Mikä voisi olla parempi kylpyammeen jälkeen kuin rentoutua mukavalla terassilla?

Mikä voisi olla parempi kylpyammeen jälkeen kuin rentoutua mukavalla terassilla?

Kylpyläprojekti terassilla olevasta baarista on selkeä ja havainnollistava esimerkki siitä, että kylpylä pelkästään utilitaristisesta kohteesta (eli paikoista, joissa yksinkertaisesti tehdään tiettyjä hygieenisiä menettelytapoja) ei ole vain lepopaikka vaan eräänlainen kesäklubi. kylpy projekti, jossa on terassi - se on mahdollisuus saada paljon uusia etuja ja mahdollisuuksia pienin investointi ja puun käytön - mahdollisuus yhdistää edut modernin rakentamisen teknologioiden perinteitä pystytys puinen kylpyjä.

pitoisuus

 • Puun saha: asettelun ominaisuudet
 • Kylpyammeen suunnittelu terassilla: mahdolliset vaihtoehdot
Täydellinen yhdistelmä kylpyamme ja terassi täydelliseen rentoutumiseen

Täydellinen yhdistelmä kylpyamme ja terassi täydelliseen rentoutumiseen

Todellinen mukava kompleksi: sauna + poreallas ja lepopaikka terassilla

Todellinen mukava kompleksi: sauna + poreallas ja lepopaikka terassilla

Puun saha: asettelun ominaisuudet

Rakentaessaan kylpyamme, profiilipalkki korvaa yhä enemmän perinteistä pyöreä loki, jonka vertailussa on useita epäilyttäviä etuja:

 • kestävyys - Palkkia käsitellään erikoisillä yhdisteillä, mikä lisää huomattavasti kykyä kestää sellaisia ​​aggressiivisia ulkoisia tekijöitä, jotka ovat ominaisia ​​kylvylle kosteuden ja lämpötilan muutoksina. Lisäksi, baari, erityisesti liimattu, ja kestävät hyvin luonnollinen haitallisia tekijöitä, - auringon (UV), sade, jyrsijät, sienten ja homeen. Tärkeä kohta - säteen profiili on suunniteltu siten, että vesi virtaa alas seinät, ei kuulu eikä tihkua saumoihin, se poistetaan istukasta pituus- liitokset säleet
 • huolimatta lisäkäsittelystä, cant säilyttää kaikki luonnollisen puun ominaisuudet ja edut
 • rakennusmahdollisuus kompleksi (arkkitehtuuriltaan) rakenteita, kun taas suunnitteluprosessin kylpy ei ole tarpeen tiukasti harkita, esimerkiksi rajan pituus tukkeja, on vain 6 metriä. säleet melko helposti integroida pituus rakentamiseen pysyy suhteellisen vähän jätettä
 • kevyt säätiö - toisin kuin tiili (kivi) kylpy, kylpy palkista On mahdollista irrottaa pylväs- tai ruuvi-pohja
 • helppoa erektiota - puu on tarpeeksi kevyt, joten rakennustarvikkeita ei tarvitse houkutella
 • puun kylpyamme vaatii vähäistä viimeistelyä, jotka vaikuttavat ensisijaisesti höyryhuoneeseen, jossa puun valinta rajoitetaan yksinomaan lehtimetsälajeille (lehmus, haapa, leppä)
Tyylikäs kylpy, terassi ja katto

Tyylikäs kylpy, terassi ja katto

Näkymä kylvystä terassille

Näkymä kylvystä terassille

Kylpy on epätavallisen designin terassilla

Kylpy on epätavallisen designin terassilla

Riippumatta siitä, millaista kylpytynnyyppiä (suomea, venäjää, turkkia tai japanilaista kylpyhuonetta), hankkeen tulisi sisältää vähintään kolme huonetta:

 • pukuhuone tai pukuhuone, sen pinta-ala on suunniteltu siten, että yhden henkilön on oltava vähintään 1,3 m2, mutta pukuhuoneen vähimmäiskoko on 1,2 × 3 m
 • suihkuhuone - huone, jonka mitat ovat 2x2 m (vähintään)
 • höyryhuone - sen ei pitäisi olla liian suuri, koska silloin se on tarpeeksi vaikea lämmittää haluttuun lämpötilaan ja ylläpitää sitä. Minimi höyrysauna, joka on mukava tuntea 2-3 henkilöä - tämä huone on 1,3 × 1,8 m, 4 hengelle - 1,5 × 2 metriä.

Muut huoneet (virkistys, keittiö, biljardihuone, uima-allas tai fontti, WC, Kuva 1) on tulevaisuuden omistajan henkilökohtainen valinta, joka riippuu sekä hänen mieltymyksistään että taloudellisista mahdollisuuksista.

picture1

Kuva 1. Hanki uima-allas, biljardihuone, olohuone ja kaksi terassia

Terassilla ei voi vain rentoutua kylvyn jälkeen, vaan myös järjestää perheillallisia

Terassilla ei voi vain rentoutua kylvyn jälkeen, vaan myös järjestää perheillallisia

Terassi voi myös olla paikka miellyttävän eristäytyneelle lomalle

Terassi voi myös olla paikka miellyttävän eristäytyneelle lomalle

Kylpyammeen suunnittelu terassilla: mahdolliset vaihtoehdot

Kylpylä, jossa on terassi (kuva 2), on erityisen perusteltua pienissä olosuhteissa esikaupunkialueilla - tämä mahdollistaa käytettävissä olevan alueen järkevämmän käytön kuin erillisen rakennuksen tapauksessa. Lisäksi on helpompi ylläpitää yhtä arkkitehtonista tyyliä kaikille rakennuksille.

picture2

Kuva 2. Kylpyläprojekti, jossa on terassi

Jos sivusto sallii, voit rakentaa tilava terassi

Jos sivusto sallii, voit rakentaa tilava terassi

Kylpyamme, sekä vierashuone ja terassi

Kylpyamme, sekä vierashuone ja terassi

Ennen suunnittelun aloittamista on tarpeen päättää sellaisesta tärkeästä tekijästä kuin kylvyn käytön jaksotus. Esimerkiksi jos se on dachan kylpylä, sitä käytetään lähinnä lämpimällä säällä. Tässä tapauksessa hanke voidaan helposti korvata oleskelutilassa terassille (Kuvio 3.) - kesällä tulee olemaan erittäin miellyttävä juoda yrttiteetä jälkeen pari menettelyjen ja huone on tukkoinen ja epämukava. Toisaalta, vaikka teetkin riittävän suuren terassin, se ei vaadi paljon materiaalia ja näin ollen rahaa - tämä antaa merkittäviä säästöjä. Toisaalta talvella ei ole kovin kätevää käyttää tällaista kylpyhuonetta, koska pukuhuone on melko pieni.

Picture3

Kuva 3. Kylpyammeen muotoilu, jossa terassi korvaa vierashuoneen

Kaunis moderni sauna terassilla

Kaunis moderni sauna terassilla

Kuitenkin äskettäin kylvyn lähellä oleva terassi lakkasi olemasta vain paikka, jolla pöydät / tuolit / sängyt asetetaan. Melko suosittu terassi on Amerikkalaiseen tyyliin - tässä tapauksessa allas (fontti) sijoitetaan suoraan terassin lattiaan. Tällä järjestelyllä vesi on paljon pidempään jäljellä - sukeltaa, ei tarvitse kävellä hiekalla tai maan päällä. Ja jos terassilla on vaja, keinotekoinen säiliö on suojattu lehdistä ja muista roskista, jotka joutuvat veteen kääntymään. Ja vielä yksi etu on katos, joka suljetaan auringosta, tämä vesi lämpenee vähemmän ja jäähtyy hyvin, ja tämä on erittäin tärkeä "oikea" kylpytapahtumaa varten. Tällaisen kylvyn muotoilu on esitetty kuv. 4.

40

Kuva 4. Kylpyläprojekti, jossa on uima-allas terassilla

Vihje! Yleensä he suorittavat kylvyn ja viereisen terassin yhteissuunnittelun. Terassin lisäys kuitenkin täydentää merkittävästi kylpyammealuetta, jolloin tässä tapauksessa on kiinnitettävä erityistä huomiota siihen, että terassin liittäminen jo rakennettuun kylpylähuoneeseen on varmistettava.

Käytännön ratkaisu - allas sijaitsee terassilla lähellä kylpyamme

Käytännön ratkaisu - allas sijaitsee terassilla lähellä kylpyamme

Tällaisen terassin lattiaan on erityinen kosteudenkestävä lauta, joka muuten on nimeltään - rivitalo, joka täysin sietää kosteutta ja lisäksi sen kulutuskestävyys on korkeampi. Jopa putoavat hiekkahiukset ja hiukkaset eivät vaikuta sen houkuttelevuuteen raaputtaen kiillotettua pintaa.

Kuvassa 5 kylpy-guesthouse hankkeen melko korkea (25,4 m), katettu terassi grilli, jossa voi vastaanottaa vieraita varhaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn, jossa hiilipannu toimii oman "suora" -toiminnon, ja toimii takan takana.

Picture5

Kuvio 5. Kylpyläprojekti

Toinen suosittu vaihtoehto - sauna, jossa on terassi ja grilli, mikä säästää ylimääräistä tilaa paikan päällä. Luonnollisesti tällainen hanke on kalliimpi, koska on tarpeen tarjota useita tärkeitä kohtia:

 • erillinen pohja grilliin, koska terassilla sekä yleensä kylpyammeella baarissa on aivan mahdollista hallita kevyt pylväsperusta. Grilli tarvitsee myös vakaamman perustan
 • erillinen savupiippu grilliin - sitä ei voida jakaa savupiippuun termosta asennetulla uunilla
 • erityiset paloturvallisuustoimenpiteet puurakenteiden syttymisen estämiseksi

Kuviossa on esitetty kylpyamme, jossa on grilli verannalla. 6

Picture6

Kuva 6. Kylpylähanke, jossa on grilli terassilla

Vihje! Kun asetat grillin, sinun on otettava huomioon vallitsevat tuulet, jotta savu ei puhaltaa pois lomailijoille verannalla. Vaihtoehtoisesti - pistä putki korkeammaksi.

Baari, jossa on grilli, voit nauttia herkullisen lounaan saunan jälkeen

Baari, jossa on grilli, voit nauttia herkullisen lounaan saunan jälkeen

Toinen hyvin suosittu projekti, jossa terassi toimii sillana talon ja kylpyammeen välissä. Tässä tapauksessa kaikilla kolmella rakennuksella voi olla sekä yhteinen säätiö että yhteinen katto.

Jos puhumme terassin koosta, projektit useimmiten käyttävät alueita 6-8 m2 - tämä on tarpeeksi tilaa pöydälle, tuoleille (tuoleille) ja muutamille aurinkotuoleille. Grilliin tai uima-altaaseen mahtuu paljon suurempia terasseja, täällä hankkeet alkavat 11 m2. On tärkeää, että projekti tarjoaa kaksi sisäänkäyntiä terassille - sekä rakennuksen ulkopuolelta että sisäpuolelta.

Epätavallinen ja tyylikäs muotoilu: lieriömäisen muotoinen kylpy, jossa on terassi

Epätavallinen ja tyylikäs muotoilu: lieriömäisen muotoinen kylpy, jossa on terassi

Pienellä terassilla sijaitseva myymälä antaa sinulle mahdollisuuden nauttia ympäröivistä luonnonkauneista

Pienellä terassilla sijaitseva myymälä antaa sinulle mahdollisuuden nauttia ympäröivistä luonnonkauneista

Perinteisesti terassit on suunniteltu ja rakennettu pitkin yhtä (tavallisesti etusuuntaista) seinämää, mutta voi olla sivuseinämä (kuva 7) ja kulmajärjestely kuistit tai vyö (terassi sijaitsee kahden vierekkäisen seinän lähellä, kuva 8). Samaan aikaan terassin sijainnin valinta määräytyy sekä sopi- muksen sopivuuden ja tarkoituksenmukaisuuden mukaan että ympäröivä alue niin, että terassilta avautuu houkutteleva näkymä metsään tai järvelle.

Picture7

Kuva 7. Kylpyläprojekti, jossa terassin lateraalinen sijoittaminen

Picture8

Kuva 8. Kylvyn muotoilu terassin ympäröivällä paikalla

Kylpyläprojekti terassilta olevasta baarista: avautuu uusia mahdollisuuksia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

25 − = 16