A játék színének és alakjának robbantása a háttérkép stílusú pop artban

A játék színének és alakjának robbantása a háttérkép stílusú pop artban

Pop art stílus belépett a háztartás belsejébe a XX. század közepétől. Aztán aktívan elindították a divatos művészek festményeit, akik ebben az irányban dolgoztak. Ennek a stílusnak az a feladata, hogy megdöbbentse és a banalitás szokatlan és élénk valósággá váljon. Ennek fő jellemzői tapéta - a kortárs művészet munkája a falon. Ez egy szabad játék, amelynek színe, szerkezete, alakja és mérete a dísz.

Tartalom:

  • Pop művészet mint művészet
  • Néhány egyszerű szabály
Kontrasztosan játszunk - a lakkok stílusa a belső térben, és az extravagáns fal világos tapéta

Kontrasztosan játszunk - a lakkok stílusa a belső térben, és az extravagáns fal világos tapéta

Pop művészet mint művészet

Bármi is legyen a divat hatása a tervezésre, az élénk színek és a nem szabványos ötletek mindig örömet és meglepetést okoznak. A pop art stílusához illeszkedve a tervezők érdekes ötleteket javasolnak.

Szívélyes egyszerűség

szerelmeseinek minimalizmus kimondhatatlanul örülnek egy egyszerű, olcsó, de lenyűgöző ötletnek a kontrasztokon való játékban. Ha 4 fal vagy egy akcentusfal több része van beillesztve egyszólamú tapéta különböző élénk színekkel, a vendégek a kreativitással túlszárnyalják a küszöbön.

A pop art művészetében nem létezik a túltelítettség fogalma

A pop art művészetében nem létezik a túltelítettség fogalma

Tipp Egyszerű, monofonikus falak készítéséhez érdekes technikát alkalmazhat - hogy ezt elkészíthesse mennyezeti korlát! Fali táblák világos rajzokkal a mennyezeten - a szokatlanság csúcspontja.

Meg lehet legyőzni a mennyezetet kedvenc hőseivel - korlátlan repülés a fantázia számára

Meg lehet legyőzni a mennyezetet a kedvenc karaktered is - nincs korlátozás a fantázia

Régi jó retro

Ruházat az 50-es, 60-as és 30-as évek fotóival, újságokból és magazinokból álló háttérképek - ez fekete-fehér színséma jól megy modern stílusok és vintage.

Valahol az alfa kentaurok kozmikus mezőiben

A romantika megjegyzései egzotikusakkal összefonódva nagyméretű virágokat fognak hozzáadni a fantasy világból. Nem találhatóak a kertekben vagy a földi természetben, de gyakran eljutnak minket a képzeletbe. Az ilyen vásárok harmonikusan illeszkednek, mint a vidéki stílusban, Ha a fantázia nem vezet túl messze a valóságtól, akkor be modern és még hi-tech.

Tipp Az utóbbi esetben egy ilyen vászonra egy olyan szögletes zónát lehet hangsúlyozni és díszíteni, amely egy zöld sarok utánozható, olyan űrkutatók által gyűjtött mintákkal, amelyek egy ismeretlen bolygóból származnak a Cygnus konstellációban.

Egy csepp valóságtalanság az Ön belső terében

Egy csepp valóságtalanság az Ön belső terében

 

Otthoni kiállítás Andy Warhol stílusában

Ez a modern művész híres nem szabványos műveiről - a híres hírességekről és a modern termékekről készült képekről. Világos mozdulatok és egy sor ismétlődő kép "akasztott" a közönséget, mesterműveit megvásárolták a kiállítótermek megnyitásának első percében.

Tipp Szokatlan helyiség díszítésére lehet tapéta tapéta egy kultikus híresség képével. Marilyn Monroe vagy egy másik kedvenc csillag egy-kétszáz emberének mosolya biztosan mindenkit a helyszínen verni fog.

mond"нет" скучному оформлению спальни

Mondja "nem" a tompa hálószobai tervezéshez

Az ötlet! Öltöző, díszített multi-színű cipő, kérni fogja évek óta minden fashionista.

Kis titok: a pop art stílusú szobája saját kézzel díszíthető, sablonokkal és festékkel díszített ballonokkal

Kis titok: a pop art stílusú szobája saját kézzel díszíthető, sablonokkal és festékkel díszített ballonokkal

  • Ha unatkozol az a-la kávézók vagy a csendéletek tipikus falaihoz a "shamat sala, hagyma és egy pohár vodka az asztal szellemében" konyhafelület, rajzokkal díszítve a szivárvány minden színét tartalmazó leveslevesek biztosan felkelni fognak reggel és felidéznek. És ha a lakás tulajdonosa nincs irónia és önironia nélkül, a vásznat egy érdekes sertés formájában fogják megismerni az edényben, ami könnyen megrendelhető.
  • Gyermekszoba valódi paradicsom lesz és a jövő kreatív hírességeinek gyára, ha vásárol tapéta vagy jelölőfesték, amelyre speciális festékekkel festhet. Minden gyermek "művészete" ott helyesen nevezik "pop art". És rendben van, hogy folyamatos absztrakciók és kaotikus vonalak és számok lesznek, mindez hosszú ideig magyarázza a mondatot: "Művész vagyok, látom!"

Tipp Ha nem merészel a gyerekek szobájába kidobni gyermekeitek fantáziáját, irányítsa impulzusait a megfelelő irányba. Például a gyönyörű, kézzel rajzolt tapéta a család minden tagja ujjlenyomatából származik.

  • Ha nem szeretné közvetlenül rajzolni a háttérképet, akkor menjen és pontosabb módon - hozzon létre néhány fényes vázlatot, összerakja őket és adjon a cég gyártási Fali papírok rendelésre. Ennek eredményeként egyedülálló kézzel készített formatervezést kap a legközvetlenebb értelemben.
  • Modern iroda nem is kell egy unalmas, tele szilárd anyag tölgyfa bútorok vagy egy szürke háttérképű iroda hasonlósága, félénken kinyújtva a lyukakat a keskeny polcok között. A sztereotípiákkal lefelé - a hatalmas, pátosz és fényes dollárra engedjük fel az akcentust. Ő végül pénzügyileg szerencsét vonz.
  • Ha szeretne hosszú séta az interneten este, akkor fordulhat a számítógépes téma, de megközelítse azt egy másik szögben. És mindenkinek segíthet az Ön kedvenc alma-megharapta almával - az Apple logóval.

falfirkálás

Az utcai művészek kreativitása ritkán közömbös. Néha, figyelemmel arra, hogy a városi hatóságok mennyire kegyetlenül festenek a doboz által festett falakon a vandálokkal szembeni küzdelemben a vandálok által festett falakon, ön elgondolkodik magáról: jó lenne ilyen nappali vagy hálószoba húzzon valamit a falba. Graffiti - remek ötlet a szobák bármely szobájának kialakítására, még a hálószobában is.

Világos, elegáns, modern - mindez a ballonozott falról szól

A léggömbökkel festett fal - fényes, stílusos, modern

Tipp Azok a személyek, akik a belsőépítészeti pop art stílusát választották, eltérő gondolkodásúak, egyéni belső világot alkotnak, és különböznek a többiektől, ezért megengedhetik maguknak a gengszter hálószobát a "City of Sins".

A fényes fekete falak fehér vázlatokkal és ritka, de jól definiált, színezett skarlátokkal fogják felállítani a városi bűnöző romantikát és a pikáns éjszakai kalandokat. Ez a szoba nem alkalmas egy elbűvölő párra, de egy szokatlan csillogó pálcika lesz.

A klasszikus színsémák tökéletes kombinációja

A klasszikus színsémák tökéletes kombinációja

Ha azt szeretné, hogy a falak díszítsenek semleges képeket, kiválaszthat egy vászont egy stílusos öreg és természetesen monokróm autóból.

Tipp Adjon egy hasonló témát, valamint képeket a képregények és serdülők stílusában. A növekvő gyermekek bátran ragasztottak tapéta poszter ugyanabból a filmből, valószínűleg a szüleik előtt látták.

Ha gyermekeinek ízlése különbözik a véleményétől, hagyja, hogy egymástól függetlenül válassza a hősöket és a kedvenc keretüket. Nem számít, hogy ez egy hat fegyveres Shiva a Mortal Kombat-tól, egy Joker-től vagy egy mérgező hölgytől Batman-ból. Ez az ő örökségük! És a szülőknek még mindig tiszteletben kell tartaniuk egy tinédzser világát, mert ő egy gyakorlatilag kialakult személyiség saját preferenciáival és érdekeivel.

Teljes művészet nem szabványos

Ha nagyon szokatlan dolgokat szeretsz, megvásárolhatod holografikus tapéta a városi tájképek, az ősi kastélyok képével, vagy a háromdimenziós terek utánozásával vagy a fal megszakadásával. A rajz típusa és holografikus részletei miatt kibővítik a teret, és gyakorlatilag más világokat és portálokat nyitnak párhuzamos univerzumokká. Ez egy egyedülálló ötlet a játékhoz stílusos tetőtéri vagy grunge.

Illúzió vagy valóság?

Illúzió vagy valóság?

Tipp A falak és mennyezetek kreatív ékszereit díszíti, játszik világítással, hagyja el a tipikus csillárokat és gondoskodjon több spotlámpákkal ellátott zónák, különböző módon - félkörívek, ívek, S betűk stb.

Néhány egyszerű szabály

Annak ellenére, hogy a pop art egy szabad stílus, amely nem ismeri fel a határokat, a tervezők javasolják, hogy figyeljenek bizonyos pontokra. A pop-művészet nagyon fényes irányba mutat, és ha túlterhelik a szobát színével, akkor egy szokatlan műalkotásból egy furcsa "csomó kevésbé" válik.

Hogyan lehet elkerülni a tipikus hibákat?

  1. Az akcentusnak egynek kell lennie. Ha ez egy fényes fal, akkor egyedül készült. A másik három fal, a padló és a mennyezet szerény háttérként szolgál, kiemelve az egyediséget. Ha csodás mennyezetet terveznek, akkor mind a 4 falnak és a padlónak egyszólamúnak kell lennie, de 4 különböző színnel lehet hangot adni.
  2. A nagy képeknek a legnagyobb falon kell lenniük. Ne helyezzen hatalmas arcot a stílusos grafika egy kis kis szobában nem fog kinézni. Mindent meg kell figyelni a harmóniát.
  3. Sötét hangok vizuálisan "elfogyasztják" a helyet, nagy szobákban engedélyezhetők. Ha nem rendelkezik nagy területekkel, akkor a könnyű opciók előnyben részesítsék.

A pop-art stílusú háttérképek egy igazi áldás a kreatív személyiségek számára, akik jó lehetőséget kapnak arra, hogy kipróbálják a díszítő szerepét. Dare, do, felkelni, és hogyan kell tudni, talán egy egyedi projekthez való kapcsolattartást fotópapírra nyomtatva, észre fogod venni, és nem kapsz egy egyéni megrendelést, de kreatív impulzusai lehetőséget adnak arra, hogy kedvenc hobbija kedvenc munkájává tegyék!

Andy Warhol nyomdokain: válogatott világos interieurek tapétával és poszterekkel a pop art stílusában

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1