Fa kád, mint a pihenés és pihenés külön világa

Fa kád, mint a pihenés és pihenés külön világa

Ha elkezdesz a fürdő építése, a végső szakaszban telepíteni kell az ajtó. Nagyon óvatosan kell választani a választását, különösen a gőzkabinban lévő bemeneti szerkezet tekintetében. Működés közben különböző terheléseknek lesz kitéve, amelyek a helyiségen belül és kívül hirtelen hőmérsékletváltozásokhoz, valamint a páratartalomhoz kötődnek, mivel a magas gőzkoncentráció a fürdőfolyamat állandó műholdja. Szükséges, hogy az ajtó szorosan szigetelje a gőzfürdőt, hogy megőrizze a hőt, miközben hangsúlyozni kell belső tér és stilisztika. Megfelelően kialakított kialakítás légkört teremthet, hangsúlyozza a helyiséget ebben a teremben, amely megfelel az ízlésének.

  • kiválasztás 
  • Tervezési jellemzők
  • A gyártás anyaga
  • Tippek a profikból
A természetes fa jól idézi a legkedvezőbb érzelmeket a fürdés közben

A természetes fa jól idézi a legkedvezőbb érzelmeket a fürdés közben

Fából készült ajtó kiválasztása fürdésre

faipari - megbízható anyag, amely a nagy terhelés mellett is használható a gyakorlatban. Azt ajánljuk, hogy mindent együtt vásároljon az ajtókerettel - ez biztosítja, hogy a vászon teljesen beilleszkedjen az ajtó bélésébe, ezzel teljes hőszigetelést érjen el. Ellenkező esetben nagy hőveszteség keletkezhet, ami hátrányosan befolyásolhatja a fürdő használatát.

Fontos! A hõtakarékosság maximális hatásának elérése érdekében a gõzszobában a bemeneti szerkezet kis méretû.

Kívánt esetben a faajtó könnyedén álcázható bármilyen belső térként

Kívánt esetben a faajtó könnyedén álcázható bármilyen belső térként

A leggyakrabban legfeljebb 1,5 m magasságban, egy akadályterjedésnél is magas küszöböt alkalmaznak. Az ajtó kint kinyílik a fürdőben, és ez a megoldás célja a hő megőrzése, megakadályozva a veszteséget.

Tipp Ne használjon kagylókat fa ajtók mivel ez további hőenergia-veszteséghez vezethet.

Az ajtólapok tervezési jellemzői

Megjelenése során a fürdőhöz használt kialakítás eltérhet a szokásos belső ajtótól, amelyhez hozzászoktunk, de ennek ellenére van különbség. Ez nem csak a gyártáshoz használt anyagok, hanem a vászon tervezési jellemzői is.

A fürdőkád fa ajtó jellemzői:

Az ajtókeret kialakítása A legoptimálisabb megoldás a tömör fából készült. A tölgy, tölgy, stb. A "tüske" rögzítése bútorkészítéssel történik, speciális asztalos ragasztóval (nem mérgező), valamint dugóval.
Az üregek teljes hiánya A belső ajtókban lévő keretcellákat fel kell tölteni méhsejt anyagokkal. Ez lehet karton vagy farostlemez. Javasoljuk, hogy közvetlenül a fürdőkádra töltse fel a szerkezetet basaltvázzal, melynek nincs toxikus tulajdonsága, és nem ég.
frame Cabin A vágott testek esetében előnyösebb olyan fafajokat alkalmazni, amelyek kedvező hatással vannak az emberi légzőrendszerre, és mérsékelt mennyiségben engedik el a tűlevelű gyantát. Ez lehet hárs, nyár, stb. A bőr kiszáradása közben kicserélhető, amely alatt a keret nem törik, és nem szükséges eltávolítani az ajtót a zsanéroktól.
 Parobarer Egy különleges film nyúlik a bőr alá. A felhasználás célja nem a forró gőz átadása és az ajtólap és a szigetelés védelme a nedvességtől és a magas hőmérsékletektől.
Hőálló üveg beillesztése A különböző méretekkel rendelkező betétek anyaga hozzájárul a biztonsághoz, és megkönnyíti a teljes szerkezetet.

A gyártás anyaga

A fürdőkádak gyártásához használt legnépszerűbb anyag hárs. Tulajdonságai miatt egy ilyen struktúra működése meglehetősen hosszú idő alatt megtörténhet. Egy ilyen ajtó nem hagyja a hőt gőzölgő, nem hajlamos a magas hőmérsékletek és a különböző páratartalmak hatására történő deformálódásra.

A jegyzethez! A mészfákra nincs nagy fűtés, duzzanat és gyakorlatilag nem szabad a gyantát felszabadítani.

Változat a fürdő belső befejeződéséhez - egy fából készült ajtó üvegbetéttel a hőálló üvegből

A szauna belsőépítészetének lehetősége - egy fából készült ajtó hőszigetelt üveg üvegbetéttel

A gyakorlatban szintén (de ritkábban) más anyagokat használnak ajtók, például kanadai cédrus vagy hamu. Ezek az anyagok hosszabb élettartamúak, ellenállnak a bomlásnak, deformációnak, és a legfontosabb különbség viszonylag magas a mészfához képest.

A könnyű hamu fémszerelvényeinek eredeti kombinációja

A könnyű hamu fémszerelvényeinek eredeti kombinációja

A jegyzethez! A mai napig sokan alkalmaznak tölgy. Ez az anyag tökéletesen megőrzi a hőt, és szilárdsága miatt hosszú ideig használható. A fő hátrány súlyos.

A fából készült ajtó optimális kombinációja a szaunában és egy pohár sonkában

A fából készült ajtó optimális kombinációja a szaunában és egy pohár sonkában

Tippek az ajtók előnyeinek kiválasztásához

Annak érdekében, hogy helyesen választhassa ki a fürdőkádat, először el kell döntenie vágyaitól és pénzügyi lehetőségeitől.

Tipp A legoptimálisabb és gazdaságosabb a szilárd hársból készült termék.

Természetesen a megjelenés, a szín, a stílus is fontos, és az ilyen pillanatokat egyenként tárgyalják a gyártóval. Vásárolhat készterméket, amely eladó, vagy kérheti az egyéni gyártást igényeinek és kívánságainak megfelelően. Egyéni készítéskor olyan terméket kap, amely tökéletesen illeszkedik a nyílásba, és nem kell többé kompenzálni (bár ez a szükséglet még a kész ajtó megvásárlásakor sem jelentkezhet).

Ne feledje a biztonságot!

  1. Szükséges kiválasztani a megfelelőt tartozékok, mivel a kád működése közben az ajtó gombja felmelegszik. Ha fűtött anyagból van, akkor égési sérülést okozhat, ezért használja fogantyúk az ajtókhoz egy fém vagy kőfürdőben szigorúan tilos.
  2. Fontos, hogy a kivitel a lehető leggyengébb legyen. Akkor kezeljük azt a különleges struktúrák, amelyek amellett, hogy az élettartamot meghosszabbító segítségével növelni ellenállnak a magas hőmérsékletnek és vozgoraniyu.Danny szempont talán a legfontosabb, mert a biztonsági tartózkodás bent, mint a tulajdonos és vendégei.

Természetesen a választás fa ajtó A fürdő a tulajdonos ízlésétől, vágyaitól, szükségleteitől és pénzügyi lehetőségeitől függ, de a fő dologról van szó - a termék fő tulajdonsága a magas hőmérsékletnek és a magas páratartalomnak is ellenáll. A helyes választás, és a fürdőkádban való tartózkodása a lehető legkényelmesebb lesz!

A gőzfürdő kellemes: hogyan kell kiválasztani a megfelelő fából készült ajtókat fürdésre?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 8 = 1