Modern könnyű kávéház kis kerek asztalokkal

Könnyű modern kávézó kerekasztalok

A kávézók kialakítása képezi a létesítmények képét, és lehetőséget ad a kávébarátok számára, hogy otthonos hangulatban felszívják az ízletes forró italokat. Mi lehet jobb, mint kiindulási a napot egy csésze kávét a kedvenc vagy a latte egy kávézóban, ahol a levegő alaposan átitatva illata zúzott kávébab, insinuating buzz kávéfőző gépek és egy nem triviális belső inspirálja a gyümölcsöző tevékenységet?

Tartalom:

 • A kávézó berendezések alapelvei
 • Klasszikus a kávéház belsejében
 • A Provence stílusú kávézó belső terei
 • A kávézó belseje a modern design trendek esztétikájával  
 • Ötletek a kultusz belsőépítészekről
Egy kis kávéház a tetőtérben

Egy kis kávéház tetőtéri stílus

A kávéház gyönyörű és szokatlan belső kialakítása

A kávéház gyönyörű és szokatlan belső kialakítása

A kávézó belső dekorációja

A kávézó belső dekorációja

A kávézó fényes fából készült belső terei nem hagynak közömbösek

A kávézó fényes fából készült belső terei nem hagynak közömbösek

Egy kis kávéház egyszerű, de érdekes kialakítása

Egy kis kávéház egyszerű, de érdekes kialakítása

A kávézó berendezések alapelvei

Annak érdekében, hogy az intézményben olyan légkört alkosson, amely egy csésze kávéval pihentető, fontos, hogy összpontosítson tervezési, űrszelvényi tér kialakítása és kényelmes övezet létrehozása minden látogató számára. Ezért tanácsos az alábbi tervezési megoldásokat használni:

 1. megállapítása panorámás üvegezés, A kilátás a vonzó városi táj. Igazából díszítik az intézmény melletti területet, látványos díszítőelemeket - egzotikus növényekkel, padló lámpák zavart formában, virágcserepek virágokkal, kerámia díszítő figurák. A panoráma üvegezés nem csak a járókelők figyelését teszi lehetővé, hanem a bőséges természetes fényt is betöltheti a kávézóban, ami hozzájárul a kis szobák vizuális terjeszkedéséhez.
 2. Helyezzen étkezőket távol egymástól. A szabad kommunikáció és a kényelmes zóna létrehozása érdekében hogy az étkezőcsoportokat elválasztja a partíciók, szervesen visszhangozva a falak, ajtók vagy ablaknyílások díszítésének típusával.
 3. Szervezze meg a világítást a látogatók beállításával. Azok a lámpák, amelyek különböző intenzitású megvilágítású üzemmódokban működhetnek távirányítóval, lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy saját maguk létrehozhassanak Optimális világítási forgatókönyvek az elhelyezés felett. Szerelmesek egy könyvet olvas, vagy egy csésze kávé újság is létre nagyon irányított fény az asztal felett, és azok, akik úgy döntenek, hogy beszélni tete-a-tete a gyenge világítás, képes lesz létrehozni egy elszigetelt romantikus környezetben, egy kávézóban.
 4. Belső tér kialakítása egy bizonyos látogatói kategóriához. Az üzletközpont szomszédságában az ügyfelek többsége a közeli irodák alkalmazottai, és ha a bevásárlóközpontban található - az üzletek és szalonok ügyfelei. Ezért a stílvektort a kávéház belső héjának megfelelő tematikus felépítésére kell irányítani. A belső műfaj klasszikusa, amelyet az intézmény díszítésére használnak, kielégíti az irodai alkalmazottak esztétikai ízlését, akiknek lehetőségük nyílik arra, hogy lazítsanak a monoton kész munkateremből.
 5. A bevásárló- vagy szórakoztatóközpontok közelében található kávézókban szükség van a gyermekszobának felszerelésére, és az iskola előtti gyermekek számára rendelkezésre álló bútoroknak rendelkezésre kell állniuk. A családi ünnepek kedvező környezetben, díszített falú kávéházak pala, könnyű betűk és színes képeket. Az intézmény pozitív légköre képes létrehozni bútorok világos kárpitozással a falak semleges hátterén, egy diszkrét színű, egyszínű festékkel készült.
 6. Válasszon bútorokat és befejező anyagokat kiváló teljesítmény mellett. Asztalok, fotelek, kanapék, bár és székek, padlóburkolatok, a magas kopásállóságú ajtók hosszú ideig nem veszítik el eredeti megjelenésüket, annak ellenére, hogy a létesítmény magas színvonalú volt.
Loft stílus a kávéház tervezésében

Loft stílus a kávéház tervezésében

A puha fotelek és a padlólámpák a kávézó belsejébe lendülnek

A puha székek és a padlólámpák a kávézó belsejébe lendülnek

A hagyományos kávéház a retro stílusra helyezve

Hagyományos kávéház, a hangsúly a retrostyle

Tipp A kávéház belsejének emlékezetes képének létrehozásához nem szükséges díszdobozokat, bútorokat vagy díszeket használni. Az eredeti felszerelés házi készítésű bútorok raklapokból, lámpák színes árnyalatok létre huzal és színes fonalak, A menü állvány, szalvéták vagy fogpiszkálóval, fából készült, díszített tematikus képek pirográfiához technikával. Az eredeti belső tárgyak egyedülálló légkört teremtenek a kávézóban, töltik ki a finom egyszerűség és valódi természetesség jegyében.

Egy érdekes világítási lehetőség egy kis kávéháznak

Egy érdekes világítási lehetőség egy kis kávéháznak

Gyönyörű modern belső tér fekete falakkal és apró képek arany keretben

Gyönyörű modern belső tér fekete falakkal és apró képek arany keretben

Skandináv stílus a kávéház tervezésében

Skandináv stílusban a kávéház tervezésében

Klasszikus a kávéház belsejében

A kávéházak belső kialakításának lehetősége bármilyen stilisztikai trend műfajában történhet, függetlenül attól, hogy szigorú klasszikus vagy otthoni jellegű elegáns sikkes. Klasszikus belső stílus, értékes fa táblákkal díszített, bőrkárpitos kanapék Capito esztrich vagy hajlított fa szék nagy háta, hozzon létre elitista környezetben, ahol az üzleti partnerek továbbra is enni és üzleti kommunikáció egy kötetlen beszélgetés túl a tipikus konferenciatermek.

Klasszikus stílus a modern kávézóban

Klasszikus stílus a kávéház kialakításában, a modern shobby-elegáns elemekkel

A kávéházak tervezésének klasszikusaiból fából készült burkolatokat lehet szállítani

A kávéházak tervezésének klasszikusaiból fából készült burkolatokat lehet szállítani

Bézs és szürke puha karosszék a kávéház fekete-fehér belsejében

Bézs és szürke puha karosszék a kávéház fekete-fehér belsejében

A klasszikusok örömmel fogadják a helyzet részleteit, a visszatartott színpalettát, a tompított világítást és az ember által készített megjelenést a bútorok, textíliák és néhány kiegészítő díszítésében. A klasszikusan díszített kávéház fő esztétikai mérföldköve lehet a belső térben elterülő finom szövetek túlnyomó része: bársony függönyök, fényes fényben, asztalterítők a damaszt selyemből, gyapjú szőnyegek - mindez megtestesíti a soha nem meghiúsuló tervezési koncepciókat.

Szervesen a kávéház belsejében egy elit fehér esztétikus tölgyfa díszdoboz, amely a tengelye körül üvegpolcok körül forog, kávéval vagy desszertekkel.

Faragott bútorok a kávézó klasszikus belsejében

Faragott bútorok a kávézó klasszikus belsejében

Kerek puha kanapé közepén egy kis asztallal és gyönyörű kilátás az ablakból

Kerek puha kanapé közepén egy kis asztallal és gyönyörű kilátás az ablakból

Egy kis kávéház klasszikus környezetben

Egy kis kávéház klasszikus környezetben

A kávéház belseje a Provence stílusban

Olive finomítás, impregnált romantikával, a belsejében a kávézó egyedülálló kell kóstolni szerető párok és párok, akik inkább találkozókat szervez az iskolákban, vizuálisan emlékeztet a szokatlan színezés Franciaország van a levegőben Szerelem feromonok. A megfelelő légkör megteremtéséhez ki kell választania:

 • könnyű vagy pasztell színű anyagok;
 • fehérre meszelt bútorok az öregedés nyilvánvaló jeleivel;
 • szüret lámpák kovácsolt lámpaernyőkkel;
 • a Földközi-tenger partjait vagy az Eiffel-tornyot ábrázoló festmények és panelek;
 • kerámiai vázák és virágcserepek képekkel levendula.
Gyönyörű Provence a kávéház tervezésében

Gyönyörű Provence a kávéház tervezésében

Francia ország egy kávéház belsejében

Francia ország a kávéház belsejében

A kávézóban szükség van a régi büfékkel ritka kávékészletek kiváló minőségű porcelánból. Az otthoni bútorok a gyermekkori epizódok emlékeztetőit emlékeztetik, amikor egy gondoskodó nagymama a teaasztalon egy szamovárt rakott az asztalra, és teát öntötte a vendégeknek egy gyűjteményben. Régi evőeszközök, a bolhapiaci ételek, az ember által készített nyersdarabok és a vízforraló forró vizes palackok létrehozzák a megfelelő provencei kíséretet a kávézókban.

Tipp A Provence-t a virágok és a természetes anyagokból készült díszítőelemek sokasága jellemzi. Ezért a provencális esztétikát számos embernek kell képviselnie panel a levendula szárított gallyakból készült bútorokkal, kárpitozott bútorokkal díszítve, virágnyomatokkal díszítve. Igazából díszítik a kávézók üzlethelyiségeit készítmények, amelyeket a méhészet technikájával hajtanak végre kávébab felhasználásával. Ezek lehetnek gömbölyű koronák, csészék és csészealjak, gömbök, szívek és egyéb készítmények, amelyeket kávébabval készítettek.

A kávézó meleg és hangulatos belső térsége Provence stílusában

A kávézó meleg és hangulatos belső térsége Provence stílusában

Kávéház stílusos, cheby-elegáns

Kávéház stílusos, cheby-elegáns

Modernista és a kávéház kialakításának előzményei

Modern, kombinálva a provence a kávéház tervezésében

A kávézó belseje a modern design trendek esztétikájával

modern és kortárs - A belsőépítészet új irányzatai, gyakran a kávézókban. A belső műfajok koncepciói üdvözlik a csodálatos művészeti tárgyak létrehozását, a tervezési projektek szerzőinek lenyűgöző kreatív kreativitását. A belső kompozíció eredeti kialakításának emléke a helyzet egyedi részleteiből állhat:

 • bonyolult könnyűszerkezetek, amelyeket felemelt kávéscsészék és desszertkanálok készítésével mutattak be;
 • fényes keret nélküli karosszék;
 • alacsony asztalok egy érdekes formájú alátámasztás formájában, tavasszal vagy átlátszó asztali tálcával, színes impregnálással, kávébab formájában;
 • félkör alakú, aszimmetrikus vagy hajlított falpanelek;
 • nem triviális eszközök pozitív feliratokkal;
 • polcok, a kísértés, hogy a bankok kávébab különböző fajták, szárított gyümölcs vagy dekoratív üveg tele többrétegű színes só, köles, különböző paprika magvak, gyümölcsök vagy zöldségek, ázott speciális tartósítószer, hozzon létre egy reális otthoni környezetben az intézményben.
Egy elegáns és modern fekete-fehér dizájn egy kis kávéházban

Egy elegáns és modern fekete-fehér dizájn egy kis kávéházban

Skandináv stílus a kávéház tervezésében

Skandináv stílus a kávéház tervezésében

Kávéház fúziós stílusban

Kávéház fúziós stílusban

mert falfestés Használhatja a grafit festék vagy fali panelek imitáló bevonat pala, ahol a személyzet tagjai fogja írni a menü, vásárlói visszajelzések, és a látogatók képes lesz bizonyítani a művészi képességét. A trendmemória a fehér vagy többrétegű ceruzákkal ellátott monokromatikus sötét falak díszítése. Az intézmény falain egy szép kalligrafikus kézírás írható mindenféle kávéitalra, érdekes információkkal a kávézókról, kreatív szlogenekről és más feliratokról.

Kávészház tetőtéri stílusban szokatlan világítással

Kávészház tetőtéri stílusban szokatlan világítással

A modern kávéházak tervezéséhez teljesen eltérő, sőt néha összeegyeztethetetlen dolgok is léteznek

A modern kávéházak tervezéséhez teljesen eltérő, sőt néha összeegyeztethetetlen dolgok is léteznek

Puha párnák az ablak és a téglafal között - ez egy jó lehetőség egy kis kávéház feldíszítésére a tetőtéri stílusban

Puha párnák az ablak mellett és téglafal Ez egy jó lehetőség egy kis kávéház kialakítására a tetőtéri stílusban

Élvezik az ízét ízesített jeges amerikai vagy egy intézményben, tele designer bútorokkal és dekor elemek, biztosan szeretne sok járókelők, akik érdeklődést mutattak az élénk színekkel díszített homlokzata kávét. A belsőépítészetnek folytatnia kell az épület külső részét. Ezért fontos, hogy egységességet biztosítsunk a létesítmény külső és belső kialakításában. Mivel egy linket tehet színes rajzok a külső és a belső falak intézmények, végre a technika graffiti, egyedi utcai lámpák és világító berendezés, amely használható a világítási rendszer a csarnok. Lehet lámpatestek árnyalatokkal, félcsésze kávé vagy csésze formájában.

Skandináv minimalizmus egy modern kávéház tervezésében

Skandináv minimalizmus egy modern kávéház tervezésében

A kávézók érdekes díszítése kávéscsésze lehet

A kávézók érdekes díszítése kávéscsésze lehet

Egyszerűen elegendő belső a kávézó díszítik szokatlanul задекорированный a mennyezet

A kávéház meglehetősen egyszerű belseje díszíti a szokatlanul díszített mennyezetet

A kávéházak és a kultusztervezők gondolata

A kávéházak tervezésénél a nem hagyományos konstrukciós megoldások mágnesesen vonzzák a kíváncsi látogatókat, akiket a homlokzatok befejezésével kapcsolatos informális megközelítés izgatta. Példák a kultusz díszítőkre, akik a virtuóz művészeti terek létrehozásával sikerült lenyűgözni a világot, különleges kávéházi designt fognak létrehozni. Az eredeti kompozíciók bemutatott képei talán arra ösztönzik majd Önt, hogy a kávéház kevésbé hatékony belső terét hozza létre.

Példaként bemutatják a projektek szakértői kiválasztását, amelyet különböző világkiállítások nyertesei szponzorálnak, ahol a design művészet vallási képviselői vesznek részt:

 1. Panamában egy ebédlő kávézó található. A belső tér legfőbb jellemzője a növényzet gazdagsága, amelyet a csarnok közepén, a falak, falak, 3D háttérképekkel díszítve, köveket utánzó, smaragdzöld moha. Természetes alanyok továbbra is görbült keretekkel ellátott bútorkészletek, amelyek ideálisan hűen másolják a fák ágait. A környezet, amilyen közel van a környezethez, lehetővé teszi számodra, hogy egy csésze kávé után töltsd fel a természetes energiát.
 2. Melbourne egyik üzleti központjában kávézó, monokróm hangzású, sok LED-es berendezéssel, amely fényes fókuszpontként működik. A ragyogó művészeti tárgyak aszimmetrikus alakú lámpák galaxisaként kerülnek bemutatásra lámpaernyők, világos betűk és bútorok beépített LED elemekkel. Egy ilyen intézményben a látogatókat nemcsak az erős kávé, hanem a dinamikus vizuális hatású világos installációk is ösztönzik.
 3. Koszovóban meglátogathat egy csodálatos kávézót, amelynek előszobája vizuálisan hasonlít egy zsákra, ahol a kávészemek szétszóródtak kaotikus sorrendben. Félkör alakú falpanelek, zsákos textúrával, lámpákkal és munkalapokkal a kávébab fele formájában, díszíti a szobát csokoládé hangok, az ömlesztett tejszínnel ellátott lakberendezési részletekkel hígítva lenyűgöző aurát hoz létre, amely a modern dizájn trendjeire jellemző.
A kis képeket fekete keretben jól néz ki a kávéház szürke-bézs designja

A kis képeket fekete keretben jól néz ki a kávéház szürke-bézs designja

kávéházak tervezése: a mennyezeten lévő szellőzőcsövek a modern kávéház kialakításánál további díszítéssel szolgálnak

A mennyezeten lévő szellőztető csövek a modern kávéház kialakításánál további díszítéssel szolgálnak

A mini kávéházak formatervezése a falak és a kompakt asztalok átlátszó plexiüvegből vagy műanyagból készült, többüléses kanapékkal felszerelhető. A bútorok alig észrevehető körvonala vizuálisan kibővíti a szűk helyet.

Hatékony módszer a kis méretű tér modellezésére tükör mennyezet telepítés, falpanelek vagy falburkolatok facétlapokkal. Egy kis kávéházban, amely számos tükörelemet tartalmaz, fényes ékezeteket kell elhelyezni, amelyeket laconic képvisel kültéri vázák dekoratív gallyakkal vagy színes kanapé párnák. A látogatóknak a mini-kávézókba való elhelyezésének kényelmével mobiltelefonos, kerekes, dugattyúval ellátott bútorokat használhat, amelyek megkönnyítik az étkezőcsoportok mozgását az ügyfelek számának megfelelően. Különböző tervezési változatok készülnek kávéházak tervezéséhez, amelyekről az ideális stilisztikai irány- és tervezési megoldást választják.

Ragaszkodnak az elveit ergonómia, ami a létrehozása kényelmes körülményeket kávészünet, és a kreatív ötletek tiszteletreméltó tervezők hozzon létre egy egyedi belső tér a kávézó, a töltés a jó hangulat, ahol a látogatók egy látogatás után, mindenképpen szeretnénk, hogy jöjjön vissza újra és újra.

A kávéházak tervezése: az igazi ínyencek és kávéfőzők hangulatos belső terének áttekintése

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 − = 29