Kaunis talo moderniin puutaloiseen taloon

Kaunis talo moderniin puutaloiseen taloon

Metropolin modernit asukkaat ovat yhä halukkaampia pakenemaan kaupungin vilskeestä, ainakin viikonlopun ajan urastamaan yhdessä luonnon kanssa, puhtaalla ilmalla ja laululinnuilla. Tässä yhteydessä ihmiset, jotka haluavat olla maalaistalo - viihtyisä, mukava ja samalla moderni. Saksan asukkaita pidetään kaikkein käytännöllisin ja säästävämpiä, mikä näkyy selkeästi arkkitehtuurissaan. Saksalaisten asuntojen rakennukset herättävät luottamusta ja aiheuttavat luotettavuuden ja erityisen mukavan mukavuuden. Siksi Saksan tyyliin rakennettu pieni talo on paras vaihtoehto rakennusmaahan metropoliin!

 • arkkitehtuuri
 • Silmät ja talon sydän
 • Käytetyt materiaalit
 • Mikä väri valita?
 • Goottilainen ja puoli-puinen
 • Hieman enemmän puutaloja
 • Julkisivu
Suuri mökki joen rannalla

Suuri mökki joen rannalla

Tärkeimpiä ominaisuuksia, joita tällaisissa asunnoissa on, ovat:

 1. yksinomaan luonnollisten ja ympäristöystävällisten materiaalien käyttö;
 2. oikeat lomakkeet;
 3. hillitty värimalli;
 4. keskikokoiset ikkunat;
 5. ullakko puuttuu;
 6. julkisivu koristelu, joka koostuu yksinkertaisista viivoista.
Puutaloilla varustettujen talojen tyylit ovat hyvin pitkät

Puutaloilla varustettujen talojen tyylit ovat hyvin pitkät

Julkisivun ja maiseman harmoninen yhdistelmä

Julkisivun ja maiseman harmoninen yhdistelmä

Talon arkkitehtuuri

Klassinen saksalainen talo käy usein mono-, kaksi- tai kolmikerroksinen. Sen muoto on yksinkertainen - rakennus voi olla suorakulmainen tai neliö. Nykyaikaiset rakennusalan yritykset tarjoavat lisäkokeita, ullakko, lahden ikkunat tai kellarissa, mikä lisää oleskelutilaa. Mutta tässä tapauksessa lomakkeiden selkeyttä ja oikeellisuutta noudatetaan.

 • Kuisti sisäänkäynnin usein tehdä pieni ja pieni. Hyvin harvinainen terassit. Mutta jos on jotain, niillä on myös vaatimaton koko.
 • Käytännössä jokaisessa saksalaisessa talossa yhden kerroksen yläpuolella on oikean geometrisen muodon omaava parveke. Perinteisen rakentamisen ansiosta se on auki, mutta äskettäin asiakkaat yhä mieluummin panoraama suljetut parvekkeet.
 • katto pääasiassa kaakeloitu laaja, selkeä ulkonema, kokoonpano ei ole monimutkainen.
Runkorakennusten rakentaminen tapahtuu lyhyessä ajassa

Runkorakennusten rakentaminen tapahtuu lyhyessä ajassa

Kehysrakennus, jossa panoraamaikkunat

Kehysrakennus, jossa panoraamaikkunat

Silmät ja talon sydän

Sisäänkäyntiovet useimmiten suorakulmainen. Yläosa on lasitettu. Pääsisäänkäynnin suunnittelussa on tavanomaista käyttää vain vastakkaista väriä.

Tärkeää! Ikkunoissa on myös oikea suorakulmainen muoto. Lasia on jaettu kohtisuorilla sillalla, jolla on pieni leveys. Käytetään joskus ikkunaluukut, mutta vain osana julkisivuarkkitehtuuria.

Käytetyt materiaalit

Kuten edellä mainittiin, saksalaiset mieluummin käyttävät vain luonnonmateriaaleja. Perinteisten asuntojen rakentamiseen käytetään usein punainen tiili, sementtilohko, graniitti tai luonnonkivi.

varten kehysrakennuksia erilaiset puutyypit ovat mahdollisia, liimattu palkki, DSP jne. Yleisimpiä ilmiöitä olivat saksalaisen talon ensimmäisen kerroksen asennus kestävästä materiaalista (kivi, tiili) ja kaikki myöhemmät - puusta. Klassiset viimeistelymenetelmät ovat maalaus ja kipsi.

Tärkeää! Pohjakerroksessa on luonnonkivi. varten katon käyttö laatta. Talousarvion tapauksessa profiililevy on mahdollinen.

Mikä väri valita?

Kuten kaikessa muussakin, talon arkkitehtuurissa saksalaiset mieluummin hiljaiset värimaailmat. Usein seinien suunnittelussa käytetään enemmän kiinni pastellivärejä, ja puinen sisustus hankkii puolestaan ​​runsaan mustan tai tumman ruskea väri. Siten rakenteesta on erityinen kontrasti. Ovet, ikkunaluukut ja ikkunat värjätään sinisenä, vihreänä tai punaisena. Katolla on tiukempi valikoima - harmaasta viininpunainen-ruskeaksi.

Saksan talon vastakkainen julkisivu

Saksan talon vastakkainen julkisivu

Keltaiset seinät ovat alkuperäisiä

Keltaiset seinät ovat alkuperäisiä

Kaunis maalaistalo, joka on tyyliltään puutaloisia taloja

Kaunis maalaistalo, joka on tyyliltään puutaloisia taloja

Goottilainen ja puoli-puinen

Saksan asuinalueiden arkkitehtuurilla on useita suuntiin. Suosituin niistä ovat metsäinen ja goottilainen. Monet viittaavat gotiikan tyyliin lukot. Mutta hyvin usein koko Saksassa on pieniä taloja, joissa on teräviä kattoja ja kapeat kolmionmuotoiset visiirit. Tällaisille rakenteille on ominaista pitkänomaiset ikkunat. Ja sisäänkäynnin ensimmäisessä paikassa kiinni silmään sarakkeita luonnonkiven tai punaisen tiilen.

Huomautus! Pohjakerros on rakennettu korkealle, kova kivi, usein hieman karhennettu. Tämä koristustekniikka tekee talosta visuaalisesti korkeamman ja sen vuoksi näkyvämpi.

Fachwerkiä pidetään tämäntyyppisen talon arkkitehtuurissa suosituimpia. Sitä kutsutaan usein Saksan tyylirakennetyypiksi. On helppo oppia - palkit jakavat julkisivun pieniksi tavallisiksi muodoiksi. Aivan kuten missä tahansa saksalaisessa rakenteessa, kulmat ovat joko tasainen tai lävistäjä. Ottaa jopa yksinkertaisin viimeistely, Fachwerk kotona aina näyttää hyvältä ja luotettavalta.

Hieman enemmän puutaloja

Tällainen arkkitehtuuri on johdinrakenteita. Uskotaan, että tämä on nykyaikaisin tekniikka rakennusten rakentamisessa. Rakenteen selkäranka on kiinteitä puupylväitä, vaakasuoria palkkeja ja vinoneliöitä. Aukot ommellaan lämpöä kuluttavalla materiaalilla.

Täyttämällä tiilipinta palkkien väliin

Täyttämällä tiilipinta palkkien väliin

Modernin tekniikan soveltaminen saksalaiseen tyyliin

Modernin tekniikan soveltaminen saksalaiseen tyyliin

Vanhoissa puissa rakennettiin puiset puutaloja puiset pylväät, joiden poikkileikkaus vaihteli. Tyhjiö täytettiin aineella oljesta ja savesta. Jonkin ajan kuluttua saksalaiset alkoivat käyttää kestävämpää materiaalia - poltettua punaista tiiliä tai luonnonkivi. Vähemmän rakennusta luotiin laudoilta.

Tärkeää! Nykyaikaisten tekniikoiden ansiosta puolitiehen talon asentaminen on helpompaa ja vähemmän aikaa vievää. Huoneen runko on koottu laminoidulla viilutankolla, ja siinä oleva tyhjyys on täynnä vaahtobetonia, DSP: tä, sandwich-paneeleja ja muita eristeitä.

Kehysrakennuksen ullakkokerroksen sisustus

Kehysrakennuksen ullakkokerroksen sisustus

Mustan ja valkoisen julkisivun maalaistalossa

Mustan ja valkoisen julkisivun maalaistalossa

Puolivarastoinnin edut ovat seuraavat:

 1. kiinnitys- ja asennustekniikka minimoi talon kaventamisen mahdollisuuden;
 2. minkä tahansa palkin pituuden ansiosta asiakas voi itse määrittää huoneen tilavuuden;
 3. puukehys Sen paino on pieni ja se ei aiheuta lisäpaineita pohjaan;
 4. kyky rakentaa rakenteita alhaiselle pohjalle;
 5. kehysrakenteen ansiosta kyky piiloutua uteliailta silmiltä kaikki viestinnät huoneessa.
Lasiseinät - erittäin rohkea päätös

Lasiseinät - erittäin rohkea päätös

Kehys talot ovat jälleen erittäin suosittuja

Kehys talot ovat jälleen suosittuja

Julkisivu

Puolikuvainen tyyli näyttää erityisen vaikuttavalta taustan taustalla. Tässä tyylissä karkeampi palkki, sitä vaikuttavampi koko muotoilu. at julkisivu koristelu poimia levyjä, joilla on tietyt koot. Niillä on oltava vähäinen määrä solmuja ja muita vikoja.

Huomautus! Nykymaailmassa polyuretaanilevyistä on tullut erinomainen vaihtoehto puulle. Käyttämällä niitä sinun ei tarvitse huolehtia saostumisen, mikro-organismin tai vikoja haitallisista vaikutuksista. kaikki Vuori voidaan tehdä tiilillä, eristel- mällä tai kipsillä.

Karkea palkki valkoisella pohjalla näyttää erittäin vaikuttavalta

Karkea palkki valkoisella pohjalla näyttää erittäin vaikuttavalta

Tähän mennessä Saksan tyyppisten maalaismallien rakentaminen ei ole ylivoimainen unelma, vaan todellinen mahdollisuus paeta hälinästä. Täältä löytyy inspiraatiota, uutta voimaa ja yhtenäisyyttä luonnon kanssa. Yksinkertaisuuden ja nykyaikaisuuden ansiosta tämä tyylisuuntainen ratkaisu on yksi helpoimmista ja nopeasti luotu. Kun olet syöttänyt oman Saksan talon, et todennäköisesti halua palata huoneisto jopa metropolin keskustassa!

Burger Happiness: Suunnittelemme maalaistalossa saksan tyyliä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

76 − 73 =