Üvegfesték, üvegszimuláló üveg, kiváló alternatíva az ólomüveg díszítőinek

Az ólomüveg, amely az üvegdarabokat imitálja, kiváló alternatíva lesz az ólomüveg díszítőinek

Üvegfestés A film az üvegen egyfajta díszítő elem, amelyet gyakran a belső dekoráció spektrumának megszervezésére használnak. Ennek a megoldásnak a fő előnyeit részletesen tárgyalja ebben a cikkben.

 • Történelmi információk az ólomüveg díszítéséről
 • A termék jellemzői és verziói
 • Az ólomüveg használatának előnyei
 • Az ólomüveg szerelésének jellemzői
Polimer festett üveg segít a dekoráció a belső

Polimer festett üveg segít a dekoráció a belső

Polimer fólia üvegfolt előállításához

Polimer fólia üvegfolt előállításához

 

Ablak üvegfestékkel segít a belső kontraszt kialakításában

Ablak ólomüveggel teszi a kontrasztot a belső térben

Dekoratív válaszfal üvegfestéssel

Dekoratív válaszfal üvegfestéssel

Üvegfestés az üvegen - a belső tér tulajdonsága, amely jobban látja, mint sokszor hallani róla. A termék szépsége és eredetisége a tervezési térben igényt támaszt.

Történelmi információk az ólomüveg díszítéséről

Üveges ablakok görög istennőkkel a Chapultepec kastély folyosóin

Üveges ablakok görög istennőkkel a Chapultepec kastély folyosóin

A művészeti kézművességnek ez a iránya a 12. századig ismertté vált, de abban az időben az átlagembernek nem tudta, mi a film, és festett üvegablakok alkalmasak a nyílászárók keretén belüli díszítésekre gót templomok. Ez fontos volt a nyugati országokban. Az ilyen díszítéseket kézzel készítették - különböző színű, vallásos és háztartási jeleneteket festett üvegablakokban ábrázolták. A XIX. Század óta díszekből készült ólomüveg-elemek divatossá váltak Oroszországban. Ez a fajta művészet Nicholas I-nek tetszett, aki bemutatta a divatot ennek a kézműves iránynak. Fejlesztése az északi fővárosból - Szentpétervárról indult.

Jelenleg, mint korábban, ezen elemek gyártása manuálisan történik, és megrendeléssel készül. Az arisztokrácia eredetiségének és egyedi jegyzeteinek köszönhetően ezek az elemek nem olcsóak, ám az ólomüveg művészek viszonteladói választhatnak alternatív megoldást egy ólomüveg film formájában, amelyen keresztül üvegdarabok utánzata. Ez az attribútum több színes megoldásban és változatban készül, és kiválaszthatja a különböző mintákkal rendelkező termékeket. Ragasztva van az üveghez azon a helyen, ahol a szoba található. A telepítés több percet vesz igénybe, továbbá nem szükséges semmilyen mellékhatás. Összehasonlítva az ár valós ólomüveg ez egy nagyon vonzó áron, így lehetséges, hogy inkább látványos megjelenés és a lehetőséget, hogy a belső tér különleges finomítására.

A termék jellemzői és verziói

Ablak díszítés színezett üveggel

Ablak díszítés színezett üveggel

A színezett üvegfólia öntapadós, polimerből készült, nagy szilárdságú termék. Ennek az elemnek a szolgálatának fő célja, amelyre létrehozták, a dekoratív gazdaságra vonatkozó intézkedések üvegfelületek díszítése, még akkor is, ha háttérvilágítással vannak felszerelve. Egy speciális textúrán keresztül könnyedén létrehozhat egy színes üveg hatását. Az üvegre festett ólomüveg fólia, amelyet nem lehet egyszerűen megvásárolni, egy közönséges fogyasztó számos változatban kínálható. Hagyományosan átlátszó és átlátszó. A második anyagkategória textúrája más anyagokat utánozhat fából, bőrből. A jelölés alapján meg lehet különböztetni az üvegre, tükörre és más felületekre történő alkalmazásra szolgáló elemeket.

A termékek alkalmazásának jellemzői

Az ilyen modelleket széles körben használják a kültéri reklámozás és az otthoni tér tervezésében, hogy megteremtse a vállalati identitást és a meggyőződést. Ennek a díszítőfilmelemnek többféle irányzata van:

 • kötet típusú betűk regisztrálása, könnyű dobozok készítése, kültéri reklámok tárgyainak és változatainak egyéb hordozói;
Példa a volumetrikus reklámtáblák tervezésére

Példa a volumetrikus reklámtáblák tervezésére

 • üveg- és tükörfelületek dekoratív kialakítása közintézményekben - szállodai komplexumok, éttermek, bar;
Dekoratív üvegezés

Dekoratív üvegezés

A tolóajtó ajtaját egy tolóajtós szekrénnyel díszítik

A tolóajtó ajtaját egy tolóajtós szekrénnyel díszítik

 • olyan helyzetekben, amikor az első pozíció a feladatok között a tervezés és a tervezés belső megoldások projektjei;
 • azzal a céllal, hogy színes üvegtáblákat készítsen a bevásárlóközpontokban, tolóajtós szekrények, windows.
A sarokszekrény színes üveg díszítése

A sarokszekrény színes üveg díszítése

 

Ólomüveg film egy minta - a legjobb megoldás megoldására számos problémát, mert lehetővé teszi, hogy jobb eredményt a díszítés minden belső keresztül hangolni más anyagok és díszítő attribútumokat.

Az ólomüveg használatának előnyei

Az ólomüveg használata a folyosó belső kialakításában

Az ólomüveg használata a folyosó belső kialakításában

Hangulatos étkező modern stílusban

Hangulatos étkező modern stílusban

Az ólomüveg a tervezõ mesterségek látványos fogadtatása, sok éven át. Abban az időben volt néhány olyan mester, aki soha nem hallott a designról, mégis igazi csodákat teremtett a tiszteletreméltó emberek és a közintézmények otthonában. Ez egy igazi mese volt, amely talán nem lenne a kortársak erejében. De a technológia fejlődése nem áll meg, ezért a mesterek minden döntést hoznak minden ember számára, még azok is, akik keveset tudnak a művészetről.

Ólomüveg - elegáns módja stílus a teljes belső festés, és ezzel összefüggésben a telepítés bonyolultsága és költsége úgy vélik, egy igazi luxus, akkor megengedett, hogy nem mindenkinek. De ha azt akarjuk, hogy legyen a tulajdonosa ennek a szépségnek, és nem akar túlfizet, szép alternatíva lehet egy ólomüveg öntapadó fólia az üveg minta célja, hogy az átalakulás minden átlátszó üveg eleme a valódi ólomüveg. Az esztétika szempontjából egy ilyen film nem különbözik a valódi színes üvegből, így népszerűvé vált a lakosság széles közönsége körében. A külső nézeteltérések ellenére a teljes vizuális hatás megmarad.

Ráadásul a festett üveghez képest a film használata bizonyos előnyöket is lehetővé tesz:

 • megfizethetőbb költség - az ólomüveg beszerzése nem igényel sok pénzt;
 • széles választék és elérhetőség - ez a csoda minden olyan üzletben megvásárolható, ahol az építőanyagokat értékesítik (például Leroy Merlin, Epicenter és mások);
Gyönyörű fürdőszoba mediterrán stílusban

Gyönyörű fürdőszoba mediterrán stílusban

Ablakok színes üveggel a billiárdszoba belsejében

Ablakok színes üveggel a billiárdszoba belsejében

 • aktuális és praktikus, működőképes. Nem fogsz közömbös az egyszerűen alkalmazott üveganyaghoz;
 • a fogyasztónak lehetősége van megvásárolni a terméket bármilyen színben, méretben anélkül, hogy ennek a kritériumnak megfelelően felszerelnie kellene;
 • az anyag annyira jó minőségű, hogy nem fél a vegyi anyagoktól és a fizikai károktól;
 • ha meg akarja változtatni a filmet vagy javítani, eltávolítani, eltávolítani nem okoz semmilyen problémát;
 • amikor az üveg megsérül, a korábban alkalmazott film az összes töredék rögzítőanyagává válik.
Luxus ólomüveg a fürdőszoba belsejében

Luxus ólomüveg a fürdőszoba belsejében

A bejárati ajtó üveges díszítése üveggel

A bejárati ajtó üveges díszítése üveggel

Virágos dísz a klasszikus nappali belsejében

Virágos dísz a klasszikus nappali belsejében

Ha ilyen terméket akril vagy edzett üvegtápra helyezett, akkor lehetőség van arra, hogy többször megnövelje erősségét. A termék magas ellenállóképességet mutat a külső nedvességgel, sós vízzel, UV sugarakkal és más elemekkel szemben. Minőségi szempontból az üvegfelületre alkalmazható, ez a probléma sokáig tarthat színes és funkcionális veszteség nélkül.

Színes üveg az ablakon: ólomüveg

Az ólomüveg fólia felszerelése nem sok időt vesz igénybe, és nem igényel semmilyen kísérő munkát

Az ólomüveg fólia felszerelése nem sok időt vesz igénybe, és nem igényel semmilyen kísérő munkát

Ha úgy döntenek, hogy ilyen anyagot vásárolnak az üvegen öntapadó festett üvegfóliával, amely könnyen megvásárolható, akkor érdemes figyelembe venni néhány tippet, és megtanulni néhány finomságot a szakemberektől.

Eszközök az ólomüveg ragasztására

Eszközök az ólomüveg ragasztására

 • A legegyszerűbb módja a vízszintes elhelyezkedésű vízrajz alkalmazása. Ezért, ha akarod, és a lehetőséget, hogy a függőleges üveg és folytassa a folyamatot.

Fontos tudni! Az anyag ráncosodásának elkerülése érdekében előnyös a kerek felületen való alkalmazásra. Ugyanakkor először alaposan fel kell melegíteni egy hajszárítóval.

Színes üveg alkalmazása

Színes üveg alkalmazása

 • Ennek az elemnek többféle módja van: dekoratív anyagot helyezhet el dupla üvegezésű ablakok, és csak belülről vagy kívülről lehet ragasztani. Ebben a szakaszban külön módszer választódik ki.
 • Az üveg vízszintes pozíciója után alaposan le kell öblíteni kémiai összetételű alapok nélkül. Az a tény, hogy bizonyos vegyi anyagok a felületen maradhatnak és csökkentik a ragasztó összetételét.
 • A szárított vászon zsírtalanításához ajánlatos a szokásos etil-alkohol használatát, más alapokat a következő igénylésig el kell halasztani.
 • A szövet eltávolításával befelé húzható, így a vágási folyamat a lehető legegyszerűbb. A vágást éles késtárcsával vagy speciális pengével végezzük, hogy ne maradjon sorja.
 • A teljes hosszúságon belül a vászon szélét 10 cm szélességig feltekercseljük, a felületet egy hengerrel vagy egy spatulával egyenlítjük.
Üvegfestés az üvegen: 80+ kifinomult megoldás az otthoni dekorációhoz

Festék film alkalmazás

 • Ezután fokozatosan eltávolítja a hordozót, a színezett üveg ebben a szakaszban 100% -ra ragasztva van. A légzáródás kiküszöböléséhez tűzzön át egy tűvel, majd állítsa be.
 • A folyamat végén kis mennyiségű folyadékot alkalmaznak egy porlasztóval, amely vízzel és folyékony szappannal van felszerelve.
A homlokzat színes üvegfestője nagyon hatásosnak tűnik

A homlokzat színezett festett üveg nagyon hatásosnak tűnik

Gyönyörű festett üveg mennyezet a konyhában

Gyönyörű festett üveg mennyezet a konyhában

Üvegfólia üvegen: Az ólomüveg beszerelésének költsége jóval kisebb, mint az ólomüveg ablakának ára

Az ólomüveg beszerelésének költsége sokkal kisebb, mint az ólomüveg ablakának ára

Üvegfestés az üvegen: 80+ kifinomult megoldás az otthoni dekorációhoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

26 + = 35