Tablouri și desene strălucitoare în locul picturilor tradiționale. Vedeți proaspete la clasic

Tablouri și desene strălucitoare în locul picturilor tradiționale. Vedeți proaspete la clasic

Sala de intrare este o cameră care este dominat în fiecare apartament, deci este important de a alege tapet în hol, fotografie în interiorul pe care le puteți vedea mai jos în galerie. La urma urmei, fiecare locuință începe cu ea, atunci când un oaspete sau un proprietar ar trebui să simtă confortul de acasă. Atunci când se face coridorul de spațiu, fiecare urmărind propriile obiective, dar în cazul în care se decide să efectueze o renovare completa, selectarea lor - sarcina principală care trebuie rezolvată. Astăzi, cu gama de materiale pentru finisarea pereților, nu există probleme: opțiunile tradiționale de hârtie, vinilin și alte elemente concepute nu numai pentru a decora camera, dar și pentru a-și ascunde problemele. Cu toate acestea, o alegere uriașă implică greșeli ale proprietarilor, care au decis să aducă coridorul apartamentului său sau la domiciliu o notă de confort.

Cuprins:

 • Ce trebuie să știți despre tapetul de pe hol
 • Cum să eliminați deficiențele din cameră
 • Caracteristici de imagini de fundal diferite
 • Materiale uniforme - calme și confortabile
 • Imagini de fundal cu desene pentru un interior elegant
 • Alegerea unui desen activ: cum se face
Imaginile din tonurile de lumină subliniază detaliile interiorului

Imaginile din tonurile de lumină subliniază detaliile interiorului

Cubismul este din nou la modă

Cubismul este din nou la modă

Imaginea de fundal monofonică restrânsă, în nuanțe gri, în combinație cu mobilierul alb, va da apartamentul un aspect nobil

Imaginea de fundal monofonică restrânsă, în nuanțe gri, în combinație cu mobilierul alb, va da apartamentul un aspect nobil

Regenerarea proprietarului hol poate cere cu ușurință despre ce opțiuni ar fi cele mai relevante nu numai cum ar fi, dar, de asemenea, pe caracteristici de design, și el va avea dreptate, pentru că „haine“ bine ales pentru pereți garantează o atmosferă relaxantă liniștită și starea de spirit excelentă a gazdelor. Luați în considerare, cum să alegi imaginea de fundal În holul din apartament, astfel încât procesul de selecție și utilizare a acestora să aducă plăcere.

Ce trebuie să știți despre tapetul de pe hol

 • Înainte de a începe alegerea, trebuie să țineți cont de cameră și de caracteristicile sale. La urma urmei, toată murdăria adusă de pe stradă se va "așeza" chiar aici. Prin urmare, ar trebui să se acorde prioritate materiale de tapet lavabile sau produse din vinil, ușor și simplu de curățat și orice încărcătură.
 • Repararea acoperitoarelor de perete. Există mai mult de o regulă atunci când alegerea unui tapet, care corespunde pe deplin la punctul anterior: nu este necesar pentru a selecta materiale cu culori vii, pentru că obține rapid murdar. Praf, murdărie, cremă de pantofi, apa de ploaie - toate acestea vor apărea pe faptul de material imediat, și, ca în hol nu există ferestre, becul va arde slab, și văzut de imperfecțiunea ochiul liber va fi dificil.
Coridor în culori închise - soluție practică

Coridor în culori închise - soluție practică

 • După ce se determină cu alegerea imaginilor de fundal și a culorilor acestora, merită acordată atenție texturii produsului. În prezent, în vestibuli sunt destul de populare tapet cu imitație pentru zidărie, țiglă și elemente de piatră, va fi interesant să arate ca o imitație ghips. Acest tip de tapet se potrivește perfect în orice interior și va crea în el o atmosferă indescriptibilă de confort și confort.
Imagine de fundal texturat în tonuri albastre

Imagine de fundal texturat în tonuri albastre

 • O nuanță separată este aceea de a acorda atenție unei astfel de variante piatră decorativă și tapet. Avantajul lor principal în transferul simplu de curățare și spălare, în timp ce pentru a îndepărta particule de murdărie, puteți utiliza diferite amestecuri. În plus, va exista o posibilitate repetată de revopsire a unor astfel de structuri. Un dezavantaj este prețul ridicat al produselor, cu toate acestea, puteți plăti pentru frumusețea și sentimentul de inspirație.
Peretele din caramida, in combinatie cu tapetul, va scapa rapid de praf si murdarie

Peretele din caramida, in combinatie cu tapetul, va scapa rapid de praf si murdarie

 • Printre toate opțiunile care sunt potrivite pentru decorarea holului, merită să luăm în considerare încă unul - acest lucru lichid tapet, care sunt perfecte pentru lipirea pereților în case vechi. La urma urmei, principala problemă, care trebuie să lupte în mod constant gazdele lor - ziduri inegale: unghi prea mare de înclinare a plăcii, formarea unui număr mare de movile, urme de lovituri - toate acestea strică aspectul spațiilor de lucru, în timp ce nici una dintre formulări nu se pot face cu acest tip de defect. Avantajele sunt curățarea ușoară și schimbarea tonului.
 • Dacă doriți să creați o imagine neobișnuită în cameră, puteți crea un interior care folosește imagini de fundal de fier. În partea superioară, acestea sunt acoperite cu un strat subțire de folie, astfel încât suprafața să poată fi acoperită cu modele diferite. Un alt plus al unei astfel de acoperiri este că într-o încăpere, chiar și cu o cantitate mică de iluminare, vor arunca o strălucire de metal, ceea ce va face ca camera să fie mai luminată.

În acest fel, alegeți tapetul pentru hol și coridor pur și simplu, principalul lucru este să țineți cont de câteva sfaturi de la profesioniști și să acționați după propriile dorințe.

Tapetul din hol contribuie la crearea unei atmosfere deosebite de confort

Tapetul din hol contribuie la crearea unei atmosfere deosebite de confort

Imagine de fundal în hol: fotografia în interior și cum să elimini deficiențele din cameră

Wallpaper - aceasta nu este doar o modalitate de a decora pereții "goi", ci și o oportunitate excelentă de a elimina numeroasele deficiențe de pe hol. De exemplu, va fi posibilă eliminarea tavanelor scăzute, a pereților neuniformi, a dimensiunilor camerei mici și a cantității insuficiente de lumină.

Este important să știți! Multe apartamente își asumă o formă nestandardă a unui hol cu ​​o lungime lungă și o lățime mică. Cu toate acestea, dacă se dorește, în astfel de încăperi este posibil să se creeze efectul de extindere a spațiului, dacă aplicați imagini de fundal diferite.

Combinând tapetul de menta și gri în interiorul holului

Combinând tapetul de menta și gri în interiorul holului

Să luăm în considerare câteva variante de lipire a pereților și caracteristici ale unei game de materiale

 • Acoperirile cu o bandă orizontală se potrivesc ideal într-o cameră cu un tavan slab, deoarece acest lucru va face ca înălțimea să fie mult mai mare.
 • Apartamentele vechi sunt, de obicei, dotate cu holuri mici. Pentru a elimina acest dezavantaj, merită să dați prioritate tapetului, echipat cu benzi dispuse orizontal. Folosirea materialelor de culoare deschisă va extinde spațiul.
O bandă orizontală în apartamente cu un plafon slab

O bandă orizontală în apartamente cu un plafon slab

 • Dacă nu există suficientă lumină pe hol, tapetul metalic deja menționat este bun. În plus, veți avea posibilitatea de a efectua reparații într-un mod special. Pentru a mări nivelul iluminării, puteți lipi imagini de fundal luminoase în zona superioară a peretelui și puteți utiliza elemente întunecate în zona de jos. Acesta este un fel de truc al planului de proiectare, care va realiza efectul unei iluminări bune a camerei.
 • Pentru o mare sala de tapet ideala cu un model mare sau tapet întuneric în hol - poate fi flori mari, blânde sau forme geometrice, modele de ele. Pentru a proiecta o cameră prea mică, trebuie să vă concentrați asupra alegerii unei coperți cu modele mici.
Imagini de fundal cu un model minimalist pentru un hol mic

Imagini de fundal cu un model minimalist pentru un hol mic

 • În casele de tip modern, se găsesc deseori holuri înguste și lungi. Pentru a crea o iluzie optică, se poate face tapet pe tavan, principalul lucru este să alegeți o combinație de culori și un design bun.

Consiliu: în încăperile din ultimul tip, nu este necesar să se ia în considerare materialele cu benzi orizontale, deoarece acest lucru va face ca lungimea coridorului să fie mult mai mare. Nu presupuneți că culoarea albă este concepută vizual pentru a crește lățimea, dimpotrivă, va crea un sentiment al spitalului. Folosește imaginația, spațiu bun holuri moderne vă permite să faceți acest lucru.

Folosirea tapetului de lumină și a suprafețelor oglinzilor extinde vizual holul

Folosirea tapetului de lumină și a suprafețelor oglinzilor extinde vizual holul

Caracteristici de imagini de fundal diferite

Acordând atenție tipului și tipului de tapet, care ar trebui folosit în hol, merită să acordați atenția cuvenită mobilier care vor fi amplasate în interior. Este necesar să se țină cont de textura și culoarea plafonului: fiecare element trebuie să completeze alte componente în schema de culori și stilul general. De asemenea, merită remarcat faptul că, după ce ați trecut holul, voi și oaspeții dvs. veți cădea în alte încăperi, deci trebuie respectată unitatea stilului.

Modele orientale pe tapet întunecat pe hol

Modele orientale pe tapet întunecat pe hol

Consiliu: Holul este un loc cu lumină insuficientă, dar nimeni nu anulează posibilitatea de ao face mai "viu" prin plasarea de flori în interior. Ar trebui să fie plante, nerăbdător în îngrijire, în acest caz, abordarea va avea un rezultat bun în domeniul designului.

Utilizarea decorului în hol va ajuta"оживить" квартиру

Utilizarea decorului în hol va ajuta la "revigorarea" apartamentului

Luați în considerare principalele soiuri de fundal gamă de culori, fotografii interioare cu ele și alte soluții interesante.

Materiale uniforme - calme și confortabile

Un hol tipic într-o casă modernă este o zonă mică, utilizată cât mai mult posibil sau deloc coridor îngust lung. Pereții săi arătau eficienți și profitabili pentru a sublinia ideile de design, trebuie să aveți grijă de armonizarea soluțiilor de culoare. Să luăm în considerare câteva variante.

 • Wallpaper-ul modern tonificat modern pe hol va fi perfect combinat cu finisaj alb-albastru alte spații. Și dacă alegeți frumos covor și cu succes decora tavanele, atunci holul se poate încadra perfect în designul general al apartamentului.
Imaginile de fundal neagră și plafonul alb lărgesc vizibil holul

Imaginile de fundal neagră și plafonul alb lărgesc vizibil holul

 • Materialele uniforme cu relief sunt cea mai bună soluție pentru orice hol. Embosarea vă permite să extindeți spațiul, iar combinația culorilor tapetului cu tonuri de design de mobilier va crea o cameră pentru visele dvs.
Portocaliu întunecat cu aur reliefat în interiorul holului

Portocaliu întunecat cu aur reliefat în interiorul holului

 • Alegerea culorilor culinare cool, trebuie să vă pregătiți pentru faptul că ele trebuie să fie "izolate" cu alte elemente din cameră, de exemplu, mobilier sau decorațiuni.
 • Utilizarea tonurilor pastelate de tapet împreună cu lămpile "calde" - aceasta este o garanție a confortului și căldurii, în special pentru camerele unde nu există suficientă lumină naturală.
Pastel nuanțe în designul holului

Pastel nuanțe în designul holului

 • Imaginea de fundal solidă în culori profunde, pe fundalul culorilor luminoase ale mobilierului și decoratiunilor, va accentua sofisticarea camerei și îi va da un aspect mai scump. Acesta va arata tapet mare de bambus pe hol.
 • Recent, un hit de vânzări a fost tapetul cu un ornament texturate. Datorită unor astfel de soluții, puteți crea o atmosferă atractivă, în timp ce acționează ca un fundal frumos pentru alte elemente. Un model greu de remarcat pe materiale monofonice va aduce și mai mult confort interiorului.

Astfel, soluțiile cu o singură tonă sunt perfecte, dacă le diversifici cu alte elemente ale decorului. Dacă doriți, puteți obține un rezultat extraordinar și aduceți cele mai atractive note la interior.

Dungile alb-negru, în combinație cu ușile luminoase, creează"правильный" контраст в интерьер

Dungile alb-negru, în combinație cu ușile luminoase, creează contrastul "drept" în interior

Imagini de fundal cu desene pentru un interior elegant

Dacă doriți să creați o atmosferă specială în cameră, atunci materialele cu elemente de plante sunt ideale. Poate fi tapet deschis sau întunecat, cu flori, frunze, ramuri sau chiar trunchiuri de copaci.

Imagini de fundal în stil"ботаника"

Wallpaper în stilul de "botanică"

Desen volumetric în culori negre și albe pe întregul perete

Desen volumetric în culori negre și albe pe întregul perete

Fiecare dintre desene poate arata perfect chiar si intr-o camera modesta, astfel incat sa alegeti aceasta optiune, nu veti regreta. Și alegerea unei combinații reușite de culori, vă puteți bucura de hol, cu detalii originale menite să facă camera mai elegantă.

Utilizarea elementelor de plante pentru hol în stil"прованс"

Utilizarea elementelor de plante pentru hol în stilul "Provence"

Subiectul vegetativ în combinație cu aplicarea embosării în orice stil este întotdeauna la modă și relevantă. Acesta poate seta tonul pentru conceptul general al coridorului și devine o cale de ieșire din situația pereților curbați și a altor defecte.

Desenele volumetrice pe tapetul închis ascund pereții neuniformi

Desenele volumetrice pe tapetul închis ascund pereții neuniformi

Consiliu: dacă nu doriți să dezordineți spațiul din hol cu ​​un model abundent, puteți aduce o suprafață mică cu imagini de fundal care conțin elemente de plante pentru a le picta restul pereților cu o vopsea unică sau corect tapet.

Alegerea unui desen activ: cum se face

Tapetul selectat cu succes în interiorul holului va crea o impresie generală a casei sau a apartamentului dvs. Dacă doriți să surprindeți oaspeții, atunci nu este nimic mai bun decât alegerea în favoarea tonurilor saturate.

Holul clasic în culori închise

Holul clasic în culori închise

Există mai multe opțiuni de design pentru camere, sugerând o tapet non-trivial. Luați în considerare ideile de bază pentru tapet în hol.

 • Contrastul nuanțelor întunecate și luminoase va permite să creați o imagine luminată comună a camerei, iar orice decor pe acest fundal va arăta cel mai avantajos.
 • Interior într-un stil eclectic - luminoase, la modă și moderne. Doriți să vă surprindeți oaspeții cu detalii non-banale - această soluție este creată doar pentru dvs.!
Eclectismul bazat pe motive"китайского шика"

Eclectismul bazat pe "chic chinezesc"

 • Vrei ceva neobișnuit? Joacă cu contraste. De exemplu, într-un hol puteți personaliza mai multe tonuri - alb, roșu și tonuri negre. Această alianță armonioasă va crea un confort maxim în camera dvs.

Consiliu: avantajul tapetului luminos este posibilitatea de a le folosi în orice stil. China rafinată, a restrâns Europa, țările contrastante ale Estului, compozițiile rafinate din sud - toate acestea sunt implementate realist cu tapet bine ales.

Decorarea holului cu tapet este un pas important pentru crearea confortului în această cameră. Prin urmare, ea trebuie să acorde atenția cuvenită.

Imagine de fundal în hol: fotografie în interior - desene geometrice pe tapet în hol

Desene geometrice pe tapetul din hol

Tapet în hol: fotografia din interior și 80 de soluții originale selectate pentru zona de intrare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 17 = 21