Välimeren tyyliin sisustettu sisustus sinisellä seinäpaperilla

Välimeren tyyliin sisustettu sisustus sinisellä seinäpaperilla

Maalattu päällyste on materiaalia, joka on hyvin suosittu käytössä ulompi ja sisustustilat. Vuori viimeistelyaineena käytetään korjaustöissä, talojen rakentaminen, bathhouses, saunat, karat ja muut rakennukset. Se on luonnollista puuta, se on ympäristöystävällinen tuote ja sopii kaikenlaisiin koristeluun huoneen sisällä ja sen ulkopuolella.

sisältö:

 • Peittäminen vuoriin
 • Suositut kattavuusasetukset
 • Maalatun puun ominaisuudet
 • Maalien ja lakkojen valinta
 • Värin valinta
 • Tärkeimmät edut ja värjäytymismenetelmät
 • Maalatut vuori- ja värjäysvaiheet
 • Kohti laadukasta sisustusta
Kirkkaanvärinen vuori soveltuu mökin sisätilaan

Kirkkaanvärinen vuori soveltuu mökin sisätilaan

Keittiö tyyliin maata vuori oliivi

Keittiö tyyliin maata vuori oliivi

Levytys houkuttelee huomiota ja sitä voidaan käyttää monissa rakennus- ja korjausteollisuuksissa. Tällä materiaalilla on monia etuja ja optimaalisia kustannuksia. Kiitos materiaalin, kuten maalattu vuori, huone hankkii erityinen tunnelma, kodikkuus, kauneus ja tyyli. Usein se on värjätty tehtaalla, ja jos se on ostettu maalaamattomassa tilassa, syntyy usein kysymys siitä, onko vuoraus maalaa itsenäisesti ja kuin maalata sitä talon sisällä, ja tarvittaessa myös ulkopuolelta.

Ennen kuin aloitat maalaamisen tai ostavan valmiin tuotteen, kannattaa selvittää, mitä maalata vuori rakennuksen sisällä ja sen ulkopuolella. Yleensä maalattu sivuraide sisätilojen pinnoitteet esitetty useita suoritusmuotoja, joista yksi asiakas voi löytää optimaalinen ratkaisu itse, jolloin saadaan laadultaan erinomainen viimeistelyaineistoa, joka vastaa kaikkia turvallisuusnormeja.

Ei ole väliä mitä materiaalia pinnoitettu sisus määritelmän niiden on oltava erittäin hyvälaatuisia, mikä maksimoi käyttöiän menettämättä ulkonäköä. Mikä väri maalata vuori riippuu henkilön yksilöllisistä mieltymyksistä ja koko viimeistelyn tyylistä. Värjätty vuori sisustuksessa (kuvassa alla) on melko alkuperäinen ulkonäkö. Jos puhumme sen käytöstä rakennuksen ulkopuolelle tai huoneeseen, jossa on korkea kosteus, on parasta huolehtia lisävarmistuksesta ja takapaneelista.

Peittäminen vuoriin

Nykyaikaiset valmistajat tarjoavat asiakkailleen viimeistelymateriaalia, joka on tehty monenlaisista puulajeista. Koska raaka-aineet voivat olla sekä kalliita puulajeja että talousarviota, ne ovat useimmille asiakkaille sopivia, kuten mäntyä. Kalliita ja arvokkaita rouheita ei pitäisi maalata, ja yleensä ne eivät, vaan vuoraus talousarviopuista väri maali tai tahra valmistajan ja asiakkaan pyynnöstä.

Sisustus jugend-tyyliin, jossa on musta vuori eteisessä

Sisustus jugend-tyyliin, jossa on musta vuori eteisessä

Omistaja päättää, mikä on parasta maalata vuori. Joku haluaa maali, joku lakka: kaikki riippuu tuloksesta, johon henkilö haluaa tulla. Melko yleinen vaihtoehto - valittu valkoinen väri, kuten maalattu valkoinen vuori on eräänlainen yleispätevä ratkaisu, ja se voi helposti sovi mihinkään tyyliin sisustus onko asuintilaa, kaupallista tai teknistä.

Vihje! Älä unohda, että ajan mittaan, puu alkaa imeä kosteutta ja muuttaa väriä, joten sinun pitäisi määritellä etukäteen kuin maalata vuoria sisällä tai ulkona, koska maalaus on väistämätöntä, että omistaja haluaa säilyttää puun laadusta ja sen ulkonäköä.

Vaaleanharmaa vuori meren tyyliin makuuhuoneessa

Vaaleanharmaa vuori meren tyyliin makuuhuoneessa

Suositut kattavuusasetukset

Jotta voit selvittää, mitä ja miten maalata vuoraus oikein, sinun on ymmärrettävä, mitä vaikutusta yrität saada tuloksena. Yksi puun viimeistelyn suosituimmista vaihtoehdoista on:

 • terävä, joka käsittää komponentit, jotka kykenevät tunkeutumaan syvälle puuhun, mutta ei muuttaa väriä maailmanlaajuisesti levyt, jonka avulla voidaan säilyttää luonnollinen, puusta kuvio piirustus. Missä määrin väri muuttuu seurauksena riippuu puun lajista;
Maalattu päällyste, käsitelty tahrattomalla modernilla sisustuksella

Vuori, käsitelty tahrattomalla modernilla sisustuksella

 • lakalla on vähäinen visuaalinen vaikutus puuhun, se korostaa luonnollista kuviota ja kuviointia. Vaihtelevyt voivat valita parhaan vaihtoehdon. Se voi erota väreissä, tiheydessä, olla mukana kiiltävä ja mattapintainen. Voit lakata ehdottomasti kaikenlaista puuta;
 • maali puulle - radikaali versio. Mikä väri maalata vuori ja mikä väri antaa etusija, voit päättää vain. Jos pyrkit universaaliin vaihtoehtoon, joka sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön, niin molemmille lehtimajat, molemmat maalaistalo, paras vaihtoehto on valkoinen tai beige väri. Jos se on tarpeen osoittaa luovuutta ja omaperäisyyttä, sitten hiljaa ottaa kirkkaat värit ja väri vuoria maalia, joka on harmoninen kokonaissuunnittelu täydentäjinä tapauskohtaisesti.
Vuori on vaalea sävy yksityisen talon olohuoneen sisustuksessa

Vuori on vaalea sävy yksityisen talon olohuoneen sisustuksessa

Kirkas ja kontrastinen keittiö retrotyylillä tummalla vuorauksella

Kirkas kontrastinen keittiö retrotyylillä tummalla vuorauksella

Maalatun puun ominaisuudet

Ennen maalatun vuorin ostamista kannattaa huomioida kaikki maalatun puun ominaisuudet. Se on hienoa julkisivuverhous, Sisäpinnoitteet, varten lattian viimeistely, seinät ja katto, näyttää hyvältä viimeistelyaineena parvekkeet, karat ja loggia.

Tämän materiaalin edut ovat monta: kestävyys, kosteuden tasainen jakautuminen koko huoneeseen, korkea lämmöneristyskyky. Se myös estää tiivistymisen syntymisen ja pysähtyneisyyden, eristäytyy kuulostaa hyvin, on kaunis ulkonäkö ja on ympäristöystävällinen tuote.

Koska tämä on luonnollinen, ekologinen tuote, sen merkitys ja merkitys vuosien kanssa lisääntyvät. Puun kaikkien positiivisten ominaisuuksien säilyttämiseksi on syytä harkita, onko maali maalattava ja millaista maalausta se on parhaiten tehty. Riippumatta siitä, mitä keinoja olette valinnut, sinun on maalattava puinen vuori kahdessa vaiheessa. Jotta kerros kuivuu täysin ja tasaisesti, kestää noin 48 tuntia - riippuen materiaalista, jolla tuote on maalattu.

Tärkeää! Välttämättömien rumaisten tahrojen välttämiseksi värjäys tapahtuu ylhäältä alaspäin.

Vaaleanpunainen väri katolla ja seinät ranskalaisessa olohuoneessa

Vaaleanpunainen väri katolla ja seinät ranskalaisessa olohuoneessa

Provence-tyyliin sisustettu lämmin ja luonnollinen vuori

Provence-tyyliin sisustettu lämmin ja luonnollinen vuori

Maalien ja lakkojen valinta

Mikä maali maalata vuori talon sisällä tai sen ulkopuolella riippuu tuotemerkin ja tyypin valinnasta:

 • Öljymaali. Sen koostumus imeytyy hyvin puuhun ja suojaa sitä tehokkaasti kosteuden vaikutuksilta. Useimmin öljymaalia käytetään rakennuksen tai rakennuksen ulkoisen julkisivun maalaamiseen. Kestävämpi ultraviolettiväreillä. Valintasi kirkkaat sävyt, olla valmis siihen, että he voivat menettää värinsä hyvin nopeasti.
 • Akrylaattimaali. Viittaa maaleihin, joiden käyttöaika on pitkä. Se soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön. Tämän maalin pintaan muodostuu höyrytiivis kalvo.
 • Akrylaatti AQUALAK. Tämä työkalu viittaa suosituimpiin ja suosittuihin vaihtoehtoihin, joiden avulla maalataan vuoraus talon sisällä.
 • Vaha tai öljy. Säilyttää alkuperäisen luonnollisen puukuvion, tämä kansi mahdollistaa sen hengittämisen. Ainoa haittapuoli on hakemuksen säännöllisyys.

Materiaalin valitseminen kattavuudelle on välttämätöntä yksilöllisten mieltymysten ja taloudellisten mahdollisuuksien perusteella.

Värin valinta

Ennen kuin ostat, sinun pitäisi määrittää paitsi päällystysmateriaali, myös varjossa. Värin oikean valitsemiseksi kannattaa arvioida pääviesti ja idea sisustus. Vuoren värin on korostettava ja yhdenmukaistettava sen muiden elementtien kanssa.

Riippuu maalattavasta huoneesta ja värit valitaan. varten makuuhuonetta ja ruoka sopivampi rauhallisia ja lämpimiä sävyjä. varten toimisto tai käytävä kylmempiä värejä voidaan käyttää. Huolimatta siitä, että sitä pidetään yleisenä valkoinen väri, Valinnan on oltava varovaista, koska se on myös melko upea vaihtoehto. Valitse se huoneeseen, jossa pinnoitteen likaantumismahdollisuus on vähäinen.

Ole varovainen myös helmiäisten kukkien kanssa. He tietenkin viittaavat upeisiin sävyihin, mutta ne ovat myös varsin upeita, varsinkin valon vaihteluissa.

Tärkeimmät edut ja värjäytymismenetelmät

Voit maalata vuori kotona, mutta monet pitävät sitä, joka on maalattu tehtaalla. Maalatun version tärkeimmät edut ovat seuraavat:

 • juovien ja väärinkäytösten muodostumisen tarkkuus ja poistaminen;
 • maaleja ja sen tasaista jakelua;
 • säästää aikaa ja vaivaa maalaamalla itseäsi;
 • puu on käyttövalmis, sillä on korkea kuivauslaatu.
Vuori, katettu läpinäkyvällä lakalla keittiössä skandinaavisessa tyylissä

Vuori on läpinäkyvällä lakalla peitetty keittiössä skandinaaviseen tyyliin

Jos kaikki päätätte, mikä maali maalaa aihiota paremmin ja osti sen, suunnittelusta tehdä työtä itse, sinun pitäisi myös päättää kätevä tapa voit tahraa. On kaksi tapaa: manuaalinen ja automaattinen.

Ensimmäisessä tapauksessa värjäytyminen tehdään harjalla tai telalla, mutta varaudu siihen, että täydellisen tasaisen sovellus ei toimi saavuttaa, ja ei voi estää tippumista. Automaattisessa menetelmässä tarvitaan suihke tai kompressori. Työ tulee olemaan täsmällisempi, kunhan osaat jo käyttää tällaista tekniikkaa, mutta on myös oltava varuillaan sen suhteen, että muste on ehkä hieman enemmän kuin kulutus kasvaa. Tämän menetelmän etuna on maalausnopeus.

Kodikas sali nykyaikaisessa tyylikkäässä, jossa on kontrastinen seinäkoriste

Kodikas sali nykyaikaisessa tyylikkäässä, jossa on kontrastinen seinäkoriste

Maalattu vuori: värjäysvaiheet

Ennen kuin aloitat suoran värjäyksen, sinun on noudatettava kaikkia valmisteluvaiheita. Jotta väri olisi tarkka, laadukas ja kaunis, sinun on puhdistettava levyn pinnan mahdollisimman paljon pölystä ja pilaantumisesta. Puun puhdistamiseen voidaan käyttää veteen liuennutta soodaa. Se ei vahingoita puuta, mutta se poistaa kaiken lian. Maalaa tasaisesti levitettäväksi, sinun on odotettava sen kuivua ja kulkea sen pinnalla hiekkapaperilla. Seuraavaksi vuoraus on tarpeen joka peitetään ennaltaehkäisevällä aineella hometta ja sientä vastaan, on suositeltavaa käyttää yhtä tai kahta kerrosta pohjamaalia. Maaperä valitaan parhaiten yhdessä värit tulevan värin kanssa. Seuraavassa vaiheessa käytetään kyllästystä ja suoraan värjäystä.

Jos olet itse valinnut käsin tapahtuvan värjäyksen, sinun on maalattava kiireesti, tekemällä sileät ja lempeät liikkeet harjalla, jotta voimme ymmärtää, mitä käsien liikkeitä johtaa kaunein ja tarkempi lopputulos. Jos aiot maalata 2 kerrosta, toinen kerros levitetään vasta sen jälkeen, kun ensimmäinen kerros on kuivunut kokonaan, se voi kestää 24-48 tuntia.

Kohti laadukasta sisustusta

Jos yrität saada laadukkaita ja kauniita tuloksia, jotka sopivat sinulle yli vuoden, sinun on noudatettava yksinkertaisia ​​mutta tehokkaita suosituksia:

 • Sekoita maali huolellisesti ja pitkään. Jos tätä ei havaita, niin maalin väri ja loisto, varsinkin jos kyseessä on kysymys kirkkaita sävyjä tai helmiäinen, on epätasaista;
 • kokeellinen maalaus. Jotta voisit ymmärtää, miten maali putoaa, miten yhtenäinen ja tyydyttynyt väri menee, älä heti yritä maalata vuorausta, joka on suunniteltu päällystämiseen. Maalin laadun arviointi on parasta pienelle puukappaleelle;

 • valita parhaat ilmasto-olosuhteet, varsinkin kun se tulee maalaus kadulla. Parasta, jos sää on tuuletonta ja värjäysvaiheessa se ei ole kovin pölyinen;
 • kiinnitä erityistä huomiota päihin. Koska maali imeytyy hyvin nopeasti, nämä alueet edellyttävät erityisen tarkkaa väriä.

Vastuullinen asenne maalaamisen prosessi antaa suuri tulos ja kyky saada laadukasta aluksella, joka on oikea värivalikoima kestää mahdollisimman pitkään menettämättä ulkonäköä ja tärkeimmät ominaisuudet puuta.

Sisustuksessa maalattu päällyste: värjäysvaiheet ja suosittuja pinnoitusvaihtoehtoja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

93 − = 92