Englantilainen siirtomaa tyyli

Englantilainen siirtomaa tyyli

Kolonialinen tyyli sisustuksessa tuli nykypäivään keskiaikaisesta Englannista. Sen alkuperä johtuu eurooppalaisista pesäkkeistä, jotka jakautuivat kaikkialla mantereella. Uuteen maaperään tulleet imperialistit toivat mukanaan tapoja, kulttuuria, kieltä ja kotitaloustavaroita. Rikkaat kolonialistit eivät aikoneet olla häpeällisissä mökkeissä. Heidän asuinpaikkansa he rakensivat Mukavat talot, jotka järjestivät heidän makunsa mukaan. Sisustuksessa oli siis kolonialistinen tyyli, jolla on useita haaroja:

 • englanti.
 • USA.
 • ranskalainen.
 • Espanjan.
 • Afrikkalainen.
 • Intian.

sisältö:

 • Kolonialinen tyyli olohuoneen sisustuksessa
 • Espanjan ja Intian siirtomaatyyli keittiön sisätiloissa
 • Kolonialinen tyyli sisätilojen makuuhuoneessa
 • Sisustustarvikkeet
 • Muutamia vinkkejä siirtomaa-sisustuksen sisustukseen
Intialainen siirtomaa tyyli sisustuksessa

Intialainen siirtomaa tyyli sisustuksessa

Espanjalainen siirtomaa tyyli

Espanjalainen siirtomaa tyyli

Exotics in the interior: siirtomaa tyyli

Exotics in the interior: siirtomaa tyyli

Kolonialinen tyyli olohuoneen sisustuksessa

Huolimatta siitä, että siirtolaiset yrittivät järjestää kotejaan eurooppalaisten normien ja perinteiden mukaan, alueelle tyypilliset eksoottiset elementit alkoivat pian näkyä asunnossaan. Tämän sekaannuksen tuloksena syntyi uusi muotoilu.

Siitä lähtien on kulunut paljon aikaa, toinen tyyli muutettiin toisella, mutta kukin niistä oli ainutlaatuinen ja viehättävä omalla tavallaan. Asiantuntijoiden mukaan siirtomaa -suunta katsotaan kuitenkin alkuperäisiksi ja alkuperäisiksi.

Colonial style in moderni sisustus Onnistunut yhdistelmä eurooppalaista käytännöllisyyttä ja itämainen väritys. Tämä suunta pystyy asettamaan useita esineitä, joita teoriassa ei voida järjestää. Tulos hämmästyttää kuitenkin niitä ihmisiä, joita eksoottisuus ja ylellisyys eivät voi hämmästyä.

Eurooppalainen tyyli yhdistettynä eksoottisten muistiinpanojen - kasvien, maljakoiden, häkkien kanssa

Eurooppalainen tyyli yhdistettynä eksoottisten muistiinpanojen - kasvien, maljakoiden, häkkien kanssa

Suunnittelijat uskovat sen olohuone Onko paikka, jossa siirtomaa tyyli sopii täydellisesti hyvin. Rauhallinen, mutta varma sävy on luotettava, osoittaa omistajan mieltymykset talon.

Mutta lisäksi luonnolliset värit tervetullut ja eksoottinen paletti, esimerkiksi ihon jäljittelevät koristeet:

 • Seepra.
 • Kirahvi.
 • Tiikeri.
 • Leopardi.
Syöttötuoli ja sivuraide"зебра" в колониальном интерьере

Tuoli, jossa seepra-kansi on siirtomaa-alueella

Tällainen väritys on hyväksyttävissä huoneen sisustuksessa ja tekstiileissä. Suunta edellyttää luonnollisten materiaalien läsnäoloa, joten tässä sopivia tuotteita:

 • kivi;
 • savi;
 • kumi;
 • iho;
 • mokka;
 • pronssi;
 • Aasian saksanpähkinä.
Luonnonmateriaalit siirtomaa-alueella

Luonnonmateriaalit siirtomaa-alueella

matot Tämä pakollinen ominaisuus on tämä tyyli. Ne voivat olla sekä seinillä että lattialla. Sisustussuunnittelu siirtomaaalisella tyylillä ei ole rajoituksia, joten maisemat olohuoneesta käytä epätavallisia elementtejä. Tyypillisesti tämä on:

 1. naamiot ja veistokset itäisten jumalien;
 2. kudotut tekniikat;
 3. valaisimet tekstiilien lampunvarjostimilla;
 4. eksoottisten eläinten hahmot;
 5. pronssi kynttilänjalat ja maljakot;
 6. sametti verhot, koruilla kultaa.

neuvosto: Kolonialinen tyyli sisustuksessa ei voi tehdä ilman eksoottisia kasveja. Lehdet, pienet palmut, trooppiset kukat toimivat korteina.

Eksoottiset kasvit - väistämätön tyyli välttämätön ominaisuus

Eksoottiset kasvit - väistämätön tyyli välttämätön ominaisuus

Espanjan ja Intian siirtomaatyyli keittiön sisätiloissa

Espanjalaiset rakastavat tilaa, jota voidaan nähdä keittiön sisätilat. varten seinien koristelu ja espanjalaisten siirtomaavalmisteiden katot käyttävät neutraaleja sävyjä. Vuonna Huonekalujen etuja hallitsevat tummat värit. Sama pimeä tekee ovet ja ikkunan kehykset.

Mitä muita ominaisuuksia ovat Espanjan siirtomaavallan suuntaan?

 • Ikkunat ovat katon yläpuolelle.
 • kaaria.
 • takka.
 • Wicker, veistetty ja taotut sisustuselementit.
Espanjan siirtomaa-tyyli: palkit, kaaret, taotut elementit

Espanjan siirtomaa-tyyli: palkit, kaaret, taotut elementit

Seinät yleensä käyttävät kuvioitu kipsi, ja esiliinan alue on koristeltu pienillä laatoilla tai "kiven alla". Lattianpäällyste suoritetaan puusta. Se on huonekalujen tavoin pimeää.

suunnittelu keittiön sarja suoraan tai saaren muodossa. Pöydän ja tuolien muoto on yleensä yksinkertainen. Pehmustettujen huonekalujen läsnäolo keittiöön vaatii erikokoisia tyynyjä etnisten koristeiden kanssa. Moderni keittiö siirtomaa-tyyliin koristelee rullan olkaverhot tai tekstiiliverhot.

Intialainen siirtomaa-alue voidaan tunnistaa:

 • korkeat katot;
 • lämmin paletti;
 • suuret ovet ja ikkunat;
 • valtava lisälaitteet, käsin käsittelemällä luonnonmateriaaleista;
 • runsaasti värikkäitä, värikkäitä tekstiilejä.
Korkea katto, kaaret, pilkulliset elementit Intian siirtomaa-tyyliin

Korkea katto, kaaret, pilkulliset elementit Intian siirtomaa-tyyliin

Seinät Intian keittiö on kevyt: keltainen, valoruskea, beige, hiekka, valovihreä. Katto - useammin valkoinen ja valtavat tummat värit. Tämän keittiön erottuva piirre on alhainen sohvapöytä ja siihen kiinnitetyt tuolit, jotka on valmistettu puupäästä.

Muita todisteita Intian siirtomaatyyleistä:

 • ruokapöytä marmoria tai lasia;
 • veistetty puu kaapit ja reunakivet;
 • matala kirkas sohva, kirkas verhoilu ja lukuisat tyynyt;
 • taitto maalattu näytöt merkityksellinen keittiöt yhdistettynä olohuoneisiin.

neuvosto: valaistusta varten ruokailutila on suositeltavaa käyttää valaisimia, jotka on valmistettu taonta-alalla. Työalue on varustettu sisäänrakennetulla valaistuksella, joka asennetaan ylempiin moduuleihin.

Keltainen keittiö siirtomaatyyleissä veistetyt elementit ja kirkas matto

Keltainen keittiö siirtomaatyyleissä veistetyt elementit ja kirkas matto

Kolonialinen tyyli sisätilojen makuuhuoneessa

Sisäkatot makuuhuoneessa, koristeltu siirtomaa tyyliin, yleensä kalkittu tai vuorattu puinen vuori. Puiset maalit maalataan valkoisella maalilla tai käsitellään tahrojen avulla, mikä korostaa materiaalin rakennetta.

Toinen vaihtoehto katon viimeistelyyn ovat roikkuvat rakenteet, jotka ovat yleistyneet. varten jousitus- tai jännitysjärjestelmät käytetty katon kipsilevy ja PVC-liinavaatteet. Mutta siirtomaaalinen tyyli ei siedä monimutkaisia ​​paaluja, joten tällaisen makuuhuoneen katon on oltava yksikerroksinen.

Puupalkit kattoon, suuret ikkunat, matto itämainen elementtejä sisustus makuuhuoneeseen

Puupalkit kattoon, suuret ikkunat, matto itämainen elementtejä sisustus makuuhuoneeseen

Jos nukkumispaikan asukkaat asettuvat asumaan suuren sängyn päälle helma, joka on tyypillistä siirtomaaaliselle sisätilalle, tämä hetki on ajateltava ennen kuin katto asennetaan. Siten epämiellyttävät "yllätykset" estetään, kun yläosassa oleva katos on vasten kattoa ja nostaa sen.

Lattia makuuhuoneessa, kuten muissa huoneissa, tulisi olla puinen. Tämä pinnoite ei ole vain lämmin ja ekologinen, vaan myös käsittelyn kannalta kätevä. Tämä voi olla parkettilevy tai pala parketti, vaikka viime vuosina useammin käytetään laminaattia. Jos tarvitset nopeaa ja halvempaa materiaalia, voit käyttää sitä linoleum ja parketti.

Keraamiset laatat Kolonialistisessa sisätilassa käytetään erittäin harvoin, mikä johtuu materiaalin kylmyydestä. Sitä käytetään vain makuuhuoneissa, joissa on sisäänrakennettu lattialämmitys.

neuvosto: ostamalla makuuhuone matolle, omistaja saa heti kaksi etua: lämmin kerros ja ottelu siirtomaatyyppiseen tyyliin, joista matot ovat tyypillisiä elementtejä.

Matot seinälle ja lattiaan - siirtomaatyyppisen merkin

Matot seinälle ja lattiaan - siirtomaatyyppisen merkin

Sisustustarvikkeet

Tämän sisustuksen sisustus- ja huonekalujen esineet valitaan haaroitussuunnan mukaan. Englanti siirtomaa sisustuksessa edellyttää laaja huonekalujen kanssa tai ilman kaiverruksia. Pehmustettujen huonekalujen viimeistelyn tulisi olla nahkaa tai muuta luonnollista ja kallista materiaalia. Raskas läsnäolo taottu kattokruunu tarvitaan erityisesti olohuoneessa. Taiteellisen takomisen elementtejä on tarkasteltava muissa sisäosissa:

 1. takka ja lisävarusteet siihen;
 2. kynttelikkö;
 3. ovenkahvat;
 4. koristelistat ikkunoissa;
 5. pienoisveistoksia.

Tässä kaikessa pitäisi olla todisteita vauraudesta ja vakaudesta.

Tulisijat Colonial Interior

Tulisijat Colonial Interior

Amerikkalainen siirtomaa on paljon vaatimattomampi kuin edellinen. Vaikka Amerikan suuntaan tehdyt huonekalut ovat myös massiivisia ja puisia, se on paljon yksinkertaisempi kuin englantilainen eikä se aiheuta niin innostua, kuten kaikki muu muotoilu. Amerikkalaisen siirtomaa-tyylin huoneiden seinät sisustaa valokuvia, karttoja ja kuvia. Maisemana näet maapallon, teleskoopin ja laivan pyörän.

Retrovalokuvia seinillä - yksi amerikkalaisen siirtomaavallan tunnusmerkistä

Retrovalokuvia seinillä - yksi amerikkalaisen siirtomaavallan tunnusmerkistä

Safari on kolonialistisen tyylin toinen haara, joka ei muistuta kahta ensimmäistä. Eurooppalaisen kulttuurin merkkejä ei juurikaan voida havaita, mutta afrikkalaiset etniset motiivit näkyvät kaikkialla. Tämä pätee huonekaluihin sekä kankaiden ja seinien väreihin. Sen sijaan puu voidaan nähdä täällä bambu, ja kudotut matot korvaavat eläinten luonnolliset nahat.

Verhot ikkunoissa läpinäkyvä ja ilmava. Mitä tulee Afrikan motiiveihin, se on tarkoituksenmukaista tässä musta, valkoinen ja punaiset värit. Kontrastin geometria verhoilla ja päiväpeitteillä tuo mieleen norsun tai tiikerin metsästyksen.

neuvosto: niin että kuva siirtomaa-alueen sisätiloista valmistui, huoneen enimmäismäärää on täytettävä eksoottisilla kasveilla. Etsiä ei ole, sitä enemmän vihreät ja palmut - sitä uskottavampi ja luonnollisempi.

Palmut lisäävät kosketusta"свежести" колониальному стилю

Palmit lisäävät "tuoreuden" kosketusta siirtomaatyyliin

Kolonialinen tyyli sisustuksessa: useita vinkkejä koristeluun

 • Moderni rakennusmarkkinoilla on runsaasti kirkkaita viimeistelyaineita. Riippumatta siitä, kuinka kauniita he olivat, heidän hakemuksensa siirtomaa-alueen rakentamiseksi ei ole hyväksyttävää. Tässä on sopiva neutraali ja kevyt paletti.
 • Koska kolonisaattorit joutuivat usein siirtämään paikasta toiseen, heidän huonekalut olivat monikäyttöiset ja mahdollisimman kätevät. Luodaan samanlainen sisustus, voit ostaa taittuvat pöydät ja tuolit, puusta. Jos sinun on taitto huonekalut se ei ole suositeltavaa käyttää taulukon ristissä jalat, surround tilava vaatekaappi, valtava vuosikerta rinnassa.
Kolonialistisen tyylin koristelu voi olla rintakehä

Kolonialistisen tyylin koristelu voi olla rintakehä

 • Koska siirtomaatyyli on täynnä eksoottisia elementtejä, sisustus on tarkoituksenmukainen korituolit, sohvapöytä ja tuolit. Huonekalujen materiaali voi toimia bambu, rottinki ja tumma lajike.
 • On suositeltavaa eklektinen maisema, Koska tämä tyyli yhdistyy, näyttäisi olevan epäjohdonmukaista. Selkeimmät ja ainutlaatuiset kynttilävieraille tarjotut rihlat. Ainoa edellytys on, että näillä elementeillä on oltava historiallinen tai aineellinen arvo. Samankaltaisia ​​tuotteita penniin kirjaimellisesti voi ostaa "kirpputoreilta". Usein myyjät eivät tiedä tietyn asian todellista arvoa.
Antiikki on aina sopiva siirtomaa-tyylien sisustuksessa - kuvakudokset, maljakoita, astiat ovat aina sopivia

Antiikki on aina sopiva siirtomaa-tyylien sisustuksessa - kuvakudokset, maljakoita, astiat ovat aina sopivia

 • Ikkunoiden koristeluun käytetään aktiivisesti tänään bambuverhot ja rullakaihtimet, jotka eivät ole millään tavoin heikompia kuin "esi-isänsä".
 • Jos talon omistajat eivät vastusta kotieläimiä, häkki, jolla on suuri papukaija, tekee siirtomaa-asunnosta entistä uskottavampaa.
Käytäväasuntoja siirtomaa-tyyliin on koristeltu värikkäillä kuvakudoksilla, joissa on tulisuloja

Käytäväasuntoja siirtomaa-tyyliin on koristeltu värikkäillä kuvakudoksilla, joissa on tulisuloja

Ei paha, jos eläinten teema näkyy huonekalujen koristelu. Esimerkiksi pöydässä jalat, jotka jäljittelevät leijonan jalat, sopivat täydellisesti siirtomaahyllyyn. Jopa sohvan ääriviivat voivat muistuttaa valtavaa eläintä, levätä lepoon.

Tällainen huonekalut on melko vaikea löytää myynnissä, mutta kaikki käsityöläinen mielellään valmistaa tilauksesta massiivinen vaatekaappi, joka tuntui pitää niiden tassut valtava gorilla iltapuku. Tällaiset elementit olivat väistämättä edellisen aikakauden kolonialistien huoneissa. Todennäköisesti tällaiset tuotteet olivat yksiselitteinen muistutus ulkomaalaisille, etteivät he ole kovin tyytyväisiä uusissa maissa.

Kolonialinen tyyli sisustuksessa: eläinaiheiset temput kolonialistisessa tyylissä: nahat, elefantti-hahmo

Eläinaiheita siirtomaatyypeittäin: nahat, elefantti-hahmo

Huolimatta siitä, että kotiseudun siirtomaa-ympäristöä pidetään ylivertaisuuden ja vaurauden testamentina, sen päätavoite on edelleen käytännöllinen. Värikäs tyyli on useita yksinkertaisuutta, ultramodernity ja eksoottisia. Toisin sanoen kolonialinen suunta sisätiloissa on todellinen taidetta, joka voi muuntaa kaikkein outoja asioita korteiksi.

Epätavallinen ympäristö eivät häiritse asukkaiden mukavuutta ja mukavuutta. Se takaa täydellisen lepoa ja luovaa henkeä, joka on erittäin tarpeellinen lahjakkaille ja kehittyville persoonallisuuksille.

Kolonialinen tyyli sisustuksessa: 85+ valokuvaa valituista toteutuksista

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

60 + = 65