Kylpy on liimattu palkit mansardilla

Kylpy on liimattu palkit mansardilla

Kylpyhankkeet liimapalkit ovat nyt erittäin suosittuja. Kerromme sinulle tällaisen rakennuksen ominaisuuksista sekä mitä materiaaleja on valittava ja kuinka monta vaihetta jakaa rakentamisprosessi. Sen jälkeen voit helposti luoda oman rakennuksen sauna ja sauna itse.

 • Puu rakennusmateriaalina
 • Liimapalkit
 • Laminoidun viilutankojen saunojen hankkeet
 • Rakennusprosessi
 • Seinät ja rakennuksen koristelu
 • Asiantuntijoiden apu 
Moderni tilava kylpyhuone, jossa on suuri veranta

Moderni tilava kylpyhuone, jossa on suuri veranta

laminoidun viilutankojen saunat: laminoidun viilutankkikuvio

Laminoidun viilutankkikuvun kylpyamme

Moderni kylpyamme

Moderni kylpyamme

Kodikas suomalainen kylpy maalattu palkki

Kodikas suomalainen kylpy maalattu palkki

Epätavallinen banya-tynnyri liimapalkista

Epätavallinen banya-tynnyri liimapalkista

Puu rakennusmateriaalina

Liimatuista saunoista koostuvien saunojen hankkeet ovat nyt saavuttaneet huippunsa suosioistaan, mutta mitä tiedämme tällaisista rakennuksista. Meidän aikamme on uskomattoman valtava määrä rakennusmateriaaleja. Ekologisesta näkökulmasta kuitenkin yksiselitteisesti paras materiaali on puu. Jopa esi-isämme etsivät ihanteellisia raaka-aineita suojien rakentamiseen, mieluummin puu. On heti selvää, miksi tämä on niin. Itse asiassa tämä rakenne on hyvin yleinen ja sillä on kaikki ominaisuudet, jotka pidentävät rakenteen elämää. Mutta jos aiemmin päätyyppi oli paloitellut talot, silloin meidän aikanamme on uskomattoman paljon puusta valmistettuja rakennusalan tuotteita.

Pieni puinen kylpyamme

Pieni puinen kylpyamme

Tyylikäs moderni sauna valmistettu mustasta maalatuista puusta

Tyylikäs moderni sauna valmistettu mustasta maalatuista puusta

Ja tässä on kuitenkin se, mitä on syytä huomata puun ominaisuuksina rakennusmateriaalina:

 • rakenteellisen laadun kertoimen erittäin suuri arvo;
 • korkea kemikaalinkestävyys;
 • plastisuus;
 • Kausittaisten rajoitusten puuttuminen rakennustöiden suorittamisessa.

Edut voidaan listata hyvin pitkään ja monet ihmiset haluavat rakentaa maalaistalo tai kylpy, he lopettavat valintansa puusta. Kuitenkin kaikkein laadullisin puun tuote on liimattu palkki.

Baari baarista on kaunista ja muodikasta

Baari baarista on kaunista ja muodikasta

Tyylikäs sauna pyöreällä ikkunalla

Tyylikäs sauna pyöreällä ikkunalla

Liimapalkit

Riippumatta siitä, kuinka monta etua puu on rakennusalan tuotteena, sillä on myös kielteisiä näkökohtia:

 • luonnollisten vikojen muodostuminen;
 • mekaaniset ominaisuudet riippuvat lämpötilasta ja kosteudesta;
 • halkeilua.

Näiden ongelmien ratkaisemiseksi tutkijat kehittävät jatkuvasti uudenlaisia ​​tuotteita tästä materiaalista. Joten kerran ja siellä oli tällainen rakennusmateriaali, kuten liimattu palkki. Ja eräässä vaiheessa ratkaistiin paljon rakenteellisia ongelmia: sekä kutistumisen lisääntyminen että halkeamien muodostuminen. Jokainen osa havaitsee kuormituksia ja kutistumista eri tavoin, mikä auttaa välttämään tuhoa.

Laminoidun viilutankkien ylellinen kylpy

Laminoidun viilutankkien ylellinen kylpy

Venäjän kylpy laminoitu vaneri

Venäjän kylpy laminoitu vaneri

Tuotantoteknologian osalta se ei ole liian monimutkainen, mutta siinä on myös joitain vivahteita. Luomuksen tärkein materiaali ovat havupuulajit, kuten mänty. Jokaisella maakunnan alueella on kuitenkin tietty puusto, joka määrää tietynlaisen puun tarpeen. Joten kurssilla on myös seteleitä ja kuusia. Itse tuotantoteknologiasta on useita vaiheita. Aluksi saatiin valmiit lokit sahalle, jotta niistä muodostettaisiin tiettyjä parametreja. Sen jälkeen tuotteen suojelemiseksi erilaisten tekijöiden vaikutuksesta ne voidaan käsitellä erityisin keinoin. Tuotannossa on erillisiä osia tulevaisuuden rakennusmateriaalista, joita kutsutaan lamelleiksi. Jokainen lamelli saatetaan kauppaan, jossa super-voimakkaiden puristimien ja liimojen avulla tarvittava määrä lankkuja sidotaan yhteen.

Ja niin, että rakennuksen tuloksena oli täydellinen kuormitus, naapurilaitoksilla olisi oltava vuotuisten renkaiden päinvastainen suunta. Lisäksi, jotta puun kyky hengittää, pitää siististi liimaamalla ja kykenee ylläpitämään huokosia. Edellä mainittujen ominaisuuksien arvioimiseksi voidaan huomata, että ei ole yllättävää, mikä suosio tällä modernilla rakennusmateriaalilla on nykyaikana. Ja yleisimpiä Laminoidusta viilutyöstä valmistetut rakennukset ovat kylpyjä.

Liimasaumojen kompakti sauna sopii pieneen alueeseen

Liimasaumojen kompakti sauna sopii pieneen alueeseen

Kehyssauna laminoidusta viilupuusta

Kehyssauna laminoidusta viilupuusta

Laminoidun viilutankojen saunojen hankkeet

Liimattu puulahva on eniten tilattu projekti lähiöalueille meidän aikanamme. Ja ei ole yllättävää, koska kodin kylpyamme ei ole vain erinomainen tilaisuus rentoutua kovan viikon jälkeen, vaan myös eloisa harrastus perheen ja ystävien kanssa. Mutta jos kaikki on hyvä suunnitteluvaiheessa, silloin kun on aika suunnitella, pääongelmat tulevat. Usein ihmiset eivät yksinkertaisesti tiedä mistä aloittaa, kuinka laskea ja miten se toimii uskollisesti hyvin kauan.

Älä ole järkyttynyt, koska meidän aikamme verkossa löydät paljon asiantuntijoita, jotka esittelevät projektejaan ja hinnoittelunsa heille yhdessä osassa. Voit siis arvioida työn ja kustannusten määrän, jotka sinun on tuotava halutun rakenteen luomiseen. Luettelot, joskus, sisältävät uskomattoman määrän kuvatiedostoja. Ja jos sinulla ei ole tiettyä ajatusta, niin tällaisilla sivustoilla voit löytää inspiraatiota ja oppia ammattilaisten suunnittelun perusteet.

Suuri moderni kylpyamme

Suuri moderni kylpyamme

Kodikas pieni sauna järven rannalla

Kodikas pieni sauna järven rannalla

Vihje! Vaikka päätät suunnitella rakennuksen omalla, kannattaa pyytää neuvoja pätevä insinööri, joten hän ehdotti sinulle kuinka kannattaa aloittaa suunnittelu ja miten työskennellä.

Talot ja kylpyläprojektit liimapalkista ovat rakenteeltaan vaikein vaihe. Loppujen lopuksi rakentaminen itse vie hyvin vähän aikaa ja on enemmän kuin rakentaa talon suunnittelija.

Pieni puusta valmistettu puusta valmistettu maalipalkki

Pieni puusta valmistettu puusta valmistettu maalipalkki

Laminoitua viilutankkia puinen kylpy

Laminoitua viilutankkia puinen kylpy

Rakennusprosessi

Ensimmäinen asia, sinun täytyy päättää, missä muodossa haluat antaa tulevaisuuden kylpyamme, jotka luovat osastot rakennuksessa, kuinka monta ihmistä se on mukauduttava. On myös otettava huomioon, että kylvyssä on korkeatasoinen kosteuspaikka, ja puu, joka ei ole suojattu höyrystä ja vedestä, voi kärsiä muotti ja sientä. Ajattelemalla näitä vivahteita ja määrittämällä rakenteen kehä, voit siirtyä suunnitteluvaiheeseen. Erikseen sinun on luotava projekti säätiöille ja sitten tarvittavien kerrosten hankkeet.

Hankkeen perustamisen jälkeen on tehtävä yksityiskohtainen suunnittelutyö. Tässä vaiheessa sinun on päätettävä, kuinka paljon materiaalia tarvitaan, mitä välineitä tarvitaan tähän. On myös löydettävä tavarantoimittaja, joka voi edullisella hinnalla ostaa tarvittavan määrän rakennusmateriaaleja, kun taas sillä on riittävän korkea laatu. Täällä tutustumiskäyntejä voi tulla pelastamiseen, mutta voit myös arvioida puun laatua itse sen jälkeen, kun olet lukenut tarvittavan kirjallisuuden tästä aiheesta. Useat yritykset valmistavat valmiita sarjoja, joita yksinkertaisesti ostamaan keräämään ne. Huolimatta yrityksen maineesta, jossa olet ostanut materiaalin, sinun on kuitenkin tarkkailtava puuta huolellisesti ja käsiteltävä sitä lisäkerroksella suojapinnoitteita.

Cobbled bathin lämpöeristys: kuitumainen eriste, vaahtoava höyrysulku, vuoraus vuorauksesta.

Cobbled bathin lämpöeristys: kuitumainen eriste, vaahtoava höyrysulku, vuoraus vuorauksesta.

Kattoon sijoittamisen vaiheet

Kattoon sijoittamisen vaiheet

Kun kyseessä on rakentaminen, määritä ensin käyttämäsi säätiön tyyppi. Tämäkin on erittäin tärkeä osa rakentamisen, koska laatu säätiön riippuu paitsi kestävyyttä rakennuksen, mutta kenties myös elämä tauolla tässä kylvyssä ihmisiä. Jokainen päällikkö mieluummin on erilainen säätiö. Tämä prosessi riippuu myös maaperän tyypistä, pohjaveden laadusta ja granulometrisestä koostumuksesta. Tämän seurauksena voit valita joko vaaleanpunainen tai nauhalevyn. Jos valitsit nauhan, tämä on oikea päätös. Jos vain siksi, että tällainen perusta kestää minkä tahansa painoisen järjestelmän. Eli jos et pysty laskemaan rakennuksen todellista painoa niin tarkasti kuin mahdollista, niin tällainen säätiö takaa sinulle kestävyyden ja kestävyyden.

Kun asennetaan tällainen perusta on otettava huomioon syvyys maaperän jäädyttämisen, ammattilaiset neuvovat asentamaan sen alle tästä syvyys 20 cm. Koska alueemme määrän sulatusjaksoja ja kääntää maaperän jäätyminen vaihtelee suuresti talvella, niin tämä varotoimenpide auttaa vähentämään perusta kuormitusta .

Kylpyammeen lämmitys sisällä

Kylpyammeen lämmitys sisällä

Puuhuoneen pohjan asettaminen

Puuhuoneen pohjan asettaminen

Kun kaikki ominaisuudet paikallisen maaperän otetaan huomioon, voit aloittaa merkintä alueesta ja sen jakautuminen akseleiden rakennuksen. Siksi tämän jälkeen on tarpeen kaivaa halutun leveyden, korkeuden ja pituuden säätiö. Kun on aika laittaa säätiö pit tyyny tiukasti pitkin akseleita. Luomalla vedenpitävyys voit helposti jatkaa asennuspohjia suoraan tyynyjen päälle.

Vihje! Peruslohkojen kiinnittämiseen on tärkeää käyttää korkealaatuista sementtiä.

Pohja perustuu hiekkaan ja soraan, ja sen valmistusprosessi, jolla on sopiva kerros, sekä betonin kerros, joka suojaa ulkoisilta tuhoisilta tekijöiltä, ​​on saatu päätökseen.

Kylvyn rakentaminen baarista

Kylvyn rakentaminen baarista

Katemateriaalit metallilevystä

Katemateriaalit metallilevystä

Seinät ja rakennuksen koristelu

Kun olet tehnyt rakennustyön luomiseen liittyvän työn, voit luoda kylpylän "kehon". Tämä termi viittaa seiniin, joissa on kaikki niiden vivahteet, ulokkeet ja reiät. Tyypillinen kiinnitys puuseinillä on ns. Leikkaus. Nämä ovat reikiä korjattujen tukkien päissä, joihin päinvastaiset lokit lisätään. Kunkin palkin alaosa tulee vaimentaa vedeneristyksellä. Tämä on välttämätöntä, koska tämän tarkoituksen mukaisen rakennuksen seinät ovat jatkuvasti alttiina vedelle ja höyrylle. Muuten sen jälkeen, kun palataan rakennukseen, on syytä huomata, että tukkien liitäntä on myös ainutlaatuinen prosessi, jolla on omat lajikkeet. Samaan aikaan kannattaa muistaa, että seinämän pituus ei saa ylittää 6,5 metriä, koska puu ei salli tämän määrän ylittämistä.

Tietenkin, kun seinät on jo rakennettu, on tarpeen pystyttää katto. Se alkaa rafter-järjestelmällä, tämä prosessi ei eroa millään vastaavalla hetkellä tiilitalojen rakentaminen. Jos haluat rakentaa kylpyamme, jossa on ullakko, joka voi toimia varastotilana, sinun on otettava huomioon kaikki kattotuetjärjestelmien vivahteet. Viimeinen vaihe tässä on luoda laatikko ja laatat kiinnitetään. Älä myöskään unohda vesitiivistystä, joka suojaa rakennetta sademäärästä milloin tahansa vuoden ajalta.

Tyylikäs musta väri kylpyammeen muotoilussa palkista

Tyylikäs musta väri kylpyammeen muotoilussa palkista

Laminoitua viilutankkia pienen kylpyammeen rakentaminen

Laminoitua viilutankkia pienen kylpyammeen rakentaminen

Vihje! Älä unohda Ukkoset ja ristikot vedenpoistoon. Jopa tällaiset pienetkin kuin saastumisen epäasianmukainen poisto voivat johtaa tulevaisuudessa merkittäviin ongelmiin.

Jotta rakennus olisi täydellinen, se on täytettävä asentamalla ikkunat, ovet ja myös apuohjelmat. Ja jos ikkunoiden asennuksen prosessi ei kestä paljon aikaa, niin kuivatuksen ja vesihuoltojen asentaminen on hyvä työ. Ensinnäkin tämä on välttämätöntä, koska tämän rakennuksen päätoimi edellyttää täydellisesti veden toimittamista oikeaan aikaan ja sitten järkevä vedenpoisto. Täällä sinun täytyy kutsua ammattilainen, koska tällainen monimutkainen tekninen viestintä edellyttää monimutkaista laskentaa. Samoin kannattaa tehdä vesijohtoverkot, kuten sähköä.

Barn laminoitu viilupuu

Barn laminoitu viilupuu

Banya, leikattu lohkon talolla

Banya, leikattu lohkon talolla

Asiantuntijoiden apu

Jos rakennuksen edellä olevista vaiheista huomaat, että olet valmis luomaan rakennuksen omilla käsillänne, niin toivotamme sinulle menestystä töissänne. Jos et ole täysin varma siitä, että pystyt tekemään rakennustyöt laadullisesti, älä lannistu. Nykyään on olemassa monia rakennusyrityksiä, jotka pystyvät luomaan mahdollisimman pian avaimet käteen -hankkeita sekä tekemään kaikki rakennustyöt. Sinun tarvitsee vain tarkastaa valmiit materiaalit ja koordinoida niitä asiantuntijoiden kanssa.

Tämä on erittäin kätevää, kun otetaan huomioon, että jokainen projekti voidaan luoda haluamallesi mukaan. Esimerkiksi rakennusorganisaatioiden tilastojen mukaan nykyään hankkeet Suomalainen koti ja saunat, jotka on valmistettu laminoitua viilupuuta. Jos sinulla on omat ajatuksesi rakentamisesta, voit helposti ilmaista ne suunnittelijalle, hän käsittelee kaikki tiedot ja kertoo myös tällaisen rakentamisen kustannuksista. Useilla organisaatioilla on valmiita projekteja arkistossa, tilaus, jonka voit helposti säästää suunnitteluvaiheessa.

Sauna laminoitua viilupuuta pienellä altaalla

Sauna laminoitua viilupuuta pienellä altaalla

Puupenkit

Puupenkit

Kodikas suomalainen sauna, joka on valmistettu laminoidusta viilupuusta

Kodikas suomalainen sauna, joka on valmistettu laminoidusta viilupuusta

Moderni jugendtyylinen sauna, jossa on pieni terassi ja grilli

Moderni jugendtyylinen sauna, jossa on pieni terassi ja grilli

Ja vielä, jos sinun tarvitsee luoda ainutlaatuinen muotoilu, voit tehdä sen asiantuntijoiden avulla. Niinpä tuloksessa saat molemmat rakennuksen kanssa grilli, ja sauna terassilla. Usein ihmiset tulevat suunnittelemaan järjestöjä luomaan projekti, jolla ei ole vain ullakkoa, mutta esimerkiksi useita kerroksia, joista yksi voi toimia elokuvateatterin jakelemiseksi tai vain rentoutumiseen ystävien kanssa. Niin kaksikerroksiset kylpyammeet myös erittäin suosittu. Ja et pelkää kokeilla. Valitse kätevä vaihtoehto itsellesi ja älkää hakkaa laatua.

Saunojen liimaustekniikkahankkeita: 70 + mukavuutta maatilamajoitusta varten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 40 = 42