Duplex moderniin tyyliin

Duplex moderniin tyyliin

Duplex käännetään englanniksi "kaksoisiksi". Tämä johtuu siitä, että itse rakennustyyppi tuli meille Englannista XIX-luvulta. Victorian aikakaudella tällaiset rakennukset luotiin lisäämään elintilaa, jonka kahden lähiomaisen perheen - lapset ja vanhemmat, veljet tai sisaret ja heidän perheenjäsenensä - asuivat. Se on määritelmä "kaksinkertainen", joka paljastaa koko ydin rakentamisen. Duplex on asuinrakennus, joka koostuu rakennuksesta, joka on jaettu kahteen osaan, joissa on erilliset sisäänkäynnit. Pääsääntöisesti hän pystytetty kahdessa kerroksessa ja sillä on omat suunnitteluominaisuudet.

Tämäntyyppinen kiinteistö on äskettäin ilmestynyt markkinoille, mutta se on nopeasti saavuttanut suosiota ominaisuuksistaan. Mikä erottaa sen muista esineistä, tarkastelemme tarkemmin.

sisältö:

Julkisivupuoli, jossa päätykatto

Julkisivupuoli, jossa päätykatto

Edut kaupungin asunnon edessä

yksinkertainen huoneisto, anna edes keskellä valtavaa kaupunkia, monessa suhteessa olla huonompi kuin duplex. Yleisesti ottaen sillä on seuraavat edut:

 1. asuntojen alhaisemmat kustannukset;
 2. layout-ominaisuuksia;
 3. mahdollisuus laajentaa vaihtoehtoja korjaamiseen ja viimeistelyyn;
 4. korkea melutaso;
 5. omien kuljetusten varastointipaikka;
 6. mahdollisuus yhtenäisyyden kanssa luontoon.
Mielenkiintoinen muunnos, jossa on vuoraus puusta

Mielenkiintoinen muunnos, jossa on vuoraus puusta

Samaan aikaan huvila-kylät sijaitsevat lähellä infrastruktuuria, johon kuuluu lääketieteellisiä, koulu- ja esikoululaitoksia sekä ostos- ja viihdekeskittymiä. Ne voidaan erityisesti rakentaa kompleksin alueella.

Huomautus! On myös tärkeää, että alue, jolla duplexit sijaitsevat, on erikoistuneiden yritysten suojaama, mikä pienentää riskiä joutua jyrsijöiden asumiseen.

Tiukan mielialan faneille

Tiukka tyyliin

Erotus rivitalosta

Nykyään duplex on eräänlainen mökkirakennukset. Siksi se on usein sekaantunut muunlaisten kiinteistöjen, kuten rivitalon, kanssa. Epäilemättä heillä on jotain yhteistä, mutta jokaisella on omat erityispiirteensä.

Tosiasia! Itse nimi "townhouse" puhuu sen ominaisuuksista. Englannista, josta tämäntyyppiset rakennukset tulivat meille, kaupunkia on käännetty "pieneksi kaupungiksi", ja talo on talo. Toisin sanoen kaupunkitalo on talonrakennus.

Tämän perusteella voimme tutkia tarkemmin tärkeimpien kahden rakenteen välisiä eroja.

Ylellinen toteutus valkoisena

Ylellinen toteutus valkoisena

piirteet townhouse duplex
Omistajien lukumäärä Jopa 5-6 henkilöä 2 henkilöä
Viereinen maa 1500 osaa 3 hehtaarilta
äänieristys Tarvitaan koko huoneistossa Tarvitaan vain yksi vierekkäinen seinä
Kustannukset viestinnän järjestämiseksi Jaettu kaikille asunnon omistajille Jaettu kaikille asunnon omistajille
Maksuapuvälineet Yksilöllinen erillisten laskurien mukaan Yksilöllinen erillisten laskurien mukaan

Yleensä molemmat rakennukset ovat erinomaisia ​​edullisina ja mukavina esikaupunkialueella.

Arkkitehtoniset ominaisuudet

Tyypillisesti duplex on kaksikerroksinen rakennus, jossa on ullakkotila. Harvoissa tapauksissa hänelle pystyttää kolme kerrosta. Esteettisellä tarkoituksella useimmat arkkitehdit haluavat tarkkailla symmetriaa. Kaikki sisäänkäynnit, ikkunan aukot, parvekkeet ja muut elementit sijaitsevat molemmissa osissa yhtä hyvin. Vaikka tässä tapauksessa on myös mahdollista käyttää epäsymmetriaa.

Huomautus! Sivuston suhteen rakennus sijaitsee mahdollisimman lähellä katua. Samalla puolella tehdään keskeinen sisäänkäynti. Tällöin rakennuksessa pitäisi olla pääsy rakennuksen osaan, sekä pääsy viereiseen sivustoon.

Talo on rakennettu klassiseen tyyliin

Talo klassisessa tyylissä

Tosiasia! Yleensä molemmat osat yhdistyvät alle katto. Sen muoto riippuu rakennuksen alueesta. Sopivimpia, tietenkin pylväskattoja. Joissakin tapauksissa dupleksin joka puolessa on erillinen katto, ja rakennuksessa on katkottu katto.

Tällainen väri herättää aina huomiota

Tällainen väri herättää aina huomiota

layout

Koska mökit ovat tulleet meille Euroopasta, niillä on omat suunnitteluominaisuudet. Ensimmäisessä kerroksessa ovat päivätilan palvelut:

 1. keittiö.
 2. Olohuone.
 3. Ruokasali.

Myös ensimmäisessä kerroksessa voi olla urheilukulma, tutkimus, kirjasto. Mukavuutta varten olisi oltava kylpyhuone. Toisessa kerroksessa on yöpaikan esineet - makuuhuoneet omistajille ja vieraille. Jokainen heistä on vierekkäin kylpyhuone.

Kahden kerroksen rakennuksen asettelu

Kahden kerroksen rakennuksen asettelu

On tarpeen määritellä mahdollisuus järjestää olohuone eurooppalaisella tavalla. Tämä on pääsääntöisesti ensimmäinen huone, jossa talon kävijät tulevat. Se on suurin alue ja samalla toimii käytävänä, koska se tarjoaa liikkumista useimpien lattian huoneiden välillä. Se voidaan sijoittaa tänne portaat toiseen kerrokseen ja lähde ulos terassi, jos on olemassa yksi.

tärkeä, niin että olohuone oli varustettu suurilla ikkunoilla. Tämä takaa riittävän altistumisen luonnolliselle valolle, mikä lisää mukavuutta ja mukavuutta.

Tietenkin jokainen projekti on yksilöllinen, ja ulkoasu voi olla erilainen. Varsinkin jos talo on rakennettu tilauksesta. Esimerkiksi kun rakennetaan rakennusta, kellarikerros voidaan järjestää. Hän toimii kellari varastointiin tarvikkeita, viiniä tai viihtyisä paikka rentoutua biljardipöydällä tai muilla laitteilla. Voit myös käyttää ullakkotilaa, jos sen avulla voit tehdä sen alueeksi.

Esiintymisvaiheet ja ominaisuudet

Nykyään dupleksien rakentamista hoitaa yksinomaan ammattimaiset rakennusalan yritykset. Mutta niiden rakentamisen kysymys on tärkeä myös tavallisten ihmisten kannalta. Kuten missä tahansa rakennuksessa, tällainen talo koostuu useista elementeistä:

 • perusta;
 • box;
 • katto.
Järjestelmä syvemmän perustan kaatamiseksi

Järjestelmä syvemmän perustan kaatamiseksi

Säätiötä on vahvistettava. Sen syvyys voi nousta kahteen metriä riippuen maaperän tyypistä, johon esine sijaitsee. Voit tehdä tämän käyttämällä keitetyt betonirakenteesta betonirakenteelta. Voidaan käyttää valmiita monoliitteja, jotka on täytettävä väkevällä betoniliuoksella.

tärkeä pystyttää laatupohjan, jonka on oltava riittävän korkea ja voimakas. Sen korkeus voi olla 50-60 senttimetriä.

Perusteellisen perustan rakentaminen

Perusteellisen perustan rakentaminen

Kaikki tämä tehdään laadullisen perustan luomiseksi kahdesta kerroksesta koostuvasta laatikosta. Se voi olla peräisin tiili tai hiutaleesta, puuta voidaan käyttää, mutta nykyään se on yhä suosittu vaahtolohkojen tai kaasupalojen käyttö. Niillä on korkea lämmöneristys, mikä on lisäetuna käytön helppoutta ja erektiota nopeutta. Materiaali on sidottu yhteen ei sementtilaastilla, vaan erityisellä liimalla. Mutta hänellä on yksi haitta - korkeat kustannukset.

Seuraava työskentelyvaihe alustalla

Seuraava työskentelyvaihe alustalla

Sitten katto on pystytetty. Olemme jo edellä sanoneet, että sillä voi olla monimuotoinen muoto. Se käyttää materiaaleja, kuten:

 1. liuskekivi.
 2. Metallilevy.
 3. Keraamiset laatat.
 4. Aaltopahvilaatat.
 5. Bitumiset vyöruusut.
Katteen rakentaminen tiilidioksidilla

Katteen rakentaminen tiilidioksidille

 • On syytä panna merkille, että Euroopassa ensimmäinen kohta on poistettu tästä luettelosta pitkään, koska sitä pidetään ympäristön kannalta vaarallisena. Kaikki seuraavat materiaalit eroavat toisistaan ​​perusominaisuuksiltaan, suunnittelultaan ja hinnaltaan. Tämä vaikuttaa merkittävästi valmiin kohteen kustannuksiin.

Valmistuttuaan erektio, oven asennus ja ikkunat. Ne voivat olla puusta. Nykyään on kuitenkin suosittua metalli-muovikehyksiä, joissa on monikerroksiset kaksinkertaiset ikkunat.

Ovien ja ikkunoiden asennus

Ovien ja ikkunoiden asennus

Maan kylmillä alueilla on suositeltavaa käyttää lisälämmittimiä. Niiden laatua voidaan käyttää mineraalivillaa, polystyreeniä, laajennettua savea ja monia muita. useimmiten ne asennetaan ulkopuolelta. Samanaikaisesti sisempi vaippa voidaan myös suorittaa, varsinkin kun ullakkotila on järjestetty.

Seinien lämmitysjärjestelmä

Seinien lämmitysjärjestelmä

Kiinnitä huomiota! Kylmäaineiden piilottamiseksi ja esteettisen ulkonäön aikaansaamiseksi tehdään lisäksi seinän viimeistely ulkopuolelta. Voit tehdä tämän käyttämällä kipsi sementtilaastista, joka sitten kulkee maalauksen läpi. Jos lisäät siihen kuonan, voit luoda koristeen, jota kutsutaan ihmisten "takiksi".

Lämmitin on asennettu

Eristyksen asennus

Rakentamisen jälkeen voit jatkaa rakennuksen sisustus. Tämä prosessi riippuu kodinomistajien mieltymyksistä, sillä markkinat tarjoavat laajan valikoiman rakennusmateriaaleja seinien, lattian ja kattojen viimeistelyyn eri huoneiden alueilla.

Sallikaa siis yhteenveto: duplex on eräänlainen esikaupunkialueiden kiinteistö, joka on jaettu kahteen erilliseen osaan, jotka muodostavat yksittäiset asuintilat. Se on kohtuuhintainen vaihtoehto ihmisille, jotka eivät halua elää vilkkaassa kaupungissa.

Mikä on dupleksi? Eroja rivitalosta, projektivaihtoehdoista ja rakentamisesta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 20 = 26