Höyrysaunan jälkeen kylmään veteen upottamismenetelmä on ollut yli vuosisata

Upottaminen kylmään veteen höyrysaunan jälkeen - vuosisatoja vanha perinne

Vierailun jälkeen kylpy Tärkeä vaihe on upotus kylmään veteen. On harvinaista sijoittaa sauna lähellä säiliötä, joten käytä vaihtoehtoista vaihtoehtoa ja tee fontti tai uima-allas. Jälkimmäinen vaihtoehto on kallis ja aikaa vievä ylläpitämään, mutta fontti on paljon helpompi tehdä. Voit tehdä sen itse tai ostaa tyhjäksi rakennusmateriaalikaupassa.

 • Nykyisten fonttien valikoima
 • tarvikkeet 
 • Muovinen fontti ja kuinka asentaa se?
 • Oikean valinnan kriteerit
Maalaistalo, jossa viihtyisä oleskelualue

Maalaistalo, jossa viihtyisä oleskelualue

Kirjeen ensimmäinen tarkoitus on temppelissä oleva kaste-seremonia, mutta modernissa maailmassa sitä käytettiin saunassa kylmään veteen upottamisen jälkeen kuuman höyrysaunan jälkeen. Useimmiten fontti on pienikokoinen, joten voit pysyä pienessä huoneessa.

Huomautus! Joskus on vaihtoehtoja sijoittaa fontti lähellä saunaa kadulla. Se voi olla osa ulkotilojen muotoilu ja samalla luoda mukavat olosuhteet kylvyn käyttöön.

Nykyisten fonttien valikoima

Tuotteet erotetaan sijoittelun tyypistä ja materiaaleista, joista ne on tehty. Jos puhumme asennusmenetelmistä, se riippuu ominaisuuksista ja toiminnallisista ominaisuuksista. On olemassa sellaisia ​​fonttimuunnelmia, joissa kukin eroaa suunnittelussa ja asennustekniikassa:

 • Paras fontti. Tämä malliversio on rakennettu huoneen seinälle tai kattoon. Vyön tai erikoisvivun avulla henkilö voi kaataa vettä ripustetusta säiliöstä, joka kääntyy takaisin ja palaa alkuperäiseen asentoonsa ja täyttää vedellä. Tämä tyyppi on helppo asentaa, pienikokoinen ja vaatii paljon kalliita materiaaleja ja työkaluja.
Keskeytetty fontti

Keskeytetty fontti

Tämä malli sopii pieniin huoneisiin

Tämä malli sopii pieniin huoneisiin

 • Syvällinen kirjasintyyppi. Se on eräänlainen pieni mutta syvä allas, joka on varustettu portaat. Useimmiten se tehdään erillisessä huoneessa tai kadulla lähellä rakennusta kylpy.
Pieni terassi, jossa on vesisäiliö veden käsittelyn jälkeen

Pieni terassi, jossa on vesisäiliö veden käsittelyn jälkeen

 • Tyhjennä fontti. Tämä on vesisäiliö, joka on tehty maahan tai lattialle. Ilmoitetaan sille. Tämä vaihtoehto on valmistettu muovista, metallista tai puusta. Voit asentaa sen mihin tahansa sopivaan paikkaan.

Ero fontteina tuotannosta

Tietoa! On olemassa viisi raaka-ainetyyppiä, joista on tehty fontteja: metalli, betoni, puu, muovi ja komposiitti.

Syvällisempää tyyppiä varten betoni on sopivampi. Avoin fontti on usein tehty metallista, puusta, muovista tai komposiitista. Pitkänmuotoinen versio voi yhdistää useita rakennusmateriaaleja samanaikaisesti.

 1. Yksinkertaisimmat toiminnot ovat muovi- ja komposiittimateriaalit.
 2. Puu on ympäristöystävällinen raaka-aine, mutta se vaatii erityisen huolellista käyttöä.
 3. Betonilla voit luoda pitkäikäisiä tuotteita.

Jos tarkastelet jokaista materiaalia erikseen, näet kummankin hyödyt ja haasteet.

 • Teräsmalleja. Vaikka valmistajat tuottavat näitä tavaroita eri muodoissa ja kokoonpanoissa, niitä ei voida kutsua suosituiksi. Tämä johtuu liikenteen ja asennuksen vaikeuksista. Esteettisessä mielessä he myös harvoin sopivat sisätilojen kylpyamme, mikä pahentaa ulkonäköä. Positiivisista hetkeistä voidaan erottaa kyky pitkäksi aikaa pitää veden lämpötilajärjestelmä riittävän alhaisena.
Teräsrakenne moderniin sisätilaan

Teräsrakenne moderniin sisätilaan

 • Betonituotteet. Tämä on suosittu vaihtoehto, jonka avulla voit luoda minkä tahansa muodon makusi mukaan. Tämä rakenne pitää veden samassa lämpötila-tilassa pitkään, ja kestävyyden lisääminen mahdollistaa fontin käytön pitkään aikaan. Miinuksistamme voidaan havaita laitoksen työvoimakustannukset.
 • Saunan muovituotteet. Näiden mallien haittapuolena on kyky lämmetä nopeasti, mutta sitä kompensoidaan useilla eduilla: alhaisilla kustannuksilla, toimitusvarmuudella ja kokoonpanolla, asentamisen helppoudella, suurella lujuudella ja pitkällä toiminnalla.
Mosaiikkikoriste näyttää erittäin mukavalta

Mosaiikkikoriste näyttää erittäin mukavalta

Saunan muovituotteiden valmistus

Saunan muovituotteiden valmistus

 • Komposiittityyppiset fontit. Tämä on yhdistelmä muovia ja lasikuitua. Voidaan myydä purkautuneina ja yhtenäisessä muodossa. Valmistusmateriaali antaa tuotteelle suuren lujuuden ja sen paino on alhainen. Yksinkertainen asennus on lisäetu näiden vaihtoehtojen hyväksi.
Moderni fontti vesihierontajärjestelmällä

Moderni fontti vesihierontajärjestelmällä

 • Puiset mallit. Ympäristöystävällisin versio fontista, mutta tällaista tuotetta on vaikea tehdä itsestäsi. Tämä on fontin klassinen versio saunat, mutta melko kallis verrattuna muihin. Kustannukset riippuvat säiliön koosta ja puun laadusta. Tuotannossa tällaisia ​​puita kuin tammi, pyökki, setri tai lehtikuusi. Tällaisten mallien haitat ovat kuitenkin vielä olemassa - valmistusprosessien monimutkaisuus ja vaativan kunnossapidon käyttövaiheessa.
Puinen käsintehty uimatuote

Puinen käsintehty uimatuote

Muovinen fontti ja kuinka asentaa se?

Valitun tuotteen tyypistä riippuen sen asentaminen huoneeseen tai sen läheisyyteen tapahtuu.

Vihje! Yksinkertaisin ja nopein tapa on asentaa muovinen fontti. Kun malli on valittu ja ostettu, voit jatkaa sen asennusta.

Tätä varten valmistetaan paikka, jonka jälkeen valmistetaan puukehys valitun tuotteen mittojen mukaisesti. Asenna säiliö runkoon niin, että säleiden ja seinien välissä on tyhjä tila niiden välissä. Jos kehyksen ulompi osa on ommeltu puuhun, se antaa vaikutelman, että kirjasin on puusta.

Asennettaessa betonisäiliötä työ suoritetaan samalla tavalla kuin milloin luomalla altaan.

 1. Alkukäyrää varten pohja-kaivo kaivuu vähintään 1,5 m: n syvyyteen.
 2. Pohjassa on metalliverkko, jonka korkeus on 5 cm maanpinnasta ja seinälle kiinteä vahvistus.
 3. Tämän jälkeen asennetaan muotti ja rakennetaan viemäri. Täytä betoni tuotteen pohjalle ja seinille kerrallaan monoliitin saamiseksi.
 4. Kun ne ovat poistaneet muottipesät, ne tuottavat päinvastaisia ​​töitä, tätä tarkoitusta varten niitä käytetään useimmiten keraaminen laatta. Prosessin lopussa, tikkaat ja muita tarvikkeita.
Muottien asennus

Muottien asennus

Liuoksen valmistus

Liuoksen valmistus

Kiinteä betonityyppi

Kiinteä betonityyppi

Huomautus! Puinen säiliö, joka tekee sen itse, ei ole niin helppoa, sinun on oltava tiettyjä työkaluja ja osaamista.

 1. Aluksi luodaan pohja: liuska liimataan yhteen suorakaiteen avulla.
 2. Kun työkappale kuivuu, se leikataan tiettyyn muotoon ja leikataan. Seinien muodostamiseen tarvitaan erikoisnauhoja, jotka on liitetty toisiinsa ja jotka työnnetään uraan pohjan kiinnittämiseksi.
 3. Teräsnauhan avulla kiristetään säiliötä ympyrässä. Pinnat hiotaan höyryllä säiliön sisällä ja sen ulkopuolella.
 4. Prosessin lopussa, portaat ja muut tarvikkeet.
Luonnos puisen kirjasinlaadun tekemiseksi

Luonnos puisen kirjasinlaadun tekemiseksi

Saunan fontin oikean valinnan kriteerit

Jos haluat valita oikean tuotteen, joka kestää kauan, sinun on kiinnitettävä huomiota useisiin vivahteisiin.

Puutuotteet eivät ainoastaan ​​aiheuta haitallisia aineita, vaan myös auttavat kaunistaa maisemasi

Puutuotteet eivät aiheuta haitallisia aineita ja tehokkaasti koristele maisemaa

 1. Ensinnäkin sinun on määritettävä niiden henkilöiden määrä, jotka voivat olla fontissa. Älä osta liikaa kapasiteetista, jos käytät sitä muutamia ihmisiä. Tämä johtaa kasvuun lämmitysveden kustannukset, mikä on täysin kohtuutonta.
 2. On myös tarpeen valita fontin kiinnityspaikka. Se voidaan tehdä sekä sisä- että ulkotiloissa. Tuotteet myydään valmiina tai edellyttävät lisäkokoonpanoa sivustolta.
 3. Säiliön muoto on määritettävä. Valinta riippuu kylvyn omistajan halusta, mutta on tarpeen ottaa huomioon alueen pinta-ala ja vertailla sitä fontin kanssa. Tärkeä asia on, että ilman kulmia veden pysähtyminen poistuu.

  Vihje! Kiinnitä huomiota valmistuksen materiaaliin ja päätä sen valinnasta. Jokaisella on sen etuja ja haittoja. Vertaamalla niitä tarpeisiisi voit valita ihanteellisen vaihtoehdon.

 4. On otettava huomioon säiliön käyttötaajuus ja veden lämmitystapa. Useimmin käytetty kaasulämmitys, sähkö tai polttopuut. Sinun täytyy päättää, kuinka nopeasti tarvitset lämpöä ja mikä kannattavampi taloudellisesti käytössä.
 5. Lisävarusteita tarvitaan. Markkinoilla on paljon lisävarusteita fontin mukavampaan käyttöön. Se voi olla penkit, Vaiheet ja niskatukot, kannet ja kannet. Lisäksi voit ostaa erilaisia ​​suodatinjärjestelmiä, valaistusta ja paljon muuta.
Puukehys näyttää erittäin houkuttelevalta

Puukehys näyttää erittäin houkuttelevalta

Syvällinen kirjasinlaji veden lämmitysfunktiolla

Syvällinen kirjasinlaji veden lämmitysfunktiolla

Myös tiettyjen funktionaalisten ominaisuuksien esiintyminen on tärkeää. Lue käyttöohjeet ja hoito fontti, kausi sovellus sinun täytyy huolehtia asianmukaisesta varastointi.

Tärkeää! Valmistajan takuun olemassaolo on edellytys. Varmista, että ne ovat käytettävissä, kun ostat tuotteen ja määritä myös, mitä ne jaetaan ja mitä ei.

Kun otetaan huomioon kaikki edellä mainitut kohdat, voit valita täydellisen tuotteen, joka palvelee sinua pitkään aikaan. kirjasinlaji täydentää kylpyammeesi sisustusta, takaavat mukavuuden höyrysaunan käytössä ja tuntuu hyvältä!

Kylpylä fonttityypit: oikean valinnan kriteerit ja asennuksen hienous

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

24 + = 34