Clasic consola semicirculară pe picioarele tăiate

Consola clasică semi-circulară pe picioare sculptate

Consola compactă, funcțională, luminoasă și elegantă în hol este adecvată în orice interior, de la clasicul strict și luxuriant baroc la modern minimalismul și cu multe fațete eclectic. Pentru un aspect simplu, dar estetic consolă tabelă o mulțime de oportunități sunt ascunse, deci designerii sunt dispuși să folosească acest accesoriu, nu întotdeauna limitat doar la holuri. Consola modernă din hol are capacitatea de a transforma interiorul, făcându-l mai rafinat, ușor, expresiv. În plus, va servi ca un stand convenabil pentru toate tipurile de lucruri mici și elemente de decor. Printre varietatea de care oferă producătorilor ușor pentru a ridica o masă consolă, este în întregime în concordanță cu ceea ce a fost destinat proiectarea sălii sau orice altă cameră, dar dacă doriți, puteți face întotdeauna singur sau comandați un produs exclusiv de la profesioniști. Calitatea din fabrică sau munca manuală reprezintă o preferință personală pentru toată lumea, dar în orice caz, consolă trebuie aleasă corect, în funcție de dimensiunea camerei și de stilul său viitor.

Cuprins:

 • Un pic de istorie
 • Consola multifactorizată
 • Proiectare și dimensiuni
 • Tipuri de console
 • Console Benefits
 • Consola din interiorul holului
 • Soluție colorantă
Masă îngustă funcțională în hol, cu o suprafață de oglindă

Masă îngustă funcțională în hol, cu o suprafață de oglindă

Consola albă din material natural

Consola albă din material natural

Masă de tăiat din lemn în hol în stilul chic chic

Masă din lemn sculptată în hol în stilul unui cheby-chic

O combinație frumoasă a fundului de aur al consolei sub formă de scale cu o masă neagră

O combinație frumoasă a fundului aurit al consolei sub formă de cântare cu un top negru

Un accesoriu neobișnuit pentru hol, sub forma unei console din grinzi de lemn

Un accesoriu neobișnuit pentru hol, sub forma unei console din grinzi de lemn

Un pic de istorie

Astăzi, toată lumea poate cumpăra o consolă pe hol, dar odată ce acest interior a fost găsit doar în palate și saloane de înaltă societate. La modă mese console a intrat în epoca barocă, și anume în timpul domniei lui Ludovic al XIV-lea, cunoscut pentru pofta excesivă de lux. Console rafinate din lemn rar, decorate cu un delicat fir, aurire și pictură, sa mutat rapid din interiorul Versailles în casele întregii nobilimi franceze și de acolo sa răspândit deja în întreaga Europă. Astăzi lucrările de dresori din secolele XVII-XVIII. sunt mândria unor mari muzee, decorează colecții de palate regale, servesc ca obiect al visei pentru orice cunoscător de artă și antichități.

Consola de lux de epocă în sala alb-negru

Consola de lux de epocă în sala alb-negru

În epoca industrializării mondiale, tabelele de consolă, destul de ciudate, sunt încă la fel de populare, deși ele sunt mai modeste în versiuni de execuție. Un astfel de compact accesoriu A încetat să fie un simbol al luxului, dar nu și-a pierdut farmecul și funcționalitatea, datorită a ceea ce poate fi considerat aplicabil în orice interior, fără a se limita la baroc inactiv.

Masă cu sertare în stilul art deco în holul spațios

Masă cu sertare în Stilul Art Deco într-un hol spațios

Consola multifactorizată

Consola în coridor - un clasic, care de-a lungul anilor nu-și pierde popularitatea, schimbând doar aspectul său, pe baza cerințelor timpului și modă. O astfel de bucată de mobilier poate fi considerată cu adevărat universală. Există nenumărate variante de utilizare a acestuia în ceea ce privește designul, iar dimensiunile compacte permit abandonarea unor cutii voluminoase de sertare și mese în favoarea consolei, ceea ce este în special apreciat de proprietari apartamente mici.

Combinație elegantă de lemn tăiat și sticlă

Combinație elegantă de lemn sculptat și sticlă

Consola pentru hol poate fi făcută dintr-o varietate de materiale:

 • lemn sau imitația acestuia (PAL, MDF etc.);
 • fals sau metal lustruit;
 • materiale de înaltă calitate;
 • piatra naturala sau artificiala;
 • sticlă.
Cadrul metalic al consolei este perfect combinat cu vârful de sticlă

Cadrul metalic al consolei este perfect combinat cu vârful de sticlă

Există, de asemenea, tot felul de produse combinate, de exemplu, din lemn sau din lemn cap de sticlă cu picioare forjate.

O masă lungă în holul motivelor orientale

O masă lungă în holul motivelor orientale

Consolele pot fi vopsite în orice culoare, au un design laconic sau decor luxuriant sub formă de sculpturi, picturi, incrustații etc.

Forma neobișnuită a consolei, atragerea ochiului

Forma neobișnuită a consolei, atragerea ochiului

Sfat! mare popularitate sa bucurat consolă în hol cu oglindă, cadru din care are a similar cu sau combină pe stil înregistrare.

O masă tandemă rafinată și oglinzi pentru un hol mic

O masă tandemă rafinată și oglinzi pentru un hol mic

La consola se încadrează organic în interiorul holului, acesta poate fi suplimentat cu o oglindă, imagine, un scaun sau o pereche scaune, și deasupra nivelului aranjamentului de masă 1-2 lampă (desktop sau perete). Un astfel de cadru va aduce confort camerei, va face mai confortabil.

Stilul de plajă al holului evidențiază nisipurile și nuanțele de mobilier și accesorii

Stilul de plajă al holului este subliniat nisip și mare mobilier și accesorii

Proiectare și dimensiuni

Consola este o blat îngustă și alungită, care poate avea patru sau două picioare. În cel de-al doilea caz, partea din spate a mesei este atașată direct pe perete. Există variante de mese de consolă cu un picior sau fără ele. De la raftul obișnuit, acesta din urmă va fi distins prin recuzita grațios care asigură fixarea pe perete.

Consola în stilul Provence cu decupaje frumoase

Consola în Stilul Provence cu popi frumoase sculptate

Consola clasică are o formă semicirculară, pe care a moștenit-o din elementul arhitectural cu același nume, care servește drept suport pentru părțile proeminente ale clădirii.

Clasic consolă semicirculară pe un picior

Clasic consolă semicirculară pe un picior

Masa standard de consolă este întotdeauna mică în lățime, iar lungimea poate fi oricare. Partea posterioară este atașată la perete, iar stabilitatea suplimentară este asigurată de o pereche de picioare în față. Un astfel de design poate rezista unei greutăți considerabile, ceea ce este important dacă se bazează pe acesta oglindă sau consola este folosită ca suport pentru diverse obiecte.

Tavă îngustă pe holul din piatră naturală

Tavă îngustă pe holul din piatră naturală

consiliudesen cu montură la perete nu diferit mobilitateprin urmare dacă de multe ori avea loc permutare este mai bine plăti atenție la pe scări model.

Modelul consolei portabile pentru hol

Modelul consolei portabile pentru hol

Înălțimea consolei în hol are, de obicei, variații de la 70 la 110 cm, în timp ce modelele superioare au o funcție decorativă mai degrabă decât una practică. Și variantele mici (70-85 cm) pot fi completate banchete, că era convenabil să stai.

Versiune multifuncțională redusă a consolei într-o sală mică de intrare

Versiune multifuncțională redusă a consolei într-o sală mică de intrare

Tipuri de console

Consola pentru hol poate fi împărțită în două tipuri:

 • Funcțional - o astfel de consola poate fi echipat cu sertare laterale, rafturi, dulapuri, ceea ce face și mai funcțional accesoriu permite utilizarea eficientă a zonei hol mic. Designul consolei funcționale în hol este deseori simplu, fără elemente decorative inutile. O piesă similară de mobilier este utilizată atunci când holul nu dorește să fie mai greu cu un piept de sertare sau încă unul dulăpior. O consolă funcțională poate juca un rol pansament sau o masuta de cafea, ceea ce face posibilă utilizarea acesteia nu numai în hol, dar și în camera de zi sau dormitor. Asigurați-vă ca o consolă în hol este ieftin, dar ei arata foarte decent.
Consolă practică și spațioasă în hol cu ​​dulapuri

Consolă practică și spațioasă în hol cu ​​dulapuri

 • Consolă decorativă de acest tip sunt mai compacte, au un design simplu și sunt adesea folosite dacă trebuie să umpleți un spațiu gol (nișă de perete, perete despărțitor, perete îngust). Designul consolei decorative este de obicei conceput pentru faptul că masa în sine va fi un ornament al interiorului. O astfel de consolă nu este folosită pentru a stoca lucruri, dar au obiecte de decor pe sau în jurul eivaze cu flori, rame foto, lămpi de masă, sfesnice - compoziția poate fi schimbată în mod constant, adăugând la interiorul holului dinamicii). Completați consola decorativă cu o oglindă mare sau un ceas de perete frumos, un puf elegant sau un scaun înalt decorat în același stil. Costul consolei decorative va depinde în mare măsură de material și de calitatea performanței. Adesea, astfel de produse sunt făcute la comandă, ceea ce ridică prețul, dar munca manuală și unicitatea tabelului consolei merită.
Decorul elegant și luminos al sălii cu consola

Decorul elegant și luminos al sălii cu consola

consiliu! C asistență consolă în hol poți ascunde acumulator sau dizgrațios lot pereți.

Este o idee bună să ascundeți bateria instalând consola în hol

Este o idee bună să ascundeți bateria instalând consola în hol

Console Benefits

Avantajele evidente ale consolei pentru hol includ:

 • Dimensiuni compacte, datorită cărora masa poate fi plasată pe orice suprafață fără pierderi de contoare de valoare. O consolă îngustă în hol nu va afecta lățimea camerei, făcând-o mult mai funcțională și mai estetică. Poate și chiar trebuie să fie amplasat lângă zonele "inconfortabile", de exemplu, scară, de-a lungul peretelui lung coridor îngust, transformând spațiul gol într-unul frumos și funcțional.
Consola de sticlă este aproape invizibilă și ocupă spațiu într-un coridor îngust

Consola de sticlă este aproape invizibilă și ocupă puțin spațiu într-un coridor îngust

 • Un design elegant și versatil, datorită căruia este ușor să alegeți opțiunea potrivită pentru orice situație. Mesele pot fi confecționate din materiale diferite, au un finisaj simplu sau exclusiv, diferă în ceea ce privește designul, forma.
Tavă decorativă îngustă de diferite tipuri de lemn

Tavă decorativă îngustă de diferite tipuri de lemn

 • Confortul de utilizare - consola din hol adaugă funcționalitate camerei, ajutând la plasarea lucrurilor necesare fără a ocupa spațiu suplimentar. Unele modele sunt echipate cu sertare, rafturi. Deasupra tabelului consolei, puteți atârna un obiect funcțional, de exemplu o oglindă, cuier mic, raft, menajeră și așa mai departe .. Sub consola, banchetă sau pouf, fără a interfera liber pentru a merge la partea principală a apartamentului.
Un loc bine ales pentru consolă va economisi spațiu

Un loc bine ales pentru consolă va economisi spațiu

 • Tabelele de consolă vor ajuta la delimitarea competentă a spațiului apartamente studio, unde, de fapt, nu există un hol separat. Zona de intrare poate fi desemnată de o consolă, punându-se în perete de lângă ușă sau pe spatele canapelei.
Un colț frumos, cu o masă și un puf în hol

Un colț frumos, cu o masă și un puf în hol

 • Folosind consola, puteți face interiorul holului întreg, mai armonios, adăugați estetică.
Consola din sticlă este aproape îmbinată cu oglinda din podea

Consola din sticlă este aproape îmbinată cu oglinda din podea

consiliu! Simțiți-vă libertatea combină diferit materiale, de exemplu, chiar simplu cantilevered tabel de la pictat lemn va fi în mod eficient uite în combinația dintre cu oglindă în cioplit cadru, un scaun cu luminos tapițerie și de epocă tabel lampă.

Vechiul detaliu din metal + lemn creează o atmosferă unică în cameră

Vechiul detaliu din metal + lemn creează o atmosferă unică în cameră

Consola din interiorul holului

Holul poate fi transformat dintr-o premisă indisolubilă într-o continuare elegantă, mai precis, începutul unui apartament, este suficient să alegeți consola potrivită.

Alegerea unei consolă se bazează pe stilul general al sălii:

 • Interiorul clasic va completa consola din lemn cu picioarele elegante, blatul lustruit sau sculptat. Gama de culori este neutră, nuanțe naturale moderne de lemn, precum și gama clasică alb-negru. Este potrivit auriu, patină, finisaj metalic. Formele optime sunt dreptunghiulare și semicirculare, cu o geometrie strictă și un decor restrâns. Deasupra consolei este cu siguranta merita atarna o oglinda intr-un cadru clasic sau imagine, concentrându-se asupra acestor subiecte.
Consola din lemn de culoare inchisa arata grozav in interiorul stilului clasic

Consola din lemn de culoare inchisa arata grozav in interiorul stilului clasic

 • Pentru stiluri moderne, cum ar fi minimalismul, hi-tech sau scandinav, Este necesar să alegeți o consolă cu o formă geometrică simplă, cu o suprafață netedă și un design laconic, lipsită de delicatese. Astfel de mese console pot fi echipate cu compartimente funcționale suplimentare. Schema de culori este restrânsă, culori simple, culori solide. Materiale - lemn usor, crom, sticla, plastic.
Linii clare clare ale consolei din holul modern

Linii clare clare ale consolei din holul modern

 • Sala de intrare, decorată în Art Nouveau, completează consola unei culori saturate cu forme netede. de masă poate fi semi-circulară cu picioare netede și dreptunghiulară cu sculptură sau curbată. Pe casete pot fi accesorii frumoase din diverse metale, cu incrustații, pandantive etc. Este necesar să se completeze o astfel de consola cu o oglindă înaltă într-un cadru spectaculos. Din materiale este mai bine să se acorde atenție lemnului, sticlei și forjării. Culori - tonuri alb-negru, suprafețe lucioase de culori strălucitoare (roșu, fucsie, violet, maro).
Modernul stil modern modern va sublinia forma mobilierului din hol

Formele de mobilier din hol accentuează stilul modern modern

 • Pentru vintage, retro și Provence Consola poate fi selectată cu inserții textile din tapiserie, o acoperire cu jacquard sau cu maneci în jurul marginilor. Scara de culori este luminos, neutră. În decor poate fi folosit lemn, forjare, aurire adecvată sau patinare, pictura.
Consola luxoasă din piatră naturală albă în stil vintage

Consola luxoasă din piatră naturală albă în stil vintage

 • neoclasic, chic chic și eclectism în hol pot fi completate de o consolă de formă clasică, dar cu o finisare originală, de exemplu, modele în vârstă artificială sau pictate în culori non-standard, strălucitoare. Ar fi adecvate fitinguri excepționale (cristale, inserții vitrate, cordon decorativ) și picioare de formă elegantă. Aceste console trebuie să fie completate cu statuete, lămpi decorative sau sfeșnice, aranjamente florale, cutii frumoase.
Holul în stilul chic chic, cu o ramă frumoasă, cu oglindă sculptată, și o masă veche îngustă

Holul în stilul unui șebbie-chic cu o ramă oglindă frumoasă sculptată și o masă veche îngustă

Sfat! consolă putea deveni fundația pentru simetric interior holdacă pe fete de la ea pune la fel obiecte (vaze, lampi de podea, scaune, sculptură).

Consola de lemn de înălțime medie într-un hol spațios

Consola de lemn de înălțime medie într-un hol spațios

Consola în hol. Alegerea unei soluții de culoare

Culoarea consolei pentru hol ar trebui să fie în armonie cu restul situației. Nu alegeți opțiunile întunecate, dacă dimensiunea camerei este mică, este mai bine să rămâneți pe culorile luminoase, suprafețele lucioase sau de sticlă.

Culoarea albă clasică va arăta armonioasă în orice stil

Culoarea albă clasică va arăta armonioasă în orice stil

Pentru a reîmprospăta interiorul halei, puteți cumpăra o consolă de culoare strălucitoare, care, combinată cu nuanțe neutre în finisare, va fi benefică pentru a vă concentra pe sine, fără a domina în același timp din cauza dimensiunilor modeste.

Expoziție luminată cu dulapuri, situate aproape pe întregul perete al holului

Expoziție luminată cu dulapuri, situate aproape pe întregul perete al holului

Una dintre opțiunile universale este consola albă, poate fi plasată în hol, indiferent de schema generală de culori. Consola albă va reînvia interiorul prea întunecat, va face mai ușor. Designul luminos al holului, o astfel de masă de consolă va echilibra, ar face mai armonioasă. Decorul din gama pastel va fi suplimentat organic cu un accesoriu alb, care va sublinia usor, servind drept centru al compozitiei. Consola albă arată bine interior neoclasic, de epocă, Provence, minimalismul, modernitate.

Accesorii colorate perfect combinate cu mobilierul ușor

Accesorii colorate perfect combinate cu mobilierul ușor

Console din lemn sau furniruite furnir, ele pot fi tot felul de nuanțe naturale sau colorate, vopsite luminos. Alegerea unei soluții de culoare pentru o consolă de lemn se bazează pe stilul holului. Nuanțele naturale sunt potrivite pentru interioare tradiționale, etnice sau ecologice, scandinav (numai tonuri de lumină), cabană.

O oglindă frumoasă cu o consola făcută din același lemn de lumină

Oglindă frumoasă sculptată, cu o consolă din același lemn de lumină

Arată foarte impresionant consola negru, poate fi mat sau lucios (lustruit sau lăcuit), are un efect "șubred". În acest caz, culoarea neagră apare ca un accent luminos, deci merită echilibrată pereții lumina, 1-2 nuanțe saturate (lamaie, fuchsie, roșu, albastru). Consola neagră va completa spațiul din hol stil loft, modernism, minimalism.

Tablă neagră lucioasă pentru o sală în stil tradițional

Tablă neagră lucioasă pentru o sală în stil tradițional

Unicitatea consolei pentru hol este dificil să se supraestimeze, pentru că această piesă de mobilier face posibilă realizarea celor mai indraznete idei de design. Merită să cumpărați un astfel de accesoriu pentru casa dvs., deoarece nu necesită mult spațiu, dar va spori semnificativ funcționalitatea holului și va adăuga dinamică, sofisticare și ajutor pentru stilul cu succes al camerei. Și dacă între toate soiurile și nu a găsit un model potrivit, atunci masa de consolă poate fi făcută independent, decorându-l la gustul tău.

Consola în sală: masă funcțională redusă din lemn cu sertare mici

Mese din lemn cu funcționalitate mică, cu sertare mici

Consola în sala: 80 de modele în stil Art Nouveau, Empire, Shebi-chic și minimalism

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 84 = 93