Käytävän suunnittelun tulisi vastata koko huoneiston suunnittelua

Käytävän suunnittelun tulisi vastata asunnon yleistä muotoilua

Skandinavian maat tunnetaan lyhyestä kesästä, kylmästä ilmastosta ja vakavasta lumipeitteisestä talvesta. Pohjoiset kansat ovat oppineet luomaan sisätilojen, jotka kompensoivat ilmasto-ominaisuuksia. Niillä, joilla on paljon yhteistä skandinaavien kanssa, omassa talossaan voidaan toteuttaa ainutlaatuinen, mutta tunnistettava upea tyyli. Tärkein ominaisuus Skandinaaviseen tyyliin - valkoinen väri. Se on se, joka luo täydellisen puhtauden ilmapiirin, suuren avaruuden tunnetta ja antaa kirkkaan tunnelman. Luntavalkoiset sävyt, jotka dominoivat maalissa, selviytyvät helposti heidän tehtävistään maksimoida huone, tulvien valossa jopa pimein ja kapea eteinen.

 • Sisältää skandinaavista tyyliä
 • edut
 • Vaihtoehdot ja yhdistelmät
 • Huonekalujen valinta
 • Tärkeitä tietoja
Harmoninen yhdistelmä sävyjä ja materiaaleja käytetään koristeina

Harmoninen yhdistelmä sävyjä ja materiaaleja käytetään koristeina

Sisältää skandinaavista tyyliä

Tyylilaji voidaan kutsua luonnonmateriaalien käyttämiseksi. Absoluuttinen suosikki Skandinaavinen tyylitiede tunnustettu puu. Vaikeiden pohjoisten maiden asukkaat pitävät tätä materiaalia niin paljon, että ne usein käyttävät sitä luonnollisessa muodossaan ilman maalaa tai lakkaa.

Perinteiset sisätilat"снежном" стиле

Perinteiset sisätilat "luminen" tyyliin

Suunnittelu käyttää yksinkertaisia ​​geometrisia muotoja yhdessä kohtuullisen sisustuksen kanssa. Seinien ja kattojen on oltava tasalaatuisia ja tasalaatuisia ja niissä on oltava vähäinen määrä tekstiilejä. Huonekalut ovat käytännöllisiä ja kompakteja. Tyylin pääominaisuudet ovat kevyt, yksinkertainen ja tilava.

Vihje! Jos eteinen on riittävän tilava, jaa se useisiin vyöhykkeisiin. Tätä varten perusväri laimennetaan kontrastiväreillä - harmaa, ruskea tai kirsikka.

Muutama värillinen elementti luo viihtyisemmän ilmapiirin

Muutama värillinen elementti luo viihtyisemmän ilmapiirin

edut

Suunnittelun aloittaa korjaukset, useimmat meistä kiinnittävät vähiten huomiota sali. Ehkä siksi, ettei paljon aikaa käytetä. Tai ehkä siksi, että hän on "varjossa". Sisääntulo on kuitenkin eräänlainen huoneiston "kasvot", jossa vieraat ovat tervetulleita. Tämä on ensimmäinen asia, joka jokainen näkee, kun hän tulee kotiin, ja viimeinen, kun hän lähtee. Paradan luominen ei edellytä niin paljon työtä ja kustannuksia, että skandinaavalaiset voisivat todistaa keksimällä omaa ainutlaatuista tyyliään.

Suosituksen salaisuus skandium-style sekä kotimaassa että koko maailmassa, ovat tärkeimmät edut:

 1. yksinkertaisuus ja täytäntöönpanon helppous;
 2. pienet idean kustannukset;
 3. ei lainkaan rajoja;
 4. mahdollisuus nopeisiin muutoksiin sisätiloissa;
 5. laaja valikoima ideoita.
Kirkkaat viivat ja valkoinen väri - klassiset yksityiskohdat"морозного" стиля

Kirkkaat viivat ja valkoinen väri - klassiset yksityiskohdat "huurteisesta" tyylistä

Omistajille pienet käytävät Skandinaavinen tyyli on todellinen löytö. Kapeat käytävät, Huonekalujen puute ja riittämätön valaistus korjataan helposti ja helposti kevyt koristelu ja ergonomiset huonekalut.

Vihje! Skandinaavista tyyliä voi vaihdella, korostamalla lattia tummalla värillä. Jos käytävän tila on pieni, on parempi käyttää vain vaaleita värejä, koska tumma silmämääräisesti kaventaa huoneen.

Kapeassa valkoisessa huoneessa voit käyttää kontrastisia koristeellisia tekstiilejä

Kapeassa valkoisessa huoneessa voit käyttää kontrastisia koristeellisia tekstiilejä

Vaihtoehdot ja yhdistelmät

Skandinaavisen tyylin sisääntuloaula on yhdistelmä puusta, jolla on hallitseva valkoinen väri. Huoneen spesifisyys on, että pääsisäänkäynti on pääsääntöisesti melko tumma. Erityisesti asuntoissa, koska ikkunoiden puute tekee luonnonvalon käytöstä mahdotonta. Siksi skandinaaviseen tyyliin perustuvat valkoiset sävyt ovat todellista pelastusta.

Vihje! Klassinen ratkaisu seinien viimeistelyyn on valkoista riippumatta materiaalien valinnasta - tapetti, maalit tai koriste-paneelit.

Creative ikkuna järjestely yksityisessä talossa

Creative ikkuna järjestely yksityisessä talossa

Valon puuttumisen ohella emme saa unohtaa salin yhtä tärkeämpiä piirteitä: likaisen huoneen lattia vaatii enemmän huolellista hoitoa. Puun tyyliä kuvaava tyyli näyttää hyvältä paitsi seiniltä, ​​mutta lattialle, mutta se on epäkäytännöllistä.

Tärkeää! Lattianpäällyste pitäisi olla kestävämpi kosteutta ja likaa, joten voit käyttää puuta eikä puuta laatta mustavalkoisena tai laminaatti, täydellisesti jäljittelevä puu. Vaikutus on lähes sama, ja toiminta on paljon helpompaa.

Perusvalkoista väriä voidaan hieman laimentaa niin, että huone ei ole liian "steriili". Vihreät värit antaa keveyttä ja yhdessä puun kanssa tuo luonnon lähemmäksi. Jos haluat lisätä lämpöä, voit muodostaa yhteyden keltainen väri. Puhdas, rauhallinen sävyjen ystävät sopivat täydellisesti kaikenlaisiin beige-muunnokset, joka erottuu lämpöä ja vieraanvaraisuudestaan, ja se on myös täydellisesti yhdistetty puuhun.

Vihreät sävyt laimentavat lumen sisustuksen

Vihreät sävyt laimentavat lumen sisustuksen

Vihje! Jos suunnittelijoille ei ole mahdollisuutta puuttua, skandinaavinen tyyli tulee optimaaliseksi päätökseksi, sillä sen suoritusmuodossa jopa aloittelijat kuulevat.

Harmoninen yhdistelmä tyylejä pienessä huoneessa

Harmoninen yhdistelmä tyylejä pienessä huoneessa

Huonekalujen valinta

Skandinaavinen tyyli eroaa sen toiminnallisuudesta ja ytimekkeisyydestä, mikä tarkoittaa sitä, että huonekalujen valinta vaatii ergonomiaa ja helppoutta. Klassinen ratkaisu on edelleen henkarit, pöydät ja ulosteet puusta, mutta modernin suunnittelijan kannattajat voivat valita huonekaluja lasista, vanerista ja jopa alumiinista.

Vihje! Täydellinen ratkaisu on kaikenlaisia muuntajat muodossa yöpöydät tai erityinen sarja, joka suorittaa henkarin, tuolin ja jalustan kengille.

 • Kun valitset huonekaluja, sinun on keskityttävä tyylin yksinkertaiseen käsitteeseen - yksinkertaisuuteen ja vaatimattomuuteen. Ei hämmästyttäviä ja kalliita esineitä, painopisteen tulisi olla pienimuotoisia alkeellisia elementtejä.
 • Huonekalujen ei pitäisi kestää paljon tilaa, koska suurin etu on huoneen vapaa tila.
 • Sifonkiot, pöydät ja kaapit ei tarvitse olla veistettyjä ja massiivisia.

Huomautus! Tärkeä elementti jokaisesta käytävästä - peili - tietysti on myös pohjoisia. Peili Skandinavian käytävällä Toteutetaan myös tiukassa tyylissä, ilman koristeellisia kehyksiä. Se voi olla sekä seinälle että ulkoilmaan, mutta tärkein asia on valita suurempi koko, koska välittömän tehtävän lisäksi myös peili suorittaa tilan laajentamisen tehtävän. Jos sisään eteinen sijoittaa vaatekaappi, sitten peili näyttää hyvältä kaapin ovelle.

Kaunis ja kompakti kokoontuminen käytävään

Kompakti järjestely kaiken tarvittavan käytävällä

Vihje! Jos käytävällä on videoklipsi, voit asettaa sen pieni sohva, parveke tai penkki. Se on melko kätevä ja lisää "pohjoista minimalismia" vieraanvaraisuuden.

Pieni sohva tai penkki on korokkeen kohokohta

Pieni sohva tai penkki on käytäväsi "kohokohta"

Tärkeitä tietoja

Vaikka pohjoisen tyyliä pidetään haluttuna, voit elvyttää sisustusta erilaisilla sisustuselementeillä. Sen lisäksi, että luodaan luonnollinen puu, joka toimii johtajana, huomautus eksotiikan pitäisi vielä olla läsnä. Se voi muuttua samalla käytännöllisyydellä, koska käytävällä olevia seiniä ei ole olemassa kauneuden vuoksi. Miksi ei käytä vapaata tilaa?

Vihje! Ripusta seinälle kirkas hattu tai sateenvarjo - tämä on hyvin "kohokohta" huoneessa, joka oli niin puutteellinen.

sähkö- eteinen valaistus - tämä on yleensä ainoa valonlähde. Etusijalle asetetaan pienet kattovalaisimet tai Sisäiset säädettävät LEDit. Tarvittaessa voit lisätä seinäkynttilöitä. Pääasia ei ole käyttää värillistä lasia, kunnioittaa perinteitä ja keskittyä luonnonvaloon.

Skotlannit eivät kokeneet tekstiiliä lämpimiä tunteita, joten vaikka käytävällä on ikkunoita (mikä on harvinaista), sokea, kuin verhot. Siksi ainoaa tekstiilituottajaa voidaan pitää vaatimattomana matolla tai radalla lattialla. Värjäyksenä voit poimia pohjoisen teeman tai keltalaisen hahmon, jota viikingit rakastavat.

Vihje! Jos haluat täysin kestää käytävän tyylin, voit käyttää sitä koristeena retro juliste tai mustavalkoinen valokuva. Saat käytännönläheisempää kannattajaa sopivaksi seinäkellot tai pienet hyllyt.

Skandinaaviseen tyyliin kuuluva käytävä: lakonisen ja toimivan sisäänkäynnin alueen salaisuudet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 52 = 61