Culoarea safirului în interiorul camerei de zi

Culoarea safirului în interiorul camerei de zi

Culoare albastră nu numai psihologi, ci și mulți designeri moderni, pentru că în acest an blues tapet. Pentru a menține armonie și a nu transforma casa într-un ghețar solid sau pentru a îneca interiorul în "Marea albastră adâncă", decoratorii de vârf își împărtășesc experiențele și sfaturile utile.

 • Culoare, design și psihologie
 • Imagini de fundal albastre și camere
 • Camera de zi
 • Dormitorul
 • pepinieră
 • bucătărie
 • Sala de studiu
 • Coridor și anticameră
 • Perdele la fundal albastru
Culoarea albastră din camera de zi poate fi diluată cu nuanțe contrastante - roz, alb și altele

Culoarea albastră din camera de zi poate fi diluată cu nuanțe contrastante - roz, alb și altele

Sala de mese cu tapet albastru închis în stil clasic

Sala de mese cu tapet albastru închis în stil clasic

Imagini de fundal albastru cu tapet floral și perdele de aur în interior

Imagini de fundal albastru cu tapet floral și perdele de aur în interior

Culoare, design și psihologie

Psihologii sunt în mod constant sfătuiți să lipsească cel puțin una dintre camere o tapet albastru. Fotografii ale unor astfel de interioare se găsesc peste tot - de la spațiul de birou până la chic camere de zi și chiar bucătării, și cel mai adesea se pot vedea zidurile de culoare albă, albastră sau apă de mare camere pentru copii. De ce?

Imaginile de fundal albastru arată frumos într-o baie clasică

Imaginile de fundal albastre arata armonios intr-o baie clasica

Albastru - întruchiparea păcii, aduce pace, dar această culoare nu este atât de simplă, pentru că are o paletă bogată de nuanțe. Cu o utilizare adecvată în manifestările lor diferite, ele pot influența atitudinile psihologice ale oamenilor.

De exemplu, culorile saturate și întunecate ajută la un proces aprofundat de gândire, elimină anxietatea, emoționalitatea excesivă și se adaptează unui stil de viață măsurat. Cu toate acestea, persoanele prea impresionante, cu o contemplare lungă de albastru închis, pot duce fără probleme la depresie, motiv pentru care recurgem la utilizarea unor elemente suplimentare de alte nuanțe, dacă alegem ca bază de albastru tapet în interior. fotografie camere de zi, dormitoare, copii și, în orice caz, să ne demonstrăm diluția cu alte tonuri, nu mai puțin de jumătate.

Cameră de zi clasică într-o casă de țară: tapet albastru cu ornamente de aur și mobilier de stejar

Cameră de zi clasică într-o casă de țară: tapet albastru cu ornamente de aur și mobilier de stejar

Mai neutru sunt azurii, cobaltul sau diluați opțiuni indigo, ei sunt capabili să păstreze aspirația și ambiția în normă fără o preponderență în direcția negativă. Alegerea acestei sau acelei variante ar trebui să se realizeze, bazându-se pe caracterul proprietarilor casei.

Culoarea cobaltului de fundal pe unul dintre pereții sala de mese

Culoarea cobaltului de fundal pe unul dintre pereții sala de mese

Imagini de fundal albastre și camere

În principiu, nu există niciun motiv strict care să servească drept restricție și veto pentru tapet albastru pentru pereții din interior. Fotografii din toate tipurile de camere cu pereți albastri sunt prezentate în portofoliul de decoratori de vârf. Principalul lucru este de a înțelege în mod clar principiile de compatibilitate și de a distribui frumos nuanțe în conformitate cu scopul camerelor.

Camera de zi

Orice nuanțe vor fi potrivite aici, în funcție de preferințele dvs., dar există mai multe puncte importante.

Lucruri de luat în considerare:

 • Camera de zi - camera cea mai mare, dar pentru că este deosebit de frumos arata culori inchise, care nu sunt întotdeauna aplicabile în camere mici. Puteți utiliza în siguranță culorile tapetului de indigo, albastru, cobalt, safir etc., cel mai important, asigurați-vă că în cameră se obține suficientă lumină, va evita senzația de întuneric.

Consiliu: dacă lumina naturală nu este suficientă, merită luată în considerare iluminat artificial, astfel încât pereții "au jucat".

 • Este necesar să se coreleze corect imaginea tapetată cu culoarea mobilierului, într-un caz, un meci din paletă va servi ca un factor interesant care va uni interiorul, iar în alta - poate deveni acea picătură mică care va distruge "butoi de miere". Dacă pe pereți există multe albastre, canapea și fotolii ar trebui să fie culori diferite, iar ca o legătură va avea sens să arunce pe ele o pereche de ardei perne.
O combinație competentă de culori pentru tapet și mobilier: tapet albastru cu dungi și panouri de mobilier

O combinație competentă de culori pentru tapet și mobilier: tapet albastru cu tapet și tapițerie

 • Desenele pe albastru trebuie selectate în proporție directă cu dimensiunile camerei, pe principiul că este mai mare, cu atât este mai mare ornamentul. Dar dacă sufrageria abundă cu proiecții sau nise, este mai bine să lăsați astfel de zone de monotonie, deoarece în acest caz, imaginile mari vor da efectul opus.

Consiliu: în cazul în care camera dvs. de zi are o nișă, este mai bine să luați un ton, dar combinați textura tapetului, de exemplu, zona principală a pereților poate fi cu modele, iar nișa este monocromă.

 • Imaginile de fundal albastre sunt cele mai avantajoase în stilurile moderne, în cazuri extreme, pot fi scrise neoclasicism, dar atunci vor trebui să fie cel puțin diluați cu aurire.
 • Cu pereți monofonici de culoare albastru închis, mobilierul este foarte frumos combinat cu elemente mici de același albastru în tapițerie.
Salon clasic cu tapet albastru închis și mobilier alb

Salon clasic cu tapet albastru închis și mobilier alb

 • Este interesant să adaugi la culoarea albastră de bază a unei alte culori, care vine după regulile de compatibilitate. Rezultatul este un analog alb-negru monocrom.

Dormitorul

albastru tapet în dormitor - nu este o cameră de pasiune, ci mai degrabă un loc de liniște și pace, un fel de încântare pentru nervii înfricoșați și psihicul puțin zdruncinat. Cu toate acestea, merită adăugat la culoarea albastră auriu și lumină bej în paturi și perdele, pentru că avem un boudoir palat destul de elegant de la sfârșitul secolului al XVIII-lea. Cunoscând acel timp, au folosit în mod activ nuanțele de safir și indigo, cedând tendințelor noi, înlocuind burgundul clasic albastru, precum și nuanțele plictisitoare de maro.

Imagine de fundal albastru cu o imprimare întunecată în interiorul clasic al dormitorului

Imagine de fundal albastru cu o imprimare întunecată în interiorul clasic al dormitorului

Cei care preferă o inimă dulce stil de provence, pot folosi cele mai ușoare nuanțe, combinându-le cu mobilier de zăpadă, plafoane și perdele.

Proprietarii care și-au dat inima interior modern poate aranja un dormitor spațial în stilul hi-tech. Pentru a face acest lucru, aveți posibilitatea să utilizați unele nuanțe de albastru de la cea mai întunecată la cea mai ușoară, diluându-le cu detalii de plastic transparent sau sticlă, precum și elemente cromate și fitinguri.

Imaginea de fundal albastru frumos cu mac se potrivesc bine în interior în stil"прованс"

Fundal albastru de fundal albastru cu mac se potrivesc bine în interior în Stilul Provence

Dacă combinați tapetul întunecat cu albastru, cu covoare ușoare, perdele sau lenjerie de pat, atunci camera va putea instila o notă Stilul scandinav.

pepinieră

Albastru în grădiniță - un vis de orice psiholog și de aproape un clasic, mai ales ca acest tapet părinți de băieți. Cu toate acestea, diferențele de gen de astăzi în gama de culori sunt practic șterse, iar fetele din dormitoare le-au plăcut, de asemenea, tonurile albastre. Acest tapet va ajuta copiii să treacă ușor prin stadiul dificil al vârstei de tranziție și va contribui la procesul de gândire și la progresul în procesul de învățare. Puteți combina cu alb, auriu, bej.

Este interesant de văzut o combinație, de exemplu, dacă plasați o imagine elegantă a unui oraș în albastru într-unul dintre cele mai mari ziduri, iar restul camerei este acoperit cu tapet într-o bandă albastru-albastră.

În cazul în care copilul este mic și plictisit să contemple calmul excesiv de mare, se poate face luminos galben și accente verzi, adăugând elemente "peisajului" de soare și palmieri tropicali. Poți să recreezi literalmente modelele, sau este posibil din punct de vedere figurat - să pui un covor de canar sau un voal galben-verde sau să atârni perdele amuzante cu o combinație a acestor culori.

Peisaj interesant lângă pătuț: fundal albastru cu nori, păsări și o oglindă sub formă de soare

Peisaj interesant lângă pătuț: fundal albastru cu nori, păsări și o oglindă sub formă de soare

Se știe că aproape fiecare fată iubește nuanțe și trandafiri roz, poate pentru cineva va fi o descoperire, dar pe fundal albastru, culori și flori arata grozav. Pentru a combina interiorul, puteți atârna același aer perdele și satin voal.

Imagini de fundal albastru: fotografie din interiorul bucătăriei

Imaginea de fundal pentru bucătăria albastră este potrivită, frumoasă și, de asemenea, practică, nu prezintă dungi sau pete. Ele pot fi alese în orice variante cu orice imagini și combinate cu orice mobilier de înaltă tehnologie până la provincial drăguț, alb dulapuri din lemn și bănci.

Tapet albastru cu imprimare florală și mobilier alb în bucătăria elegantă chic

Tapet albastru cu imprimare florală și mobilier alb în bucătăria din stil cheby-chic

Punctul principal este informarea - este cunoscut pentru anumite puncte cât de puternic culoarea albastră bate psihologic pofta de mâncare. Dacă sunteți adulți, luptați pentru armonie și un stil de viață sănătos, atunci acesta este lucrurile! Dar dacă aveți copii mici care deja mănâncă prost, este mai bine să utilizați nuanțele cele mai ușoare și cele mai diluate.

Albastrul va ajuta la împărțirea bucătăriei în zone: proiectarea zonei de luat masa în albastru

Albastrul va ajuta la împărțirea bucătăriei în zone: design zonă de luat masa în albastru

Consiliu: Dacă bucătăria dvs. este împărțită în zone, dintre care una are sufragerie, interiorul clasic este cel mai bun - o combinație de albastru bogat și lemn. Puteți utiliza o lipire parțială - de sub panourile din lemn, iar de la mijloc și în sus - tapet albastru.

Un tapet albastru închis în bucătărie poate fi"разбавить" светлым кухонным гарнитуром и белыми потолками

Albastru de fundal albastru în bucătărie poate fi diluat lumina set de bucătărie și plafoane albe

Sala de studiu

Se pare că albastrul este culoarea ideală pentru tapetul din studiu, deoarece psihologii susțin că stimulează calmul și activitatea mentală în general.

Culoarea cobaltului în interiorul dulapului poate fi diluată cu un decor luminos sub formă de flori, figurine, cărți

Culoarea cobaltului în interiorul dulapului poate fi diluată cu un decor luminos sub formă de flori, figurine, cărți

Dar există o altă proprietate - se relaxează și totul va depinde de natura cine va desfășura o afacere într-un astfel de cabinet. Să spunem că este ideal pentru un om de știință, filozof, poet și scriitor de proză, dar va calma impulsurile riscante ale oamenilor de afaceri care, de cele mai multe ori, își conduc și câștigă afacerile pe un prag de fault.

De aceea, doar în cazul în care, merită atenție la versiuni mai neutru de albastru și folosind tapet, care este mai aproape de mare val sau aproape gri, care se adaptează la spiritul de afaceri.

Alegerea unui albastru neutru pentru cabinet este decizia corectă

Selectați neutru albastru pentru birou - decizia corectă

Coridor și anticameră

Deoarece acestea sunt părți ale apartamentului, în care lumina cade la un nivel minim, în teorie, merită uitat de culorile întunecate și saturate. Odată ce această regulă era neclintită, dar astăzi am brăzdat curajos stereotipurile. Dacă doriți un pasaj de safir, de-a lungul căruia se vor lega cadre de aur portrete de familie sau picturi neobișnuite, atunci trebuie să existe o galerie!

Imaginile și decorul vor arăta frumos pe fundalul albastru de fundal albastru

Imaginile și decorul vor arăta frumos pe fundalul albastru de fundal albastru

În cele din urmă, trăim într-o epocă de electrificare totală și putem organiza un plafon fals cu lumină Lumina LED. Dacă le aranjați într-un semicerc sau în val și le spargeți în zone, veți obține iluminare neobișnuită și veți economisi bani pentru plata energiei electrice.

Dacă într-adevăr trage la clasicul palatului, puteți atârna la aceeași distanță un număr de sconturi identice "sub vechile zile", dar cu becuri în loc de lumânări și conectați toate aceste frumusețe la un singur comutator.

Ei bine, dacă sunteți suporteri Art Nouveau, te joci contraste pentru a te ajuta. Albastru și alb, mat și lucios - cu o combinație de succes, aceste două culori funcționează minunate chiar și cu cele mai simple hol.

Camera de zi contrastantă: tapet albastru închis cu imprimare și aur în interior

Camera de zi contrastantă: tapet albastru închis cu imprimare și aur în interior

După ce ne-am ocupat de tapet și combinația lor cu mobilierul, elementele de iluminat și decorative, ne întoarcem la un detaliu cheie pe care l-am atins în trecere, dar care nu am acordat încă atenția. Luați în considerare perdelele în contextul armoniei cu interioarele albastre.

Perdele la fundal albastru

Wallpaper-ul albastru este o chestiune specifică și delicată. De fapt, nu contează ce tip de cameră urmează să lipiți, este mai important să aveți o armonie comună cu lucrurile din fiecare dintre ele. Prin urmare, criteriul principal pentru selectarea draperiilor va fi compatibilitatea cu culorile. Cum sa alegi? Totul este simplu, pornim de la datele inițiale.

Perdele bej și tapet albastru - o combinație clasică în dormitor

Perdele bej și tapet albastru - o combinație clasică în dormitor

Opțiuni pentru selectarea draperiilor:

 • Dacă tapetul este de aur, alegeți crema tul cu mătase broderie-amânare,
 • Când suntem înconjurați de un albastru monocrom, lucrăm la contrast și "revigorăm", ceea ce înseamnă că atârnăm tulul alb. Arată foarte original și zboară "de argint", mulți designeri numit această combinație un chic nobil, înlocuindu-le cu obișnuit "aur" și bej.
 • Dacă tapetul albastru este deja jumătate diluat cu altă culoare, de exemplu, jumătate dintre pereți sunt albi și jumătate de cobalt, atunci puteți întări albastrul și puteți atârni un tul alb cu perdele grele într-un ton la tapetul deja existent.
 • Dacă luați în considerare doar funcționalitatea, atunci ar trebui să țineți cont de prevalența sezoanelor calde și reci în zona dvs. Oriunde soarele strălucește pentru totdeauna, perdelele albastru închise sunt excelente pentru a vă oferi o odihnă de soare. În țările cu ierni grave, acestea pot crea un sentiment de umezeală și de lipsă de speranță. În acest caz, este mai bine să luați un tul de lumină aerisită care să zboare în tonuri pentru a încălzi nuanțele de tapițerie de mobilier. În caz contrar, există riscul căderii într-o melancolie prelungită.
Imagine de fundal albastru: fotografie - frumos va fi privit în interiorul camerei perdele de carouri și albastru tapet cu un model floral

Frumos va arăta în interiorul perdelelor de cameră și tapet albastru cu un model floral

 • Culori comune acceptate în combinație cu tapet albastru - alb, bej, galben, portocaliu, roz, uneori roșu. Principalul lucru este legătura competentă a acestor elemente cu toate detaliile interiorului. De exemplu, dacă aveți pereți albastri cu o bandă roșie subțire, o tapițerie similară a mobilierului și, în același timp, perdele portocalii, acesta nu mai este un interior elegant. Nu merge atât de departe de duetul roșu-albastru deja existent.

Imagini de fundal albastre în interior - nu este cel mai simplu material pentru un începător în design. Este o lume luminoasă, dar foarte periculoasă, care se poate transforma într-un basm frumos, o odisee cosmică ... Deci, ea devine o cameră de râs, merită o mică greșeală în schema de culori sau exagerarea cu accente și detalii suplimentare. Cu toate acestea, nu vă fie teamă de acest "gaffer", cu manipularea pricepută a culorii albastre este capabil nu numai să surprindă, ci și să creeze confort, pentru a oferi confort psihologic oaspeților gazdă. Este suficient să studiem reguli simple și să urmăm sfatul unor decoratori cu experiență, care vin mereu în ajutorul nostru.

Imagini de fundal albastre în interior: 85 de fotografii pentru mediul aristocratic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 3