A nappali elegáns színekben díszítve

A nappali elegáns színekben díszítve

A Tiffany stílusa a belső térben különleges árnyékolással jön létre türkiz szokatlan festett üvegablakok. A megoldás egyedisége az egyedülálló egyéniségben rejlik. A nemes türkiz árnyalat a gyengédség és inspiráció hihetetlen légkörét teremteti. A kifinomult luxus mindig keresett, így a stílus soha nem megy ki a stílusból!

tartalom

 • A stílus megjelenése
 • jellemzője
 • Használja a belső térben
 • Változatok a Tiffany témában
 • Bútor és dekoráció
Egy dedikált munkaterület friss türkiz színnel

Hangsúlyozott türkiz munkaterület

A stílus megjelenése

Tiffany a legtöbb emberben a luxus ékszer márkájával társul. Gyakran ez a stílus kapcsolódik a "Breakfast at Tiffany" című filmhez, amely bemutatja a főszereplő bemutatóját a biztonságos élet varázsa, komfortos, luxusos és boldogtalan.

Érdekes! Valójában az alapító az ékszerház kezdett használni egy konkrét türkiz árnyalat termékeik csomagolásában jóval a névadó film megjelenése előtt.

Louis Comfort, az ékszerház alapítójának fia Tiffany, gyermekkorától kezdve, luxus árukkal volt körülvéve. Döntve, hogy életét a művészetnek szenteli, ő lett a stílus megalkotója, amelyben használta festett üvegablakok rendkívüli szépség. teremtés csillárok, lámpaernyők a különleges üveg hozott neki világszerte elismerést.

A Tiffany stílus megalkotója volt az első, aki használni kezdte modern a belső térben. Louis különleges technikája az üvegtermékek filigrán finom munkája volt. Alapvetően eklekticizmus és vintage, Tiffany képes volt létrehozni csodálatos alkotások, amelyek különös vonzerőt, így úgy néz ki, harmonikusan minden belső.

Félre szabhatatlan kombináció, amely segít a vizuális terjeszkedésben

Félre szabhatatlan kombináció, amely segít a vizuális terjeszkedésben

jellemzője

A stílusnak megvan a maga sajátossága, ami megkülönbözteti az európai korszerűségtől. Tiffany ez:

 • az elegancia és az egyszerűség kombinációja;
 • tágas nyitott tér;
 • dekorációs elemek mérséklése;
 • a pasztell tónusok élénk színekkel kombinálva;
 • az alkalmazott művészet kiegészítése.
Nemes fa türkizkombinációval

Nemes fa türkizkombináció

Kétségtelen, hogy ezt a tendenciát Charles Lewis alkotója atyja határozta meg, és a kanonok évtizedek után változatlanok maradnak. A stílus mindig megkülönböztette az egyéniséget és a luxust az egyszerűség és a frissesség kombinációjával. Az úttörő innovációja a modern belső megoldások alkalmazásával állt elő: fényes bútorok, eredeti színkombinációk és szüreti termékek.

A modern dizájn az innovatív termékek ötvözésével jön létre. Az irányt a belső tér hozzáadásával is jellemezhetjük nagy tükrök, mozaik és állati tüdő a matt üvegből.

Fontos! Kizárólagos a belső tér óra, vázák, festmények tájképekkel. Nagyon harmonikus megjelenés kovácsolt termékek bizarr formák.

Tipp Amikor új stílust készít, több világítási forrást kell használni. Díszítő Tiffany - ez puha díszes vonalak díszek, minták és minták.

Az ékezetes bútorkészlet kedvezően néz ki a fekete-fehér falak hátterén

Az ékezetes bútorkészlet kedvezően néz ki a fekete-fehér falak hátterén

Használja a belső térben

A stílusban rejlő nőiesség jegyzetek ellenére a Tiffany árnyalat szervesen illeszkedik a szobák belsejébe. Az embernek csak be kell engednie a házába, és kényelmesen letelepedni fog bármelyik sarokban.

 • Fürdőszoba kék színben régóta minden klasszikus kedvence. Semmi sem keveredik vízzel, mint a fehér csempe és a türkiz falak. Ez a döntés helyesen tekinthető a luxus és a finomítás színvonalának. A Tiffany árnyéka felfrissítheti a teret, fényt és csodálatot töltve.
Fürdőszoba keleti stílusban

Fürdőszoba keleti stílusban

 • Hálószoba a Tiffany stílusában Kiváló választás az emberiség szép fele számára. Kívánatos pasztell árnyalatokat használni, hogy a szín finomsága és finomsága maximalizálható legyen. Azok számára, akik szeretnek benne belső sötét színek, a tökéletes megoldás a kávé szín.
Finom hangok harmonikusan kombinálva a szüreti bútorokkal

Finom hangok harmonikusan kombinálva a szüreti bútorokkal

 • Nappali Tökéletes a türkiz árnyalatainak, mint domináns színnek. Ne próbáld meg kipréselni másoknak, mert Tiffany-t kifejezetten azért hozták létre, hogy vezesse a vezető pártot. Ha több fényes elemet szeretne hozzáadni, add részletek narancssárga színben. Kiderül valamilyen keleti klasszikus, amely frissességet és modernitást eredményez.
"Кричащий" синий цвет невероятно подчеркивает и возвышает натуральное дерево

A gazdag kék szín előnyösen kiemeli a természetes fát

 • konyha a Tiffany stílusában más, melegebb színek hozzáadását igényli. Mégis, a hideg menta árnyalatok, amely annyira harmonikusan néz ki a fürdőszobában, mert a konyhának meleg keretre van szüksége. Sikeres megoldás lesz piros vagy sárga elemek, képes szobahőséget és fényt adni.
A türkiz semleges árnyalatok nyugodt fúziója

A türkiz semleges árnyalatok nyugodt fúziója

 • A Tiffany folyosóján elég merésznek fog tűnni. Rendszerint ebben a teremben igyekeznek semleges belső tér kialakítására anélkül, hogy megfelelő figyelmet fordítanak rá. Kék falak és az üvegbútor teszi a bejárati csarnok valóban fényűző és exkluzív. Alig sokan mernek megismételni egy ilyen fogadást.
A modern stílusú előcsarnok azok számára, akik szeretnék kísérletezni

Hall modern stílusban azok számára, akik szeretik a kísérleteket

 • Egy kis erkélyre a fehér dominancia alkalmasabb a tér bővítésére és a terület vizuális növelésére. A türkiz néhány díszítő elemének hozzáadásával fényes, elegáns erkélyt kaphat, ahol bármilyen időben eltöltheti az időt.
A türkizpaletta kompetens kombinációja a természetes árnyalatú textilekkel

A türkizpaletta kompetens kombinációja a természetes árnyalatú textilekkel

Tipp Ha úgy dönt, hogy kipróbálja a különböző stílusok kombinációit, győződjön meg róla, hogy az objektumok sikeresen összehangoltak, és nem ütköznek egymással.

Változatok a Tiffany témában

Tiffany stílus a belső térben adja a dizájn kifinomultságát és nemességét. Mi van, ha egy kicsit távolodnak a kanonoktól és megpróbálnak különböző variációkat, összeegyeztethetetlenek, ellentéteket játszanak és keverik a stílusokat?

 1. Tandem fehér színnel. Ez a kombináció, időigényes, hihetetlenül népszerű a belső térben. Ez a kombináció mindig hatásosnak tűnik. Tiffany ékezetekkel vannak elrendezve, és hangsúlyozzák a fehérség fényességét és tisztaságát. A lehetőség ideális bármely szoba számára, mivel szinte univerzális.

  A puha kék árnyalat aláhúzza a fehér hálószoba moshatóságát

  A puha kék árnyalat aláhúzza a fehér hálószoba moshatóságát

 2. kifinomult pasztell. Semleges paletta a hálószoba kialakításában mindig is igény volt, tekintet nélkül a divatos változásokra. A csendes hangok ideálisak a kikapcsolódáshoz, a megelevenedéshez és a pihenéshez. A Tiffany gyengéd árnyalata tökéletesen illeszkedik minden pasztell árnyalatához, és hihetetlenül feminikusnak tűnik.

  A gyönyörű pasztell tónus a fával együtt tökéletes a konyhák számára

  A gyönyörű pasztell tónus a fával együtt tökéletes a konyhák számára

 3. A kontrasztok varázsa. A mélyen telített színek hozzáadása egy merész döntés, amely a szobába karaktert ad, és egyedivé teszi. használata barna, fekete zöld vagy a bor élénk stílust hoz létre rendkívüli megoldással.

  Tinédzser szobája élénk színekben

  Tinédzser szobája élénk színekben

 4. Laconizmus és súlyosság. A Tiffany használata a minimalizmus stílusa új távlatokat nyit. A szomorúság és a könnyedség átadja a szigorúan összehangolt vonalakat. Ne hagyja abba a kék színt, csak csináljon egy falat, vagy díszítse a türkiz mennyezetet - és a romantikus hálószobából származó szoba szép nappalivá válik.

  Korlátozott fényerő - a főszabály a szoba kialakításánál

  Korlátozott fényerő - a főszabály a szoba kialakításánál

A stílusok eltérő kombinációja inkább a fantázia megnyilvánulása, mint a gyakorlati útmutató. Nincs univerzális mód az exkluzív projekt létrehozására.

Tipp Ne félj kísérletezni a stílusok keverésével és a kedvenc színeid összekapcsolásával. Nincsenek hibás lehetőségek, a lényeg - kényelmet és komfortot érezni, így a javítás eredménye több mint egy évig örülne.

Bútor és dekoráció

A kívánt stílus megkönnyítése a textúrák kontrasztját segítheti. Kiváló használat kovácsolt tárgyak durva téglával és puha bőrrel, szokatlan hatást érhet el, és további részleteket hozhat létre a részletekben. A régi fából készült bútorok tökéletesen kiegészítik a nappali kandallóval és türkizkékkel pléd hozzá egy kis könnyedséget.

A Tiffany színeiben készült bútorok tökéletesen kiegészítik a szobát. Lehet konyha, székek vagy kanapé. A türkiz bútorok fő titka a helyes "dózis". Olyan fényes árnyékot kell hígítani, hogy a lehető legnagyobb mértékben kinyíljon. Szintén meg kell ismételni az árnyékot a dekoráció minden részletével, hogy a forma harmonikus legyen.

A türkiz lehetővé teszi, hogy minden belső tér vastagabb legyen

A türkiz lehetővé teszi, hogy minden helyiségben merészen állíthatók

Tipp A szövetből készült drapériák részt vehetnek a projektben. A tündér színes textúrájú, élénk színek vizuálisan kibővítik a helyiséget és megújítják a belső teret. Ez az egyszerű vétel ideális a hálószobának, a konyha vagy a nappali pedig extravagáns.

Fontos szerepe van a Tiffany belsejében játszani dekorációs elemek. Csatlakozhatsz gyönyörű nyomatok, így sokkal érdekesebbé téve a szobát. Az elegáns és szelíd minták össze tudják egyesíteni a Tiffanyot Kínai stílus, egyedülálló projekt létrehozása a hálószobában.

 

Tipp Amikor tervezi a falakat türkizben festeni, gondold előre, hogyan verheti meg a szín domináns. A legjobb választás bútorok fehér, fekete vagy semleges színekben.

Színes Tiffany a belső térben: 70+ kifinomult tervezési trendek a türkiz tartományban

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 3 =