A szín fehérített tölgy. Természetes padló vagy színes laminált"беленый дуб" способен задать тон всей комнате, сделав интерьер воздушным и легким

A természetes padló vagy a "fehérített tölgy" színes laminátum állíthatja be a hangot az egész helyiségben, így a belső levegő és a fény

A fény és a térfogat telített fényerejét és kényelmét ötvöző belső terek olyan elemek, amelyeknek a fehérített tölgy eredeti színe van - ez a tervezők utolsó szója. A trend nem csak természetes anyagok.

tartalom

  • Bélelt tölgy mint design elem
  • Bejárati csarnok
  • Nappali és étkező
  • konyha
  • A hálószoba
  • Fő hangsúlyok
  • Színes fehérített tölgy a belső térben - videó, fotó

Mi a fehérített tölgy a belső térben? Ez egy klasszikus fa, amelyet innovatív technológia kezel. Minden termék lakkozott. De a természetes tölgyfa felülete matt, a textúra tiszta és határozott.

A szín fehérített tölgy. A konyhabútor homlokzata természetes tölgyből - időtálló klasszikusok

A konyhabútor homlokzata természetes tölgyből - időtálló klasszikusok

A szín fehérített tölgy. Egy tölgyet utánzó padlóburkolat"вымытым" цветом - прекрасная основа для создания воздушного светлого интерьера

A padlóburkolat, amely egy "mosott" színű tölgyet utánozza, kitűnő alapot nyújt a szellős fény belső kialakításához

Bélelt tölgy mint design elem

Nem mindenki engedheti meg magának, hogy értékes fafajokkal díszítse a belső tér belsejét. Ezért a tervezők képesek voltak az üzleti tevékenységet örömmel kombinálni - a szépséget minőségi és megbízható póttagok formájában. Ez olcsóbb lehetőség, de nem rosszabb, mint a természetes. Tekintsük a javasolt lehetőségeket.

A szín fehérített tölgy. Finomanyagok, amelyek a természetes fehérített tölgy textúráját utánozzák - a szoba befejezésének költséghatékony módja

Finomanyagok, amelyek a természetes fehérített tölgy textúráját utánozzák - a szoba befejezésének költséghatékony módja

Bejárati csarnok

A folyosó a ház arca. A világosabban kifejeződő színek és vonalak, annál erőteljesebb a tulajdonos és a családtagok jellege és hangulata. A vendégek kényelmesen és nyugodtnak érzik magukat, egyenesen a küszöbön álló világos, hangulatos légkörben. Az eredeti laminált "fehérített tölgy" tökéletesen illeszkedik a tervezők által kínált legújabb belső térbe.

A szín fehérített tölgy. A strand folyosójának folyosóján a legtermészetesebb a fehér színű természetes fából

A strand folyosójának folyosóján a legtermészetesebb a fehér színű természetes fából

Az a fajta bevonat, amely megkülönbözteti a "fehérített tölgy" folyosót, inspirálja a tiszteletet az első lépéstől. A beépített szekrény "fehérített tölgy" eredeti tartozékokkal díszíthető: szokatlan bronz fogantyúk, tükörbetétek, mozaik.

A szín fehérített tölgy. Az etnikai belső térben a fehérített tölgy nagyon jól illeszkedik a többi finom anyaghoz

Az etnikai belső térben a fehérített tölgy nagyon jól illeszkedik a többi finom anyaghoz

Szokatlan színek vagy művészi mozaik díszítheti a belső ajtókat a fehérített tölgy színében, amely nem eshet az általános stílusból. A helyesen kiválasztott világítás teljesíti az összbenyomást.

A szín fehérített tölgy. Barn Oak Barn ajtó tökéletesen illik a Földközi-tengerbe vagy az ország belsejébe

Barn Oak Barn ajtó tökéletesen illik a Földközi-tengerbe vagy az ország belsejébe

A szín fehérített tölgy. A belső burkolat fehérített tölgye a legjobb természetes kővel kombinálva, és a szelídségét üveg hangsúlyozza

A belső burkolat fehérített tölgye a legjobb természetes kővel kombinálva, és a szelídségét üveg hangsúlyozza

A szín fehérített tölgy. A tölgyfeldolgozás különböző technikáinak kombinációja eredeti: fekete-fehér tölgyfa létra

A tölgyfeldolgozás különböző technikáinak kombinációja eredeti: fekete-fehér tölgyfa létra

Nappali és étkező

Nappali, simán beáramoltatva az ebédlőbe - a valódi design, amelyet a tervezők kedvelnek. A funkcionális területet előnyösen elválasztjuk bárpult és díszítse kerámia burkolólapokkal. De a nappaliban különleges kényelmet kell biztosítani. Ideális bevonat: padló "fehérített tölgy", amelyen véletlenül egy természetes bőrt dobhat a sarokban a pihenésre.

A szín fehérített tölgy. A természetes fehérített tölgy padlója a legkülönfélébb belső stílusokban megtalálható

A természetes fehérített tölgy padlója a legkülönfélébb belső stílusokban megtalálható

Ha helyet biztosít, mindenképpen gondoskodjon kandalló egy élő tűzzel. A "fehérített tölgy" kandallólap különösen fényesen és hangosan néz ki. Közvetlenül egy régi mohos kastély belsejében, amely évszázadokon át állt, de nem veszítette el a karizmáját.

A szín fehérített tölgy. Kezelt, lakkozott tölgyfa törzsek, mint egy zónázó válaszfal és egy független nappali dekoráció

Kezelt, lakkozott tölgyfa törzsek, mint egy zónázó válaszfal és egy független nappali dekoráció

A szín fehérített tölgy. A fehérített tölgy különlegesen szervesnek tűnik a helyiségekben, amelyek megőrzik az ókori szellemet

A fehérített tölgy különlegesen szervesnek tűnik a helyiségekben, amelyek megőrzik az ókori szellemet

Amikor díszítik a belső, fontolja meg a kombinált fehérített tölgy tapéta és kárpitozás. A belsőépítészet modern eleme harmonikus színtartományt alakít ki a következő árnyalatokkal: mahagóni, hideg rózsaszín, sötét ládó, vörösfenyő, mély lila. A bronz és ezüst színű kiegészítők kiegészítik az átfogó képet.

A szín fehérített tölgy. A fehérített tölgyből készült panelek, mint a falfestés anyagai

A fehérített tölgyből készült panelek, mint a falfestés anyagai

A fehérített tölgy innovatív fala sikeresen felváltotta a klasszikus szekrényeket és a diákat. A drága fafestékkel díszített árnyalatok és állványok tökéletesen illeszkednek a házimozi szigorú formáihoz és az audio rendszer hangszóróinak vékony körvonalaihoz. Közel a puha kanapé egy kis, tiszta szőnyeget bolyhos bolyhokkal teríthet, ellentétben a padló szigorú textúrájával.

A szín fehérített tölgy. Fehérített tölgy a modern stílusú stílusházú tornácra

Fehérített tölgy a modern stílusú stílusházú tornácra

A szín fehérített tölgy. A fehérített tölgy tökéletesen kombinálható más fehérített fafajokkal

A fehérített tölgy tökéletesen kombinálható más fehérített fafajokkal

konyha

A konyha különleges helyiség. Nem számít, mennyire hangulatos a ház, a család még mindig a legtöbb időt tölti a konyhában. Gyorsan reggelizik a hétköznapokon vagy meleg vasárnapi ebéden. A csésze kávé fölött zajló esti összejövetelek nem kevésbé fontosak, mint a kandallóban elfogyasztott kávé. Ezért a helyiség dekorációját maximális figyelmet kell fordítani.

A szín fehérített tölgy. Tölgy egyszerű téglalap alakú étkező asztal egy skandináv stílusú konyha

Tölgy egyszerű téglalap alakú étkező asztal egy skandináv stílusú konyha

A hagyományos konyha fehérített tölgy - a jó minőségű klasszikusok és a széles repülés stílusának egyedülálló szimbiózisa hi-tech. Ha kifejezetten a hideg hangokat szereted a formatervezésben, figyeljen a következő kombinációkra: hegyi vörösfenyő és hideg pasztell rózsaszínű és világoszöld motívumokban, alig észrevehetően kék pislákol. Tartozékok jobb választani formájában matt bronz.

A szín fehérített tölgy. A fehérített tölgy egyaránt jól néz ki mind a klasszikus konyhában, mind a modernben

A fehérített tölgy egyaránt jól néz ki mind a klasszikus konyhában, mind a modernben

A szín fehérített tölgy. A vidéki ház konyhája majdnem elkészíthető és faragott fával, beleértve a fehérített tölgyet is. Ez a városlakásokkal ellentétben nem fog monotónusnak lenni

A vidéki ház konyhája majdnem elkészíthető és faragott fával, beleértve a fehérített tölgyet is. Ez a városlakásokkal ellentétben nem fog monotónusnak lenni

A szín fehérített tölgy. A fehérített tölgy és márvány hagyományosan jó kombináció

A fehérített tölgy és márvány hagyományosan jó kombináció

Konyhák a legjobb kombináció ebben a formában: táblázat fehérített tölgy - székek bőr borítással (minőségi helyettesítő), üveg krómozott székkel. Padlózat: laminált "fehérített tölgy" vagy kerámia lapok. A természetes anyagok organikusan nézik ki az ország belsejében. Ezért, ha rajongok ennek a stílusnak, a képzeleted letakarása nem fog fájni.

A szín fehérített tölgy. Laminált padló"беленый дуб" - любимец дизайнеров

Laminált "fehérített tölgy" - a tervezők kedvence

A hálószoba

A hálószoba pihenésre és telítettségre alkalmas hely, friss, tiszta energiával. Ezért a világos árnyalatok szervesen összefonódnak a nyugodt lélek jegyzeteihez. A belső tér a természetes dizájnban a kényelmet és a kényelmet hangsúlyozza.

A szín fehérített tölgy. A fehérített tölgy mindig jó választás, ha a hálószobát csendes színekben kívánja díszíteni

A fehérített tölgy mindig jó választás, ha a hálószobát csendes színekben kívánja díszíteni

A falakat és a padlókat a legjobb "lélegző" anyagokkal lehet készíteni. Bútor hangulatos: fiókos "fehérített tölgy", kicsi éjjeliszekrény, egy oszmán, egy öltözőasztal. Ne terhelje túl a helyet a belsejének túlzott elemeivel. Ne felejtsd el az ablakokat - ezek a szoba szemei, amelyeken keresztül a világot nézed. A természetes stílusban kialakított puha pasztellakombináció világos sárga, világoszöld foltokkal rendelkezik. Meg lehet szórni egy kicsit a változás a citrom árnyalatában.

A szín fehérített tölgy. Fiókos szekrény"беленый дуб" прекрасно впишется в спальню или гостиную в классическом стиле

A "fehérített tölgy" fiókos szekrény tökéletesen illeszkedik a klasszikus stílusú hálószobába vagy nappaliba

Fő hangsúlyok

Mi a legfontosabb a ház díszítése során? Ne essen ki az általános képből. Ha egy természetes, fából készült dizájnt készítesz, ne keverje össze a műanyaggal. Ez rossz ízlés!

Válasszon elemeket nemes formákkal: a lámpák és a csillárok kizárják a műanyag és szövet lámpabőröket. Függöny - tónusban, képben és panelben - egyetlen motívumban belsővel. Világos foltok a falakon csak akkor engedhetők meg, ha szigorúan megfelelnek a tervező elképzeléseinek, amelyek kontrasztokon belül belső teret hozhatnak létre. Ne keverjen össze több mint három színt ugyanabban a szobában. A lágy pasztellel vagy nemes árnyalatokkal: "vörös és ében, márvány, bronz, matt ezüst, arany" fehérített tölgy "egy hullámban".

A szín fehérített tölgy. A fehérített tölgy kombinációinak kiválasztásakor előnyben kell részesíteni a természetes anyagokat, a legjobbak közül - egy kőzet, világos, fényes természetes mintával

A fehérített tölgy kombinációinak kiválasztásakor előnyben kell részesíteni a természetes anyagokat, a legjobbak közül - egy kőzet, világos, fényes természetes mintával

A formatervezett üveg a krómozott fémmel kombinálva van. Természetes fa kővel. A fehérített tölgy egy különleges elegancia, amely hosszú időn belül elfoglalja vezető pozícióját a belső térben. Ezért biztonságosan díszítheti házát természetes tölgy, vagy helyettesítő olcsóbb fa, stilizált, mint egy értékes fát.

A szín fehérített tölgy. A helyesen feldolgozott tölgyfa nagyon időjárásálló, ezért alkalmas a verandák kikészítésére

A helyesen feldolgozott tölgyfa nagyon időjárásálló, ezért alkalmas a verandák kikészítésére

Fontos megjegyezni: a természetes fehérített tölgy rendkívül erős. A speciális impregnálás miatt nem rothad. Az ilyen anyagokat könnyen el lehet mosni és tisztítani speciális eszközökkel, hosszú évekig tart. Ha a tölgy helyett egy másik fát használnak, amelyen nemes textúrát állítottak elő, óvakodjanak a túlzott nedvességtől és a mechanikai sérüléstől.

A szín fehérített tölgy. A természetes fehérített tölgy a külső körülményeknek való ellenállása miatt a magánbirtokok kerti bútoraiban is használható

A természetes fehérített tölgy a külső körülményeknek való ellenállása miatt a magánbirtokok kerti bútoraiban is használható

A szín fehérített tölgy. Ismert erõssége miatt a fehérített tölgy jó választás lehet a dekoratív mennyezeti gerendák megválasztásánál

Ismert erõssége miatt a fehérített tölgy jó választás lehet a dekoratív mennyezeti gerendák megválasztásánál

Színes fehérített tölgy (50 fotó): a szezon trendje, a világítás és a hangulat stílusa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =