Sisustus on koristeltu eettisellä slaavilaisella ornamentilla

Etniset slaavit koriste sisustus sisustus

Prosessi sisustussuunnittelu katsotaan kenties mielenkiintoisimmaksi ja mielenkiintoisemmaksi osaksi tavallista korjausta. Tässä vaiheessa voit täysin ilmaistaa mielikuvitustasi ja yrittää luoda jotain täysin ainutlaatuista yhdistämällä suosikkiasi. Ja mukavuusrakenteessa on suuri merkitys eri kansojen maailmassa, sillä yksisäikeinen sisustus on pääsääntöisesti kasvoton, ilman yksilöllisyyttä. Tämän estämiseksi yritämme selvittää sen myöhemmin myöhemmin.

 • Tavoitteellinen sisustus
 • Idän ja lännen mallit
 • Suosittuja koristeita
Intialaiset mallit näyttävät aina valolta ja houkuttelevilta

Intialaiset mallit näyttävät aina valolta ja houkuttelevilta

Tavoitteellinen sisustus

Sisustuksen objektiivisuunnittelu on yhtä tärkeä kuin koskaan ja tulevina vuosina ei tule antautumaan. Tosiasia on, että useimmilla tyyleillä on yksi yhteinen asia, joka liittyy yksinkertaiseen ja maksimaalisesti neutraaliin viimeistelyyn. Kevyt katto ja seinät tarvitsevat kirkkaita aksentteja ja alkuperäisiä koristeita, jotka luodaan tarkasti sisustuselementtejä.

 • Kaikkien sisätilojen esineiden suunnittelun päätavoitteena on ergonomisten tuotteiden suunnittelu, jolla on korkea esteettinen potentiaali. Jokainen toimiva asia talossa pitäisi olla vain kaunis, mutta myös hyödyllinen!

Maailman eri kansojen mallit perustuvat neljään perusperiaatteeseen:

 1. Kasveja kuvaavat kasvilajit.
 2. Geometrinen muoto eri muodoissa.
 3. Tontti tai yhdistetty ornamentti.
 4. Meander, joka edustaa täydellistä katkoviivaa.
Kaunis ja mukava matto skandinaavisella käsikirjoituksella

Kaunis mukava matto skandinaavisella käsikirjoituksella

Innovaation keskeisenä ajatuksena on, että esineiden suunnittelu sisustuksessa on keskeinen. Esitetty kohde on uusi sovellusperiaate, joka on syntynyt uusissa tarpeissa. Paras tulos saavutetaan tuotteen taiteellisten ja toiminnallisten ominaisuuksien edullisella yhdistelmällä.

Meander muotoillaan pöydänjalat täydentävät täydellisesti modernia muotoilua

Meander muotoillaan pöydänjalat täydentävät täydellisesti modernia muotoilua

Vihje! Käyttämällä sisustusmalleja on yksinkertainen ja edullinen tapa koristella asuntoa tai taloa. Toistuvat kuvat luovat yhden tyylin ja rauhallisen ja vakauden ilmapiirin.

Idän ja lännen mallit

Yksi rikkaimmista maakuvioista tunsi muinaisen Egyptin. Hämmästyttävä kulttuuri sisältää koristekasveja, kasvien kuvioita, eläinkuvia ja uskonnollisia teemoja.

Huomautus! Käytetään usein symbolismia, jossa esimerkiksi lootuskukka kuvaa terveyttä, moraalista puhtautta ja luonnon jumalallista voimaa.

Toinen maailma oli kuvattu aloe-mallien avulla, ja koriste-esineiden pohjalta egyptiläiset kääntyivät usein sellaisiin kasveihin kuin akaasia, palmuja ja mulperipuita.

Suuri egyptiläinen elementti on huoneen koristelu

Suuri egyptiläinen elementti on huoneen koristelu

 • Intialaisessa kulttuurissa geometriset ja spiraalimaiset muodot kuvaavat lintuja ja kissoja. Kukka kuvioita, kasveja ja hedelmiä käytettiin onnellisuuden, toivon ja rikkauden symboleina.
 • Kiinalaisilla kuvilla on selkeä tyyli ja luonne. Lush kukkia, jotka yhdistyvät tavallisiin näköisiin varret, on vaikea sekoittaa minkäänlaiseen koristeena.
 • Persialainen matot, joilla on vuosituhannen vaihteen historia, ovat tunnistettavissa kaikkialla maailmassa ja niitä arvostetaan edelleen.
Eri koristeet intialaiseen stilistiseen

Eri koristeet intialaiseen stilistiseen

Kiinan kukkia itäisessä makuuhuoneessa

Kiinan kukkia itäisessä makuuhuoneessa

Skandinaaviset kuviot luovat täysin kylmien lumisten maiden asukkaiden luonnetta. Koristeissa geometriset luvut hallitsevat ja huomaamaton värivalikoima. Joskus harmaa ja sininen väri lisättyä oranssi ja punainen sävyjä, jotta kova ilmasto muuttuu hieman lämpimämmäksi ja mukavammaksi.

 • Norjan ominaispiirre on peurojen, lumihiutaleiden ja vesipisaroiden kuvaus.

Sisustaminen skandinaaviseen tyyliin sisältää usein kansallisen kansanperinteen elementtejä kasvien ja eläinten kuvien muodossa.

Skandinaavisia kuvioita valossa sisätiloissa

Skandinaavisia kuvioita valossa sisätiloissa

Tiedot luovat tunnelman

Tiedot luovat tunnelman

Slaavilaisille Valko-Venäjä on lähempänä stilistisia rituaaleihin ja ortodoksisiin perinteisiin liittyviin etnisiin malleihin. Koristeita käytettiin useimmiten tekstiilituotteiden valmistuksessa, joissa geometriset muodot ovat punainen ja valkoinen värimaailma henkilökohtaistanut vaaleuden puhtauden ja energian.

Valkovenäjän symboliikka viihtyisässä olohuoneessa

Valkovenäjän symboliikka viihtyisässä olohuoneessa

Vihje! Luodessasi sisustus Välimerellä, itään tai Skandinaaviseen tyyliin Mallit ovat erinomainen apu, joka auttaa luomaan ilmapiiriä ja välittämään tyylitietoa. Täytäntöönpanon onnistumisen tärkein edellytys on korujen asianmukainen käyttö ja toimenpiteen noudattaminen.

Suosittuja koristeita

Tarkastele kaikkein eläviä kuvioita, joita useimmissa tyyleissä käytetään useimmiten:

Ikat

Tämä on hämmästyttävä silkkivärjäys tekniikka, jossa yhdistyvät voimakas tyyli ja väkivalta. Itäisestä alkuperästä huolimatta Ikat on myös tärkeä asia eklektisesti, ja sisään klassisia sisätiloja. Monimuotoisuuden ansiosta sitä käytetään usein tekstiileissä, ruokalaji, kalusto ja viimeistely.

Ikat näyttää hyvältä pienissä tyynyissä

Ikat näyttää hyvältä pienissä tyynyissä

mutkitella

Se on geometrisen ornamentin mielenkiintoisin muunnelma. Toisin kuin rhombeja tai siksakseja, sitä käytetään myös leikkaamiseen ja koristeluun katon tai seinien liitoksista ja myös tekstiilien reunat - verhot, tyynyt tai peittoja. Soveltuu sisustukseen klassiseen tyyliin tai sisustukseen mustavalkoinen muotoilu.

Ihana yhdistelmä valkoista ja kultaa

Ihana yhdistelmä valkoista ja kultaa

kasmirkuviointi 

Valoisa edustaja itämaisesta kulttuurista, joka tunnetaan laaja-alaisissa "turkkilaisissa kurkuissa". Useimmin sisustuksen koristeluun itämainen tyyli, koska sillä on vahva identiteetti ja värikäs. Suuri aksentille verhoilla, tyynyillä, nojatuoli tai seinän koristeluun.

Hieno itämainen paisley

Hieno itämainen paisley

Damaskos

Nykyään sitä käytetään sisustukseen klassisia ja ranskalaisia ​​tyylejä, vaikka sen alkuperä on kokonaan Itä-Euroopan maita. Kuva on rauhallisempi ja neutraali, toisin kuin värikäs paisley. Siksi se näyttää hyvältä seinille, verhoilu verhoilu tai kaikki koriste-elementit.

Sen avulla voit saada jalo ja hienostunut sisustus, käyttäen helmeä tai beige, Ja myös avaa se syvemmällä sininen tai viinin ääniä.

Tiukka ratkaisujen ystäville

Tiukka ratkaisujen ystäville

tartaani

Se on harmoninen skotlantilainen häkki, joka erottuu erityisen lämpimällä ja mukavalla tavalla. Huolimatta melko rauhallisesta värimallista, tartani on itsenäinen ja ei siedä naapuruston muiden mallien kanssa. On suositeltavaa käyttää tällaista koristea neutraalilla taustalla ja yhdistää se luonnollisiin raaka-aineisiin - puu, kivi, tiilimuuraus. Tällaiset ominaisuudet tekevät tartanista optimaalisen maan tyyli tai eko.

Tyylikäs tartra tai skottilainen häkki

Tyylikäs tartra tai skottilainen häkki

Maailman kansoja kuvioita aihepiirissä ja sisustuksessa: merkitys, yhdistelmä- ja värjäytymissäännöt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 32 = 42