Moderna prečka je odlična alternativa postelji

Moderna prečka je odlična alternativa postelji

Dogaja se, da prostor sobe ne dovoljuje postavitve polnega pragu, ki ga ni treba skriti. In zgodi se, da gostje prihajajo od daleč in jih je treba prenesti nekje za noč. In v prvem in drugem primeru, odlična rešitev je prevleka s ortopedski žimnico. Kompaktna je v zloženi obliki, toda medtem ko onaj, ki spi, ne počuti neprijetnosti, kot da bi spal na tleh ali na redna preklopna plošča.

  • Pozabite na sovjetske zložljive postelje
  • Variante izdelka
  • Prednosti in slabosti
Udobje in sodoben dizajn

Udobje in sodoben dizajn

Pozabite na sovjetske zložljive postelje

Tisti trenutki, ko je bil na tem spalnem mestu zelo neprijaten, so minili. V sodobnih izdelkih je vse dobro premišljeno za ustvarjanje popolnega udobja tistega, ki se bo počival na njih. Stari aluminijasti prečki, ki so kopali v hrbet tudi skozi debelo tkivo, so bili izgubljeni v pozabo.

Ergonomski dizajn za enostavno spanje

Ergonomski dizajn za enostavno spanje

Stabilnost okvirja in dodatna podpora v obliki koles

Stabilnost okvirja in dodatna podpora v obliki koles

Pomembno! Sodobni mobilni telefoni spalni prostor imajo elastično podlago, ki pa kljub temu zagotavlja udobje.

Poleg tega so sodobni sodčki bolj podobni zložljiva postelja, namesto na tistih, kar je bilo prej povezano z njimi. Ostala nastavljiva glava, ki ne bo uporabljala vzglavnika. Poleg tega so posamezni modeli opremljeni z nogami na kolescih, kar zagotavlja udobje gibanja.
Okvir je lahek, vendar trpežen, zato je težo spalne naprave lahko precej velika, udobje ni moteno.

Kompaktna oblika omogoča udobno uporabo preklopnika

Kompaktna oblika omogoča udobno uporabo preklopnika

Enostavna montaža sodobnih modelov

Enostavna montaža sodobnih modelov

Okvir iz lamel zagotavlja moč zgradbe

Okvir iz lamel zagotavlja moč zgradbe

Variante izdelka

Trenutno je na voljo široka paleta zložljivih ležišč, ki se razlikujejo po ceni in v nekaterih meri v udobju. Možnosti so naslednje:

  1. Tkanina, brez lamel. To je podobnost tistih, ki so bili prej, le njihova kakovost je veliko višja. Tisti, ki leži na njem, ne uspe kot viseča mreža, ker je platno gosto in dobro raztegnjeno. Hrbt iz sanje na takega ne boli, v kombinirani obliki pa je zelo kompakten. Takšna preklopna plošča se lahko uporablja brez žimnico, čeprav bo z njim spanje bolj udobno. Njegova uporaba je sorazmerno majhna, saj se tkanina sčasoma razteza in to vpliva na udobje.

  2. Klasično - to je analogna s sovjetskih izdelkov, vendar pa je višja kakovost. Močna tapiserija je pritrjena na vzmeti. Največja dovoljena teža je 100 kg. Njene težave so enake kot pri zgoraj navedenih izdelkih: tkanina se lahko raztegne in obriše, izvira rje.

  3. Orthopedic - to je skoraj polna postelja, ker ima trde kovinske okvirje in lesene lamele. To daje trdno podlago za žimnico. Brez njega, spanje na takšni postelji ne bo delovalo. Edina razlika od običajnega kraja za spanje je priložnost, da jo zložite in skrijete v osamljenem kraju.

Vzmetnice

Morala bi biti pozorna, saj je odvisna od udobja spanja. Žimnico je pogosto opremljeno z otroško posteljico, vendar ni vredno govoriti o njegovi visoki kakovosti.

Pomembno! Ortopedski izdelek Za zložljivo posteljo, med drugim, je treba dodati skupaj z njim. To je običajna vzmetnica, kot npr postelje, ni primeren.

Če želite izbrati točno tisto, kar potrebujete, je bolje, da se posvetujete s svetovalcem specializirane trgovine, ki bo spodbudila najboljši model.

Ortopedski žimek za standardno otroško posteljico

Ortopedski žimek za standardno otroško posteljico

Kombinacija kokosa in naravnega lateksa v ortopedski žimnici

Kombinacija kokosa in naravnega lateksa v ortopedski žimnici

Vzmet za srednjo trdoto

Vzmet za srednjo trdoto

Nasvet! Da bi izdelek lahko zložil, mora biti debelina 5-10 cm.

Gradbeništvo

Ortopedske zložljive postelje z žimnicami imajo naslednjo obliko:

  • Splošni okvir je izdelan iz kovine, pogosto aluminija ali jekla. Glavna stvar je, da je okvir lahka, saj jo bo treba nenehno prenesti.
  • Orthopedic osnove so lamele, kot na vseh ortopedskih postelj. Dovolj so tanki, vendar so močni in elastični. Izdelane so iz breze in drugih naravnih materialov. Lamele so rahlo ukrivljene navzgor, zaradi česar je mogoče doseči čvrstost, hkrati pa vzmet.
  •  Ortopedski žimnice.

Pomembno! Takšen izdelek se lahko uspešno uporablja kot a polna postelja. Back podpora je odlična, lahko celo lajša bolečine v hrbtenici. Njena redna uporaba ne bo vplivala na vaše zdravje. Podnevi se lahko preklopna plošča zlahka prepogne in skrije, tako da ne zasede nepotrebnega prostora.

Razvija se zelo enostavno, saj ne sestoji iz treh delov, kot so tisti, ki so bili uporabljeni prej, vendar le dve. To pomeni, da se manj truda razgrajuje. Obstajajo tudi izdelki, ki pokličejo prevleko,komodo. Ponoči se razkrije, čez dan se skriva v prsih, na katere je pritrjen.

Prednosti in slabosti

Pred nakupom, seveda, morate upoštevati prednosti in slabosti.

Pros Cons
Enostavnost gradnje - trdna podlaga z istim materialom za spanje. V sodobnih posteljicah praktično ni ničesar, da bi se zlomil. Če govorimo o izdelku z ortopedskimi letvami, potem v primeru okvare enega od njih ali celo nekaj jih ne bo težko zamenjati. V žimnico je pogosto preveč tanka, morate kupiti novega.
Enostavnost preoblikovanja - zložiti in razstaviti pod silo ene osebe. To se doseže s prisotnostjo dveh polov, ki jih je mogoče zlahka spremeniti v udobno posteljo. Širina prečka je sorazmerno majhna, tako da ni takšnega udobja, kot v zakonski postelji.
Ortopedske lastnosti. V času Sovjetske zveze si lahko samo sanjal o takem spalnem prostoru, sodobni izdelki na noben način niso nič manj udobni za običajne postelje. Vsako jutro in zvečer moraš narediti ritual zlaganja in odvijanja.
Če so finančna sredstva omejena, je mogoče kupiti posteljico, po možnosti z ortopedskimi letvami in kakovostnim žimnico. Poleg zamenjave postelje bo prihranilo tudi denar in prostor. _____
Compact - ko je zložen bo ustrezal brez težav za omaro, pod posteljo, na balkonu. _____
Vzmetnico lahko kadarkoli zamenjate in ne bo zelo draga. _____
Popolna rešitev za vsakodnevno uporabo. _____

Zaključek

Moderne zložljive postelje - to je odlična rešitev tako za zagotovitev udobne namestitve za goste, kot za začasni ali stalni spanec lastnikov. Preverite sami!

Brezkompromisno udobje in prihranek prostora: kako izbrati pregrinjalo z ortopedskim žimnico?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 5 =