A francia belső tér luxusja

A francia belső tér luxusja

A megemlítéskor Francia stílus jut eszembe, a tömege jelzőket: praktikus, kifinomult, elegáns, egyedi - az összes ilyen fogalmat egyértelműen jellemzik a francia belső, amelyek tulajdonát képezi a modern családoknak. A terület szakértői a tervezési megoldások a belső rámutatnak, hogy nincs „helyes” belső oldatok, nincs „rossz” elemek, a fő követelmény, hogy - a tükörképe a lényege a lakástulajdonosok és létrehozta a kényelem a vendégek számára. Amennyiben Ön nem mentes a romantika és értékelik a kifinomultság és a lágyság részletesen, akkor minden bizonnyal értékelni fogják a jegyzeteket ez a tendencia a saját lakás vagy ház. Számos sztereotípiák léteznek a lakás stílusáról. Először is, hogy drága és túlságosan pompás, de nem az. Franciaország szellemét nem szándékolt fényűző részletek, hanem az egyszerű dolgok egyedülálló harmóniája képviseli. A francia stílus végső eredményéhez nagyon finomnak tűnt, sok egyszerű megoldást kell megtennie tartozékok és ügyesen ötvözik őket.

Tartalom:

 • A hangsúly részletesen: a francia stílus jellemzői
 • A francia belső terek története
 • Egyedi elemek tervezése a tervezésben
 • Padlóburkolatok és szőnyegek
 • "A fény játéka" a francia stílusban
 • Francia stílusú szobák: példák a designra
A világos árnyalatok dominanciája a francia belső térben

A világos árnyalatok dominanciája a francia belső térben

Nagy ablakok, csillárok, kockás csempék és tükrök az ebédlőben a francia belső terének szellemében

Nagy ablakok, csillárok, kockás csempék és tükrök az ebédlőben a francia belső terek stílusában

A klasszikus francia belső megjelenés remek és drága

A klasszikus francia belső megjelenés remek és drága

A hangsúly részletesen: a francia stílus jellemzői

A fő irányzat, amely a korszakot és az egész irányt jellemzi, utal színes megoldások skálája. A homogén árnyalatok használata, az éles kontrasztok és átmenetek hiánya lehetővé teszi, hogy a stílus kifinomult és édes legyen. A legnépszerűbb hangok, amelyeket széles körben használnak a belső megoldások kialakításában, olyan lehetőségeket tartalmaznak, mint például halványlila, pink-korall, fehér, szürke. Háttérképet a legjobb választani egy hang, vagy használja a speciális színezőanyag a falak. Rajongói rajzok szakértők javasolják, hogy válasszon romantikus mintákat, készült gyengéd színekben. A színek és a hátterek mellett vannak olyan részletek is, amelyek fontosak a belső tér tervezésénél. De először megismerjük ezt a meglepő irányt.

A romantikus formájú háttérképek díszítik a francia stílus hálószobáját

A romantikus formájú háttérképek díszítik a francia stílus hálószobáját

A francia belső terek története

A stílus a díszítés a házak és lakások eljött hozzánk a távoli 17. században, és ma már stabilan tartja pozícióját, büszkén versenyben több tucat más helyekre. Az egyszerűsített francia sikkes számos leírást és jellemzőt tartalmaz, de a változatlan elemek olyan részleteket tartalmaznak, mint a bútorok, antik kiegészítők, díszes dekoratív kompozíciók. Textil élvezetek, szövetek egyikük sem - mindennek meg kell felelnie a teljes stilisztikai levelezésnek, és harmonikusnak, kifinomultnak, érdekesnek kell lennie a szobának.

A stukkó a mennyezeten kifinomultságot kölcsönöz a belső térnek a francia stílusban

A stukkó a mennyezeten kifinomultságot kölcsönöz a belső térnek a francia stílusban

Évszázadokon át a francia nagy erőfeszítéseket tett, és befektetett egy csomó alapok elrendezése helyiségek, mindent megtettek megőrizni a tervezési jegyzetek báj és hűségesen sokáig. Dekorációs célra felhasználva plat, márvány szobrok, csillárok, más luxuscikkek. Néhányan a stílushoz kapcsolódnak barokk, rokokó: ne felejtsd el, mert ma ezek a területek ma népszerűek és személyre szabják a francia szerénységet és nagyságot.

Francia kastélyok által inspirált belső tér: antik bútorok, virágok, képernyők, csillárok, festmények

Francia kastélyok, antik bútorok, virágok, képernyők, csillárok, festmények

Egyedi elemek tervezése a tervezésben

A francia stílus a belső térben, ahogy azt már említettük, szereti a színek és az egyes elemek kompatibilitását, ezért mindegyiknek figyelembe kell vennie.

Fal dekoráció

Egy szó, amely leírja a falak kiválasztását erre az irányra, az "intenzitás". A felületek színes megoldása egyáltalán nem számít, mint mélységüket és energiájukat. Jellemző, hogy a francia belső térséget a luxus és a gazdagság jellemzi, e tekintetben a háttérkép kiválasztása mellett fontos figyelembe venni a textúrájukat. hogy megkönnyítsék a minőséget és legyen kellemes az érintésre.

A texturált falak díszítik a francia hálószobát

A texturált falak díszítik a francia hálószobát

Tanács: Az optimális megoldás a falak festése vagy háttérkép használata a fal egyes részeiben. Ez rendkívüli eleganciát ad a szobának, csak meg kell választania a képeket a háttérképen, hogy tökéletesen illeszkedjenek a többi részlethez.

Bútorszerkezetek

Itt fontos az egyes elemek kompatibilitása és átgondolása. Asztalok, székek, szekrények, ágyak, kanapék gondosan és gondosan kell kiválasztani. A franciák közös kifejezést kapnak "Isten a kis dolgokban", így a gyönyörű belső terek könnyen megerősítik ezt a tényt. A tervezés összképét összegyűjti a romantika és a rendkívüli kényelem, a vizuális elegancia összetett elemei.

A francia stílusú bútorok a legfontosabb tényezők:

 • pasztell színek,
 • jelenlét faragott elemek,
 • ívelt típusú lábak,
 • Francia függönyök a belső térben,
 • a gazdagok kárpit szövet.
Könnyű bútorok, színes minták a falakon, gyertyatartók és egy antik asztal márvány tetején

Könnyű bútorok, színes minták a falakon, gyertyatartók és egy antik asztal márvány tetején

Számos modern család kiválasztja a terveket, és kifejezetten a szakértők - stylistok és tervezők - szolgáltatásait választja, akik segítenek meghatározni a mozgás világos irányát és különleges feltételeket teremteni.

Francia stílusú függönyök, függönyök

függöny általánosan használt selyem szövet, mivel hagyományosan jelen drapéria, díszítő elemek formájában bojt, fonat, felvette, amely lehetővé teszi, hogy „játszani” szoba jellemzői és hozzon létre egyedi és eredeti helyet, kérem Önt, kedves családját az emberek, és minden vendég .

Fényfüggönyök francia stílusú ablakokon

Fényfüggönyök francia stílusú ablakokon

Tartozékok a tér díszítésére

Mivel a francia stílus magában foglalja a széles körben elterjedt használata aranyozás, ezüst színek és elemek, valamint strassz, szökőkút megoldások és egyéb stroke táj, meg kell figyelni, hogy a megfelelő kiegészítők, amelynek célja, hogy kitöltse a kegyelem a szoba, világítás fáklyák és egyéb készítmények, hogy hozzon létre egy luxus környezetben. Van néhány alapvető elemei, jellemző használt díszítik a belső terek a francia (fotó-polc megoldásokat lehet találni az interneten).

 • antik tükör, stilizált "a régi időkben";
Antik tükör, gyertyák, figurák, dekanterek, francia keretek

Antik tükör, gyertyák, figurák, dekanterek, francia keretek

 • eredeti kanapé és székhuzatok, ágytakarók;
 • finom függönyök és ablak függönyök, helyiségek átmenete;
Függönyök az ágy felett, az ajtókban

Függönyök az ágy felett, az ajtókban

 • kérelem lambrequin, kefék és akasztók a tájra;
 • Az ékszer és az arany tárolására szolgáló szekrény-doboz jelenléte;
 • számos dekoratív párnák selyemből vagy szaténből;
Számos párnák puha kanapéra francia stílusban

Számos párnák puha kanapéra francia stílusban

 • A hálószobában fontos a használat képernyők;
 • Széles körben használt vázák a padlón, gyertyatartók;
 • A falakat díszítik festmények nagy keretekben, kovácsolt díszláb;
Antik festmények a falakon a francia nappaliban

Antik festmények a falakon a francia nappaliban

 • A mennyezet fel van függesztve kristály csillárok medálokkal;
 • A fürdőszobákat aromás gyertyák díszítik;
 • A porcelánból készült eredeti figurákat mindenhol elhelyezik.
Porcelán figurák egy kandalló közelében egy nagy tükör

Porcelán figurák egy kandalló közelében egy nagy tükör

Így a francia stíluselemek mellett a választás indokolt, és magában foglalja a részletek széles skáláját, hogy egyensúlyt teremtsenek.

Padlóburkolatok és szőnyegek

Egy lakás vagy ház francia belseje a gyakorlatiasság elvének betartását jelenti, vagyis sokáig, hosszú évekig teremtett. Ebben a tekintetben fontos olyan padlózatot választani, amely hosszú távú helyettesítést biztosít. Hagyományosan az elemeknek elegendő merevséggel és megbízhatósággal kell rendelkezniük. Széles körben használt fa padló és bevonatok. Elfogadható, hogy bevonatokként minden hangot használjanak szőnyeg keleti stílusban, amely egy kicsit harmonikusabb jegyzeteket hoz a térbe, és hangsúlyozza a kifinomult belső térséget.

Klasszikus szőnyeggel ellátott fából készült asztal a francia hálószobában

Klasszikus szőnyeggel ellátott fából készült asztal a francia hálószobában

"A fény játéka" a francia stílusban

világítás - a tér díszítésének egyik fő iránya. Ez a fény puhaságának szintjére és a lámpatestek kiválasztásának jellemzőire utal. Általában kiválasztott kovácsolt bronz termékek. Az illetékes feldolgozó anyag hasonlít az aranyra, e tekintetben mindig is előnyben részesítette: az ókorban, a középkorban.

A modern építészek ezt a tényezőt is figyelembe veszik, és az apartmanokat a régi hagyományoktól való eltérés nélkül tervezték. Gyakran a csillárok alumíniumból, sárgarézből készülnek, költségvetési költségeik, esztétikai tulajdonságaik ellenére semmi esetre sem rosszabbak a korábbi termékeknél, hangsúlyozva a provincialitás báját.

Általánosságban a lágy világításra, a túlzott sugárzás hiányára van szükség. Ebből a célból speciális fényerőszabályzóval ellátott eszközöket használnak, hogy olyan csendes környezetet hozzon létre, amely megkönnyíti az asztalhoz mért találkozókat, és megvitatja a legfrissebb híreket.

Puha világítás a francia belső térben a gyermek hálószobájának példáján

Puha világítás a francia belső térben a gyermek hálószobájának példáján

Francia belső tér: a design példái

A francia belsőépítészet mindenütt megtalálható. Nézzük az erre az irányba tervezett fő helyiségeket, és kiemeljük azok jellemzőit.

Nappali francia stílusban: a tervezés részletei

 • A fal árnyéka nagy lesz, ha az festett bézs tónusú.
 • Mivel a padlóburkolat, mint egy praktikus lehetőség fog megfelelni parkett.
 • A mennyezet fehér színnel történő festése stabilizálja az árnyalatok és színek játékát;
 • elegáns puha készlet néhány művészi részletességgel hangsúlyozzák a stílus nagyságát: fából készült, magas lábú karfákat használhat.
 • A puha sarok kárpit színe az egyéni preferenciák, a belül változók alapján történik barna és a szürke teljesen elfogadható. Különálló fehér elemek használata közeledik.
 • A testfal színének hasonlónak kell lennie a puha sarok színéhez, ugyanez érvényes egy dohányzóasztal (felszerelhetők faragott elemekkel is - fém betétekkel, patkolás).
 • Ahogy a táj tökéletesen megbirkózik a feladatával képek és tükrök a falakon, masszív kerettel, nagy mennyezeti csillárokkal, gyertyatartókkal, sifon függönyökkel hangsúlyozzák a szelídséget.
Francia nappali krémes árnyékban

Francia nappali krémes árnyékban

Tehát lehet Francia Provence a belső térben  vagy egy másik stílus, a legfontosabb, hogy kövesse a szakemberek tanácsát, és a szoba lesz kiderül, hogy mesés.

Mesés Provence a nappali belsejében

Mesés Provence a nappali belsejében

A francia stílus belső hálószobája

Ez a tájékozódás a tervezés alapelveinek tiszteletben tartását jelenti.

 • Világos falak: tökéletes homok és bézs árnyalatok, arany vagy kávé színű palettán mozognak.
 • A padlóra homokos vagy bézs színű homlokzatot használnak.
 • Minden hálószobában, mivel a varázslat fő eleme ágy: kiválaszthat egy terméket a római stílusban, stukkó hatással, amely szürke dermatomával borítja a fejét.
 • Fontos a párnák és a vászon harmóniája a tervezés közös hátterével, tejszerű paletta.
 • Szekrény bútorok formájában nightstands, ruhásszekrény, fiókos szekrény az általános stílusú irányt az ágyon kell végrehajtani, ami összeszerelt és átgondolt belsőséget eredményez.
 • A szoba díszíthető festményekkel, tükrökkel, sőt, mint más szobák.

Így a hálószobában minden szükséges szabadidős feltétel újrateremtődik, ha kompetens módon megközelíti a tervezést.

A francia hálószoba tökéletes díszítése: fehér és olíva szín a belső térben, lámpák, fiókos szekrény, kovácsolt ágy

A francia hálószoba tökéletes díszítése: fehér és olíva szín a belső térben, lámpák, fiókos szekrény, kovácsolt ágy

Fürdőszoba: A dekoráció titkai

Azt is feltételezi a tervezés több irányba és a megoldások általános kombinációját.

 • a fény maximális mennyisége a helyiségben;
 • pasztell fényhang kiválasztása;
 • írástudó háttérkép kiválasztása;
 • tükör egy kecses keret.
Díszíteni a fürdő is lehet márvány befejezni, csillár, öltöző asztal egy vázát

Díszíteni a fürdő is lehet márvány befejezni, csillár, öltöző asztal egy vázát

Belső konyha kiválasztása

Francia konyha, amelyek belseje a tulajdonosok preferenciáitól függően változhat, szintén meg kell felelnie az átfogó képnek.

 • a maximális megvilágítás;
 • pasztell színek;
 • kombinált szekrény bútorok padok;
 • dekoratív párnák használata és függöny.
Francia belső tér: francia stílus a konyhában

Francia stílus a konyhában

Megfelelően kiválasztva a stílus irányokat, képes lesz arra, hogy újra létrehozzon egy olyan díszítést, amely nemcsak a szépséget, hanem a határtalan kényelmet is kedveli.

Francia belső terek: 80 luxus ötlet az arisztokraták számára és csak a szépség ismerőinek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 39 = 42