Moderni kevytkahvila, jossa on pienet pyöreät pöydät

Moderni kevyt kahvila, jossa pieni pyöreät pöydät

Kahviloiden suunnittelu muodostaa laitosten kuvan ja antaa kahvin ystäville mahdollisuuden nauttia herkullisia kuumia juomia viihtyisässä ilmapiirissä. Mikä voisi olla parempi kuin aloittaa päiväsi kuppi suosikki espressosi tai latte kahvilassa, jossa ilma on liotettu aromi murskatut kahvipapuja, houkutteleva buzz kahvinkeittimet ja ei-triviaali sisustus innostaa hedelmällistä toimintaa?

sisältö:

 • Kauppalaitteiden periaatteet
 • Classic kahvilan sisätiloissa
 • Provence-tyylin kahvilan sisätilat
 • Kahvilan sisustus modernin muotoilun trendien estetiikan kanssa  
 • Kulttisuunnittelijoiden ideat
Pieni kahvila parvekkeella

Pieni kahvila vuonna parvi tyyli

Kahvilan kaunis ja epätavallinen sisustus

Kahvilan kaunis ja epätavallinen sisustus

Kahvitalon sisustuksen moderni sisustus

Kahvitalon sisustuksen moderni sisustus

Kahvilan ylellinen puinen sisustus ei jätä sinua välinpitämättömäksi

Kahvilan ylellinen puinen sisustus ei jätä sinua välinpitämättömäksi

Melko yksinkertainen mutta mielenkiintoinen pieni kahvila

Melko yksinkertainen mutta mielenkiintoinen pieni kahvila

Kauppalaitteiden periaatteet

Jotta voisimme luoda tunnelman laitoksessa, joka joutuu leipomaan kupin kahvin kanssa, on tärkeää keskittyä suunnittelua, kaavoitustilaa ja mukavuuden luomista jokaiselle kävijälle. Siksi on suositeltavaa käyttää seuraavia suunnitteluratkaisuja:

 1. perustaa panoraamavalo, Näkymä houkuttelevaan kaupunkimaisemaan. Oikeastaan ​​koristele laitoksen vieressä olevaa aluetta, upeita sisustustuotteita - kylpyammeet, joissa on eksoottisia kasveja, lattiavalaisimet kavennettu muoto, kukkaruukkuja kukkia, keramiikka koristeellisia lukuja. Panoraamarasi antaa paitsi katsella ohikulkijoita myös täyttää runsaan luonnon valon kahvimyllyn, joka edistää pienten huoneiden visuaalista laajentamista.
 2. Aseta ruokailuryhmät etäällä toisistaan. Voit vapaasti kommunikoida ja luoda mukavuusvyöhykkeen jakaa ruokailuryhmät väliseinien välityksellä, orgaanisesti kaikuvat seinien, ovien tai ikkunoiden aukkojen koristeluun.
 3. Järjestä valaistus kykyä säätää kävijöitä. Valaisimet, jotka voivat toimia erilaisissa valaistusvoimakkuuksissa, kauko-ohjauksella antavat asiakkaille mahdollisuuden luoda omia Optimaaliset valaistusskenaariot sijoittelun yläpuolella. Lovers lukea kirjaa tai kupin kahvia sanomalehtiä voi luoda erittäin suuntaava valo taulukon yläpuolelle, ja niille, jotka päättävät keskustella kahden kesken kanssa himmeä valaistus, pystyy luomaan yksittäinen romanttisessa kahvilassa.
 4. Luo sisätila tietylle vierailijaryhmälle. Yritystoiminnan läheisyydessä suurin osa asiakkaista on läheisten toimipisteiden työntekijöitä ja jos se sijaitsee kauppakeskuksessa - kauppojen ja salongin asiakkaita. Siksi tyylivektori olisi suunnattava kahvilan sisäkuoren sopivaan teemasuunnitteluun. Sisustussuunnittelijan klassikot, jotka koristelevat laitosta, täyttävät toimistotyöntekijöiden esteettiset mahdolli- suudet, joilla on mahdollisuus rentoutua monotonisesti viimeistellyistä työhuoneista.
 5. Kahviloissa, jotka sijaitsevat lähellä ostos- tai viihdekeskuksia, on lastenhuoneen oltava välttämättömiä ja esikoululaisten huonekaluja on oltava saatavilla. Perhelomaa positiivisessa ympäristössä kahviloissa, joissa on seinät koristeltu liuskekivi, kevyet kirjaimet ja värikkäitä kuvia. Institution positiivinen ilmapiiri pystyy luomaan kalusteet, joissa on kirkas verhoilu neutraalilla taustalla seinät, päättynyt yhden värin maalaus hienovaraisella värillä.
 6. Valitse huonekalut ja viimeistelytarvikkeet erinomaisella suoritustasolla. Pöydät, nojatuolit, sohvat, baari ja tuolit, lattianpäällysteet, pitkät kulutuskestävyysominaisuudet eivät häviä alkuperäisestä ulkonäöstä huolimatta laitoksesta korkeaan läsnäoloon.
Parvi tyyli kahvilan suunnittelussa

Parvi tyyli kahvilan suunnittelussa

Pehmeät nojatuolit ja lattiavalaisimet lisäävät kahvilan sisustusta

Pehmeät tuolit ja lattiavalaisimet lisäävät kahvilan sisustusta

Perinteinen kahvila, jossa painotetaan retrotyyliä

Perinteinen kahvila, jossa korostetaan takaisinsyöttöä

Vihje! Kahvilan sisätilojen kauniin kuvan luomiseksi ei ole välttämätöntä käyttää kalliita sisustustarvikkeita, huonekaluja tai sisustusta. Alkuperäiset laitteet voidaan varustaa kotitekoisella huonekalut puulavalta, valaisimet, joissa on moniväriset lampunvarjostimet, jotka on valmistettu lanka- ja värikkäistä lankoista, puusta valmistetuista valikkotuista, lautasliinoista tai hammastikkuista, jotka on koristeltu temologisilla kuvilla pyrografia-tekniikassa. Alkuperäiset sisustuselementit luovat ainutlaatuisen ilmapiirin kahvilaan, täyttävät sen hienostuneella yksinkertaisuudella ja aito luonnollisuudella.

Mielenkiintoinen valaistusvaihtoehto pienelle kahvilalle

Mielenkiintoinen valaistusvaihtoehto pienelle kahvilalle

Kaunis moderni sisustus, jossa mustat seinät ja pienet kuvat kultakehyksissä

Kaunis moderni sisustus, jossa mustat seinät ja pienet kuvat kultakehyksissä

Skandinaavinen tyyli kahvilan suunnittelussa

Skandinaaviseen tyyliin kahvilan suunnittelussa

Classic kahvilan sisätiloissa

Kahvilarakennusten sisustussuunnittelu voidaan toteuttaa minkä tyyppisessä tyylisuunnittelussa, olipa kyseessä tiukka klassikko tai kodin tyyli tyylikäs chic. Klassinen sisustus, kalustettu arvokkaalla puulla, sohvat, joissa on nahkaverhoilu jossa on kapteeni-kytkin tai wieniläiset korkeat tuolit, luo elite-ympäristön, jossa liikekumppanit voivat virkistäytyä ja jatkaa liikeviestintää epävirallisessa keskustelussa tyypillisten konferenssisalien ulkopuolella.

Klassinen tyyli kahvilan sisustuksessa, jossa on moderneja elementtejä

Klassista tyyliä kahvilan suunnittelussa, jossa on elementtejä modernista shobby-tyylistä

Kahviloiden suunnittelun klassikoihin on mahdollista kuljettaa puupaneeli

Kahviloiden suunnittelun klassikoihin on mahdollista kuljettaa puupaneeli

Beige ja harmaa pehmeät nojatuolit kahvitalon mustavalkoisissa sisätiloissa

Beige ja harmaa pehmeät nojatuolit kahvitalon mustavalkoisissa sisätiloissa

Klassikot toivovat tilan yksityiskohtia, hillittyä väripalettia, hillittyä valaistusta ja ihmisen tekemää ulkonäköä huonekalujen, tekstiilien ja muutamien lisävarusteiden sisustuksessa. Klassisen sisustetun kahvilan tärkein esteettinen maamerkki voi olla sisustuksessa hienoja kankaita: samettiverhot, kiiltävä valossa, pöytäliinat damask silkistä, villa matot - kaikki tämä ilmentää epäonnistuneen suunnittelukonseptin kanootit.

Kahvitalon sisätilojen sisällä näyttää oranssin valkoisen näytekappale, joka pyörii sen akselilasihyllyjen ympärillä ja joka näyttää valikoiman kahvia tai jälkiruokia.

Kaiverretut huonekalut kahvilan klassiseen sisätilaan

Kaiverretut huonekalut kahvilan klassiseen sisätilaan

Pyöreä pehmeä sohva, jossa on pieni pöytä keskellä ja kaunis näköala ikkunasta

Pyöreä pehmeä sohva, jossa on pieni pöytä keskellä ja kaunis näköala ikkunasta

Pieni kahvila klassisessa ympäristössä

Pieni kahvila klassisessa ympäristössä

Kahvitalon sisätilat vuonna 2003 Provence-tyyliin

Olive hienostuneisuus, kyllästetty romantiikka, sisätilojen kahvila on ainutlaatuisen välttämätöntä maistaa rakastava pareja, jotka haluavat järjestää tapaamisia kouluissa, visuaalisesti muistuttaa epätavallinen väritys Ranskassa on ilmassa Rakkaus feromonit. Jotta voit luoda sopivan ilmapiirin, sinun on valittava:

 • kevyet tai pastellivärit;
 • kalkittu huonekalu, jolla on näkyviä merkkejä ikääntymisestä;
 • vuosikerta valaisimet, joissa on taotut lampunvarjostimet;
 • maisemat ja paneelit, jotka kuvaavat Välimeren rannikkoa tai Eiffel-tornia;
 • keraaminen maljakoita ja kukkaruukkuja kuvan kanssa laventeli.
Kaunis kauniin Provence kahvilan suunnittelussa

Kaunis kauniin Provence kahvilan suunnittelussa

Ranskan maa kahvilan sisustuksessa

Ranskan maata kahvilan sisätiloissa

Kahvilassa on välttämättä oltava vanhat buffetit harvinaisia ​​kahvia korkealaatuisesta posliinista. Kodin sisustus voi muistuttaa kävijöitä kohtauksia lapsuudestaan, jolloin huolehtiva isoäiti aikana teetä osapuolten pöydälle samovaarista ja kaatoi teetä vieraille noutopalvelu. Vanhat ruokailuvälineet, kirpputorit, keinotekoiset rypytelat ja kuumavesipullot vedenkeittimillä luovat asianmukainen Provencen seurue kahviloissa.

Vihje! Provencea leimaa runsaasti kukkia ja luonnonmateriaaleista valmistettuja koriste-esineitä. Siksi Provencen estetiikkaa on edustettava lukuisilla paneeli kuivatuista laventuneista oksista valmistetuilla herbariumeilla, verhoilulla varustetuilla huonekaluilla, koristeltu kukkalähetyksillä. Oikeastaan ​​koristele kahviloiden tiloja eri tavoin koostumukset, jotka suoritetaan munasolujen tekniikassa kahvipapujen avulla. Se voi olla puita pallomaisen kruunun, kupit ja lautaset, maapallot, sydämet ja muut koostumukset, valmis kahvipapuja.

Provence-tyylin lämmin ja viihtyisä kahvilan sisustus

Provence-tyylin lämmin ja viihtyisä kahvilan sisustus

Kahvipöytä tyylikkäässä tyylikkäässä

Kahvipöytä tyylikkäässä tyylikkäässä

Modernistinen yhdistettynä kahvilan suunnittelussa

Moderni yhdistettynä kahvilan muotoiluun

Kahvilan sisustus modernin muotoilun trendien estetiikan kanssa

nykyaikainen ja nykyajan - Uudistetut sisustuselementit, joita usein löytyy kahviloista. Näiden sisäisten lajityyppien käsitteet tervetulleita hämmästyttävien taideteosten luomiseen, kiehtovaan muotoiluhankkeiden laatijoiden luovaan luovuuteen. Muistuttaessa sisustuksen alkuperäisen rakenteen voi koostua ainutlaatuisista tilanteesta:

 • monimutkaiset valoasennukset, jotka on esitelty kääntökahvin ja jälkiruokion joukoksi;
 • kirkkaat frameless nojatuoleja;
 • matalat pöydät, joissa on mielenkiintoinen alustan rakenne keväällä tai läpinäkyvällä pöytäpohjalla, jossa on monivärisiä impregnointeja kahvipapujen muodossa;
 • puolipyöreä, epäsymmetrinen tai kaareva seinäpaneelit;
 • joukko ei-triviaaleja välineitä, joissa on positiivisia merkintöjä;
 • hyllykkö, houkutusta pankeille kahvipapuja eri lajikkeita, kuivattuja hedelmiä tai koriste pulloja täynnä monikerroksinen värillinen suola, hirssi, erilaisia ​​pippuri jyviä, hedelmiä tai vihanneksia, drenched erikoistunut säilöntäaine, luoda realistisen kotiympäristö toimielimessä.
Tyylikäs ja moderni mustavalkoinen malli pienestä kahvilasta

Tyylikäs ja moderni mustavalkoinen malli pienestä kahvilasta

Skandinaavinen tyyli kahvilan suunnittelussa

Skandinaavinen tyyli kahvilan suunnittelussa

Kahvipaja fuusio tyyliin

Kahvipaja fuusio tyyliin

varten seinien viimeistely Voit käyttää grafiittimaalia tai seinäpaneeleja, jotka simuloivat liuskekiven pinnoitetta, jossa laitoksen henkilökunta kirjoittaa valikkoja, haluaa asiakkaille ja kävijät pystyvät näyttämään taiteellista kykyä. Muodikas trendikirjoittaminen on monokromaattisten tummien seinien sisustusta, jossa on valkoisia tai monivärisiä värikynät. Kaunis kalligrafinen käsinkirjoittaminen laitoksen seinillä voidaan kirjoittaa kaikenlaisista kahvijuomista, mielenkiintoisista faktoista kahviloista, luovaa iskulauseita ja muita kirjoituksia.

Kahvipöytä loft-tyyliin ja epätavallinen valaistus

Kahvipöytä loft-tyyliin ja epätavallinen valaistus

Nykyaikaisten kahvinkeittiöiden suunnitteluun voi tulla täysin erilaisia, jopa joskus yhteensopimattomia asioita

Nykyaikaisten kahvinkeittiöiden suunnitteluun voi tulla täysin erilaisia, jopa joskus yhteensopimattomia asioita

Pehmeät tyynyt ikkunan ja tiiliseinän välissä - tämä on hyvä vaihtoehto pienen kahvinkeittimen koristamiseen parvirakenteessa

Pehmeät tyynyt ikkuna ja tiiliseinä Tämä on hyvä vaihtoehto pienen kahvinkeittiön suunnittelussa parvirakenteessa

Maistuu maustettu Iced Yhdysvaltain tai laitoksessa, täynnä design-huonekalut ja sisustus kohteita, varmasti haluavat monet ohikulkijat, jotka ovat osoittaneet kiinnostusta valoisissa julkisivu kahvia. Sisustussuunnittelun on jatkettava rakennuksen ulko- puolella. Siksi on tärkeää säilyttää yhdenmukaisuus laitoksen ulko- ja sisätilojen suunnittelussa. Linkkinä voi tehdä värikkäitä piirustuksia ulko- ja sisäseinien instituutioiden, toteutetaan tekniikka graffiti, ainutlaatuisia katuvalot ja valaisimien, jota käytetään valojärjestelmä salin. Se voi olla valaisimet sävyillä, joka on valmistettu puolikkaiden kahvipapujen tai kuppien muodossa.

Skandinaavinen minimalismi modernissa kahvilassa

Skandinaavinen minimalismi modernissa kahvilassa

Kauppiaiden mielenkiintoinen sisustus voi olla kahvikupit

Kauppiaiden mielenkiintoinen sisustus voi olla kahvikupit

Yksinkertainen sisustus kahvila sisustaa epätavallisen задекорированный kattoon

Kahvilan melko yksinkertainen sisustus koristaa epätavallisen sisustettu katto

Kahviloiden suunnittelu ja kulttuurin sisustussuunnittelijat

Kaukahuviloiden suunnitteluun liittyvät epätavalliset suunnitteluratkaisut magneettisesti houkuttelevat uteliaita kävijöitä, jotka ovat kiinnostaneet epämuodollista lähestymistapaa julkisivujen viimeistelyyn. Esimerkkejä kultti sisustajat, joka onnistui vaikuttamaan maailmaan luomalla virtuoosien taidetilojen, luo erityisen design kahvila. Esitetyt valokuvat alkuperäisistä sävellyksistä ehkä innostavat sinua luomaan kahvilaan vähemmän vaikuttavaa sisustusta.

Esimerkkeinä mainittakoon hankkeiden asiantuntijakokous, jonka sponsoroivat eri maailmannäyttelyiden voittajat, joissa suunnittelutaiteen uskonnolliset edustajat osallistuvat:

 1. Panamassa on kahvila, joka on tehty eko-tyyliin. Sisustuksen pääpiirre on runsaasti vehreyttä, jota edustaa puun muotoinen puu, joka on keskellä hallia, seiniä, koristeltu taustakuvaksi 3D-vaikutuksella, jäljittelevät kiviä, jotka ovat umpeutuneita smaragdin sammalla. Luonnolliset henkilöt ovat edelleen huonekalusarjoja, joissa on kaarevat kehykset, jotka ihanteellisesti kopioivat puiden oksat. Ympäristö mahdollisimman lähellä ympäristöä, jonka avulla voit ladata luonnollisen energian lepoprosessin aikana kahvia varten.
 2. Eräässä Melbournen liikekeskuksista on kahvila, joka on toteutettu yksivärisissä sävyissä, joissa on paljon LED-asennuksia, jotka toimivat kirkkaina keskipisteinä. Loistavia taidekäsityksiä on esitelty epäsymmetrisen lamppujen galaksiin lampunvarjostin, kevyet kirjaimet ja huonekalut, joissa on integroidut LED-elementit. Tällaisessa laitoksessa kävijöitä rohkaistaan ​​paitsi vahvan kahvin lisäksi myös kirkkaisiin installaatioihin, joilla on dynaaminen visuaalinen vaikutus.
 3. Kosovossa voit käydä hämmästyttävässä kahvilassa, jonka salissa visuaalisesti muistutetaan säkkiä, jossa kahvipapuja hajotetaan kaoottisessa järjestyksessä. Puolikiilliset seinäpaneelit, joissa on purskeita, lamppuja ja työtasoja puolikkaiden kahvipapujen muodossa, huoneen koristelu suklaan sävyissä, laimennettuna huonekalujen yksityiskohdilla sulatetun maidon värin kanssa, luo kiehtovaa auraa, joka on nykyaikaisen muotoilun suuntauksia.
Pienet kuvat mustissa kehyksissä näyttävät hyviltä kahvilan harmaa-beigen muotoilulta

Pienet kuvat mustissa kehyksissä näyttävät hyviltä kahvilan harmaa-beigen muotoilulta

kahviloiden suunnittelu: tuuletusputket kattoon toimivat ylimääräisenä sisustuksena modernin kahvilan suunnittelussa

Tuuletettavat putket kattoon toimivat ylimääräisenä sisustuksena nykyaikaisen kahvilan suunnittelussa

Mini-kahviloiden suunnittelijat tarjoavat monipuoliset sohvat, jotka sijaitsevat seinien ja kompaktien plexiglassista tai muovista valmistettujen pöytien ympärillä. Huonosti havaitut ääriviivat visuaalisesti laajentavat kapeaa tilaa.

Tehokas menetelmä pienikokoisen tilan mallinnukseen on peilin kattoasennus, seinäpaneelit tai seinäpinnoitteet, joissa on fasetti-laatat. Pienessä kahvilassa, jossa on suuri määrä peilielementtejä, on välttämätöntä sijoittaa kirkkaan aksentteja, joita edustaa laakoninen ulkona maljakoita, joissa koristekuvioita tai värikäs sohva tyynyt. Saat kätevästi sijoittaa kävijöitä pienokahviloihin, joten voit käyttää liikkuvia huonekaluja pyöriin, joissa on tulpat, joiden avulla ruokailuryhmät on helppo siirtää asiakkaiden määrän mukaan. Kahviloiden suunnittelussa luodaan erilaisia ​​suunnittelumuunnelmia, joiden valokuvat auttavat valitsemaan ihanteellisen tyylisuunnan ja suunnitteluratkaisun.

Kiinni periaatteista ergonomia, joka aiheuttaa luomista miellyttävät olosuhteet kahvitaukoja ja käyttämällä luovia ideoita kunnianarvoisa suunnittelijat voivat luoda ainutlaatuinen sisätilojen kahvila lataaminen hyvällä tuulella, mikä vierailijat yhden käynnin varmasti halua palata uudestaan ​​ja uudestaan.

Kahviloiden suunnittelu: yleiskatsaus viihtyisästi sisustettuihin olohuoneisiin ja kahvinkeittimiin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

54 − 48 =