Teatrul începe cu un cuier, iar fața unei case sau unui apartament este adesea un covor de ușă

Teatrul începe cu un cuier, iar fața unei case sau unui apartament este adesea un covor de ușă

Mats mat pe o bază din cauciuc este necesară pentru a împiedica pătrunderea murdăriei în cameră din stradă. Se pare că toate praful, praful și umiditatea aduse din curte rămân pe ea și nimic nu pătrunde în casă. Dacă puneți un astfel de covor coridor, majoritatea microbilor rămân pe așternut. Asemenea lucruri sunt indispensabile, mai ales cand vine vorba de sezonul toamna-primavara, cand strada este umeda si murdara. Utilizarea corectă a covorului va face ca spațiul dvs. de locuit să fie curat și, în plus, să completeze imaginea interioară.

Cuprins:

 • Nuanțe pentru alegerea unui produs bun
 • Soiuri de produse
 • Covor în hol și alegerea lui
 • Varietate de produse din cauciuc
 • Deci, ce fel de covor ar trebui să aleg pentru hol?
Covoarele de usi sunt proiectate pentru a pastra murdaria si praful la usa oricarei camere

Covoarele de usi sunt proiectate pentru a pastra murdaria si praful la usa oricarei camere

Covoarele Pridvernye sunt pur și simplu indispensabile în perioada de toamnă

Covoarele pentru uși sunt indispensabile în afara sezonului

Stilul scandinav în interiorul holului

Stilul scandinav în interiorul holului

Covorașul de ușă de culoare gri se potrivește perfect cu designul holului clasic

Covorașul de ușă de culoare gri se potrivește perfect cu designul holului clasic

Nuanțe pentru alegerea unui produs bun

Este necesar să se arate inteligența și să se aleagă un produs care să nu se găsească numai în coridor, dar, de asemenea ușile de intrare. Produsul trebuie să fie puternic, puternic și de înaltă calitate. Este recomandabil să alegeți produse cu fibre din PVC sau fibre de nucă de cocos, astfel încât materialul să absoarbă bine murdăria, umiditatea și zăpada. Produsele din cauciuc sunt populare. În prezent, piața articolelor de uz casnic este reprezentată de o mare varietate de tipuri și grade de produs - de la dimensiuni minime la acoperiri pentru toate holurile. Utilizatorul nu va fi dificil să-și aleagă soluția ideală.

Covoarele pentru usi pot fi de diferite forme

Covoarele pentru usi pot avea diferite forme

Holul de intrare într-un stil modern, decorat în tonuri neutre

Holul de intrare într-un stil modern, decorat în tonuri neutre

Soiuri de produse

În cazul în care calitatea mat și original, este diferit nu numai în capacitatea de a proteja casa de particule de stradă murdărie - va fi o parte spectaculoasă și memorabilă a interiorului, deoarece covorul la ușă se întâlnește și vede de pe ocupanții casei / apartamentului și oaspeții lor. Proprietățile speciale ale acestor produse garantează calitățile lor de barieră, iar covorașele sunt convenabile pentru spălarea cu apă curgătoare, ușor de întreținut. Datorită diferențelor diferite pe care producătorii le-au dat, puteți găsi cu ușurință un produs care depășește toate dorințele dvs.

Produsele oferite pe piață astăzi sunt împărțite în mai multe soiuri.

 1. Pălăria din floare vă permite să aduceți o notă de stil și frumusețe în cameră. astfel de rogojini contribuie la protecția împotriva particulelor de murdărie de pe stradă, iar prin parametrii externi beneficiază în mod evident de produsele standard din cauciuc. Vorsinki reține cu ușurință praful și particulele de noroi, iar lungimea puiului este aleasă în funcție de preferințele personale. Pentru lucrările de recoltare sunt ideale pentru produsele cu grămadă scurtă. Ca o lipsă de produse pot fi identificate dificultăți în eliminarea murdăriei și necesitatea de a usca regulat.

  Carpete înfundate, încastrate în podea

  Carpete înfundate, încastrate în podea

 2. Produs din cauciuc - cel mai universal. Are o bază de material din cauciuc și are o rezistență ridicată la uzură. Astfel de modele pot nu numai să mențină elemente umede și noroioase, ci și să ascundă mirosurile inutile. Placată pe materialul din plăci, matrița nu va aluneca. Singurul punct slab al acestui element nu este aspectul suficient de atractiv: astăzi alegerea modelelor și a soluțiilor color lasă mult de dorit, deși producătorii lucrează la acesta.

  Stofă de cauciuc albastru pe veranda unei case particulare

  Stofă de cauciuc albastru pe veranda unei case particulare

 3. Covoare din materiale spumante diferă de funcționarea simplă și aspectul modest. Dar au o durată de viață lungă, sunt rezistente la putrezire și umezire, ele creează o aderență ideală și nu alunecă pe țiglă. Având în vedere deficiențele, merită remarcată fragilitatea crescută a stratului de acoperire la temperaturi scăzute. În acest sens, se recomandă ca acest tip de model să nu fie ales premise holuri, ci pentru bai.

  Covoarele din spumă au multe avantaje

  Covoarele din spumă au multe avantaje

 4. Covoare pentru usi de tip Pristan pe bază de cauciuc - pentru a le cumpăra nu este dificil, având în vedere marele soi. Cauciucul acționează ca un substrat pentru toate modelele. Datorită acestui lucru, covorul este capabil să reziste schimbărilor de temperatură colosale. Prin urmare, poate fi utilizat în interiorul și exteriorul camerei. Avantajul produsului este posibilitatea de curățare ușoară, spălare și curățare simplă cu un aspirator. Singurul dezavantaj este un preț ridicat și o alegere redusă.

  Covoarele pentru uși de la Pristan pe baza cauciucului au câștigat o mare popularitate datorită caracterului lor practic

  Covoarele pentru uși de la Pristan pe baza cauciucului au câștigat o mare popularitate datorită caracterului lor practic

Dintre toate modelele și opțiunile oferite, covorașele rezistente la murdărie pe bază de cauciuc sunt cele mai populare, iar acest lucru se datorează rezistenței și funcționalității lor ridicate. Producătorii, în încercarea de a mulțumi clienților, fac paleta de culori a soluțiilor din ce în ce mai variate și mai originale.

Covor în hol și alegerea lui

În cazul în care pe hol pentru a pune covor ușa, murdărie, praf și microbi patogeni conținute în ea nu vor intra în cameră

În cazul în care pe hol pentru a pune ușa mat, murdărie, praf și microbi conținute în ea nu va intra în cameră

În legătură cu cumpărarea unui astfel de produs pe coridor în orice situație, puteți da un răspuns pozitiv pozitiv. Întrebarea este ce modele ar trebui luate în considerare la efectuarea unei achiziții. În plus față de confort, produsul ar trebui să fie frumos pentru ochi, deoarece este primul lucru pe care proprietarii și oaspeții apartamentului văd cine trece pragul. Datorită achiziționării de covoare strălucitoare și mari, este posibil ca salonul să aibă un aspect ideal care să vă încânte și să vă fie amintit de oaspeți pentru o lungă perioadă de timp.

Pentru o alegere rațională a unei calități și a unui produs potrivit, ar trebui să țineți cont de mai multe nuanțe:

 • este important să se țină seama de caracteristicile caracteristicilor de achiziție: rezistența la uzură, fiabilitatea, design original;
 • un rol important îl joacă senzațiile tactile: la atingere produsul ar trebui să fie plăcut - blând și moale;
 • ușurința de îngrijire este cheia. Nici o frumusețe nu merită orele petrecute pentru curățarea produsului de murdărie;
Ușor de îngrijit - o nuanță importantă atunci când alegeți un covor

Ușor de îngrijit - o nuanță importantă atunci când alegeți un covor

 • abilitatea de a respinge rapid și ușor murdăria și de a absorbi umezeala va permite produsului să devină cât mai practic și mai convenabil posibil.

Dacă decideți să cumpărați un strat de noroi pe baza cauciucului, puteți face o alegere rațională și să aduceți în hol sau într-o altă cameră o notă de confort și confort.

Este important să știți! Designul produsului ales ar trebui să fie în armonie cu mobilier și obiecte de decor coridor, care îl înconjoară. Adică, au culori similare și se încadrează în stilul general al interiorului.

Atunci când alegeți un covor pe hol, trebuie să aveți grijă să se potrivească armonios cu interiorul

Atunci când alegeți un covor pe hol, trebuie să aveți grijă să se potrivească armonios cu interiorul

Usa covor bej in interiorul clasic

Usa covor bej in interiorul clasic

Mânerul pentru usi corespunde culorii ușii din față

Mânerul pentru usi corespunde culorii ușii din față

Atunci când alegeți un produs, proprietarii trebuie să țină seama de rolul pe care covorul îl va juca în interior. În cazul în care stil clasic, Designul ar trebui să fie restrâns și concis. Dacă conține un număr mare de detalii luminoase, trebuie să oferiți o combinație de colorare a covorului cu mobilier și decorațiuni. Scopul principal al oricărui covor este posibilitatea de a crea o atmosferă confortabilă. Puteți cumpăra produse gata făcute în magazine, dar le puteți face pe cont propriu de producție, dar condiția principală - covor trebuie să fie elegant, practic și în armonie cu aspectul general al camerei.

Usa mat pe baza de cauciuc: o varietate de produse

Un covor într-o bandă luminată va servi ca un element excelent al decorului pridvorului tău

Un covor într-o bandă luminată va servi ca un element excelent al decorului pridvorului tău

Acest tip de acoperitoare de podea a câștigat popularitate datorită varietății de substraturi și stiluri. Cerința pentru materialul principal este că trebuie să absoarbă bine umiditatea și să fie rezistentă la schimbările de temperatură. Există mai multe motive pentru a alege covorașele pentru un hol de cauciuc:

 • astfel de materiale nu emit substanțe nocive și periculoase pentru viață și sănătate, ceea ce le face ecologice;
 • Versatilitatea produselor le permite să le folosiți în orice loc - în apartamente, case, birouri, hale de comerț, spații industriale, instituții medicale și de învățământ;
Covorul pentru usi trebuie sa fie rezistent la uzura si intemperii

Covorul pentru usi trebuie sa fie rezistent la uzura si sa reziste schimbarilor de temperatura

În coridor, puteți pune ca un covor ușă mică, și un capac care acoperă ușor jumătate din hol

Pe coridor, poți să stai ca o mată ușoară și o copertă care să acopere cu ușurință jumătate din hol

 • produsele pot avea orice formă. Dar puteți să-i dați în mod independent contururile necesare, tăind la configurația dorită;
 • produsele sunt caracterizate printr-un indice ridicat și fiabil de rezistență la umiditate, ceea ce înseamnă că vor asigura curățenia în casă;
Pristan covor pe baza cauciucului: Cel mai important covor nu locuiește pe hol, ci pe ușa din față

Cel mai important covor nu este în hol, ci la ușa din față

 • este posibil să se observe calități excelente de izolare fonică și termoizolantă, deoarece ele completează camerele cu confort și creează un confort și mai mare în ele;
 • produsele pot fi curățate cu ușurință, pot fi spălate fără substanțe și materiale speciale.

Alegeți acest tip de acoperire, puteți conta pe o soluție relativ ieftină și durabilă pentru a vă proteja locuința de murdărie și pentru a crea un confort maxim în ea. Un covor ales competent poate dura 4-5 ani.

Deci, ce fel de covor ar trebui să aleg pentru hol?

Tăbiciu mare pe bază de cauciuc

Tăbiciu mare pe bază de cauciuc

Fiecare casnică va fi încântată să se asigure că covorul este întotdeauna curat. În acest sens, nu este nevoie să salvați în alegerea acestui produs. În spațiile cele mai des utilizate produse bazate pe nap, precum și elemente de răchită. Variațiile variabile în lupta împotriva murdăririi câștigă în mod tradițional, deși în aparență acestea sunt inferioare celorlalte produse. Un rol important îl joacă densitatea grămezii, deoarece viața produsului depinde de ea. Alegerea unui strat de orice formă pe o bază din cauciuc, să acorde atenție caracteristicilor de culoare - modelele ușoare sunt ușor murdare, dar valurile pot bine să mascheze murdăria.

Acest atribut decorativ și funcțional poate consta din mai multe elemente:

 • O fibră naturală care nu se întunecă, nu este expusă umidității și curățării;
 • material sintetic, ideal pentru curățarea cu un aspirator și spălarea cu apă rece;
 • elementul de poliamidă - se confruntă remarcabil cu absorbția de umiditate și murdărie, poate păstra culoarea pentru o lungă perioadă de timp.
Holul de intrare al unei case private în stil marin

Holul de intrare al unei case private în stil marin

Covorul pentru usi trebuie sa fie nu numai frumos si la moda, dar si practic

Covorul pentru usi trebuie sa fie nu numai frumos si la moda, dar si practic

O abordare rațională a selectării capacului vă va asigura confortul și confortul în cameră.

Mat rogojină: alegeți matrița interioară perfectă și recomandările de îngrijire

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

45 − 36 =