Tema studiilor pe animale este foarte potrivită în stilurile Provence și Țară

Tema studiilor pe animale este foarte potrivită în stilurile Provence și Țară

După cum știți, moda este ciclică, se repetă și penele se întorc din nou în interiorul nostru. Imagini de fundal pentru pereți cu păsări - tendința 2017-2018. Culoarea bizară, traiectoria incredibilă a zborului și anvergura aripilor - toate acestea au inspirat artiștii pentru o lungă perioadă de timp pentru lucrările frumoase pe care omenirea le admiră de secole.

Cuprins:

 • Ce sunt bune?
 • tipuri
 • Stiluri și camere. Cum să se potrivească în interior?
 • Fiecare vânător vrea să știe ...
 • Trucuri mici
Decorul minimalist al pereților dormitorului în stil scandinav

Decorul minimalist al pereților dormitorului în stil scandinav

Interiorul romantic creează o atmosferă pozitivă în cameră

Printul creează o atmosferă pozitivă în cameră

Cifra cu imaginea păsărilor este un accent excelent în stil în cameră

Figura cu imaginea păsărilor este un accent excelent în stil

Luminozitatea și greutatea în interior

Luminozitatea și greutatea - o alegere pentru minimalism

Imagini de feluri de mâncare vii decorate, covoare, țesături pentru îmbrăcăminte. Astăzi, designerii oferă să se scufunde în motivele exotice ale întregului interior. În ciuda ideii generale - desenul păsărilor ca element de conducere, cântăreții sunt rareori asemănători unul cu celălalt, așa cum variază habitatul lor. Fiecare specie însoțește un anturaj individual - flori, nori, copaci etc. Să luăm în considerare cele mai frumoase idei.

Nuantele uluitoare ale naturii arata grozav in cresa

Nuantele uluitoare ale naturii arata grozav in cresa

Ce sunt bune?

Aproape orice pasăre, chiar dacă nu este un predicator al primăverii, este considerată un simbol al căldurii și un purtător de cuvânt al ceva nou și pozitiv. Imagini de fundal cu astfel de desene dă atmosfera atmosferei grădină de vară, ușurința, răcoarea, proprietarii de apartamente și case - o stare bună și emoții pozitive.

Decorarea pereților în baie se ajustează să se relaxeze

Decorarea pereților în baie se ajustează să se relaxeze

Ornamentele pentru păsări sunt recomandate și de psihologii care confirmă faptul că astfel de teme naturale oferă o odihnă fizică și psihologică completă, precum și schimbări pozitive.

tipuri

Imaginile de fundal cu imagini de păsări sunt împărțite în trei tipuri:

 1. Stylized - accentul pe simplitate, acestea sunt desene schematice, adesea chiar contururi ale păsărilor. Principalul lucru din imagine nu este specia, ci culorile și mișcările strălucitoare ale păsărilor - zboară, înotă sau se așează pe o ramură sau chiar într-o cușcă frumoasă de epocă.
 2. Realist - asemănare maximă cu obiectele existente în natură și habitatul lor. Se acordă atenție fiecărui detaliu, pregătit cu atenție fiecare broșură de pene și veneți.
 3. Shinoiseri - acest cuvânt neobișnuit a venit la noi dinspre est și înseamnă utilizarea în decorarea elementelor artei din China medievală. Odată în Franța a existat o modă de masă pentru lucruri strălucitoare și exotice, iar cuvântul cu cuvânt este tradus din argoul francez drept "china". Momentul cheie în astfel de tapet - specii exotice strălucitoare de păsări și nu mai puțin exotice escorta estică.

Tapetul eficient va decora interiorul oricărei camere

Tapetele eficiente decorează un interior al oricărei încăperi

Design special al livingului

Design special al livingului

Stiluri și camere. Cum să se potrivească în interior?

Tapetul cu păsări nu se potrivește fiecărei direcții stilistice. Acestea vor fi categoric in afara locului pod, hi-Teke, Grunge, dar armonios se încadrează în Stilul englezesc, Provence, Țară și eco-design.

În ceea ce privește camerele, păsările pot fi "închiși" oriunde, chiar și în baie, dar se simt cel mai bine camera de zi, dormitor și copilăresc. Nu mai puțin confortabili, se simt în cabane. Principalul lucru este de a respecta câteva reguli simple de compatibilitate, pe care le împărtășim de bunăvoie de designerii de frunte.

Tematici tematice în proiectarea zidurilor camerei copilului

Tematici tematice în proiectarea zidurilor camerei copilului

Recomandări de la profesioniști

În ce direcție, combinată cu imaginile păsărilor, pe care nu le-ați alege, este important să cunoașteți câteva puncte-cheie care vă vor ajuta să combinați în mod competent culorile și alte elemente.

Dacă intenționați să creați un sentiment de răcoare în cameră și să-l umpleți cu prospețime, alegeți păsări calme în gri, albastru sau fundal verde de nuante luminoase. În același timp, peretele nu trebuie să fie păstrat, este de dorit un efect laconic și silențios. Această metodă este cea mai potrivită pentru dormitor: crește vizibil, ca și cum ar fi umplut cu aer, și dă starea de spirit pentru o relaxare rapidă, adormire și o odihnă bună.

Decorul corect selectat permite camera"дышать"

Decorul corect selectat permite camerei să "respire"

Vremea în casă. Dacă doriți o primăvară veșnică sau o vară, formați cu îndrăzneală sezonul potrivit cu ajutorul unei palete. Primăvara este personificată de blând culori pastelate, iar vara se arată saturată cu o gamă luminată, în timp ce trebuie să fie neapărat verde și galben. Acest tapet este potrivit în camera de zi sau copilăresc.

Ventilatoarele monocrome nu vor fi lăsate în afară, pe care le puteți folosi minimalismul și regula de trei culori. Excelentă privire la fundalul cenușiu al siluetelor negre de păsări printre contururile de zăpadă ale copacilor. Potrivit pentru orice tip de cameră, dacă proprietarul apartamentului este un filosof calm.

rece"морозные" стены отлично подойдут для небольшого помещения

Pereții rece "înghețați" sunt perfecți pentru o cameră mică

O strălucire! Iubitorii de lux cu siguranta trebuie sa se intoarca la chinoiserie. Păsările exotice cu un penaj stralucitor strălucitor printre florile la fel de luxoase vor crea un sentiment de "bogăție". Dar, aici merită să fii curat, de exemplu, să faci un astfel de perete în întreaga cameră, spre deosebire de alte trei monotone. Altfel, de la lux la filistinism, de la iubire la ură, un pas mic.

Dacă sunteți un suporter ekostilya, jocul de culori și contraste trebuie să fie abandonate. Într-o astfel de importantă armonie interioară liniștită - cel puțin gama de culori a diversității, accentul se pune pe de altă parte. De exemplu, păsările pot fi combinate cu imagini convexe lemnoase, articole de răchită și materiale naturale.

Fiecare vânător vrea să știe ...

Depinde de obiective. Luați în considerare imaginile populare.

Cum să alegeți pasărea:

 • Paunele și flamingurile roz accentuează luxul. Acest lucru este în mod clar făcut pentru demonstrație, și, prin urmare, este situat în camera de zi, dar flamingo se potrivesc perfect în și baie.
 • Lebedele albe vor aduce romantism, ele sunt relevante dormitor, dar este puțin probabil ca o pereche de păsări calm să-i placă copilului.
 • Colibri și mici păsări luminoase în cuști ornamentate pe fundalul sakura sunt cu adevărat universale, ele vor fi potrivite în orice cameră.
Acoperirea de pereți activă și luminată este mai bine aplicată în cantități mici și în încăperi luminoase, pentru a evita varierea excesivă

Straturile de perete puternice sunt utilizate cel mai bine în cantități mici și în încăperi luminoase, pentru a evita varierea excesivă

 • pescăruși Soaring, rândunica, pinguini amuzante, bufnițe haioase, grauri, case de păsări, etc -. Controversate adulți cu pene interioare, dar ele vor incanta copii.
 • Firebird, Phoenix și alte creaturi mitice cu aripi - ideea originală nu este pentru toată lumea, dar dacă dumneavoastră sau copiii dumneavoastră sunt oameni creativi, executarea abil a acestei idei va fi „culminant“ al întregii casă sau un apartament.
 • Păsări de pradă. Psihologul nu le recomandă să le folosească în interior, deoarece poartă prea multă agresiune. Sunt relevante numai în biroul său, dacă aveți nevoie de un spirit pentru a distruge concurenții.
Ferestrele frumoase vor fi punctul culminant al interiorului

Luminile și pereții spectaculoși transformă camera într-un regat de basm

Trucuri mici

Există numeroase tehnici care ajută la aducerea originalității interioare și la corectarea unor deficiențe spațiale.

Idei utile:

 • "Punctul culminant" al interiorului sunt păsările, când imagini de fundal cu imaginea lor sunt lipite pe tavan.
 • Pentru camerele mici nu este necesar să alegeți imagini pătate și mici, acestea vor reduce în mod suplimentar camera. Este mai bine să plasezi pe perete un copac cu zăpadă sau un pereche de păuni albi decât să strici vederea cu mici siluete. Cu toate acestea, o persoană foarte mare nu se potrivește întregului zid - trebuie să se observe moderarea și să se aleagă mediul de aur.
 • Cea mai bună opțiune nu este să acoperiți toți pereții cu păsările odată. Mai întâi, decorează partea frontală, iar restul acoperă cu tapet monofonic, cu o nuanță identică cu fundalul.
Decorarea camerei cu imaginea prădătorilor

Decorarea camerei cu imaginea prădătorilor

Sfat! Dacă faceți asta completează interiorul cu picturile sau fotografie înăuntru, este mai bine să le atârnați pe laturile monofonice.

Decorul uneia dintre laturile camerei, care nu necesită elemente suplimentare

Decorul uneia dintre laturile camerei, care nu necesită elemente suplimentare

 • Dacă nu ați găsit tapetul, puteți utiliza autocolante speciale de vinil - sunt plasate într-o ordine concepută pe un perete monoton vopsit.
 • pentru coridor, ca în cazul unei încăperi mici, sunt adecvate imagini cu dimensiuni medii. Păsările mici se vor pierde, cele mari vor reduce spațiul deja mic.
Design elegant de epocă al holului

Design elegant de epocă al holului

Tapetul pentru pereți cu păsări este o decizie neobișnuită și îndrăzneață. Dacă doriți să faceți un pas spre schimbările luminoase, faceți o odihnă completă și deveniți mai activă în viață - aceasta este opțiunea dvs. Includeți fantezie, urmați sfatul designerilor, încorporează toate ideile imaginabile și de neimaginat - și cu siguranță vă veți prinde pasărea de fericire!

Animale tipărite și păsări pe pereți: 70 + inspirate de însăși natura ideilor pentru interior

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 6 =