Jokainen höyryhuone on erottamaton osa kylpyjä ja saunoja

Jokainen höyryhuone on erottamaton osa kylpyjä ja saunoja

Todennäköisesti on vaikea löytää henkilöä, joka ei ole koskaan ollut elämässä kylpy. Lisäksi on olemassa henkilöryhmä, joille viikoittainen käynti tässä höyrysaunassa on perinne, joka ei edellytä loukkausoikeutta. Huolimatta kylpyammeen tuntemisesta, kaikki eivät tiedä mitä toimintoja suoritetaan kivet kylpyyn. Itse asiassa ne ovat vastuussa höyryhuoneen lämmön laadusta, sen tehokkuudesta. Yksikään täysi-ikäinen laitos, joka houkuttelee asiakkaita ilman niiden saatavuutta, ei tee. Ne voivat olla mitä tahansa, mutta mikä tärkeintä - ne täyttävät tiettyjä vaatimuksia, niin että lämmön laatu on täydellinen!

 • Mitkä ovat kylpyammeen kivien vaatimukset?
 • Vuolukiven edut
 • Ainutlaatuiset ominaisuudet
 • Sovellusaloja
 • Onko mitään haittapuolia?
Liesi lämmönkestävistä kivistä

Liesi lämmönkestävistä kivistä

Mitkä ovat kylpyammeen kivien vaatimukset?

On olemassa useita perussääntöjä, joiden perusteella valinta tehdään.

 1. Suuri tiheys. Tämä parametri on avain, koska sen avulla voit säilyttää optimaalisen lämpötila-indeksin pitkään. Tällaiset mineraalit vaikuttavat lämmön kertymiseen ja höyryhuoneen tasaiseen lämmitykseen.

 2. Materiaalin rakenteen homogeenisuus. Jos tätä vaatimusta ei noudateta, on olemassa tiettyjä riskejä ja uhkia elämälle sekä ihmisten terveydelle. Jos vettä pääsee niihin, on olemassa mahdollisuus räjähdyksen ja sen jälkeisen pilkkoutumisen iholle ja limakalvoille.
 3. Kiven on oltava samanlainen laajenemiskerroin kohonneen lämpötilajärjestelmän vaikutuksesta mihin suuntaan tahansa.
 4. Pakollisena edellytyksenä materiaalin turvallisuus ympäristönäkökulmasta. Haitallisten aineiden puuttuminen on keskeinen merkki ihanteesta kivi.
  Talokloori auttaa saavuttamaan halutun lämpötilan höyrysaunassa

  Talokloori auttaa saavuttamaan halutun lämpötilan höyrysaunassa

  Vuolukivi-vuolukivi

  Vuolukivi-vuolukivi

 5. Tuotteen tulisi olla pyöreä tai soikea ja melko tasainen. Tässä tilanteessa ilman massa pääsee vapaasti kulkemaan kivien väliin.
 6. Kivet ja säiliöt, joissa niitä on varastoitava, on oltava samanlaiset: suurempi kapasiteetti, sitä suurempi on kivien halkaisijan arvo. Muista kuitenkin, että optimaalinen halkaisija on korkeintaan 21 cm.

Jos noudatat kaikkia näitä ominaisuuksia, voit olla varma kyseisen materiaalin poikkeuksellisesta laadusta.

edut

Talokloori on paljon kiistämätöntä etua, joka on äärimmäisen tärkeää ottaa huomioon ja ottaa huomioon.

Kaunis mosaiikki kylpyhuoneessa

Kaunis mosaiikki kylpyhuoneessa

 1. kyky kertyä lämpöä tasaisesti ja palauttaa sen vähitellen;
 2. korkea lämpötila (lämmitysindeksi);
 3. optimaaliset ääneneristysominaisuudet;
 4. lujuus ja luotettavuus käytössä;
 5. kosteuden imeytymisen puute;
 6. mahdottomuus liukua.
Tummilla väreillä sisustettu höyrysauna näyttää erittäin tyylikkäältä

Tummilla väreillä sisustettu höyrysauna näyttää erittäin tyylikkäältä

Yhdistelmä materiaaleista suihkukaapin suunnittelussa

Yhdistelmä materiaaleista suihkukaapin suunnittelussa

On tärkeää tietää! Todettiin, että tällainen ominaisuus vuolukivi, kuten mahdollisuus neutraloida sähkömagneettista säteilyä, joiden yhteydessä monet huoneet, joilla on suuri määrä tietokoneet ehdottaa verhoja näiden kivien muodossa.

Ainutlaatuiset ominaisuudet

Tällä vuoristoalueella on seuraavat erityiset edut ja fyysiset ominaisuudet:

parametrit merkitys
Volumetrinen paino 2980 kg / m
Sulamispisteindeksi 1640 ° C
Erityinen lämpö 0,98
Lämmönjohtavuuden koko 6 kohdetta
Lämpösäteilykerroin 0,001% / C
kiinteys 2-3

On myös syytä kiinnittää huomiota tämän mineraalin erityisominaisuuksiin saadakseen optimaalisen tuloksen sen käytöstä.

On tärkeää tietää! Kiven kuumentamisen aikana on pehmeää lämpöä, joka on samanlainen kuin auringon säteily. Se edistää yhtenäisyyttä huoneen lämmitys ja mahdollisuus ylläpitää tiettyä lämpötila- ja kosteusjärjestelmää.

On huomattava, että nämä parametrit edistävät immuunijärjestelmän vahvistamista ja edistävät aineenvaihdunnan normalisointia sekä alentavat verenpainetta. Kemiallisen puolueettomuuden takia tuote on täysin suojattu veden käsittelyn aikana. Siksi voit turvallisesti soveltaa kivennäisöljyä edellä kuvattuihin tarkoituksiin ja samalla luottaa siihen.

Vuolukiven käyttöalueet

Tuotetta voidaan käyttää tarkoituksiin seinäverhous, samoin kuin allas loppuu, erityisesti sen lattia, seinät ja sivut. Vuolukivilevyä käytetään usein suojaamaan kilpiä metallin uunissa. Kuten käytännön tilastot osoittavat, tämä esine voi pitää lämmön yhdestä sytytyksestä koko päivän. Siten on mahdollista säästää polttoainekulutus, mikä luo lisäbonuksen tämän kiven eduille.

On tärkeää tietää! Talokloori on kestävimpi kaikissa luontokohteissa. Sen kemiallisessa koostumuksessa - luonnollisia mineraaleja ja kiviä, joten kuumennettaessa ei ole haitallisia myrkkyjä. Tältä osin tämän kiven valinta on täysin turvallista ihmisten terveydelle.

Oikein valitut kivet kylpyyn voivat parantaa paranemisen tehokkuutta useamman kerran

Oikein valitut kivet kylpyyn lisäävät paranemisen tehokkuutta useita kertoja

Kun vesipisarat putoavat tämäntyyppiseen kiviin, kuuma hothöyrymuodot, jotka ovat miellyttäviä ihmisruumiille. Tämä mahdollistaa tehokkaan kylvämisen luudan käytön avulla.

Onko mitään haittapuolia?

Kuten jokin muu luonnollinen mineraali, vuolukivellä on negatiivisia sivuja. Korostamme merkittävimmät merkittävät haitat.

Saunojen kivilajien ei tule päästää haitallisia aineita

Saunojen kivilajien ei tule päästää haitallisia aineita

Tilava höyrysauna maalaismainen tyyli

Tilava höyrysauna maalaismainen tyyli

 1. Korkea materiaalikulut. Jos täytät lämmitin ei ole liian kallista, levyt maksaa huomattavan määrän. Siksi kannattaa analysoida huolellisesti tarjontamarkkinat ennen lopullisen valinnan tekemistä.
 2. Pitkäaikainen lämmitysjakso. Voit saavuttaa höyryn tällaisesta raaka-aineesta vain muutaman tunnin kuluttua sytyttämisestä. Joten jos haluat saada kylpy kiireessä, tämä ei todennäköisesti toimi.
 3. Suuri kiven paino. Jos uuni on koottu tästä materiaalista saunassa, se on sijoitettava omaan henkilökohtaiseen perustukseen, joka vahvistetaan vahvistetulla levyllä.

  Modernin kylpyammeen kontrastin sisustus

  Modernin kylpyammeen kontrastin sisustus

 4. Toinen huomattava haittapuolena on vatsakiven riittämättömästi vaihteleva harmaa paletti. Tietenkin kivi sopii täydellisesti sisään klassinen sisätilojen höyryhuone ratkaisu, mutta jos se on virkistyshuone, kannattaa mieluummin käyttää muuta mineraalia.

Näin tämä kivi on erittäin hyödyllinen ja sillä on monia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erityisen. Mineraalin pätevä käyttö saavuttaa optimaalisen tuloksen ja saa suurimman hyödyn käymästä kylvyssä.

Talchokhlorit kylvyssä: tämän kiven sovellukset, ominaisuudet ja pluses-minus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

35 − 31 =