Sulje ikkunat. Ikkunaluukut eivät enää pidä arkikielisenä uteliaana - niitä on muokattu nykyaikaisiin vaatimuksiin käytännöllisyyden ja koristeellisten toimintojen kannalta

Ikkunaluukut eivät enää pidä arkikielisenä uteliaana - niitä on muokattu nykyaikaisiin vaatimuksiin käytännöllisyyden ja koristeellisten toimintojen kannalta

Maan talon omistajat ovat yhä useammin asentaneet ikkunaluukut ikkunoihin, jotka toistaiseksi useimpien ihmisten mielissä liittyvät muinaisiin kylärakennuksiin. Moderni suljinmallit antavat talojen maaliin ja tiettyyn vartaloon, joka on riistetty mökit, rakennettu yhteen kuvaan ja muotoutumiseen. Tärkeintä on, että ikkunat ikkunaluukut ovat sopusointuisesti yhdistetty talon yleiseen suunnitteluun eivätkä pudota koko kokoonpanosta.

pitoisuus

 • tehtävät
 • Erilaisia ​​lomakkeita
 • Mahdolliset materiaalit
 • itse asennus
Sulje ikkunat. Yksilehtiset sulkimet, joissa on aukko-sulkemekanismi"slide"

Yksilehtiset sulkimet, joissa on avaus-sulkemekanismi "liukumäki"

Sulje ikkunat. Sisäiset ikkunaluukut voi jopa olla keskeinen elementti sisustuksessa koko huoneen suunnittelussa

Sisäiset ikkunaluukut voi jopa olla keskeinen elementti sisustuksessa koko huoneen suunnittelussa

Sulje ikkunat. Noble näyttää erittäin korkeat sisäiset ikkunaluukut

Noble näyttää erittäin korkeat sisäiset ikkunaluukut

Sulje ikkunat. Metalliset ikkunaluukut, verhojen rooli

Metalliset ikkunaluukut, verhojen rooli

Ikkunaluukut ikkunassa: toiminnot

Nykyaikaisia ​​ikkunaluukkuja ei voida pitää vain toiselta puolelta. Näitä rakenteita voidaan erottaa useista tehtävistä:

 • Kaihtimet estävät tunkeutumisen vieraiden vieraiden taloon yksinkertaisella tavalla, suojaavat sitä varkailta. Erityisen tärkeät ikkunaluukut ikkunassa loma-asunto, jossa omistajat eivät asu ympäri vuoden, vaan vain muutamia lämpimiä kuukausia. Talon suojaamiseksi ikkunaluukut on välttämättä lukittava sisäpuolelta, mikä vaikeuttaa rakennuksen kaikkein suojaamattomia osia.
Sulje ikkunat. Metalliset liukuikkunat suojaavat dachasi kutsumattomilta asiakkailta

Metalliset liukuikkunat suojaavat dachasi kutsumattomilta asiakkailta

 • Kaihtimet auttavat kodin omistajia suojautumaan haitallisista ympäristöolosuhteista. Laadullisesti toteutetut ja kiinteät mallit voivat tulla henkilön lisäsuojaa voimakkaasta tuulesta ja alhaisista lämpötiloista. Alueella, jossa paahtava aurinko heikentää suuresti päivittäistä toimintaa, ikkunaluukut tulevat esteeksi suoralle auringonvalolle. Riippuen tämän tai tämän vaikutuksen tarpeesta, voit valita kokonaan ikkunaluukkujen, ristikkäisvarusteiden tai yhdistettyjen tuotteiden sokeat ikkunaluukut (ylhäältä alas, kuurojen alapuolella tai päinvastoin).
Sulje ikkunat. Sisällä huone, klassiset puiset ikkunaluukut yhdessä kangaskerroksen kanssa ovat hyviä retro-tyylisen tyylin viimeistelyyn

Sisällä huone, klassiset puiset ikkunaluukut yhdessä kangaskerroksen kanssa ovat hyviä retro-tyylisen tyylin viimeistelyyn

Sulje ikkunat. Tänään suosittu"laser-cut" металлические ставни. Рисунок или ажурная резьба на них могут быть любые

Tänään laserleikkaus metalliset ikkunaluukut ovat suosittuja. Piirustus tai räpylätöinti voi olla mikä tahansa

 • Kaihtimet ovat talon koriste, jos ne on valittu oikein ja toteutettu mestarillisesti. Ikkunoissa on puhtaasti koristeellisia ikkunaluukut, mutta useimmiten yksi koristeellinen vaikutus henkilö ei voi tehdä ilman välttämättä olettaa ja käytännöllisesti käyttää näitä rakenneosia.

Vihje! Ulkonäkö, muotoilu ja materiaalinen ikkunaluukut ovat parasta valita, kun otetaan huomioon omat ideasi kotisi kotipaikasta. Joten, jos vain niiden koriste-funktio on oletettu, ei ole järkevää ylipainottaa kiinteää metallirakennetta koko suljinjärjestelmällä.

Sulje ikkunat. Ajatus ikkunaluukusta sopii täydellisesti moderniin arkkitehtuuriin

Ajatus ikkunaluukusta sopii täydellisesti moderniin arkkitehtuuriin

Erilaisia ​​lomakkeita

Lukuisat ikkunan ikkunaluukut osoittavat täysin erilaisia ​​kuvia, jotka voivat luoda eri muotoisia tuotteita. Lomakkeesta riippuen niiden toiminnan mekanismi eroaa toisistaan. Kaihtimet ovat seuraavat:

 • Yksikerroksiset rakenteet on asennettu pieniin ikkunoihin sivuilla, joilla on helpompi sulkea ja avata ne. Mekanismia, joka avautuu ja sulkeutuu tällaisiin sulkimiin kuin mikä tahansa ovi.
Sulje ikkunat. Kirkkaiden värejä voidaan täydentää epätavallisten muotojen pienillä ikkunoilla

Kirkkaiden värejä voidaan täydentää epätavallisten muotojen pienillä ikkunoilla

Sulje ikkunat. Ulkopuoliset ikkunaluukut voivat kangasmerkintöjen kaltaisina, avoimessa tilassa kiinnittyä puomiin

Ulkopuoliset ikkunaluukut voivat kangasmerkintöjen kaltaisina, avoimessa tilassa kiinnittyä puomiin

 • Kahdella ovella varustettu muotoilu on tyypillinen vaihtoehto, jota usein havaittiin viime vuosisadan kylätaloissa. Tällaisilla ikkunaluukulla on erityinen koristeellinen vaikutus, joka perustuu niiden symmetriikkaan.
Sulje ikkunat. Klassiset puiset ikkunaluukut, jotka on valmistettu tiukasti asennettuista laudoista. Koristeellinen vaikutus viimeistelee puun veistämisen

Klassiset puiset ikkunaluukut, jotka on valmistettu tiukasti asennettuista laudoista. Koristeellinen vaikutus viimeistelee puun veistämisen

Sulje ikkunat. Taittuvat kaihtimet - yhtä menestyksekkäästi kuin kaihtimet, idea kylpyhuoneessa, jossa on ikkuna

Taittuvat ikkunaluukut - ei yhtä onnistunut kuin kaihtimet, ajatus kylpyhuoneesta, jossa on ikkuna

Vihje! Edellä mainittujen rakenteiden kannalta on tärkeätä paitsi lukita ja pulttien voimakkuus, myös kiinnittää avoimet läpät, muuten ne "särkyvät" tuulessa. Tätä tarkoitusta varten koukut asetetaan lehtien reunoihin ja niiden silmukoita talon seinälle lähelle ikkunaa.

 • Maalaistalossa olevia ikkunoita on myös taitettavat ikkunat, jotka työnnetään tai siirretään siten, että ikkuna ei ole täysin kattava, vaan puolet tai kolmasosa. Nämä rakenteet voivat koostua yhdestä tai kahdesta, ikkunan koosta ja isännän sopivuudesta riippuen.
Sulje ikkunat. Liukuvat ikkunaluukut voivat sulkea panoraamakuvat ja terassin ilman tilaa avoimessa tilassa

Liukuvat ikkunaluukut voivat sulkea panoraamakuvat ja terassin ilman tilaa avoimessa tilassa

Sulje ikkunat. Ajatus ikkunaluukusta on joskus toteutettu useissa kerrostaloissa

Ajatus ikkunaluukusta on joskus toteutettu useissa kerrostaloissa

 • Kyky vaihtaa ikkunan avautumista on myös ikkunaluukussa. Jopa suljettuina, erityisellä mekanismilla voit nostaa tai laskea palkkeja niin, että huoneen valo ja viileys ovat tarpeeksi, mutta luotettavuutta ei ole.
Sulje ikkunat. Kaihtimet ovien ja ikkunoiden sisustuksessa huoneeseen johtuen väreistä

Kaihtimet ovien ja ikkunoiden sisustuksessa huoneeseen johtuen väreistä

 • Korvaa edellä mainitut ulkoiset mallit harkitse sisäisiä ikkunaluukut ikkunoissa, jotka on sijoitettu taloon. Suojelu varkaiden tunkeutumiselta tällaisiin sulkimiin ei voi olla huonompi kuin ulkona, ja kauneus miellyttää vain talon omistajia, ei niitä, jotka ympäröivät. Näiden mallien mukavuus on se, että talvella voit avata ikkunaluukut avaamatta ikkunoita ja jättämättä kylmää ilmaa.

Vihje! Harvinainen kokemus oppii, hakkereiden omistajat eivät useinkaan suosittele liian innokkaasti suojaamaan kaikkia mahdollisia lähestymistapoja taloon. Jos varoittajat valittavat loma-asunnolle, ei mitään pultteja estä niitä, ja seinät, ikkunat ja ovet hajoavat niin paljon, että niiden restaurointi vaatii paljon enemmän vahvuutta kuin vahingon korvaaminen kutsumattomien vieraiden hyökkäyksestä.

Sulje ikkunat. Sisäinen ikkunaluukku-näyttö makuuhuoneessa tyyliin shebbie-chic

Sisäinen ikkunaluukku-näyttö makuuhuoneessa tyyliin shebbie-chic

Sulje ikkunat. Suurikokoisten ikkunaluukut ovat useimmiten metallia. Ne voivat olla latticed tai openwork, ja antaa valoa läpi kuin ikkunaluukut

Suurikokoisten ikkunaluukut ovat useimmiten metallia. Ne voivat olla latticed tai openwork, ja antaa valoa läpi kuin ikkunaluukut

Mahdolliset materiaalit

Ikkunoiden ikkunaluukut voidaan tehdä eri materiaaleista, jotka määrittävät erilaiset ominaisuudet:

 • puu - genren klassikot. Ikkunapuukalusteiden ikkunaluukut, ylellisen ulkonäön lisäksi, ovat paljon etuja: kestävät, luotettavat ja helppokäyttöiset. Puutteista pidetään vain niiden korkeita kustannuksia, koska tällaiset ikkunaluukut ovat taideteoksia, joissa on kaiverruksia, piirustuksia, taontaelementtejä ja muita koristeellisia piirteitä. Tällaiset ikkunaluukut ovat sopivia puiset rakennukset tai taloja, joissa on puulattiat ja tyypilliset tiilen "lukot", näyttävät naurettavilta.
Sulje ikkunat. Puusta valmistettujen ikkunaluukkujen sisustustila on erittäin suuri: veistämällä, maalaamalla, värillisellä lasilla jne.

Puusta valmistettujen ikkunaluukkujen sisustustila on erittäin suuri: veistämällä, maalaamalla, värillisellä lasilla jne.

Sulje ikkunat. Liukuva kaihtimet, melko tarpeeksi vahva turvallisuustekniikan suorittamiseksi talon omistajien poissaoloaikana

Liukuva kaihtimet, melko tarpeeksi vahva turvallisuustekniikan suorittamiseksi talon omistajien poissaoloaikana

 • metalli - tämä on kestävin vaihtoehto, jolla ei valitettavasti ole korkeita koristeellisia ominaisuuksia, jos se on tarkoitettu ainoastaan ​​suojaan. Kuitenkin on mahdollista valita ikkunaluukut metallisia ikkunoita kaareva leikkaus ja taotut osat, mikä parantaa merkittävästi niiden ulkonäköä. Yksi metallirakenteiden vaihtoehdoista on ikkunoiden rullaverhot, joita käytetään usein kauppojen ja toimistorakennusten suojaamiseen.
Sulje ikkunat. Pystysuuntaiset liukuvat ikkunaluukut: voit avata ikkunat osittain tarpeen mukaan

Pystysuuntaiset liukuvat ikkunaluukut: voit avata ikkunat osittain tarpeen mukaan

Sulje ikkunat. Avattavat metalliset liukuvat sisäiset ikkunaluukut - suorittavat kaikki samat toiminnot kuin kaihtimet, mutta niillä on enemmän koristeellinen ulkonäkö

Avattavat metalliset liukuvat sisäiset ikkunaluukut - suorittavat kaikki samat toiminnot kuin kaihtimet, mutta niillä on enemmän koristeellinen ulkonäkö

 • muovi - helppokäyttöinen materiaali, jolla on kunnolliset koristeelliset ominaisuudet mutta jotka eivät ole riittävän luotettavia. Jos haluat suojata talosi ei-toivottua penetraatiota, on parempi valita toimiva vaihtoehto, vaikkakin se on kalliimpaa.
Sulje ikkunat. Muovi on vähiten alttiita kulumiselle ja muodonmuutokselle normaaleissa lämpötiloissa, joten se säilyttää siistinä ulkonäöltään pidempään

Muovi on vähiten alttiita kulumiselle ja muodonmuutokselle normaaleissa lämpötiloissa, joten se säilyttää siistinä ulkonäöltään pidempään

Sulje ikkunat. Valon heijastumisen avulla aaltoilevat ikkunaluukut, härän vaikutukset ilmassa

Valon heijastumisen avulla aaltoilevat ikkunaluukut, härän vaikutukset ilmassa

itse asennus

Jotta ikkunaluukut voisivat näyttää ja toimivat kunnolla, on suositeltavaa tilata niiden valmistus ja asennus ammattilaisille. Metalliset tai muoviset ikkunaluukut ilman erikoislaitteita tekevät siitä melkein mahdottomaksi puisia. Kuitenkin itse tekemät puiset ikkunaluukut eivät todennäköisesti ole taideteoksia, ellei ole veistetty mestari. Voit säästää rahaa asettamalla räätälöityjä tai ostettuja ikkunaluukkuja omalla kädelläsi. On tärkeää, että olemassa olevat silmukat sopivat tiukasti ikkunan ulottuvuuksiin.

 1. Ennen asennusta on tärkeää tietää seinän paksuus ja mahdollinen kuormitus olemassa oleviin kiinnikkeisiin. Jos kiinnityselementtejä ei toimiteta sulkimen kanssa, ne on hankittava erikseen. Työlle tarvitaan pora ja porat.
 2. Työn alussa on tarpeen ajaa ankkureita ikkunan aukon päissä tai molemmilla puolilla sitä, johon ikkunaluukut säilytetään. Tätä varten porataan reikiä, jotka sopivat olemassa oleviin kiinnikkeisiin. Ankkurit kiinnittyvät joko välittömästi koko rakenteen tai vain sen kehyksen, ts. kehys.

  Vihje! Varmista, että rakennustyöt eivät irrota varkaita ruuvimeisselillä tai muilla työkaluilla, ruuvien pää (missä lankaa käytetään) on Bulgarian paremmin hioutunut. Jos yhtäkkiä sinun täytyy myöhemmin purkaa rakenne, pulttikorkit voidaan noutaa ja leikata. Vakoojilla ei yleensä ole tarpeeksi aikaa ja kärsivällisyyttä tehdä tämä.

 3. Seuraavaksi sinun on ripustettava ikkunaluukkuun rakennettu rakenne, jos se on säädetty. Tässä vaiheessa on tärkeää tarkistaa, että ikkunaluukut avautuvat ja sulkeutuvat ongelmitta.
 4. Viimeinen vaihe on lukkojen asettaminen ja kiinnittimien asentaminen, jos ikkunaluukkuja edustaa useat ovet. Jos muita koristeellisia elementtejä on, ne kiinnitetään viimeiseen. Asennuksen jälkeen, ikkunan koristeluun käytetään yleensä maalia (varjostin on välttämättä oltava sopusoinnussa talon värin kanssa) tai eläviä kukkia ruukuissa ja ripustettuja kattiloita. Tämän ikkunan koristelu voidaan päivittää tai muuttaa aika ajoin.
Sulje ikkunat. Toinen elämä niille, jotka ovat palvoneet puuikkunansa: koristelemalla puutarhaa

Toinen elämä niille, jotka ovat palvoneet puuikkunansa: koristelemalla puutarhaa

Ikkunoiden ikkunaluukut (50 valokuvaa): maalaistalon suojelu ja koristelu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2