Jocuri sablare de culoare și de formă în stil pop art pop art

Jocuri sablare de culoare și de formă în stil pop art pop art

Stilul artei pop a intrat în interiorul gospodăriei de la mijlocul anilor 50 ai secolului XX. Apoi au fost lansate activ expozițiile picturilor artistilor de modă care au lucrat în această direcție. Sarcina acestui stil este de a șoca și de a transforma banalitatea într-o realitate neobișnuită și viu. Principalele caracteristici ale acestora tapet - să devină o lucrare de artă contemporană pe perete. Acesta este un joc gratuit cu culoarea, textura, formele și mărimea ornamentului.

Cuprins:

  • Tipuri de pop art ca artă
  • Câteva reguli simple
Ne jucam in contrast - stil laconic in interior si un perete extravagant cu tapet luminos

Ne jucam in contrast - stil laconic in interior si un perete extravagant cu tapet luminos

Tipuri de pop art ca artă

Oricare ar fi influența modei asupra designului, culorile strălucitoare și ideile non-standard dau întotdeauna încântare și surpriză. Pentru a se potrivi stilului pop art, designerii recomanda idei interesante.

Simplitatea dulce

îndrăgostiți minimalismul inexprimabil se bucură de o idee simplă, ieftină, dar impresionantă de a juca contraste. Dacă sunt lipite 4 pereți sau mai multe părți ale unui perete de accent tapet monofonic culori diferite, oaspeții vor fi copleșiți de creativitate chiar de la ușă.

În arta pop-art nu există conceptul de suprasaturație cu culoare

În arta pop-art nu există conceptul de suprasaturație cu culoare

Sfat! Făcând ziduri simple monofonice, poți aplica o tehnică interesantă - să faci accentul plafonului! Tapete cu desen luminos pe tavan - vârful neobișnuit.

Puteți bate tavanul cu eroii dvs. preferați - un zbor nelimitat pentru fantezie

Puteți să bați tavanul și cu personajele preferate - nu există nici o limită pentru fantezie

Vechi bun retro

Stofă cu imagini din fotografia tapetului de 50, 60 și chiar 30 de ani sub formă de resturi de ziare și reviste - aceasta schema de culori monocromă merge bine cu stiluri moderne și vintage.

Undeva în câmpurile cosmice ale centaurului Alpha

Notele de romantism, interconectate cu exotice, vor adăuga flori mari extrase din lumea fantastică. Ele nu se găsesc în grădini sau în natura pământească, dar adesea ne vizitează în imaginație. Astfel de pânze se potrivesc armonios ca în stil de țară, Dacă fantezia nu duce prea departe de realitate, așa că modern și chiar hi-tech.

Sfat! În acest ultim caz, este posibil să se concentreze și să execute o astfel de zonă unghiulară a lamei, imitând zona verde cu probe colectate de exploratori spațiu cu unele planete necunoscute în constelația Cygnus regiunea.

O picătură de nerealitate în interiorul tău

O picătură de nerealitate în interiorul tău

 

Expoziție de acasă în stilul lui Andy Warhol

Acest artist modern este renumit pentru lucrările sale non-standard - portrete acide de celebrități și imagini ale produselor moderne. Diversele lovituri strălucitoare și o serie de imagini repetitive au "înțepat" publicul, capodoperele sale au fost cumpărate de la primele minute ale deschiderii sălii de expoziții.

Sfat! Pentru a decora o cameră neobișnuită, poate fi imagini de fundal cu imaginea unei celebrități de cult. Zâmbetul a două sau două sute de oameni de către Marilyn Monroe sau altă stea favorită va bate cu siguranță pe toți la fața locului.

spune"нет" скучному оформлению спальни

Spuneți "nu" designului dormitor

Ideea! Dressing, decorate cu pantofi multi-colorate, vă vor mulțumi de mulți ani pentru fiecare modă.

Micul secret: o cameră în stilul artei pop poate fi decorată cu propriile mâini, folosind un șablon și baloane cu vopsea

Micul secret: o cameră în stilul artei pop poate fi decorată cu propriile mâini, folosind un șablon și baloane cu vopsea

  • Dacă te-ai plictisit de zidurile de rutină și tipice ale cafenelor a-la sau ale celor care încă mai trăiesc în spiritul "shamat sala, ceapa și un pahar de vodcă pe masă, spațiu de bucătărie, decorat cu desene cutii de supa de toate culorile curcubeului, cu siguranta va invidia dimineata si va invidia. Și în cazul în care proprietarul nu este lipsit de ironie și de auto-ironie, ea spune web în formă de oreion între feluri de mâncare interesante care pot fi făcute cu ușurință la comanda.
  • Camera copiilor poate deveni un adevărat paradis și o fabrică de celebrități creative viitoare, dacă le cumpărați tapet sau vopsea marker, pe care puteți picta cu vopsele speciale. Orice "artă" a copiilor de acolo va fi numită pe drept "pop art". Și este bine că vor fi abstracții continue și linii și figuri haotice, toate acestea pentru o lungă perioadă de timp explică fraza "Sunt un artist, o văd!"

Sfat! Dacă nu îndrăznești să dai camera copiilor să rupă fanteziile copiilor tăi, direcționează impulsurile în direcția corectă. De exemplu, tapetul frumos desenat manual va proveni de la amprentele tuturor membrilor familiei dumneavoastră.

  • Dacă nu doriți să desenați direct pe tapet, puteți merge și într-o manieră mai precisă - creați câteva schițe luminoase, puneți-le împreună și dați-le companiei de fabricare Tapete la comandă. Ca rezultat, veți obține un interior unic al designului realizat manual în sensul cel mai direct.
  • Un birou modern de asemenea, nu trebuie să fie un plictisitor retro umplut cu solid mobilier din stejar sau asemănarea unui birou cu fundal gri, care se aruncă în mod timid din găurile dintre rafturile înguste. În jos cu stereotipuri - eliberăm zidul de accent pentru un dolar imens, patos și luminos. El este cel care, în cele din urmă, atrage noroc financiar.
  • Dacă vă plac plimbările lungi pe Internet seara, puteți să vă îndreptați către o temă a calculatorului, dar abordați-o dintr-un unghi diferit. Și oricine vă poate ajuta cu mărul tău preferat de mere-mușcat - sigla Apple.

graffiti

Creativitatea artiștilor de stradă rar frânează pe nimeni indiferent. Uneori, uitam cum „în care se ocupă cu vandali,“ guvernul oraș pictează fără milă peste pulverizare pictat pereți, te prinde te gândești, și că este o idee bună să fie atât de living sau dormitor trage ceva în perete. Graffiti - o idee minunată de a proiecta oricare dintre camere, chiar și dormitorul.

Bright, elegant, modern - este vorba despre zidul balonat

Perete pictat cu baloane - luminos, elegant, modern

Sfat! Oamenii care aleg stilul de arta pop pentru design interior, au un mod diferit de gândire, lumea interioară a unui individ și diferit de restul, și, prin urmare, își pot permite dormitorul gangster în stilul filmului „Sin City“.

Pereți negri de lux, cu contururi albe și cu cărămidă spartă, dar bine definite, vă vor stabili pentru romantismul criminale urbane și pentru aventurile de noapte pitice. Această cameră nu este potrivită pentru un cuplu plin de farmec, dar va fi o priză pentru o pereche neobișnuită de cinefile.

Combinație perfectă de schemă clasică de culori

Combinație perfectă de schemă clasică de culori

Dacă doriți ca pereții să decoreze imagini mai neutre, puteți alege o pânză cu o mașină elegantă veche și cu siguranță o mașină monocromă.

Sfat! Adorați o temă similară, precum și imagini în stilul cărților de benzi desenate și adolescenților. Copiii în creștere pot fi lipiți cu îndrăzneală postere tapet din același film, l-au văzut probabil în fața părinților.

Dacă gusturile copiilor dvs. diferă cu opinia dvs., lăsați-i să-și aleagă eroul și preferatul în mod independent. Nu contează dacă este Shiva cu șase arme din Mortal Kombat, un Joker sau o doamnă otrăvitoare din Batman. Acesta este patrimoniul lor! Iar părinții trebuie să respecte lumea unui adolescent, pentru că el este o personalitate practic formată, cu propriile preferințe și interese.

Arta completa non-standard

Dacă vă plac lucrurile foarte neobișnuite, puteți cumpăra tapet holografic cu imaginea peisajelor orașului, castele antice sau imitații de spații tridimensionale sau o spargere în perete. Datorită tipului de desen și a detaliilor holografice, ele extind spațiul și practic deschid alte lumi și portaluri către universuri paralele. Aceasta este o idee unică pentru joc stil loft sau grunge.

Iluzie sau realitate?

Iluzie sau realitate?

Sfat! Decorarea accentelor creative ale pereților și plafoanelor, jocul cu iluminare, abandonarea candelabrelor tipice și aranjarea mai multor zone cu spoturi, plasate în moduri diferite - semicercuri, arce, litere S etc.

Câteva reguli simple

În ciuda faptului că pop art este un stil liber care nu recunoaște limitele, designerii sfătuiesc să acorde atenție anumitor puncte. Pop art-ul este o direcție foarte luminată, iar dacă supraîncărcați camera cu culori, ea se va transforma dintr-un obiect de artă neobișnuit într-o "buchet de mal".

Cum de a evita erorile tipice?

  1. Accentul ar trebui să fie unul. Dacă este un zid luminos, atunci este făcută singură. Ceilalți trei pereți, podeaua și tavanul servesc ca fundal modest, subliniind unicitatea. Dacă se planifică un plafon minunat, atunci toate cele 4 pereți și podea trebuie să fie monofonice, dar 4 culori diferite sunt permise în tonul la vârfuri.
  2. Imaginile mari ar trebui să fie pe cel mai mare zid. Nu plasați o față imensă în stil grafică într-o mică cameră mică, nu va arăta. În toate este necesar să se respecte armonia.
  3. Dark Tonuri din punct de vedere vizual "mănâncă" spațiu, pot fi permise în încăperi mari. Dacă nu aveți o zonă foarte largă, dați preferință opțiunilor ușoare.

Imaginile de fundal de tip pop-art reprezintă o adevărată poveste pentru personalitățile creative, care au o bună ocazie să încerce rolul de decorator. Dare, faceți-vă, ridicați-vă și cum să știți, poate contactând un proiect individual pentru el tipăriți pe fundal foto, veți fi observat și nu primiți o singură comandă individuală, dar impulsurile dvs. creative vă vor oferi ocazia de a vă face hobby-ul preferat munca voastră preferată!

Pe urmele lui Andy Warhol: o selecție de interioare luminoase cu tapet și postere în stilul artei pop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 − 65 =