Seinien viimeistely akryylilaastilla"короед"

Sisustusseinät akryylikoristeisella kipsillä "kuorikuoriainen"

kipsi kuori kuoriainen, jonka kuva hyvin kuvaa eläinten hyvinvointia, on yksi parhaiten käytetyistä Päällysteet ulkoseinille ja rakennusten sisäseinät. Tämä nimi on saanut tämän koriste-aineen takia kuuluisan kuoriaisen, joka jättää tiettyjä reikiä ja reikiä puun runkoon.

sisältö:

 • Materiaalien edut
 • Soveltaminen ja koostumus
 • Sovellusteknologia
 • Käyttöalueet
 • Julkisivun kipsi
 • Sisäseinien koristelu
 • Värit ja sävyt
Koriste kipsi"короед" в отделке внешних стен здания

Koristeellinen kipsi "kuorikuoriainen" rakennuksen ulkoseinissä

Sisätilojen viimeistely"короедом" в цветном формате

Sisustustarkkuus kuorenkuoriaisella värimuodossa

Kirkas koristeellinen"короед" на стенах в кухне

Kirkas koristeellinen "kuorikuoriainen" keittiön seinillä

Useiden sävyjen käyttö koriste-esineiden seinien koristelemiseen"короедом"

Useiden sävyjen käyttö julkisivujen seinämien koristelemiseen koristeellisella "kuorenkuoriaisella"

Tämän kipin tärkein ominaisuus on syytä huomioida sen raastettu rakenne. Etu annetaan hänelle, koska se helpottaa päällikön työtä ja vähentää merkittävästi aikaa ja rahaa. Kaikki on, että luoda koristeellinen kuvio, sinun tarvitsee vain soveltaa seos seinään ja jakaa se tasaisesti. Lajikkeista erotetaan vain kaksi: kipsin pohjalta ja myös akryyli. Siksi, kun arvioit valokuvien esimerkkejä, tällainen kipsi voit valita muunnelman, joka sopii sinulle.

Olohuone luonnollisilla seinillä maitovärillä

Olohuone luonnollisilla seinillä maitovärillä

Jos arvioitamme materiaalin rakennetta kaikille lajeille kokonaisuutena, niin tämä on välttämätöntä:

 • täyteaine (pienet jakeet, sideaineena);
 • Rakeet (riippuen kipsityypistä ovat peräisin marmorista tai kivennäismehusta).

Niinpä laimentamalla jauhe veden rakeilla saat valmiiksi koristeellinen kipsi. Sinun tarvitsee vain laittaa se tiettyyn suuntaan kunnolla valmistetulle seinälle.

Suuri murto"короеда" с мраморной крошкой

Suuri osa "kuorikuoriaisesta" marmoriseoksilla

Tärkeää! Rakeiden seoksen koko riippuu valmiiden kipsirakenteiden rakenteen parametreista.

Koriste kipsi"короед" с рисунком под настоящую кору дерева

Koristeellinen kipsi "kuorikuoriainen", jossa kuvio puun todellisen kuoren alle

Materiaalien edut

Kuori kuoriainen kipsi, valokuvien julkisivut viimeistelyyn, jonka soveltaminen on esitetty täällä, on todella uskomattoman käytännöllinen sovelluksessa. Ensinnäkin, kun aloitat korjaukset, ihmiset kiinnittävät huomiota materiaalin hintaan. Mutta usein, jos materiaalin hinnat ovat alhaiset, tällaisen tuotteen laatu heikkenee. Tämän kipsin hinnat vastaavat täysin sen laatua. Tämän materiaalin tärkeimmät edut ovat seuraavat:

Ympäristöystävällinen materiaali ulkoseinien viimeistelyyn

Ympäristöystävällinen materiaali ulkoseinien viimeistelyyn

 • koostumus ei sisällä ympäristölle haitallisia aineita, joilla ei myöskään ole haitallisia vaikutuksia talon asukkaiden terveyteen;
 • kun se altistuu korkeille lämpötiloille, ei vapauta myrkyllisiä aineita. Plus ei muuta rakenteensa lämpötilan vaihtelulla -55 ° C - + 60 ° C;
 • auringonvalon jatkuvalla vaikutuksella kipsi ei polta ja on palonkestävä;
 • kestävä kestää muotia, ei ole vahingoittunut, kun se altistuu kosteudelle;
 • kipsi kestää mekaanisia vaurioita.
Frost-kestävä ja ei-lievä mekaaninen iskunkestävyys on erittäin käytännöllinen julkisivun viimeistelyssä

Frost-kestävä ja ei-lievä mekaaninen iskunkestävyys on erittäin käytännöllinen julkisivun viimeistelyssä

Edellä esitetyn perusteella on syytä huomata, että tällainen koristeellinen seinäkoristelu on yksi tehokkaimmista. Koska tämä rakennusmateriaali on laajalti myytävänä, hinnat ovat melko alhaiset, ja kaikilla on varaa tällaiseen seinärakenne.

Korjausvirhe loukkauksen alueella voi olla vain erikoistunut

Korjausvirhe loukkauksen alueella voi olla vain erikoistunut

Soveltaminen ja koostumus

Jauhe koriste kipsi "kuori kuoriainen", kuva talojen julkisivut, jonka soveltamista voit arvioida henkilökohtaisesti, sisältää sen koostumuksen raskas mineraalirakeet. Tämä vaatii materiaalin lisäviskositeettia. Tästä syystä, toisin kuin muut kipsiaineet, tämä kipsi koostumuksessaan on polymeerejä ja mineraaliosia. Tämä vaikuttaa lisäksi pinnoitteen pysyvään tarttumiseen pinnalle. Koostumuksen tärkein ominaisuus on keveys, koska se sisältää sellaisia ​​aineita kuin: jauhe, rakeet (eri halkaisijat). Jokainen valmistaja käyttää omaa erityistä reseptiä seoksen valmistamiseksi, mutta esitetyt komponentit ovat tärkeimpiä ainesosia mihinkään kuoren kuoriaiseen jauheeseen.

"Короед" является финишным этапом в отделке стен

"Kuori kuoriainen" on seinien koristeluun liittyvä viimeistelyvaihe

Täytefraktioiden koko vaihtelee 0,8 - 3,5 mm. Jos otat sisustus, kannattaa kiinnittää huomiota materiaaliin pienillä jakeilla, jos se on tarpeen ulkoseinän viimeistely, sitten suurimpien hiukkasten hiukkaset ovat ihanteellisia täällä. Jauheet, jotka koostuvat koostumuksessaan pienimmän koon rakeista, ovat korkein hinta, jota sanelee suodatusprosessin monimutkaisuus.

yhdistelmä"короеда" и гранитной крошки на фасаде здания

"Kuoronkuoriaisen" ja graniittimerkkien yhdistelmä rakennuksen julkisivulle

Vihje! Kipsin valinnassa on syytä kiinnittää huomiota siihen, että rakeiden koko riippuu materiaalin kulutuksesta sovelluksen aikana ja näin ollen käyttämääsi rahamäärää.

Koristeellinen koriste kipsi"короед" в необычном зеленом цвете

Koristeellinen koriste kipsi "kuori kuoriainen" epätavallinen vihreä väri

Sovellusteknologia

Koristeellinen kipsi "kuorikuoriaisen" soveltaminen valokuvaan on hyvin laajasti esillä. Siksi aloitettu seinäkoristelu, sinulla ei pitäisi olla ongelmia. Mitä tulee yleisiin sääntöihin työskennellä kipsi, ne ovat hyvin yksinkertaisia. Seos, joka on valmistettu sekoittamalla valmiin jauhe haluttuun määrään vettä, levitetään ruiskutusmenetelmällä. Tällöin lasta on huolellisesti tasoitettu seinän pinnalla lastalla. Tässä on otettava huomioon se, että kuoren juurikas kuivuu hyvin nopeasti sen ominaisuuksien vuoksi. Koska ainetta on käytettävä hyvin nopeasti ja tasaisesti, niin että ei ole hillocks.

Julkisivut"короедом" придаст стенам изящный вид

Julkisivun viimeistely "kuorenkuoriaisella" antaa seinille tyylikkään ulkonäön

Tämä on tavallinen sovellus. Ja vielä tällainen kipsi on kuuluisa tekstuurikuviostaan, joka on saavutettavissa erilaisin menetelmin. Seuraavassa on joitain niistä:

Ennen käyttöä"короеда" стену необходимо покрыть грунтовкой, в состав которой входит кварцевый песок

Ennen kuorenkuoriaisen levittämistä seinän on peitettävä pohjamaalilla, joka sisältää kvartsihiekkaa

 • Pyöreä (spatula on ympyrässä);
 • Sade (spatula liikkuu ylös ja alas);
 • Risti (spatula liikkuu ristikkäin).
Pyöreä pinnoite"короеда" создает красивый эксклюзивный рисунок

Pyöreän sovelluksen "kuorenkuoriainen" luo kauniin yksinoikeuden

Jos sinulla on omat mieltymykset seinien tulevasta suunnittelusta, voit asentaa itsellesi spatolin ja levittää kipsi harkintasi mukaan. Näin tämäntyyppisen seinäkoristelun avulla voit ilmaista luovaa taitojasi ja antaa talon niin että tulevaisuudessa siitä tulee mukava paikka sielun ja kehon jäljelle jäämiselle. Pääasiallinen asia, joka on otettava huomioon, on materiaalien käytön vaiheiden järjestys. Myöskään ei ole tarvetta säästää, koska "kodin" päälliköiden yleisimpiä virheitä ovat se, että ne lisäävät vettä jo muodostettuun jäädytettyyn seokseen. Tämä vain pahentaa kokoonpanoa, joten se ei ole mitenkään kannattavaa.

Seinän värjäys levittämisen jälkeen"короеда"

Seinän värjäys "kuorenkuoriaisen"

Käyttöalueet

Tällaisen materiaalin laaja valikoima mahdollistaa sen käytön laajentamisen päivittäin. "Kuoronkuoriainen" käytetään sekä asuinrakennusten ulkoseinien viimeistelyyn että ulkoisiin töihin julkisen kipsauksen yhteydessä. Mutta sen erinomaisten ominaisuuksien ansiosta ja ennen kaikkea ei myrkyllisyydestä, tätä kipsiä käytetään erittäin aktiivisesti ajallamme ja ajankohtana talon sisustus. Sen ominaisuuksien ansiosta voit lopettaa korjauksen mahdollisimman pian. Tuloksena saat uskomattoman mielenkiintoisen ja ainutlaatuisen piirustuksen. Sinä itse voit luoda ainutlaatuisen muotoilun. Täällä voit tutustua kipsi "kuoronkuoriaisen" käyttöön sekä kuvia käyttämistään koristetuista taloista.

Sisäänkäynti maalaismainen tyyli sisustuksessa seinät koriste kipsi

Sisäänkäynti maalaismainen tyyli sisustuksessa seinät koriste kipsi

Julkisivun kipsi

Tällainen kipsi on uskomattoman tehokas kaikentyyppisten seinien viimeistelyyn, koska se ei hajoa, kun se altistuu korkeille ja matalille lämpötiloille. Mikään mekaaninen vaikutus sen pinnalle ei vahingoita seinää tai vahinko on vähäinen. Mutta sen varmistamiseksi, että tällainen kipsi on palvellut julkisivuosi pitkään, sinun on tiedettävä joitain sovelluksen vivahteita.

Kirkas vaaleanpunainen julkisivu koristekivellä"короед"

Kirkas vaaleanpunainen julkisivu koristeellisella kipsi "kuori kuoriainen"

Usein ulkoseinät asuinrakennuksia on merkittävä epätasaisuus. Kaikki tämä johtuu siitä, että tiilipinta tai betoni altistuu jatkuvasti auringolle ja myös tuulelle. Seinämän tilan erityinen vaurioituminen johtuu vuorotellen terävien lämpötilojen hyppyjen määrästä, jotka tuhoavat rakennemateriaalin rakenteen. Talojen viimeistely kipsi kuori kuoriainen, jonka kuva esitetään täällä, tapahtuu useassa vaiheessa. Ensimmäinen asia, joka on tehtävä, on tasoittaa seinämät niin, että niissä ei ole rakota ja niiden raketteja, jotka ylittävät kipsilohkojen koon. Tämän jälkeen on tarpeen käsitellä seinä pohjamaalilla, eli maalilla, joka suojaa rakennetta ja myös vahvistaa "kuoronkuoriaisen" tarttumista seinään.

Kaunis kuvioitu kuvio ominaisuus kipsi"короед"

Kaunis kuvioitu ominaisuus kipsi "kuori kuoriainen"

Kun olet suorittanut tällaisia ​​yksinkertaisia ​​vaiheita, voit aloittaa seinän koristelun valittua kipsiä. Ja alusta asti, sinun on laimennettava jauhe vedessä, sinun täytyy tehdä se tiukasti noudattaen sääntöjä pakkauksessa. Jos olet jo ostanut valmiin kipsin, se pysyy vain parantavan sitä tasalaatuisesti rakennussekoittajalla.

Koostumukseen sisältyvät marmoriset sirut"короеда" создает рисунок при нанесении, оставляя в тягучей массе бороздки

Marmoripihdit, jotka ovat osa "kuoronkuoriaista", muodostavat kuvion, kun niitä käytetään, jättäen uriin viskoosimassaa

Vihje! Älä sekoita ja laita välittömästi koko ostetun kipin tilavuutta. Se kuivuu hyvin nopeasti, sillä materiaali, jolla ei ole aikaa käyttää, pilaa, ja sinun täytyy vain heittää se pois.

Akryylikoriste"короед"

Akryyli koriste kipsi "kuori kuoriainen"

Arvioi kipsilevyjen koko ja sitten sen mukaan vaihtelee käytetyn kerroksen paksuus. Sen ei pitäisi olla pienempi tai paljon suurempi kuin jakeiden halkaisija. Levitä kipsi sepään lastalla ja levitä se tasaisesti pinnalle. Tämän jälkeen on aloitettava injektointi, joka on tehtävä huolella. Mutta samaan aikaan nopeasti, niin että ulkona ei ole aikaa kuivua. Lopuksi, jos ostoksilla ei ole tiettyä sävyä, sinun on peitettävä se erikoisella maali, joka myös suojaa pintaa vaurioilta.

Kestävä luonnonmateriaali talojen julkisivujen viimeistelyyn

Kestävä luonnonmateriaali talojen julkisivujen viimeistelyyn

Kipsi kuori kuoriainen: kuva seinien sisustuksesta

Rakennuksen sisäseinien uskomattoman tehokkaan suunnittelun saavuttamiseksi voit käyttää myös kipsiä "kuoriainen kuoriainen". Jotta kuitenkin varmistettaisiin, että hakuprosessi ei aiheuta epämukavuutta ja antanut sinulle myös halutun tuloksen, sinun on noudatettava perussääntöjä.

Sisäseinä"короедом" создает в помещении уютную атмосферу

Seinien sisäpuoli "kuorikuoriaisella" luo kodikkaan ilmapiirin huoneeseen

Koska työskentelet asuinrakennuksessa, kannattaa huolehtia lattiapäällysteen eheys. Loppujen lopuksi, kuten jo tiedätte, kipsin koostumuksessa on mineraaliperäisiä kiinteitä rakeita, jotka kuivatusta kipsistä pääosin murentuvat. Jos lattia on peitetty korkkimatto tai parketti, On välttämätöntä eristää se laadullisesti terävien rakeiden sisääntulosta. Tämän jälkeen sinun on aloitettava seinien pinnan valmistamisprosessi. Koska sisäseinät ovat enimmäkseen peitettyjä, sinun on poistettava se ja puhdistettava pölyn ja lian pinta.

Rauhallinen kuva kylpyhuoneesta kiitos"короеду"

Rauhallinen kuva kylpyhuoneesta "kuorenkuoriaisen" ansiosta

Seuraava askel on vakioprosessi seinäpinnan tasoittaminen. Täällä sinun täytyy hieroa väärinkäytöksiä ja peittää ne, jotta tulevaisuudessa viimeistelty kipsi näyttäisi kauniilta ja siistiltä. Päällystämällä päällystetyt seinät alustalla ja odottamalla kuivumista, voit aloittaa kipsin sekoittumisen. Ensinnäkin tarvittava määrä vettä kaadetaan kauhaan ja vähitellen seos kaadetaan veteen pienissä osissa. Seoksen sekoittamista varovasti, sinun on saatava se tasaiseksi, jotta rakeet eivät laskeudu, vaan ne jaetaan jo seinien pinnan yli.

Kipsi kuori kuoriainen: valokuvan muotoilu sisäseinien koriste - kipsiä

Sisusta sisäseinien koristepinta

Ennen kipsi levittämistä kannattaa tarttua ja peittää kaikki pinnat, jotka eivät tarvitse viimeistelyä, ne voivat likaantua. 60 °: n kulmassa seinämään on lisättävä seosta. Siirry sitten kevyesti jakamaan sitä. Tämä vaihe on tehtävä nopeasti ja voimakkaasti, jotta kipsi ei pääse kuivumaan, eikä myöskään vie yhtä valtavaa kerrosta. Loppujen lopuksi, jos sinusta tuntuu, että uurteet eivät riitä, yhden ja puolen tunnin kuluttua sovelluksesta, voit jälleen kerran käydä läpi palkkion. Ja viimeinen vaihe voidaan soveltaa kuivattuun kipsiin maali tai piirustus. Stucco kuori kuoriainen ja valokuva asunnossa on hyvin laajalti edustettuina luettelot, koska voit helposti löytää haluamasi kuvio ja sävy itse.

Koristeellinen koriste kipsi"короед" в теплых персиковых тонах

Koristeellinen koriste kipsi "kuori kuoriainen" lämmin persikka sävyjä

Värit ja sävyt

Koska kipsi on kahta tyyppiä, vastaavasti akryyli ja kipsi, ja valmiiden seinien lopullinen muoto voi olla erilainen. Ainutlaatuisesti kipsilevyn käyttö on paljon helpompaa, mutta samalla se näyttää vähemmän houkuttelevalta kuin seinät akryylilaastilla. Pinnan ulkonäkö riippuu myös käytettävän materiaalin väristä. Akryyliseokset myydään pohjimmiltaan jo valmiina, joten sinun tarvitsee vain lisätä haluttu pigmentti. Tässä vaiheessa on välttämätöntä toimia hyvin huolellisesti, jotta sitä ei ylikuormita eikä värin liian kyllästy tai likainen.

Erilaisia ​​värillisiä ja teksturoituja ratkaisuja koriste-kipsiin"короед"

Erilaisia ​​väri- ja teksturointiratkaisuja koristeellisesta kipsistä "kuoren kuoriainen"

Kun olet jo maalannut maalatun laastarin, on lopetettava viimeistely mielessä maalaamalla seinät erikoisella maalikerroksella. Tässä vaiheessa voit näyttää mielikuvituksesi yhdistämällä sävyjä tai käyttämällä samaa varjoa, jota aiemmin käytettiin. Toinen tapa antaa seinille oikea väri: lisää väriaine alustaan, mutta tässä tapauksessa et voi tehdä maalattamasta seiniä entisestään kyllästymiseen. Kipsikuorenkuoren värit, joiden kuva on laaja kirjo, sopivat täydellisesti minkä tahansa muotoilun hienosäätöön. On syytä huomata, että lisää syvät ja tummat sävyt korostavat täydellisesti syventymistä ja tarjoavat edullisesti kaikki tämäntyyppisten seinien koristelujen edut.

Seinänpäällysteiden herkät pastellivärit ruokailualueella

lempeä pastellivärejä seinäpäällysteiden ruokailualueella

Kipsi kuorenkuoriainen: sovellusteknologia ja 60+ tyylikkäästä sovelluksesta sisä- ja ulkotiloihin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 3