Scară elegantă, din lemn, cu două mări, în interior, în stilul mansardei

Elegantă cu două mlaștini în design loft

Case cu două etaje private Ei nu își vor pierde niciodată popularitatea, deoarece au o zonă rezidențială mai mare decât etaj, în timp ce ocupă aceeași suprafață pe teren secțiune. În timpul construcției, există multe întrebări despre cum să dotești, ce material să le faci, cum să le faci în siguranță pentru toți membrii familiei și mulți alții. Se ridică pentru grădină iar cabanele private nu sunt doar o componentă funcțională importantă, ci și unul dintre elementele centrale ale interiorului. O îmbunătățire bună ar trebui să fie nu numai calitate și fiabilă, ci și frumoasă, inscripționată organic în stilul general de locuințe.

Cuprins:

 • tipuri
 • șurub 
 • Seturi cu mâinile proprii
 • Bolza și balustrada
 • protectii
 • Materiale pentru fabricare independent și industrial
 • Din lemn 
 • metal 
 • beton
 • piatră 
 • sticlă 
Luminozitate și transluență, dar în același timp siguranța construcției scării de sticlă

Luminozitate, translucență și, în același timp, siguranța construcției în sticlă

Scara spirală originală din interior neoclasic

Stilizarea elicoidală originală în neoclasicism

Scara luxoasa cu balustrada forjata in interior, in spiritul artei deco

Realizarea luxoasă cu forjarea în Art Deco

Scara spiralată forțată este izbitoare în frumusețea și compactitatea sa

Forjarea este întotdeauna uimitoare în frumusețea și compactitatea sa

Balustrade metalice ușoare - o alegere bună pentru o scară de două mall-uri pe Kosaur

Schinderea metalică ușoară - o alegere bună pentru execuția pe kosuroh

tipuri

Există astfel de tipuri de scări conform proiectului:

 • odnomarshevye;
 • jumătate de ritm;
 • trehmarshevye și multimarshal.

În formă pot fi împărțite în:

 • șurub;
 • directă;
 • dreptunghiular;
 • cu o întoarcere;
 • pe dureri;
 • pliere.
Combinație armonioasă de metal și lemn într-o scară cu două mări

Combinație armonioasă într-o urcare în două mall-uri

Forță suplimentară este atașată treptelor. În interiorul modern, arata bine forme non-standard - triunghiulare, în formă de diamant

Se adaugă o rezistență suplimentară la formular. În designul modern, formele non-standard arată bine triunghiulare, în formă de diamant

Designul tranzitoriu al unei scări spiralate din metal ușor, care se potrivește perfect unui stil modernist pe două nivele

Proiectare tranzitorie a unei scări spiralate din metal ușor, care se potrivește perfect unui modern modern

Forma și structura depind de finisajul interior, de înălțimea tavanelor, de zona camerei. Marșul este numit un interval, după numărul lor și este obișnuit să se clasifice toate scările. Pentru privat casă cu două etaje Una dintre cele mai des întâlnite este urcarea pe una sau două mall-uri.

Scară cu două trepte, cu trepte din lemn și balustrade din sticlă și metal

Două marchă de sticlă și metal

Scară de consolă cu două ochiuri din lemn de culoare închisă

Consola din două margini din lemn întunecat

"Spinal" конструкция - смелый выбор для современного дома. Такой принцип проектирования лестницы, с заимствованием из природы анатомии позвонков, - популярен в проектировании винтовых и прямых одномаршевых лестниц

Spinal este o alegere îndrăzneață pentru o casă modernă. Principiul creației, asemănător cu anatomia vertebrală, este popular în proiectarea soluțiilor șuruburilor și a soluțiilor simple de mers

Spirală scară

Un model elicoidal, sau spirala are un farmec deosebit, arata foarte bine in casele din casa stilul Empire, rococo, modern. Sala sa delicată conjugă asociațiile cu un castel de basm. Cu toate acestea, în viața reală acest lucru nu este deosebit de convenabil. Spiralele au fost create pentru încăperi mici, în care nu a fost posibil să se stabilească un pasaj larg. Spirală scară pot fi nesigure pentru copiii mici și pentru persoanele în vârstă. În centrul acestuia există un suport - o țeavă de lemn sau metal, la care este atașată o margine îngustă.

Pași pentru ridicarea tipului de spirală

Pentru ca o ascensiune să fie în siguranță, lățimea părții centrale trebuie să fie de cel puțin 25 cm, iar partea principală largă nu trebuie să fie mai mare de 40 cm. Cu cât este mai mică deschiderea în care este instalată, cu atât sunt mai abrupte treptele. În casele moderne, modelele elicoidale sunt folosite rar, pot juca un rol auxiliar pentru ridicarea pe acoperiș sau coborârea la subsol. De asemenea, puteți utiliza un design spiralat dacă aveți nevoie de o ieșire neobișnuită mansardă. Ele pot fi, de asemenea, utilizate ca bază în case pentru a crea o atmosferă specială.

Scara spirală în stil Art Nouveau poate deveni un obiect de artă original în interior

Creșterea spirală în spiritul Art Nouveau poate deveni un obiect de artă original 

Scară spirală cu scări din lemn într-un interior ușor în stil eco

Realizarea spirală în proiectarea ecologică ușoară

Scara spirală din case în stil englez și gotic arată într-un mod deosebit deosebit

Designul șuruburilor în vile gotice arată într-un mod deosebit deosebit

Scările spiralate din lemn pot fi decorate cu ajutorul unei instalații sub formă de fire decorative cu margele atârnate pe toată înălțimea scării

Spirala poate fi decorată cu ajutorul unei instalații sub formă de fire decorative cu margele atârnate pe întreaga înălțime

Seturi cu mâinile proprii

Scările clasice de marș cu orice caracteristică (drept, dreptunghiulară, rotativă) sunt folosite în case mult mai des. Au multe idei de execuție, sunt mult mai sigure și mai potrivite pentru orice design. Structura martie este creată pentru spații spațioase, iar pentru a efectua calculul și pentru a calcula dimensiunile și dimensiunile, este necesar să se cunoască înălțimea tavanului și lungimea podelei. Unghiul ideal este de 45 de grade.

Designul corect ar trebui să ia în considerare biomecanica mișcării, în mod ideal ar trebui să fie de cel puțin 3 și nu mai mult de 15 trepte (în medie 10-11, dacă dimensiunile permit acest lucru). Dacă există mai multe dintre ele, se fac platforme între ele, egale în funcție de mărimea marșului. Înălțimea poate varia în funcție de tipul camerei în care este instalată.

Scările moderne nu pun în greutate interiorul, ci dimpotrivă - își pot extinde spațiul vizual

Soluțiile moderne nu fac rău imaginea, ci dimpotrivă - își pot extinde spațiul vizual

Scară directă cu trepte de fixare la peretele de lagăr - cea mai bună opțiune pentru orice casă de țară

Fixarea pașilor pe peretele de sprijin este cea mai bună alegere

Lumina lemnoasă este preferabilă pentru scările în interiorul minimalist

Ratele ușoare sunt preferate în soluțiile minimaliste

Design minimalist al scărilor din lemn și sticlă

Design minimalist de lemn și sticlă

Tipul de martie poate fi cu sau fără podstupennnikami (specii deschise și închise). Cu ele, toate arată mai masive și mai amănunțite, sunt potrivite pentru camere spațioase, interioare în clasic. Modelele fără podstupennnikov arata mai modern, avantajul lor principal fiind acela că acestea nu ușurează spațiul spațial și pot fi folosite chiar și în camere mici. Deschide - perfect se potrivesc în orice design modern.

Scara pe șuruburi (din ea."болт")

Realizarea ascensiunii pe corpuri

Modelele de marcare pot fi:

 • drepte;
 • curbat;
 • leagăn.

Tipul cu o rotație necesită mai puțin spațiu decât o linie dreaptă, de regulă este instalat lângă pereți. Sub aceasta este convenabil să aibă o cameră de depozitare sau cămară.

Variante pe furci și șine

O categorie separată poate fi identificată ca un bolț - dispozitive speciale de fixare instalate de-a lungul peretelui. Pașii din acest model sunt atașați de perete însuși. Aceasta este cea mai bună soluție pentru locuințe moderne. Avantajele unor astfel de soluții sunt că ele arată foarte ușoare și fără greutate, vă permit să pătrundeți în iluminatul din toate colțurile camerei. Cel mai bun dintre toate, această scară este potrivit pentru interioare moderne în minimalism, pod, constructivismului. De asemenea, va deveni o adevărată căutare pentru camerele mici, deoarece lățimea poate fi cea mai mică.

Sfat! Dacă urcarea cu soldații are pași înguste, este necesar să-l dați cu garduri. Cu treceri largi și sigure - puteți face fără balustradă, ceea ce va face mediul mai aerisit.

O scară multi-mastă pe kosuroh de pe canale și un zid de cățărare în hol în stilul industrial

Implementarea de mai multe mers pe kosuroh de pe canalele și peretele de cățărare în hală cu motive industriale

Scara moderna la etajul al doilea intr-un interior futurist

Implementare cu accente futuriste

Îmbrăcăminte și caracteristicile acestora

balustradă suntem obișnuiți să numim carcasele statice ale scării de zbor, concepute pentru a proteja împotriva căderii unei persoane care coboară sau se ridică. De asemenea, aceste garduri sunt foarte utile pentru persoanele în vârstă, deoarece se pot baza pe ele. Cel mai adesea acestea includ:

balustri

Acestea sunt elementele la care sunt atașate mânerele. Fiind un element de sarcină, aceste standuri au o funcție estetică și una practică.

șină

Construcția, care este instalată pe una sau ambele părți ale marșului. Există mai multe tipuri de fixare a balustradelor sau a pereților. Parapetele servesc drept suport pentru o persoană.

Umpluturi de garduri

Ele sunt numite, care este ușor de înțeles din titlu, umple locul dintre balustre. Utilizat în proiectarea scărilor în special pentru scopuri decorative, totuși, în cazul în care copiii o folosesc, instalarea umpluturilor este obligatorie. Conform standardelor existente, înălțimea minimă a brațului este de 0,9 m.

Balustrada scării poate fi o adevărată operă de artă

O mână poate fi o adevărată operă de artă

O scară fără garduri este alegerea adulților. Cu toate acestea, nu este recomandat copiilor

Absența gardurilor este alegerea adulților. Cu toate acestea, nu este recomandat copiilor

O scară spirală de tip închis este cea mai sigură opțiune. Materiale: lemn și beton

Șurub tip închis - aceasta este cât mai sigură posibil

Materiale pentru fabricarea propriilor mâini și industriale

Există mai multe materiale de bază care sunt cele mai des utilizate în fabricarea:

 • copac;
 • metal;
 • beton;
 • sticlă;
 • materiale combinate.
Scara din lemn spirală - o soluție excelentă pentru case mici

Model din lemn cu șurub - o soluție excelentă pentru camere mici

Scări metalice în interior în stil loft

Ascensor de metal în împrejurimile mansardei

Scări de beton acum la înălțimea de popularitate

Accentele din beton sunt acum la vârful popularității

Scară cu metal și lemn în interior, în stilul industrial

Metal și nuc în sufragerie industrială

Scari din lemn din diferite rase

Pentru un confortabil țară cabană în spiritul țării, Cabana rusească sau Provence cel mai potrivit lemn proiectare. Poate fi fie vernisat scump sau stejar cu mână sculptată și modele, și lemn moale tăiat de rase simple. Cel mai bun pentru construcții potrivite cenușă, piuliță, tic, arțar și fag. Pin, deși este materialul cel mai ieftin, dar prost - lemnul său este moale și predispus la influențe externe.

Este, de asemenea, de remarcat faptul că decorarea sa ar trebui să fie combinată armonios cu restul designului stilistic.

Sfat! Înlocuiți o specie de lemn scump larice, cireșe sau pere. În acest caz, veți obține rezistență la umiditate în casă.

Scara din lemn - cea mai bună soluție pentru o casă în stil rustic

Soluția pentru o cabană rustică

Scările din lemn maximizează confortul și sunt ușor de întreținut

Modelele din materiale naturale maximizează confortul mediului și sunt ușor de întreținut

Scara din lemn în tandem cu sticlă panoramică extinde vizual limitele acestui dormitor, transformându-l în cel mai ușor și mai aerisit spațiu

Fag în tandem cu sticlă panoramică extinde vizual limitele acestui dormitor, transformându-l în cel mai ușor și mai aerisit spațiu

metal

Scari metalice au o durată lungă de viață de până la 50 de ani. Cel mai bine este să folosiți oțel inoxidabil, este rezistent la coroziune. Oțelul cromat sau vopsit va dura mult mai puțin - aproximativ 5 ani. Aluminiu și alamă sunt cel mai bine utilizate în construcții - ele sunt moi și se pot întuneca în timp.

Un astfel de model se potrivește perfect hi-tech. În combinație cu cromate și un decor neutru al camerei puteți obține un interior modern magnific. Ele arata cel mai bine cu durerile, astfel incat sa nu greutate spatiul.

Scară combinată de lemn și metal în interior, în stil scandinav

O combinație de lemn și metal în stil scandinav

Scara metalică spirală vă permite să eliberați spațiu suplimentar și face trecerea la al doilea etaj mai aerisit și mai ușor

Această soluție vă permite să eliberați spațiu suplimentar și face trecerea la aer și lumină de la al doilea nivel

Mutarea designerului pentru zonarea spațiului deschis în casă: o scară metalică și o perete despărțitor în interior

Mutarea designerului pentru zonarea spațiului deschis în casă

Tăierea cu laser a metalului în materialul balustradelor

Tăierea cu laser a metalului în materialul balustradelor

Culoarea albă pentru o scară din lemn - o alegere câștigătoare pentru interiorul scandinavei unei case particulare

Culoarea albă este o alegere excelentă pentru proprietatea privată

O interpretare modernă a interiorului scandinav: o scară cu două mers, care combină elemente din lemn și metal

Interpretarea modernă a direcției scandinave în ascensiunea de două mări

Betonul ca material pentru scări este potrivit în multe stiluri interioare, inclusiv în Marea Mediterană, care câștigă rapid popularitate printre noi

Betonul ca material este potrivit în multe soluții, inclusiv în designul mediteranean, care câștigă rapid popularitate printre noi

Scări de beton

Ele sunt durabile și fiabile. Dintre acestea, se efectuează tipuri simple de curse directe de zbor. Pentru un finisaj mai interesant, puteți utiliza o vedere combinată cu pași din lemn natural. Este preferabil să alegeți granit sau cuarțit. Spre deosebire de metalele și desenele naturale, este puțin probabil ca această decizie să aducă lumină, aerisire sau aspirație în spațiu, dar este capabilă să ofere mediului sentiment de exhaustivitate și soliditate.

Dintre avantajele pe care trebuie să le distingem:

 • durabilitate;
 • simplitatea în îngrijire;
 • relativa ieftinitate.
Scară de marmură în interiorul clasic

Marmură în interpretarea clasică

Substituenți sintetici pentru piatră naturală - o alegere excelentă pentru un interior clasic. Este mai ușor de manevrat, iar luciul curat al acestui material poate fi păstrat mult timp

Substituenți sintetici ai pietrei naturale - o alegere excelentă pentru clasici. Este mai ușor de manevrat și luciul primordial al acestui material poate fi păstrat mult timp

Scara din granit bej combinată cu șine forjate este cea mai sigură și durabilă opțiune pentru casa ta

Granit în combinație cu elemente forjate - simbioza cea mai sigură și durabilă

piatră

Scările din piatră sau din alte materiale cu trepte de granit se vor potrivi perfect în cabane în soluții naturale și de mediu, precum și în orice direcția clasică. De asemenea, o astfel de soluție de design va sublinia perfect neoclasicism, got, baroc și Stilul englezesc. În plus, acest model vă va servi timp de decenii și este probabil că nu numai copiii dvs. vor merge acolo, ci și nepoții. Deci, gândiți-vă la o astfel de investiție financiară este chiar merită.

Sfat! Nu alegeți să construiți marmură, care este un fel de piatră mai moale și poate începe să se desprindă după câțiva ani. Ca o economie de costuri, este posibil să se utilizeze un rezistent la impact înlocuitori artificiali pentru piatră.

Scări din marmură artificială - o opțiune elegantă și accesibilă pentru un apartament modern pe două nivele Scări din marmură artificială - o opțiune elegantă și accesibilă pentru un apartament modern pe două nivele

Marmura artificiala este o idee accesibila pentru un apartament modern cu doua nivele

Cu o lățime suficientă a treptelor și o înălțime mică a scărilor, puteți face fără balustradă - aceasta va face vizibil mai ușor structura. O altă opțiune - un balustradă numai de pe marginea peretelui

Cu o lățime suficientă și o altitudine mică, puteți face fără balustradă - acest lucru va face întregul ansamblu vizibil mai ușor

O scară cu șine drepte de lemn împrumută aspectul unei scări de nave. Bine pentru o casă unde sunt copii sau într-un apartament (casă) de tineri care iubesc umorul și libertatea în design

Ideea cu o balustradă orb, care ia forma unei scări de nave. Bun pentru locuințe unde sunt copii, sau în apartamentul tinerilor care iubesc umorul și libertatea în design

sticlă

Scările de sticlă trebuie alese foarte atent. Ca material, este mai bine să folosiți sticlă groasă sau laminată. Dar chiar poate fi predispus la jetoane și zgârieturi. Nu este recomandat să le instalați acolo unde sunt copii mici.

Sfat! Sticla acrilică este mai durabilă și mai ușoară, dar în timp se poate întuneca. În orice caz, construcția de sticlă nu este prea durabilă.

O scară din sticlă cu șuruburi. Sigur, dar nu cea mai durabilă

Combinația de sticlă și model pe durere. Sigur, dar nu cea mai durabilă

O scară de sticlă cu iluminare va adăuga ușurință, aerisire în cameră

Versiunea iluminată va adăuga lumină și ușurință în cameră

Treapta din sticlă cu trei etaje, cu trepte de iluminare din spate și balustrade metalice, nu va arăta niciodată plictisitoare

Lumina din spate și metalul nu vor arăta niciodată obișnuite

Scara din sticlă - soluția optimă pentru un interior minimalist

Implementarea soluției optime în minimalism

Scari la etajul al doilea (120 fotografii): opțiuni de design moderne într-o casă privată

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 2