Sokoldalú árnyalatok a modern belső térben

Sokoldalú árnyalatok a modern belső térben

Az okker egy bizarr árnyék, amelyet gyakran találkozunk a mindennapi életben. De sajnos nem mindenki tudja, milyen titkokat hordoz ez a név önmagában. Valójában ez a szín természetes pigment elemként működik, ami valójában jelen van meleg színező oldat. Az ózere a természetes terv pigmentje, amely a vas és agyag keverése során jött létre. Ezekből az elemekből meghatározható a színárnyalat. A vas vörös árnyalatot ad, míg az agyag nyerő hangot ad. Ezt a pigmentet először az ókorban használták, hogy különleges rajzokat készítsenek.

Tartalom:

 • A szín tulajdonságai
 • Tónus befolyása a személyre
 • Milyen színek kombinálhatók azokkal a színekkel? 
 • A szobabelső díszítése
Luxus irodai érett ékezetekkel

Luxus irodai érett ékezetekkel

Friss őszi hangulat egy kis hálószobában

Friss őszi hangulat egy kis hálószobában

Több barátságos árnyalat kombinációja

Több barátságos árnyalat kombinációja

Mustár ágynemű hófehér szobában

Mustár ágynemű hófehér szobában

A hangsúlyt díszítő elemek hangsúlyozzák a belső dekoráció egyszerűségét

A hangsúlyt díszítő elemek hangsúlyozzák a belső dekoráció egyszerűségét

A hangzónák kényelmes környezetet teremtenek a konyhában

A sötét színek kényelmet nyújtanak a konyhában

A szín tulajdonságai

A természetben három színárnyalat van ennek a pigmentnek - sárga, arany, piros. A vörös okkert sárga anyag égetésével alakítják ki, amelyet később megfelelő mennyiségű vas ad. Ami a tiszta formát és alakot illeti, egy ilyen pigment megszerzéséhez tisztítani, áztatni, kalcinálni és zúzni kell, hogy megakadályozzák a minőségi romlást. Ha nem veszi ezeket az intézkedéseket, akkor a felületi struktúrák festése egyenetlen lesz.

Tónus befolyása a személyre

Az okker egy szigorú, visszatartó jellegű tónus, amely az őszi lombozatokhoz kapcsolódik. Ez a szín egy nedves őszi parkhoz hasonlít egy meghosszabbított eső után októberben, így ebben a színben van egy bizonyos mértékű depresszió. Másrészt, ha megfelelően és racionálisan alkalmazzák, ez az árnyék enyhítheti a feszültséget és lazíthat.

A hangok megfelelő kombinációja megteremti a megfelelő hangulatot

A hangok megfelelő kombinációja megteremti a megfelelő hangulatot

A kívánt eredmény elérése érdekében a legjobb kombinációk és harmonikus kombinációk használata kombinálva más színekkel. Csak elképzelni kell a hízelgő űrt az őszi palettát, mivel a szoba díszítésének ötlete azonnal meglátogat. Mi nem létezik: az összes okker árnyalatú színek hihetetlenül érdekes együttest hoznak létre, amely meghódítja a szíveket és az életet világosabbá teszi.

A nappali, az egy hangnemben való összhang ellenére, harmonikus és barátságos

A nappali, az egy hangnemben való összhang ellenére, harmonikus és barátságos

Használat előnyei

A művészek és tervezők a belső art, értékelik a színe egyediségét és eredetiségét, ezért alkalmazzák ezt betartásával elve adagot, akkor kiváló eredményt lehet elérni. Ezen túlmenően, az ésszerű színek a belső térben hozza meg a döntést harmonikusabb és visszafogott, így a legjobb tulajdonságait. És itt vannak azok az erények, amelyeknek ez a színe a kortársak iránt kedvelt:

Stílusos színtervező sarokkonyha

Stílusos színtervező sarokkonyha

 • Sokoldalúságát. A hang tökéletesen kombinálható más árnyalatokkal. sárga, mennyei, zöld, homok, kategória pasztell színek - mindez tökéletesen összhangban áll a kérdéses döntéssel.
 • Alkalmazások széles köre. Szeretne luxus barokk stílus a konyhában vagy a fürdőszobában? Vagy talán helyet akarsz elhelyezni az irányba ország, hi-tech vagy minimalizmus? Vagy inkább a klasszikusokat szereted a legjobban? Bármelyiket választja, tetszeni fog ez a döntés, és néhány okker felmelegedő időben felmelegíti.
Az imitáció modellje lehet a neoklasszikus stílusú nappali, amelyet az őszi palettán díszítenek

Az imitáció modellje egy neoklasszikus stílusú nappali lehet, amelyet őszi palettán díszítenek

 • Kedvező hatása a pszichére. Miután kiadta ezeket az árnyalatokat gyermekszoba vagy tanulmány, bejárat vagy fürdőszoba, képes lesz arra, hogy képes legyen koncentrálni és szükség esetén pihenni.
 • Számos megoldás. Ebben a színben lehet készíteni háttér képek és a befejező munkák, valamint az egyes alkatrészek és kiegészítők. Bármelyik helyzetben a stílus minél fényesebb és elegáns lehet.
A csendes-sárga és az ibolyaszínű színek kombinációja a belső nem személyes, de szemmel kellemes megoldás

A sötét sárga és lila virágok kombinációja egy nem személyes, szemet gyönyörködő belső megoldás

A színes képek ésszerű kombinációja garantálja a sikeres problémák megoldását díszítik otthonát.

Milyen színek kombinálhatók azokkal a színekkel?

A színes okker egy érdekes lehetőség az Ön számára ház vagy apartman, és ez a különböző színes megoldásokkal való kompatibilitásához is kapcsolódik.

 • Ocher + fehér szín. Ennek a kombinációnak köszönhetően egy igazán ünnepi megoldást kaphat, amely tökéletesen illeszkedik a terem belső terébe.
 • Ocher + csokoládé. Hígítsd ezt a csodálatos hangot a sötét vagy tejcsokoládé színével - és a klasszikus kombinációt egyensúlyban fogod látni.
 • Ocher + terrakotta + tégla. Ez egy másik klasszikus kombináció, amely a luxus és az egyszerűség.
 • Ocher + lila. Ez a megoldás egyedülálló és modern, mindkét szín aktív és divatos díszítésre alkalmas.
 • Ohr + bordó. Szeretne egy kis meseat és figyelmét a vendégekre a vendégeknek? Nyugodtan kísérletezhet és használhatja ezt a kombinációt.

Ez a színes megoldás leggyakrabban erre a célra szolgál felületek díszítése (főként falak), valamint a színpaletta dekoratív elemekkel való teljes körű dúsításával. A fenséges teljesítményű okker klasszikusként működik a műfajban, és lehetővé teszi az eredmény optimális eredmény elérését. Ön olyan belsőséget hoz létre, amelyet hosszú ideig álmodtál, és csodálatos és magabiztos leszel.

A természetes árnyalat használata a nappali díszítésében

A természetes árnyalat használata a nappali díszítésében

A szobabelső díszítése

Ennek a színes megoldásnak a legfőbb finomsága az, hogy képes nagy számú árnyalattal kombinálható. Ezért az ohru-ot gyakran használják otthoni belsőterek és irodaterületek tervezésében. Az ilyen stílus gyakran megtalálható kávézókban, éttermekben, boltokban és egyéb kereskedelmi létesítményekben és szolgáltató létesítményekben. De egy racionális kombináció csak akkor lehet, ha van némi tapasztalat és tudás.

Két vagy három szín kerül egy zónába"изюминкой" интерьера

Két vagy három szín egy zónában a "kiemelés" lesz

Fontos tudni! Érdemes legalább egy kicsit felülmúlja ezt a kombinációt - hogy a szín nem lesz elegáns és elegáns, de komor és unalmas. Miután az okker hajlamos éles, kontrasztos felosztásra a háttér többi részében, ezért a kiválasztást különös gonddal kell végrehajtani. A szín nem lehet egyedül a belső megoldás feltételei között. Ellenkező esetben a kívánt eredmény nem érhető el.

Ezek a színes megoldások a hálószobákban megnyugtatják, hozzájárulnak a jó pihenéshez. Ezért ajánlott választani háttérkép ezt a hangot egy kis minta, valamint árnyékolók, takarók, ágynemű elemek. A konyha belsejében ebben a színben lehet legyőzni kötény, munkalap, kiegészítők és edények. Az ilyen árnyalatok összetétele finomabb lesz, ha a belső tér belsejét nagyszámú részletre fűszerezik, amelyet hangsúlyozni fognak.

A konyhában uralkodó mély hangok tárgyainak hangsúlyozása

A konyhában uralkodó mély hangok tárgyainak hangsúlyozása

Optimális képet érhet el egy racionális kombinációban, ha ezt a megoldást a férfi teremben hozza létre. Ebben a helyzetben az okker egy szilárd, reprezentatív képet alkot, és üzleti hangulatot teremt az irodák látogatói között. A bőrbarnák pedig hozzájárulnak ehhez a színhez és javítják az általános jólétet. Az Ochrovaya paletta annyira kifinomult, hogy lehetőséget nyújt a szoba magas színvonalának és eleganciájának hangsúlyozására.

A kontrasztos díszítőelemek saját stílusokat hoznak létre beltérben

A dekoratív részleteket a mustár színeiben saját stílusban alakítják ki

Színes okker a belső térben: hozzon létre egy kifinomult design lakást a borostyán-méz tartományban

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

47 − = 39