshatja. Az anyag finom felülete megkönnyíti és könnyű kezelni a különböző szennyeződéseket.

  Annak érdekében, hogy a padló mindig tiszta legyen, elég gyakran törölni nedves ruhával

  Annak érdekében, hogy a padló mindig tiszta legyen, elég gyakran törölni nedves ruhával

 10. Hosszú élettartam - ez a mutató a nagy szilárdságú jellemzők miatt érhető el. Plusz ez vagy mínusz - magadnak döntsd el, mert sokan úgy vélik, hogy ilyen hosszú idő alatt a szex lehet unatkozni. Másrészről, nem kell pénzt és időt költenie ahhoz, hogy sokáig átírhassa.

Határozottan: ha úgy dönt, hogy egy folyékony linóleumot vesz, akkor nem fogja megbánni. De annak érdekében, hogy ne kelljen különböző buktatókkal foglalkozni, előzetesen negatív szempontokat kell figyelembe venni az anyag használatában. Ez viszonylag magas ár és összetettség, amely a telepítés során felmerülhet. Továbbá, a színes kereten belül nincs elég széles termékválaszték. Legyen szükség a linóleum kiválasztására folyékony bevonat, Mindenkinek magának kell döntenie, és sokan használják és használják a legjobbakat és ajánlásokat.

A főzés és a működés jellemzői

A modern építőüzletek keretein belül két különböző padlóburkolat közül választhat: egyből kettőt.

 1. Az egykomponensű termékeket előkészítő földelési eseményekhez használják bármilyen anyaghoz. Más szavakkal, ezeket az elemeket a független igazítás kötéseként jellemzik. Nagy szilárdságú jelzőkkel különböztethetők meg, és ezeknek a termékeknek köszönhetően lehetőség van egy ideálisan sima felület létrehozására.
 2. A kétkomponensű vegyületeket kizárólag a bevonatok kikészítésére használják. Ha figyelembe vesszük a kompozíciót, akkor megkülönböztethetünk epoxi padlókat, cement-akril és poliuretán alapú termékeket.
Fényes bézs padló a konyhában

Fényes bézs padló a konyhában

A padló a konyha belsejében, a minimalizmus stílusában

A padló a konyha belsejében, a minimalizmus stílusában

Az ilyen megkülönböztető tulajdonságok csak azt bizonyítják, hogy a kiválasztási folyamat során az anyag összetételére és típusára leginkább óvatosnak kell lenni. Mielőtt létrehoznánk a minőségi alapítvány létrehozásának feltételeit, számos tevékenységet kell végezni:

 • kiegyenlítve a felületet az ideális sík index eléréséhez;
 • a bázis tisztítását, feltöltését és feltöltését 100% -kal gyorsan alkalmazó oldat alkalmazásával;
 • az alapozáshoz használt kompozíciókat mélyen behatolható mélységben kell megkülönböztetni, nagy mennyiségben kettőben alkalmazva.
A folyékony linóleum saját kezei

A folyékony linóleum saját kezei

Az ömlesztett padló létrehozásának technológiája

Az ömlesztett padló létrehozásának technológiája

Ezen intézkedések elvégzése után meg kell várni a "talaj" szárítását és keményedését.

Árajánlatok áttekintése

Fontos kérdés, hogy aggódik az emberek, akik szeretnék vásárolni egy folyékony linóleum az ár négyzetméterenként. Minden a vásárlás helyétől függ, és ezt az interneten vagy szaküzletekben is elvégezheti, olyan szakosodott cégektől, amelyek ilyen típusú anyagot telepítenek. Az időtartam, amely alatt a szállításra érdemes várni, legfeljebb 2 hét (általában). Az alapár négyzetméterenként legalább 350 rubel, a hazai piacon importált termékeket is találhat. Érdemes figyelembe venni a szakemberek munkájának költségeit is, mert önhordó falazat Komplex folyamat.

A folyékony linóleum tökéletes a tetőtéri stílusban

A folyékony linóleum tökéletes a tetőtéri stílusban

A padló ellenáll a magas páratartalomnak a fürdőszobában

A padló ellenáll a magas páratartalomnak a fürdőszobában

Tehát megvizsgáltuk, mi folyékony linóleum, megtanulta az anyag típusát és méltóságát, az ár négyzetméterenként. A termék megfelelő választása lehetővé teszi, hogy bármilyen belső stílust elérhess a megfelelő eredményhez.

Folyékony linóleum: 70+ ötlet a tökéletes padló kialakításához

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 + = 55