Moderna lagana kava s malim okruglim stolovima

Suvremena svjetlosna kafić s malim okruglih stolova

Dizajn kafića stvara sliku objekata i daje priliku za ljubitelje kave da apsorbiraju ukusna vruća pića u ugodnoj atmosferi. Što bi moglo biti bolje od starta dan uz šalicu svog omiljenog espresso ili latte u kafiću, gdje je zrak temeljito prožet mirisom zdrobljenih zrna kave, insinuirati glasine aparati za kavu i ne-trivijalan interijer inspirira plodnu aktivnost?

sadržaj:

 • Načela opreme kafića
 • Klasično u unutrašnjosti kavane
 • Interijeri kavane u stilu Provence
 • Unutrašnjost kavane s estetikom modernih trendova dizajna  
 • Ideje kultnih dizajnera interijera
Mala kavana u stilu

Mala kavana u potkrovlje

Prekrasan i neobičan dizajn interijera kavane

Prekrasan i neobičan dizajn interijera kavane

Moderni ukras interijera kave

Moderni ukras interijera kave

Luksuzni drveni interijer kavane neće vas ostaviti ravnodušnim

Luksuzni drveni interijer kavane neće vas ostaviti ravnodušnim

Vrlo jednostavan, ali zanimljiv dizajn male kavane

Vrlo jednostavan, ali zanimljiv dizajn male kavane

Načela opreme kafića

Da bi stvorili atmosferu u ustanovi, koja se mora odmoriti uz šalicu kave, važno je da se usredotočite planiranje, zoniranje prostora i stvaranje zone udobnosti za svakog posjetitelja. Stoga je poželjno koristiti sljedeća rješenja:

 1. uspostaviti panoramska glazura, Pogled na atraktivan urbani krajolik. Zapravo ukrasite teritorij uz instituciju, spektakularne dekorativne predmete - kade s egzotičnim biljkama, podne svjetiljke zavijeni oblik, cvjetne posude s cvijećem, ukrasne figure iz keramike. Panoramsko staklo omogućit će ne samo promatranje prolaznika nego i ispuniti kafić s obilnom prirodnom svjetlošću, što će pridonijeti vizualnom širenju malih soba.
 2. Mjesto skupine za blagovanje na udaljenosti jedna od druge. Za slobodnu komunikaciju i stvaranje zone udobnosti možete podijeliti blagovaonice po pregradama, organski odjekuje s vrstom ukrašavanja zidova, vrata ili prozorskih otvora.
 3. Organizirati rasvjetu s mogućnošću podešavanja posjetitelja. Svjetiljke koje mogu raditi u načinima s različitim intenzitetom osvjetljenja, s daljinskim upravljačem omogućit će korisnicima stvaranje vlastitih Optimalni rasvjetni scenariji iznad položaja. Ljubitelji čitajući knjigu ili šalicu kave novina može uspostaviti vrlo usmjerenu svjetlost iznad tablice, a oni koji se odluče za razgovor u četiri oka sa slabom osvjetljenju, neće biti u stanju stvoriti jednu izoliranu romantičan ugođaj u kafiću.
 4. Izradite interijer za određenu kategoriju posjetitelja. U susjedstvu objekta s poslovnim centrom, većina klijenata će biti zaposlenici obližnjih ureda, a ako se nalaze u trgovačkom centru - kupci trgovina i salona. Stoga, stilski vektor bi trebao biti usmjeren na odgovarajući tematski dizajn unutarnje ljuske kavane. Klasični interni žanr, koji se koristi za ukrašavanje ustanove, zadovoljit će estetske okuse uredskih djelatnika koji se mogu opustiti iz monotono završenih radnih soba.
 5. U kafićima koji se nalaze u blizini trgovačkih ili zabavnih centara, dječja soba mora nužno biti opremljena i namještaj za predškolsku djecu trebao bi biti dostupan. Za obiteljski odmor u pozitivnom okruženju, kavane s ukrašenim zidovima škriljac, svjetlo slova i šarene slike. Pozitivna atmosfera u instituciji je u stanju stvoriti namještaj s svijetlim presvlakama na neutralnoj pozadini zidova, završio s jednim bojama boje diskretne boje.
 6. Izaberite namještaj i završne materijale s izvrsnim performansama. Stolovi, fotelje, sofe, bar i stolice, podovi, vrata s visokim stupnjem otpornosti na trošenje dugo vremena neće izgubiti svoj izvorni izgled, unatoč visokoj prisutnosti objekta.
Loft style u dizajnu kavane

Loft style u dizajnu kavane

Meke naslonjače i podne svjetiljke omogućuju udobnost u unutrašnjosti kavane

Meke stolice i podne svjetiljke omogućuju udobnost unutrašnjosti kavane

Tradicionalna kavana s naglaskom na retro stilu

Tradicionalna kava s naglaskom na retrostyle

Savjet! Da biste stvorili nezaboravnu sliku o unutrašnjosti kavane, nije potrebno koristiti skupe predmete ukrašavanja, namještaja ili dekorova. Izvorna oprema može biti opremljena domaćom namještaj od drvenih paleta, svjetiljke sa šarenim bojama izrađenim od žice i šarenim koncima, Postolje za izbornika, salvete i čačkalice od drveta, ukrašen tematskim slikama u Pirografija tehnici. Izvorni interni objekti stvaraju jedinstvenu atmosferu u kavani, ispunjavaju ga bilješkama finske jednostavnosti i prirodne prirodnosti.

Zanimljiva opcija rasvjete za malu kavu

Zanimljiva opcija rasvjete za malu kavu

Lijepa moderna interijera s crnim zidovima i malim slikama u zlatnim okvirima

Lijepa moderna interijera s crnim zidovima i malim slikama u zlatnim okvirima

Skandinavski stil u dizajnu kavane

Skandinavski stil u dizajnu kavane

Klasično u unutrašnjosti kavane

Dizajn interijera kavana može se izvesti u žarištu bilo kojeg stilističkog trenda, bez obzira je li riječ o strogom klasičnom ili kućnom šik šik. Klasični stil interijera, opremljen stolovima od vrijednog drva, sofe s kožnim presvlakama Capito estrih ili bentwood stolice s visokim leđima, stvoriti elitistički okruženje u kojem poslovni partneri mogu nastaviti jesti i poslovne komunikacije u neformalnom razgovoru izvan tipičnih dvorane.

Klasični stil u dizajnu kavane s elementima moderne

Klasični stil u dizajnu kavane s elementima modernog shobby-chica

Za klasike dizajna kavana moguće je nositi drveno obloge

Za klasike dizajna kavana moguće je nositi drveno obloge

Bež i sivih mekih naslonjača u crno-bijelu unutrašnjost kavane

Bež i sivih mekih naslonjača u crno-bijelu unutrašnjost kavane

Klasična pozdravlja sažet oblik detalja stanja, suzdržan paletu boja, mekih rasvjeta i umjetan, očituje u ukrašavanju namještaja, tekstila i nekoliko pribor. Glavna estetska orijentir klasično ukrašene kavane može biti prevlast od izuzetnih tkanina u unutrašnjosti: baršunaste zavjese, sjajan u svjetlu, stolnjaci od damaste svile, vunenih tepiha - sve to utjelovljuje kanonske koncept dizajna koji nikada ne pušta.

Organska kava u unutrašnjosti će izgledati snježne elitni izlog bog hrasta sa rotira oko svoje osi staklene police, pokazujući niz kavu ili desert.

Urezani namještaj u klasičnom interijeru kavane

Urezani namještaj u klasičnom interijeru kavane

Okrugla meka kauč s malim stolom u sredini i prekrasan pogled s prozora

Okrugla meka kauč s malim stolom u sredini i prekrasan pogled s prozora

Mala kavana u klasičnoj ambijentu

Mala kavana u klasičnoj ambijentu

Unutrašnjost kavane u Provence stilu

Maslinovo doradu, impregnirano romantizma, u unutrašnjosti kafiću je jedinstveno potrebno okus zavoljeli parove i parove koji vole organizirati sastanke u školama, vizualno podsjećaju na neobične boje Francuske je u zraku Ljubav feromona. Da biste stvorili odgovarajuću atmosferu, morate odabrati:

 • materijali svjetla ili pastelnih boja;
 • bijeljeni namještaj s očitim znakovima starenja;
 • berba svjetiljke s krivotvorenim svjetiljkama;
 • slika i panela koji prikazuju obalu Sredozemnog mora ili Eiffelov toranj;
 • keramički vaze i cvjetne posude sa slikom lavanda.
Prekrasna Provence u dizajnu kavane

Prekrasna Provence u dizajnu kavane

Francuska zemlja u unutrašnjosti kavane

Francuska zemlja u unutrašnjosti kavane

Potrebno je da u kavani ima starih bifea rijetke setove kave od visokokvalitetnog porculana. Kuhinjski namještaj može podsjetiti posjetitelje epizoda iz djetinjstva, kada je brižna baka na čašu stavila samovar na stol i natočila čaj gostima u zbirnoj službi. Stari pribor za jelo, jela s buvljaka, umjetne ruževi i boce s toplom vodom na kotlovima stvarat će odgovarajuću provansalsku pratnju u kafićima.

Savjet! Provence karakterizira obilje cvijeća i ukrasnih predmeta od prirodnih materijala. Stoga estetski estetika mora biti zastupljena brojnim ploča s herbariumima od suhih grančica lavande, namještajem s presvlakama, ukrašenim cvjetnim otiscima. Zapravo ukrašavajte prostorije kafića raznim kompozicije, izvedene u tehnici topljivosti uz upotrebu zrna kave. To mogu biti stabla s kuglastom krunom, šalice i tanjuriće, globuse, srca i ostale kompozicije, završene zrncima kave.

Topla i udobna unutrašnjost kavane u stilu Provence

Topla i udobna unutrašnjost kavane u stilu Provence

Kava kuća u stilu cheby-šik

Kava kuća u stilu cheby-šik

Moderan u kombinaciji s provenzijom u dizajnu kavane

Moderna, u kombinaciji s provenzijom u dizajnu kavane

Interijer kavane s estetikom modernih trendova dizajna

moderan i suvremena - Newfangled smjerovi dizajna interijera, koji se često nalaze u kafićima. Koncepti ovih unutarnjih žanrova dobrodošli su u stvaranje nevjerojatnih umjetničkih predmeta, fascinantnu kreativnu kreativnost autora projektnih projekata. Osvrt na izvorni dizajn unutarnjeg sastava može se sastojati od jedinstvenih pojedinosti o situaciji:

 • zamršene instalacije svjetlosti, prikazane kao skup kružnih šalica za kavu i desertnih žlica;
 • svijetle fotelje bez okvira;
 • niske tablice s zanimljivim oblikom podstrukture u obliku proljeća ili s prozirnim pločama s raznobojnim impregnacijama u obliku zrna kave;
 • polukružni, asimetrični ili zakrivljeni zidne ploče;
 • seta ne-trivijalnih posuđa s pozitivnim natpisima;
 • police, iskušenju da banke s kave različitih sorti, sušenog voća ili ukrasne boce punjene s višeslojnom boji soli, proso, različite vrste paprika žitarica, voća ili povrća, drenched specijalizirane konzervans, stvoriti realnu kućnu atmosferu u ustanovi.
Moderan i moderan crno-bijeli dizajn male kavane

Moderan i moderan crno-bijeli dizajn male kavane

Skandinavski stil u dizajnu kavane

Skandinavski stil u dizajnu kavane

Kava u fuziji

Kava u fuziji

za završna obrada zidova Možete koristiti listu grafit boje ili zidni paneli oponašaju premaz, gdje članovi osoblja će napisati izbornik, povratne informacije kupca, a posjetitelji će moći pokazati umjetničke sposobnosti. U modi, trendlettering je dekor monokromatskih tamnih zidova s ​​bijelim ili višebojnim bojicama. Prekrasan kaligrafski rukopis na zidovima ustanove može se napisati sve vrste kave, zanimljive činjenice o kafićima, kreativnim sloganima i drugim natpisima.

Kava u potkrovlju s neobičnim osvjetljenjem

Kava u potkrovlju s neobičnim osvjetljenjem

Za dizajn suvremenih kavana mogu doći apsolutno različite, čak i ponekad nekompatibilne stvari

Za dizajn suvremenih kavana mogu doći apsolutno različite, čak i ponekad nekompatibilne stvari

Mekani jastuci uz prozor i zid od opeke - ovo je dobar izbor za ukrašavanje malog kavana u stilu potkrovlja

Mekani jastuci uz prozor i zid od opeke Ovo je dobar izbor za dizajn male kavane u stilu potkrovlja

Uživajte u okusu okusom ledeni SAD ili u ustanovi, pun dizajner namještaja i dekor stavke, svakako želite mnoge prolaznike koji su pokazali interes za vedro uređena fasada kave. Dizajn interijera trebao bi biti nastavak eksterijera zgrade. Stoga je važno održati ujednačenost u dizajnu vanjskog i unutarnjeg prostora objekta. Kao veza može napraviti šarene crteže na vanjskim i unutarnjim zidovima institucija, izvršenih u tehnici grafita, jedinstvenih uličnih svjetiljki i rasvjetne opreme koja se koristi za sustav rasvjete u dvoranu. To može biti rasvjetna tijela s nijansama, napravljena u obliku polovice kave ili šalica kave.

Skandinavski minimalizam u dizajnu moderne kavane

Skandinavski minimalizam u dizajnu moderne kavane

Zanimljiva ukrašavanja kafića mogu biti šalice za kavu

Zanimljiva ukrašavanja kafića mogu biti šalice za kavu

Dovoljno jednostavna unutrašnjost kavane će neobično ukrasiti stropni strop

Prilično jednostavna unutrašnjost kavane ukrašava neobično uređenu stropu

Dizajn kavana i ideja kultnih dizajnera interijera

Nekonvencionalna dizajnerska rješenja u dizajnu kavana magnetski privlače znatiželjne posjetitelje, zainteresirane neformalnim pristupom završavanju fasada. Primjeri kultnih dekoratora, koji su uspjeli impresionirati svijet stvaranjem virtuoznih umjetničkih prostora, stvorit će poseban dizajn kafe. Fotografije izvornih skladbi možda će vas potaknuti na stvaranje manje učinkovitog interijera kavane.

Kao primjer, prezentiran je stručni odabir projekata, sponzoriran od strane pobjednika različitih svjetskih izložbi, gdje sudjeluju vjerski predstavnici dizajnerske umjetnosti:

 1. U Panami postoji kafić, napravljen u ekološkom stilu. Glavna značajka unutrašnjosti je obilje zelenila, zastupljena u obliku stabla koja raste u središtu hodnika, zidova, ukrašena pozadinom s 3D efektom, oponašajući stijene, obrasle smaragdnom mahovinom. Prirodni subjekti i dalje su pomagala za namještaj s zakrivljenim okvirima, idealno vjerno kopirajući grane drveća. Okoliš, što je bliže okolišu, omogućit će vam da napunite prirodnu energiju u procesu odmora za šalicu kave.
 2. U jednoj od poslovnih centara u Melbourneu je kafić, izvodi se u crno-bijele boje sa raznim LED instalacije koje djeluju kao upečatljiv žarišne točke. Briljantni umjetnički predmeti prikazani su u obliku galaksije svjetiljki s asimetričnim oblikom Lampshades, svjetlo slova i namještaj s integriranim LED elementima. U takvoj instituciji, posjetiteljima će se poticati ne samo jaka kava, već i svijetle instalacije s dinamičnim vizualnim efektom.
 3. Na Kosovu možete posjetiti nevjerojatnu kavu, čija dvorana vizualno sliči vreći u kojoj se kava zrna raspršuje kaotičnim redom. Polukružne zidne ploče s teksturom, svjetiljkama i radnim plohama u obliku polovice zrna kave, ukras sobe u čokoladnim tonovima, razrijeđene detaljima opreme s bojom rastopljenog mlijeka, stvaraju fascinantnu auru, karakterističnu za moderne trendove dizajna.
Male fotografije u crnim okvirima dobro izgledaju u sivom bež dizajnu kavane

Male fotografije u crnim okvirima dobro izgledaju u sivom bež dizajnu kavane

dizajn kavana: ventilacijske cijevi na stropu služe kao dodatni ukras u dizajnu moderne kavane

Ventilacijske cijevi na stropu služe kao dodatni ukras u dizajnu moderne kavane

Dizajn mini kava interijera stilisti ponudi za opremanje više-sofe, koji se nalazi na obodu zidova i stolova kompaktnih prozirnim pleksiglasom ili plastike. Jedva vidljivi obrisi namještaja vizualno će proširiti uski prostor.

Učinkovita metoda za modeliranje malog prostora je zidna stropna instalacija, zidne ploče ili fasada zidova s ​​pločicama s bojama. U maloj kavani, opremljenoj s velikim brojem zrcalnih elemenata, potrebno je postaviti svijetle akcente, predstavljene lakonima otvorene vaze s ukrasnim grančicama ili šarene jastuke za sofe. Radi lakšeg postavljanja posjetitelja u mini-kafiće, možete koristiti mobilni namještaj na kotačima s čepovima, što olakšava premještanje blagovaona prema broju kupaca. Izvedene su različite varijante dizajna za oblikovanje kavana, čije će fotografije pomoći odabrati idealan stilski smjer i rješenje za planiranje.

Držeći se načela ergonomije, uzrokujući stvaranje udobnih uvjeta pauze za kavu, a pomoću kreativne ideje časni dizajneri mogu stvoriti jedinstven interijer kafiću, punjenje dobro raspoloženje, a posjetitelji nakon jednog posjeta, svakako želite vratiti opet i opet.

Dizajn kavana: pregled udobnih interijera za prave gurmane i aparate za kavu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

55 − 45 =