Provencen tyyliin mahtavat sävyt hallitsevat, materiaalit luonnollisesta puusta ja kukat ruukkujen sisustuksessa

Provencen tyyliin mahtavat sävyt hallitsevat, materiaalit luonnollisesta puusta ja kukat ruukkujen sisustuksessa

Sisäänkäynti sisään Provence-tyyliin - Moderni, viihtyisä ratkaisu kotiisi. Tutustuminen mihin tahansa asuntoon tai taloon alkaa aina eteinen, joten on niin tärkeää, että ensimmäinen vaikutelma on koskematonta ja asettaa vieraat ja kotitalouden jäsenet positiivisesti. Ja huippuosaaja, jos tyyliä käytäväsi korostaa koko asunnon yleistä tyylitietoa, ei ristiriidassa muun sisustuksen kanssa.

 • Provence-tyylin etuja käytävällä
 • Mahdolliset haasteet tyyliin
 • Tärkeimmät ominaisuudet 
 • Arkkitehtuuri huonekaluista käytävällä
 • Seinän koristelu
 • Lattiasuunnittelu
 • Kattoon käytävällä
 • Pieniä asioita ja lisävarusteita
IKEA-huonekaluvalikoima

IKEA-huonekaluvalikoima

Tyyli Provence - yksi rakastetuimmista sisätiloissa keittiö tai makuuhuone. Kuitenkin monet, jotka ovat järjestäneet viihtyisät olohuoneet tässä laskimossa, unohda käytävällä. Se olisi kuitenkin yhdistettävä tyylikkäästi muiden talon tilojen kanssa. Muussa tapauksessa voi olla epätasapainon tunne.

Ei ole välttämätöntä kutsua ammatillista suunnittelijaa käsittelemään kaikki tällaisen sisustuksen käytävässä tarvittavat hienot yksityiskohdat. Aseellamme neuvoja, joilla on tiettyä huolellisuutta, voit selviytyä tästä itse!

Orgaaninen kuva, jolla on lukuisia ranskalaisen kylän ominaisuuksia

Orgaaninen tyyli, jossa on lukuisia Ranskan kylän ominaisuuksia

Provence-tyylin etuja käytävällä

Ennen kuin päätät muodostaa muodikkaan Provencen käytävään, sinun on punnittava huolellisesti etuja ja haittoja. Paljon tässä asiassa erikseen, mutta voit tunnistaa useita tämän tyylien positiivisia ja negatiivisia ominaisuuksia.

Aloitetaan myönteisistä hetkistä:

 1. Ensinnäkin Provence on yksi helpoimmista luoda tyylejä. Loppujen lopuksi hänen tarvitsemansa lisävarusteet ja sisustustarvikkeet ovat helposti löydettävissä missään merkityksellisessä myymälässä. Siksi Provencen tyyliä oleva sali voidaan ostaa melkein valmiina.
 2. Toiseksi Provencella on miellyttävä väripaletti. Täällä sinulle ja pinkki, ja pehmeä keltainen, ja laventeli, ja sininen, ja mykistetyt vihertävät sävyt. Nämä värit rauhoittavat ulkoasua, ja siksi näyttävät hyvältä makuuhuoneessa, keittiössä ja tietysti käytävällä. Ne auttavat tekemään siitä kevyemmän, ja tämä laatu, kuten tiedetään, on erityisen arvokas käytävään, jossa ei ole ikkuna.

Lisäksi, sisustettu tyyliin Provence kestävä. Loppujen lopuksi useimmat tuotteet on valmistettu puusta, jolla on käytännön ominaisuuksia. Lisäksi tämä materiaali on ympäristöystävällinen.

Mahdolliset haasteet tyyliin

Päätettäessä kuitenkin Provence-tyyliin käytävän käytävän uusimisesta on otettava huomioon mahdolliset kielteiset näkökohdat. Tämä tyyli on erittäin suosittu, ja siksi se voi vaikuttaa pahoin. Mutta useimmat ihmiset haluavat yhä luoda makuuhuone Provencen tyyliin tai keittiö. Siksi Provence-tyylin eteinen näyttää hyvin alkuperäiseltä. Tämä ainutlaatuisuus voit korostaa entisestään, laimentamalla perinteistä Provencea muodikkailla, vastakkaisilla yksityiskohdilla, joista keskustelemme alla.

Snowwhite koristelu nykyaikaisilla elementeillä

Snowwhite koristelu nykyaikaisilla elementeillä

Vihje! Kuitenkin tämän tyyliin kannattaa olla varovainen, muuten riskiatte sen sijaan, että hienostunut sisustus on maalaismainen Ranskassa hengissä, jotta hän loisi isoäidin vahtimestarin ilmapiirin. Siksi on suositeltavaa laimentaa tämä sisustus kontrastin yksityiskohtiin.

Runsaasti tuoreita kukkia luonnehtii valittu tyyli

Runsaasti tuoreita kukkia luonnehtii valittu tyyli

Provence-tyylin pääpiirteet

Style Provence on tyyli, joka on ehkä helpoin erottaa toisistaan. Ainoa vivahde on se, että se on helposti sekaisin maan tyyliin, Nämä suunnittelumallin alueet ovat kuitenkin niin samanlaisia, että vain ammattilainen voi nähdä eron niiden välillä.

Suunnitteluvihjeitä ja ominaisuuksia:
 1. Hall Provence-tyyliin: kuinka valita käytävän oikeat kalusteet ja ranskalaisen viihtyisyyden kaikki salaisuudet

  Pastellin värivalikoima (mieluummin pehmeä vaaleanpunainen, hämmentynyt keltainen, vaaleansininen, beige, kerma, valkoiset kukat jne.).

 2. Luonnonmateriaalien (etenkin puun) pääosa.
 3. Rakkaus kukka kuvioita (ne voivat olla mistä tahansa - laatikoista eri piikkeihin kuviin, jotka on kaiverrettu kengännauhalla).
 4. Ikääntyvien asioiden läsnäolo;
 5. Tekstiilien esiintyvyys luonnonkudoksista: puuvilla, puuvilla jne.

Sisustuksen minkä tahansa tyylin luominen, sinun täytyy ajatella sitä pienimmällä yksityiskohdalla. Siksi otetaan huomioon katon, lattian ja seinien sisustus erikseen.

Arkkitehtoniset huonekalut käytävällä Provence-tyyliin

Huonekalut Provence-tyylisessä käytävässä on valittava huolella. Tämän seurauksena sinun pitäisi saada käytännöllisesti painoton, ilmava huone. Sen vuoksi sitä ei pidä kerätä esineillä. Käytävässä ei olisi mitään tarpeetonta. Alas vaivalloiset kaapit ja reunakivet!

Se on selvää ilman kaapissa käytävällä ei hallita. Siksi yritä asentaa se mahdollisimman orgaanisesti sisätilaan huoneeseen. Voit tehdä tämän käytävällä käytävällä Provencen valkoisella värillä tai samalla varjolla kuin muulla sisustuksella. Tämä saa aikaan ilmapiirin vaikutuksen.

Huonekalujen vähimmäismäärä sopii katsomaan pienessä huoneessa

Pienessä huoneessa on tarkoituksenmukaista saada vähimmäismäärä huonekaluja

Vihje! käyttö henkarit aulassa Provence-tyylillä - ne korvaavat sinulle suuret kaapit ja sopivat kausiluonteisten vaatteiden säilytykseen, joita käytät jatkuvasti.

Älä vahingoita käytävän sisätilaa pieni lipasto ja kenkien säilytystilaa. Hyvin sijoitettu peili voi luoda ihmeitä, joiden mitat ovat jopa pienet käytävät - visuaalisesti laajentaa tilaa. Tätä varten on parempi valita malleja takorautaiset kehykset malleja, jotka saumattomasti sopivat Provencalin sisäosaan.

tapaaminen valokuva hinta
Hyllyhylly Hall Provence-tyyliin: kuinka valita käytävän oikeat kalusteet ja ranskalaisen viihtyisyyden kaikki salaisuudet 4 499 ₽
Osta nyt
"Korkea" hylly kengille Hall Provence-tyyliin: kuinka valita käytävän oikeat kalusteet ja ranskalaisen viihtyisyyden kaikki salaisuudet 1 999 ₽
Osta nyt
Penkki hyllyllä kenkiä varten Hall Provence-tyyliin: kuinka valita käytävän oikeat kalusteet ja ranskalaisen viihtyisyyden kaikki salaisuudet 5 499 ₽
Osta nyt
Kenkävarastomoduuli Hall Provence-tyyliin: kuinka valita käytävän oikeat kalusteet ja ranskalaisen viihtyisyyden kaikki salaisuudet 6 999 ₽
Osta nyt
Henkari, jossa on lokero säilytysvaatteiden ja kenkien säilyttämiseen Hall Provence-tyyliin: kuinka valita käytävän oikeat kalusteet ja ranskalaisen viihtyisyyden kaikki salaisuudet 3 999 ₽
Osta nyt
Penkki hyllyllä massiivipuusta valkoisissa Hall Provence-tyyliin: kuinka valita käytävän oikeat kalusteet ja ranskalaisen viihtyisyyden kaikki salaisuudet 4 999 ₽
Osta nyt
Toimisto / vaatekaappi. Kätevä huonekalu, jolla kengät ovat aina käsillä, mutta ei näkyvissä Hall Provence-tyyliin: kuinka valita käytävän oikeat kalusteet ja ranskalaisen viihtyisyyden kaikki salaisuudet 6 999 ₽
Osta nyt
Mankapuusta valmistettu ripustin tarjoaa ihanteellisen tilauksen käytävällä Hall Provence-tyyliin: kuinka valita käytävän oikeat kalusteet ja ranskalaisen viihtyisyyden kaikki salaisuudet 3 299 ₽
Osta nyt
Toimisto, jossa on kolme lokeroa, ei vie paljon tilaa käytävällä Hall Provence-tyyliin: kuinka valita käytävän oikeat kalusteet ja ranskalaisen viihtyisyyden kaikki salaisuudet 7 999 ₽
Osta nyt
Taottu kengän hylly, joka asettaa kahdeksan paria Hall Provence-tyyliin: kuinka valita käytävän oikeat kalusteet ja ranskalaisen viihtyisyyden kaikki salaisuudet 999 ₽
Osta nyt

Seinän koristelu

Täällä on syytä tarttua pääsuunnitteluun: visuaalisesti laajentaa tilaa, sinun pitäisi käyttää vaaleita värejä ja päinvastoin. Tietenkin, käytävällä, jossa ei ole luonnollista valoa, Provencen tyyliin tyypilliset värit ovat tervetulleita. Tämä on tärkeää, kun otetaan huomioon nykyajan realiteetit pienet huoneistot. Niiden käytävät ovat usein kohtuuttoman kapeita. Ja niitä voidaan suurentaa visuaalisesti vaaleilla väreillä.

Pleasant siniset sävyt yhdessä valkoinen ominaisuus Provence

Miellyttävät siniset sävyt yhdessä valkoisen kanssa Provence-tyylin kanssa

Ajatus! Erinomainen vaihtoehto tapetille voi maalata seinät tai maalaustyön taustakuva. Tällöin saavutat ainutlaatuisen sävyn.

Kuitenkin, jos olet luova ja älä pelkää kokeita, miksi ei yhdistä eri tekstuureiden ja piirustusten taustakuvaa? Esimerkiksi tiettyjen seinien osia voidaan tunnistaa kirkkaammilla taustakuvilla kukassa. Tämä on äärimmäisen trendikäs trendi äskettäin.

Tyylikäs kuva kylärakennuksesta

Tyylikäs kuva kylärakennuksesta

Voit myös leikkiä taustakuvaksi. Niiden ei tarvitse välttämättä olla sileitä, mutta niillä voi olla kuperia, esimerkiksi volumetrisiä värejä.

Toinen muotitrendi, jonka käyttö vain korostaa valittua tyyliä, - seinien pohjan koristelu paneeleilla tai levyillä. Erityisesti Provencen tyyli on sopiva levy, maalattu valkoisella tai luonnollisella värillä.

Luonnonvalmisteisten kankaiden ja viimeistelyaineiden valtaosa

Luonnonvalmisteisten kankaiden ja viimeistelyaineiden valtaosa

Lattiasuunnittelu

Provence-tyylin uudelleen luomiseksi luonnonmukaisemmalla tavalla on kiinnitettävä erityistä huomiota lattiaan. Tätä varten se sopii myös nimellä korkkimatto, ja parketti tai laminaatti. Tärkeintä - kattaa eniten kuin luonnollinen puu.

Vihje! Style Provence ei todellakaan arvosta lattian tällaisia ​​ratkaisuja, kuten laminaattia ja linoleumia. Kuitenkin, kun otetaan huomioon nykyiset realiteetit, voit päästä eräisiin vapauksiin ja varaa tällainen kansi. Vain sen tulisi näyttää luonnoltaan luonnolliselta. Tähän mennessä voit ostaa laminaattia, joka ulkonäössä ei ole alhaisempi kuin parkettilattia.

Luonnonpuusta valmistettu parketti - yksi pakollisista elementeistä tietyn tyylin suunnittelussa

Luonnonpuusta valmistettu parketti - yksi pakollisista elementeistä tietyn tyylin suunnittelussa

Erityinen glamouri olohuoneesi saavutetaan, jos käytät päällystettä keinotekoisesti vanhentuneen materiaalin vaikutuksella. Tämän tekniikan avulla sinun on kuitenkin oltava varovainen, ettei sinulla ole levottomuutta. Erittäin orgaanisesti se näyttää ja laatat käytävällä. Tämä materiaali sopii ihanteellisesti Provencen tyyliin.

Alkuperäinen vaikutus saavutetaan näkymä käytävälle keraamiset laatat ikääntymisen myötä.

On kuitenkin muistettava, että tämä on hauras ja kylmä materiaali, joten ne voivat lopettaa kynnyksen. Tällä tavalla merkitset paikan kenkiä varten.

Vihje! Jos et ole varma jotain, sinun on parempi rajoittaa itsensä tavalliseen kattoon, sillä muuten riskiisi epäonnistuneiden vaihtoehtojen poistaminen ja tyylilajien sekoittuminen.

Suuret keraamiset laatat koristavat lattiaa mökissä

Suuret keraamiset laatat koristavat lattiaa mökissä

Käytävä voi jättää ilman matto. Mutta tässä tapauksessa pinnoitteen laatu on erityinen vaatimus, koska kaikki sen virheet ovat näkyvissä.

Vihje! Jos haluat tehdä saliin mukavampaa ja lämpimämpää, se auttaa sinua pieni matto. Valitse pienimuotoisia pienikokoisia pienikokoisia malleja. Liian pitkä kasa kerää liikaa pölyä.

Lämmin lattia ei sisällä lattiamattoja

Lämmin lattia luonnonmateriaaleista ei vaadi mattoja

Kattoon käytävällä

Mitä tulee enimmäismäärä, kaikki on yksinkertaisempaa täällä. Voit käyttää tavallisia vaihtoehtoja. On kuitenkin parempi ottaa parempana huurteisiin kattoihin, jättäen kiiltävät glamour-vaihtoehtot enemmän näyttäviksi sisustuksiksi.

Jos et halua rajoittaa itseäsi tavanomaisiin klassisiin ratkaisuihin, harkitse nyt muodikkaita versioita koristeelliset palkit. Vaihtoehtoisesti voit käyttää katto koristelu puulevyillä. Tämä on kuitenkin tarpeettoman työläs vaihtoehto.

Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä kattokruunu. Sen pitäisi olla yksinkertainen: Provencen tyyli ei hyväksy glamouria ja kaikenlaisia ​​herkkuja. Kiinnitä huomiota karaokereihin, joissa on taottuja elementtejä ja kuvioita. Erityisen hyvä, jos ne on yhdistetty samanlaisiin yksityiskohtiin peilillä. Ei ole huono, jos täydennät keskusvalaistusseinäkköjä tai pöytälampun. Jälkimmäinen voidaan sijoittaa lipastoon.

Vihje! Ole varovainen puisten kattojen kanssa. Jos päätät tästä vaihtoehdosta, sinun pitäisi rajoittaa itseäsi käyttämällä puulevyjä seiniin, muuten huone muistuttaa mökki tai kylpy.

Kattokokojen mielenkiintoinen rakenne herättää huomiota

Tyylikäs maakunnan tyylikäs

Provence-tyylin sisäänkäynti: triviaa ja lisävarusteita

Provence-tyyppisen salin muotoilu, joka ei ole mikään muu, pitää tervetulleena kaikenlaisia ​​rihkamaa, joka voi muuntaa jopa kaikkein akateemisimmista sisätiloista. Sisustuksen järjestelyssä ja mukavuuden ansiosta seuraavat hienot yksityiskohdat auttavat sinua:

 1. laatikot pienten asioiden säilyttämiseen;
 2. koriste tyynyt, hajallaan Banquette tai ottomaanien;
 3. peilit kuvioidulla kehyksellä;
 4. vanhanaikaisilla laatikoilla varustettu lipasto jne.
 5. eri insertit lasimaalaus, epoksihartsia ja muut luonnonmateriaalit.

Voit antaa käytävillesi tietyn kylän tyylikkäästi, laittaen suuren maljakko luonnonvaraisten kukkien kanssa lattialla. Erityistä huomiota on kuitenkin kiinnitettävä sen sijaintiin. On tarpeen laittaa se siten, ettei se häiritse kenkien irtoamista ja kulumista.

Vihje! Ajattele sisäänkäynnin sisustus ja sisäovet. Koristele ne tarkoituksella yksinkertaisilla karkeilla oksilla. Heille kauden mukaan voit huoletta kiinnittää kukkia, marjoja tai hedelmiä. Ja miltä fantastiselta lennolta sinulla on uuden vuoden!

Viime aikoina on muodikasta yhdistää eri tyylejä sisätiloissa, mikä luo eklektisesti. Provence-tyylin sisustus voidaan menestyksekkäästi laimentaa muiden suuntiin liittyvien elementtien avulla korostamaan nykyaikaista sisustusta. Provence yhdistyy täydellisesti ratkaisuihin, kuten maalaismainen, tyylikäs chic ja maa. Voit käyttää ja sisustaa elementtejä, jotka on lainattu parvi tyyli. Joka tapauksessa, kun olet päättänyt tällaisesta kokeilusta, sinun on harkittava huolellisesti kaikkea, muussa tapauksessa olet vaarassa rikkoa koko muotoilu.

Asiaankuuluvat lisävarusteet auttavat luomaan valitun tyylin

Lisävarusteet korostavat valitun tyylin

Provence-tyylin eteinen on mielenkiintoinen, asianmukainen ratkaisu. Se kuitenkin velvoittaa noudattaa vierekkäisiä tyylejä muiden huoneiden sisustuksessa. Muussa tapauksessa sinä tai vieraasi eivät vaikuta avaruuden ykseydestä, ja tyylisuhteiden leikkaus heikentää silmäsi. Mieti siis käytävän sisustusta samaan tyyliin muiden huoneiden kanssa.

Hall Provence-tyyliin: kuinka valita käytävän oikeat kalusteet ja ranskalaisen viihtyisyyden kaikki salaisuudet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

97 − 95 =