Vidám sarkú vidéki ház

Vidám sarkú vidéki ház

Virágágyak saját kezemmel improvizált eszközökkel - jó módja annak, hogy szépítsék meg a helyszínt, és ezáltal kifejező és elképesztő elemekké váljanak a tájtervezésben. Ilyen a virágágyásba nemcsak a villa festői és vonzó sarkának tűnhet, hanem egy olyan kapcsolódássá is válhat, amely egy házat és egy kertet, épületeket és ültetvényeket egy harmonikus és egységes képet alkot. Gyönyörű virágágyások, amelyek kézzel készültek szokatlan anyagokból, segítenek hihetetlen hatás elérésében.

tartalom

  • Virágágyások díszítése önmagában: szabványok feltörése
  • Hogyan készíts el magának egy virágágyást: a régi dolgok új életét
  • Virágágy kövekből
  • A gumiabroncsok virágágyája
  • Virágágyak és virágágyások saját kezűleg: összekapcsoljuk a fantáziát
Gyönyörű virágágyás éves virágokkal

Gyönyörű virágágyás éves virágokkal

Virágágyások díszítése önmagában: szabványok feltörése

Nem számít, milyen bájos és fényűző a virágok, a kerítés nélküli virágágyás kissé befejezetlen megjelenésű lesz. A virágágyás kerítéssel jelentősen átalakul, pontosabbá és bemutathatóbbá válik. Ezen kívül kijelöli átnyúló pereme (kerítés) más feladatokat lát el: például nem teszi lehetővé, hogy a növények, különösen a talajtakaró, aktívan terjed (burjánzó) az oldalon. Egy másik oldal védelmi funkciót is végez, amely megóvja a növények törékeny hajtását a sétabajok behatolásától.

Virágzó virágágyás az autóban

Virágzó virágágyás az autóban

Természetesen megvásárolható kész műanyag, kő, fa, fém (kovácsolt) kerítések vagy formák (különböző vázák és lábakkal és hordókkal, hordókkal stb. ) A virágágyások, de miután az építési (javítás) a helyszínen van egy csomó különböző tárgyakat, darabka fa, fém vagy csövek, tégla, darab, amely lehet, hogy egy szép virágágyások, saját kezűleg és olcsón. Mint egy kerítés, használhat fémdarabokat vagy palatákat, valamint a linóleum maradványait.

A virágok összetétele a helyszínen

A virágok összetétele a helyszínen

PET csomagolás a felelősségteljes lakosok az adás feltételeiben valóban problémát jelenthetnek - nagyon kevés hely van a külön lemondásra, és nagyon kellemetlen, ha kifejezetten a városra viszi. A kiutazás lehet egy virágágyás létrehozása saját kézzel, műanyag palackokból, amely jó kerítés lesz a virágágyásra. Ez az opció ajánlott a rengeteg mólos területre - a műanyag elégséges akadályt jelent számukra. A virágágyásra színes megjelenésű, jó különböző színű palackokat választani.

Tipp Az ásás előtt töltse fel a palackokat a földdel - ez stabilitást kölcsönöz nekik, és nem lesznek deformálva.

Az árva fürdő használata

Az árva fürdő használata

Eredeti virágkert-paletta

Eredeti virágkert-paletta

Elegáns virágágyás egy kocsiban

Elegáns virágágyás egy kocsiban

Hogyan készíts el magának egy virágágyást: a régi dolgok új életét

A rögtönzött eszközökkel saját kezű virágágyás is lehetőséget kínál arra, hogy új, szokatlan jelentést kapjunk, amelyek a padláson porlasztanak. Például, a régi cipő, olyanfajta, mint a "később", bár néha párosítani - ez problémás. A régi boot is használható a díszítő virágcserép, csak behelyezte a virágcseréjét, és használhat egy edényt (nem szabad megfeledkezni a lyuk talpáról a vízelvezetésre). A Kumba-bootot mindkettő fel lehet tenni a küszöbön, és a köröm (hang) be kerítés, könnyen mozgatható az oldalon.

A régi cipők fényes virágos kertje

A régi cipők fényes virágos kertje

A virágágyban megfordíthatja a régiet sejt - Földdel kell tölteni, virágos virágokat kell ültetni - a hajtások gyönyörűnek tűnnek, a ketrec vékony fémrúdjai között.

Virágzó ketrec

Virágzó ketrec

Gyönyörű vintage ketrec a helyszínen

Gyönyörű vintage ketrec a helyszínen

Tökéletes a virágágyás díszítésére az országban, saját kezükben, különböző fa. Például egy fel nem használt log, amelyet egészként használhatunk, és apró darabokra vágva, mini virágágyások készítéséhez. A rönköt levágjuk a kéregről, míg a gallyak és az ágak elhagyhatóak - díszítőképességet és kifejező képességet adnak hozzá. A 10-14 cm-es szélről lefelé lépve megcsináljuk a középső részt, és a kivágott részen elmélyülünk. Belül kőbe öntünk (kb. 10 cm-es vízelvezetésre), tetejére - talaj és növényi virágok rétegére. Hasonlóképpen kaphatsz virágágyást egy csomóból vagy egy rönkből, és annál vastagabbak, annál jobb.

A virágok összetétele egy rönkön

A virágok összetétele egy rönkön

Curly Foam

Curly Foam

Virágágy kövekből

A saját kezű kövekből készült virágágyás nagyon tartós és nem igényel állandó gondosságot. A legegyszerűbb és legkedvezőbb árú módja az, hogy egyszerűen feküdjünk az ágyon, ami a határait fogja jelölni. De gyakran kövek használják a többszintű virágágyások (nem szabad összekeverni a Alpesi dombok) - ez kiváló, hogy ezek a célok illeszkedni pálma. Maga a kő, amely a rétegek jellegében rejlik, úgy néz ki, mint egy rétegződés több rétegből, így a 2-3 szintes virágágyás nagyon hatásosnak tűnhet.

Ház a kövek virágágyására

Ház a kövek virágágyására

A nagy kövek többszintű virágágyása

A nagy kövek többszintű virágágyása

A gumiabroncsok virágágyája

Minden autó rajongójának garázsában van néhány gumiabroncs, ami a sajátjukat szolgálta. Most csak „lusta” opciót az ágyak a gumiabroncs a kezét - válassz helyszínt egyenletesen, tedd a gumiabroncs, töltse meg a termékeny talaj és ültetett virágok is. A vonzerejének virágágyához való hozzáadásához a kívánt színben lehet festeni - az auto-gumi tökéletesen fest.

Virágkerti kerék többszintű

Virágkerti kerék többszintű

De ha kis erőfeszítést költenek és fantáziákat adnak hozzá, akkor eredeti vázát készíthet. A gumiabroncs teljesen műanyag, a fémkábel belseje mentén vágható, majd kifelé fordulva - a kopott gumit meglehetősen jól vágják élesített késsel. És egy jig segítségével látni lehetett a dekoratív vágásokat: szegélyek, háromszögek vagy szirmok, amelyek előzetesen nyomon követik a krétajeleket. A munkát zománccal vagy olajfestékkel végezték. Elég, hogy több gumiabroncsot egymásra helyezzenek (elég stabilak), és készen áll a gumiabroncsok virágágyására, amellyel az ampel növények saját kezükben állnak, ezt a "dombot" gyakran használják függőleges kertészkedés.

Az eredeti váza a gumiabroncsból

Az eredeti váza a gumiabroncsból

A virágágyás elkészítése a gumiabroncsok közül egyedül - a videó részleteit a videóban

Tipp Létrehozása virágágyás az ország a saját kezében, nem kell a törekvés a dekoratív hatást, felejtsd el a vízelvezetés és öntözés rendszer - egyébként az ugyanolyan lenne, mint a növények meghalni a szárazság és a pangó vizet a

Függőleges gumiabroncs-ágy

Függőleges gumiabroncs-ágy

Több színű gumiabroncsok teszik a virágágyat még érdekesebbé és vonzóbbá

Több színű gumiabroncsok teszik a virágágyat még érdekesebbé és vonzóbbá

Virágágyak és virágágyások saját kezűleg: összekapcsoljuk a fantáziát

A házhoz közel álló virágágyat saját kezével hozzuk létre, használhatjuk a legszokatlanabb dolgokat és anyagokat, csak képzelet szabadságot kell adnia. Ennek legfőbb feltétele - válasszon okosan aránya elemeket létrehozni egy virágágy vált elegáns, de nem hivalkodó, a helyszín egy gondozott virágos kert:

  • egy régi szék hosszú vesztesüléssel könnyen átalakítható funkcionális állványsá egy kis virágtartóval. Az ilyen mozgatható virágágyat nem csak a kertben lehet elhelyezni, hanem tetszés szerint mozgatható is. Annak érdekében, hogy a szerkezet stabil legyen, a széklet lába kissé eltemethető (préselt) a talajba;
Gyönyörű és funkcionális virágágyás

Gyönyörű és funkcionális virágágyás

  • régi ágy A vas háttal lehet az elegáns virágkert alapja. Előre festett a kívánt színben, az ágy ásott a földbe úgy, hogy csak a hátsó oldalak maradjanak a felületen. Az ültetéshez használhatja mind a szépen virágzó és a talajtakaró díszítő és lombhullató növényeket;
A régi vasaló - kiváló alapja egy elegáns virágkertnek

A régi vasaló - kiváló alapja egy elegáns virágkertnek

Tipp Az ágyak közelében jó telepíteni hegymászó növények - szárak, fonott fémtartó, hozzáadja a festői virágágyást, ami a vertikális kertészeti elemekké válik.

  • egy régi, fából készült éjjeliszekrényen az asztallap állványként használható edényekhez, és a fiókok - töltik be a talajt és virágokat termesztenek benne. Mielőtt a tartályokat földdel töltené, a dobozokat polietilénnel vagy spunbondgal kell lefedni, hogy a megbízhatóság érdekében építőipari tűzővel rögzítsék. Az egész faágyak élettartamának meghosszabbítása érdekében az éjjeliszekrényt speciális védőszerekkel - antiszeptikumokkal kell kezelni;
Virágágy - fiókos szekrény

Virágágy - fiókos szekrény

  • Egy eredeti mobil virágkert létrehozásához régi kerékpárt használhat. A csomagtartó elülső és hátsó részén, valamint az ülésen vagy a kereten rögzítheti a kosarat, amelyben virágtartalmú edényeket szerelhet be. A kerékpár felfelé történő rögzítéséhez használjon olyan csapot, amely a talajba kerül. A régi kerékpár díszítőelemének hozzáadásához a fém részeket csiszolják és festik a festék dobozából való permetezésével. Az így létrejövő "mobil" virágágyás is elegendő helyet takarít meg;
Nem szabványos megoldás mobil virágkertre

Nem szabványos megoldás mobil virágkertre

  • A mediterrán stílusban díszített kertben régi csónakot vagy hajót lehet felszerelni. Az ilyen rögtönzött edényt teljesen fel lehet tölteni egy réteg földdel és beültetett miniatűr bokrok és virágok. Egy másik lehetőség egyszerűen a csónak belsejében lévő virágos növények felállítása, majd a hajó belsejében lévő padok átalakulnak kerti padok, illatos virágokkal körülvéve. Miután a barázdált tenger kibontakozik, most már smaragdos gyepen - illatos virágokon telepedik le - egy országos cselekmény hatékony akcentussá válik. Különösen sikeres ez a kompozíció a tó közelében néz ki.
Virágágy egy hajóban

Virágágy egy hajóban

Tipp A mediterrán stílusú kertben a törött kerámia vázák (cserepek) apró virágágyásai jóak lehetnek - lehetnek annyira ástak, és egyszerűen csak a földre helyezik őket.

Függőleges virágágyás - a villa csodálatos díszítése

Függőleges virágágyás - a villa csodálatos díszítése

Kincsesláda

Kincsesláda

A belföldi növények virágzó sarkában

A belföldi növények virágzó sarkában

Virágágyások saját kezűek rögtönzött eszközökkel (68 fotó): praktikus, dekoratív, nem szabványos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 58 = 61