Epätavallinen sisustus, jossa on vaikea suunnata, missä se on

Epätavallinen sisustus, jossa on vaikea liikkua

Sisustussuunnittelun nykyiset suuntaukset liittyvät erottamattomasti tarpeeseen laajentaa tilaa, koska useimmat asunnot eivät voi ylpeillä riittävältä alueelta. Laajenna huone, jossa seinän purkaminen ei aina mahdollista, ja melko työläs. Tässä tapauksessa voit selviytyä tehtävästä optisten harhojen avulla, jotka auttavat luomaan alkuperäisen sisustuksen!

  • Tromploy
  • Väri Illusions
  • Illuusioiden illuusioita
  • Kevyet illuusiot
Mielenkiintoinen väriliuos seinillä

Tehokas väriliuos seinillä

Tromploy

  • vaikutus tromploy ranskankielisestä käännöksestä ei ole mitään muuta kuin optinen harha, kun todellisuuden vääristyminen luodaan. Tämän tekniikan ansiosta litteä kuva voidaan muuttaa kolmiulotteiseksi kuvaksi. Tällainen vanha vastaanotto kuin maailmalla antaa paljon mahdollisuuksia, jolloin voit nähdä näkökulman, jossa äskettäin näkymä lepää kuollutta seinää vasten.

Digitaalinen tulostus voi täydentää tilaa puuttuvilla elementeillä: pystyttää kaaria, piirtää ikkunan upealla näköalalla tai tehdä perinteinen ovi palatsi sviitti.

Mielenkiintoinen sisustus käytävään

Tyylikäs sisustus

Sama käytävä toisesta kulmasta

Sama käytävä toisesta kulmasta

Mielenkiintoinen tosiasia! Vaikka paavi Carlo, joka on kaikkien lapsuudesta tunnettu, voidaan pitää ensimmäisenä esimerkkinä optisista harhakuvauksista, sisäpiirin "petoksen" tekniikan tekijä kuuluu Rembrandtin - hollantilaisen taidemaalari Hogstratenin oppilaalle.

Hän on itse valinnut tavan pelata todellista sävellystä avaruudessa, hän kirjoitti kuvat tyyliin tyrmistyneenä ja käytti aktiivisesti tätä tekniikkaa työskennellessään sviitti- ja alkovihuoneissa. On kuitenkin mahdotonta luoda todellista keksijää, koska taiteen realismia käytettiin jopa antiikissa.

Sisustussuunnitteluun vaikuttavat esimerkit:

  • Jäljitelmiä. valtava kirjasto, kiviseinä tai tiilimuuraus nyt myydään rullina. 3D-tekniikka voit ostaa mitä tahansa sisustusta viettämättä paljon aikaa ja rahaa, koska kiinniottaminen huoneiston vintage-lokeista on paljon helpompaa kuin asentaa todellisia. Ja ne näyttävät hyvin realistisilta.
  • Rajauksella. Banal ovi voi myös yllättää sen toiminnallisuutta, jos se on elementti kaapista tai peitä se seinän alla poistaen kaikki jalat.
Kauniit seinäpaperit kylpyhuoneessa

Kauniit seinäpaperit kylpyhuoneessa

Väri antaa suurimman osan seinälle

Väri antaa seinälle särkyvyyden

  • Optiset illuusiot. ystäville pop art voi luoda lumoavia aaltoja, siksakseja tai spiraaleja millä tahansa koneella. Koristeilla on ainutlaatuinen kyky luoda suora seinä kaikista geometrisista kuvista.
  • Huonekalut on vaiva. Floating bed tai table in the air tulee sisustus sisustus. Pehmeä sohva, joka näyttää marmoripenkiltä, ​​voi antaa todellisen tuntemuksen.
  • Fake sisustus. raised takka vai ei palkit Heillä on vain koristeellinen tehtävä, mutta he voivat helposti ja nopeasti luoda kotiin asunnon.

Valkoinen väri, valon määrä ja peilit kaksinkertaistavat tilan

Valkoinen väri, runsaasti valoa ja peilejä lisäävät visuaalisesti tilaa puoleen

Luonnollinen kattovalaistus

Luonnollinen kattovalaistus

Väri Illusions

Väripalettien käsittely on yksi sisustuksen peruselementeistä. Perusosaaminen kunkin varjon ominaisuuksista mahdollistaa tehokkaasti kaikki käytettävissä olevat tekniikat projektin tulevaisuuden suunnittelussa. Ja työskentely värillä ei vaadi suuria kuluja, koska perinteiset tapetit ja maalit voivat luoda sisustuksen ja muuttaa kaikki kolme ulottuvuutta parempaan suuntaan.

Tässä väreissä vain ihmiset, joilla on hyvä vestibulaarinen laite, voivat elää

Tässä väreissä vain ihmiset, joilla on hyvä vestibulaarinen laite, voivat elää

Ottaessasi aloitusnäytteeksi pienen huoneen, ensimmäinen asia on visuaalisesti laajentaa seiniä, laajentamalla tilaa. Tätä tarkoitusta varten käytetään kevyesti kylmää sävyä - helmiäistä, vaaleanvihreästä tai harmaasesta -. Suurissa huoneissa päinvastoin ne sopivat syvä lämmin ja pastellivärit.

3D-vaikutukset lattialle

3D-vaikutukset lattialle

Myös pienen huoneen suunnittelussa tulisi välttää kaikki tummat sävyt, kuten musta, ruskea tai tyydyttynyt punainen. Mutta neutraali harmaa ja vihreä eivät vaikuta tilan tuntemukseen, ja niitä voidaan käyttää sisustuksessa keskikokoisessa huoneessa.

Vihje! Keltaisen sävyn käyttö sillä lattiapäällyste tekee huoneesta aurinkoisemman. Tämä etu kuitenkin visuaalisesti luo epävakaata tukea.

Illuusioiden illuusioita

Optista illuusiota varten käytetään usein vaakasuoria tai pystysuoria viivoja. Horisontaalisten nauhojen avulla voit hieman venyttää huoneen ja pystysuorat nostavat korkeutta. Siksi kun valitset tietyn vaihtoehdon, sinun on otettava huomioon alkuperäiset tiedot.

Vihje! Ei ole tarpeen käyttää poikittaisia ​​viivoja, jos katot ovat alhaiset, koska katto putoaa laajemman tilan mukana.

Mielenkiintoinen portaikko toiseen kerrokseen

Mielenkiintoinen portaikko toiseen kerrokseen

Pienet koriste-esineet voivat visuaalisesti laajentaa tilaa, mikä tekee siitä suuremman. Siksi suuria huonekaluja ja tarvikkeita käytetään vain sopivaan huoneeseen. Vuonna pieni makuuhuone Valtava sänky näyttää erittäin hankalalta ja rikkoo kaikki mahdolliset mittasuhteet.

Vihje! Jos haluat tehdä huoneesta korkeamman, erinomainen kyllästetty väri lattia tai käyttämällä kontrastirakennetta.

Olohuone, jolla on epätavallinen volumetrinen vaikutus seinään

Olohuone, jolla on epätavallinen volumetrinen vaikutus seinään

Hyvä laite optisen illuusion luomiseen on peili. Heijastavan toiminnonsa ansiosta pinta poistaa rajat ja tyhjä seinä muuttuu rajattomaksi tilaksi. Lähes jokainen suunnittelija käyttää tätä temppua suunnitellessaan pieniä huoneita.

Vihje! Käyttämällä kuvaa tai koristeena sisustuksessa voit myös työskennellä optisen harhan kanssa. Suuret kuvat aina visuaalisesti pienentävät tilaa - muista ottaa tämä huomioon sisustuksen järjestämisessä.

Kevyet illuusiot

Tilan visuaalinen korjaus auttaa luomaan oikein valittu valaistus. Sisäänrakennetut kattovalaisimet voivat visuaalisesti lisätä huoneen korkeutta ja luoda moderni tyylikäs muotoilu. Vähemmän mielenkiintoisia tekniikoita ovat kiiltävän pinnan toteutus, peilien käyttö tai kohta valo.

Pieni kylpyhuone kaareva katto

Pieni kylpyhuone kaareva katto

Vihje! Alhaisia ​​kattoja ei suositella paikoilleen monitasoinen katto ja monimutkaisia ​​malleja. Myös kannattaa hylätä massiivinen kattokruunu, jotta ei herätä huomiota. Riittää, että se riippuu siisti ja kevyt.

Tällainen valaistus nostaa katon

Tällainen valaistus nostaa katon

Seinän yhtenäinen valaistus ja alemmat kulmat pienet valaisimet auttaa visuaalisesti laajentamaan tilaa. Jos päinvastainen vaikutus on tarpeen ja kapea huone, riittää valaisemaan yläkulmat.

Ikkuna vaikutus kattoon

Ikkuna vaikutus kattoon

Vihje! Valon pelin avulla voit visuaalisesti laajentaa tilaa valaisemalla kolmea seinää. Jos tummenna kauas seinää, saat mielenkiintoisen vaikutelman, ja suorakulmaisen huoneen leveys näyttää hieman suuremmalta. 

Vyöhykkeen tilankäyttö värin kustannuksella lisää tilaa tilaan

Vyöhykkeestä johtuva tila-aluekalusto antaa tilaa kolmelle ulottuvuudelle

Älä usko silmiisi: 60+ valtavaa valaistuksen optista ilmiötä sisätiloissa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 80 = 84