Bilik mandi dengan gaya klasik

Bilik mandi dengan gaya klasik

Pada masa ini, orang yang lapted jubin dan stoneware porselin digunakan secara meluas dalam industri pembinaan. Dan ini tidak menghairankan, kerana ia bertindak sebagai alternatif yang indah kepada bahan batu semula jadi. Kemasan dibezakan oleh gabungan tekstur yang indah, setengah mat dan separuh digilap. Ia dibuat melalui teknologi khas, yang memberikannya kualiti yang positif. Bahan mentah seperti tanah liat, spar, pasir kuarza mengambil bahagian dalam proses pengeluaran.

 • Prestasi bahan
 • Teknologi pengeluaran
 • Kelebihan dan kekurangan
 • Skop penggunaan
 • Kesempurnaan operasi
Reka bentuk bilik tidur moden

Reka bentuk bilik tidur moden

Prestasi bahan

Ubin lapatized diberkati dengan kelebihan penamat tertentu:

 1. Ketiadaan abrasi, kebarangkalian calar dan kerosakan sifat mekanikal.
 2. Keupayaan untuk mengelakkan kerosakan akibat kesan kelembapan.
 3. Ketiadaan kerentanan kepada turun naik suhu dan perubahan dalam keadaan luaran.
 4. Tempoh hayat perkhidmatan.
Satu pilihan yang baik untuk pejabat rumah dalam arah perindustrian

Pilihan yang baik untuk pejabat rumah

Dalam semangat perindustrian

Interior dalam gaya perindustrian

Pilihan yang indah untuk dapur lantai

Pilihan yang indah untuk dapur lantai

Pada masa ini, dalam cawangan praktikal, beberapa jenis bahan ini digunakan:

 • bercahaya;
 • teknikal;
 • berstruktur;
 • satin;
 • matt.
Bilik mandi moden

Bilik mandi moden

Teknologi pengeluaran bahan

Di bawah pengaruh faktor tekanan tinggi, campuran itu dipanaskan dan dibakar di dalam ketuhar sehingga plat kuat. Selepas itu, oksida logam digunakan untuk mewujudkan teduhan dan corak yang diperlukan.

Kepada nota! Semasa pemprosesan, batu-batu khas digunakan untuk pengisaran. Dengan bantuan mereka, salutan lapisan nipis dikeluarkan, pemprosesan berterusan sehingga saat pengambilalihan jubin bersinar semula jadi.

Kesedaran yang mewah dengan jubin lapped

Kesedaran yang mewah dengan jubin lapped

Akibatnya, sisi jubin luar mempunyai beberapa bahagian, termasuk permukaan yang kasar dan tidak dirawat, dan bahagian berkilat. Dengan bantuan gabungan mereka, kesan gloss lembut dibuat, yang menghalang pembentukan gloss dan glare yang berlebihan dari sinaran matahari. Semua ini memberikan ciri khas jubin dan penampilan hiasan.

Kombinasi yang harmonis dengan gaya negara

Kombinasi yang harmonis dengan gaya negara

Kelebihan dan kekurangan

Oleh kerana permukaan produk mempunyai pemoles yang tidak rata, jenis bahan ini mempunyai banyak sifat positif. Tetapi bahan ini mempunyai set kekurangan tertentu, yang juga diambil kira.

Kebaikan Cons
Ketiadaan sorotan. Permukaan licin dan mempunyai kilauan ciri, yang memberikan keupayaan untuk menjatuhkan silau tajam. Selain menjadi menjengkelkan ke mata, akibatnya boleh menjadi tidak selamat dengan cara lain. Jubin berkulit, tidak seperti rakan-rakan mereka, tidak mempunyai kesan sedemikian Bahannya sejuk hingga sentuhan, oleh sebab itu, jika tidak ada pemanasan dan penggunaannya di kamar mandi dan kamar mandi, ini dapat menjadi tidak menyenangkan
Antara bidang tekstur matte dan berkilat sepatutnya menjadi peralihan yang sangat halus, menghasilkan rasa kelembutan dan kecemerlangan Produk ini mempunyai kos yang tinggi, walaupun ia dibayar dengan cara hayat perkhidmatan lama bahan tersebut
Jika anda memilih ijazah yang tepat di mana penggilingan diwakili, dan juga secara rasional dan sengaja menghampiri pilihan palet warna, anda boleh membuat pedalaman yang benar-benar bergaya dan luar biasa Sekiranya membasahi, ia boleh meluncur disebabkan oleh hakikat bahawa beberapa kawasan gloss masih tersedia
Oleh kerana jubin itu mengandaikan ketiadaan permukaan yang lancar, slip dikecualikan Apabila jubin dipotong, perlu melengkapkan diri dengan alat khas
Terima kasih kepada pelbagai idea dan penyelesaian, anda boleh menyedari sebarang idea di pedalaman
Granit seramik menekankan tekstur dinding

Granit seramik menekankan tekstur dinding

Kawasan rekreasi dalam warna-warna cerah

Kawasan rekreasi dalam warna-warna cerah

Adalah penting untuk mengetahui! Adalah berfaedah untuk memahami bahawa, atas sebab keselamatan, jubin seramik adalah terhad. Terutama ia merangkumi tempat awam. Sekiranya anda menggunakan jubin berliku sebaliknya, hasilnya akan menjadi lebih menyenangkan.

Idea dapur yang cerah

Idea dapur yang cerah

Seperti yang dapat anda lihat, kekurangan ini relatif dan relatif, jadi dengan pendekatan yang kompeten, hasil optimum dapat dicapai.

Penyelesaian yang bergaya dengan jubin yang terik

Penyelesaian yang bergaya dengan jubin yang terik

Skop penggunaan

Bagi skop dan spesifik penggunaan bahan ini, pelekap berbanding dengan jenis produk lain mempunyai banyak kelebihan. Objektif utama pemakaian bahan adalah untuk menghasilkan salutan yang boleh dipercayai dan tahan lama. Sebabnya ialah bahan itu mampu menahan sebarang beban, jadi ia boleh digunakan di tempat-tempat yang mempunyai trafik yang tinggi - pejabat, pusat perbelanjaan, metro.

Styling untuk konkrit

Styling untuk konkrit

Nasihat! Seks dari bahan ini boleh dibentangkan dan di rumah.

Sudah tentu, untuk sifat persendirian bahan ini paling sesuai. Lagipun, ia adalah adat untuk memohon di rumah. Sebagai contoh, adalah mungkin untuk menganjurkan dengan bantuannya bukan sahaja karya penamat dalaman, tetapi juga buat langkah-langkah, anjung. Untuk memperluaskan skop produk, serta untuk mengelakkan slip berlebihan pada peringkat, lapisan getah khas digunakan.

Pedalaman ruang tamu yang selesa

Pedalaman ruang tamu yang selesa

Berkenaan dengan pangsapuri bandar biasa, maka bahan ini kurang sering digunakan di dalamnya, kerana ia dianggap lebih sesuai dalaman klasik. Walau bagaimanapun, idea boleh ditafsirkan dalam rangka jenis reka bentuk moden. Dalam jubin pangsapuri boleh digunakan kadang-kadang untuk menampung penutup lantai di bilik mandi, koridor, pada dapur atau loggia. Anda boleh menggunakannya untuk meletakkan di dinding dari dalam dan di luar struktur.

Kepada nota! Untuk membuat relau berkualiti dan pendiangan granit sering digunakan.

Pelaksanaan yang berjaya dalam gaya moden

Pelaksanaan yang berjaya dalam gaya moden

Kesempurnaan operasi

Di dalam penjagaan bahan ini tidak bersahaja, mudah dibersihkan dan dicuci. Tetapi jangan gosok permukaan produk tanpa keperluan khusus. Kelebihan bahan mentah adalah berkecuali kimianya. Untuk memulihkan kesucian lantai, ia cukup untuk menggunakan penyelesaian sabun atau cara untuk cermin mata.

Jubin lapatized: apa gunanya dan penggunaannya dalam hiasan moden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 3 =