Díszítő díszek a belső térben

Díszítő díszek a belső térben

rózsa nem ok nélkül tekintik a királyné az összes színt. Ez a gyönyörű növény teszi igazán csodálja szépségét. A finom szirmok, amelyek elegáns rügyekből gyűltek össze és finom friss illatúak, mindig csodálatos ajándék. Tehát miért nem válhat mesterként ezen termékek előállításához egy különleges anyagból? A friss virágok jó, de ha azt akarja, hogy soha ne szaruljanak el, akkor rózsákat készíthet a fameirana-ból. Ez az anyag számos előnnyel rendelkezik, és lehetővé teszi, hogy formázza azt, amit látni szeretne.

 • Hol használhatom a kompozíciót?
 • Tippek a hatékony kreativitásért
 • Mi az a Foamiran?
 • A kézzel készített tárgyak előnyei
 • Készíts egy rózsát a marshmallow anyagból
 • Mester osztály
Elegáns ékszerek a fejhez

Elegáns ékszerek a fejhez

Hol használhatom a kompozíciót?

Miután megtanultuk használni ezt az érdekes anyagot, megkapja:

 • a saját ruhák díszítésének lehetősége;
 • dekoráció tartozékok;
 • A kapott kompozíciót saját belső tereiben is alkalmazhatja, díszítő díszítéssel dekorálva.

Figyelj! Miután elsajátította ezt a kézművet, minden embernek lehetősége van arra, hogy a szerző ékszereinek gyártása alapján építse meg saját vállalkozását. A rózsák használatának másik nagyszerű megoldása a szeretteinek való látványos ajándék. Végtére is, mi lehetne jobb, mint egy szívből adományozott darab, amelyet saját kezűleg készített?

Dekoráció kézzel a koszorúslányok számára

Dekoráció kézzel a koszorúslányok számára

Tippek a hatékony kreativitásért

Ebben a cikkben számos hasznos mesterkurzust tartunk a rózsák készítéséhez. Minden egyes lecke keretében részletes magyarázatokat és illusztrációkat várunk, amelyek még a fiatal kezdő nőiaknak is érthetőek lesznek. A technika elsajátításához minimális időre van szükség, de meg kell próbálnia, hogy legyen óvatos, szorgalmas és fejlessze képzeletét. De jutalomként kapsz eredeti virágkompozíciókat, amelyek sok éven át örömmel látják a látását!

 

Mi az a Foamiran?

A Foamiran olyan habos tulajdonságú dekoratív anyag, amelyet a gömbben használnak iparművészet. A gyakorlatban sok más nevet szerzett. Ez egy műanyag nadrág, habszivacs, EVA. A kompozíció legfontosabb anyaga a polimer. Különböző nyersanyagokból készült puha lapokból készül. Ha a foiraman érezhető, láthatja az összes fogyasztói minőség plaszticitását és eredetiségét.

Fontos tudni! Fűtött állapotban a habszivacs bármilyen formában alakulhat ki számos csavarral és kanyarral. Továbbá könnyedén levágható az emléktárgy elkészítéséhez szükséges alkatrészekre.

Könnyű és szerény a tárolóeszközben, amely egy lap formájában érhető el és lágyság jellemzi

Puha, könnyű és egyszerű a raktárban, a szalag formában van

A kézzel készített tárgyak előnyei

A független munka sok pozitívumot garantál:

 • a lehetőséget, hogy megmutassák kreativitásukat, és kipróbálják magukat egy új területen;
 • az adott növény kiválasztása és színes design, amit tetszeni fog;
 • készült virág soha nem szárad;
 • bemutathat egy ajándékot a saját kezével.

Tipp Az anyagok és a színes megoldások megfelelő választása lehetővé teszi, hogy rövid idő alatt jó eredményt érjünk el ebbe a hajóba.

Master class number 1. Készíts egy rózsát a marshmallow anyagból

A szépség megteremtéséhez az alábbi anyagi arzenálra lesz szüksége:

 1. Világosabb;
 2. "Második" ragasztószer;
 3. szivacs és pasztell;
 4. szalag;
 5. fólia;
 6. hajtű;
 7. gumi.

Ezután csak ezeket az anyagokat használja, és követi a lépésenkénti műveletek algoritmusait.

 1. Minta létrehozása. Ebben a szakaszban a szirmokat kivágják - 9 kis, 11 közepes és 5 nagy. A szerelés során csökkenthető a számuk.
 2. Ehhez kétféle anyagra van szükséged japán rózsák van egy szokatlan színpaletta. Érdemes tehát előnyben részesíteni a könnyű lila és a marshmallow hangot.
 3. A szirmok színezése.

  Tipp A szőrtelenítéshez speciális szivacsot használnak. Mindezeket a manipulációkat a szirmok tetején végzik.

 4. A szirmok feldolgozása, amelyben a tetejét általában összehangolják és dörzsölik, majd a levegő enyhén felszabadul és az elemek teteje vékonyabb lesz.
 5. Ezt követően, egy öngyújtó segítségével a szirmokat minden 2 cm-es időközönként melegítik, nyújtva. Ezek közül hullámok készülnek, és a középső fokozatosan elmélyül, hogy hozzon létre egy csészét.
 6. A középső részhez fóliát használnak, amely fokozatosan csavart. Ezután egy kis sziromot veszünk, amelybe az alapot csomagoljuk. A második elemet egymás mellett alkalmazzák, így a folyamat végéig.
 7. Ezután közepes és nagy szirmok vannak csatolva. Feltételezhetjük, hogy ebben a szakaszban a rózsa készen áll.

Ezután be kell állítania a leveleket és a szirmokat, és élvezni kell a teremtett szépséget!

Master osztály szám 2yu. Kis rózsák készítése

Kis rózsák alkalmasak bármilyen cél megvalósítására is - gumi szalagok és keretek díszítése a hajhoz, fésűk készítése stb. Az anyagok ugyanazok, csak ezen kívül szükségünk lesz rá vas, fólia, irodai papír. Ezután kövesse a speciális utasításokat.

Gyönyörű előlap romantikus hangzással

Gyönyörű előlap romantikus hangzással

 1. Vegyünk két csíkot a nyersanyagból. Az egyik mérete 5 x 24 cm, a második pedig 4 x 36 cm, 5 x 4 cm-es téglalapokra vágva 6 db, illetve 4 x 3 cm-es darabszámban 12 darabos darabszámban. Ezek közül a cseppekhez hasonló szirmok készülnek.
 2. Ezt követően elő kell készíteni az irodai papírt, elbontani az első bekezdésben kapott termékeket, és fel kell tüntetni egy felső, egy másik réteget. Ezután vasat vasaló mindkét oldalon, amíg a szirmok vékonyodnak.
 3. Ebben a szakaszban nagy szirmokat készítenek, pasztaival is színezve. Elemek összehajtott harmonika, majd dörzsölni az ujjak között.

  Tipp Egy kis terjedést követően megteheti a depressziót, ami a szirom tetejére utal.

 4. A kis fogadott termékeket összehangolják és dörzsölik. Ezt követően a mesternek ki kell igazítania őket és egy hornyot kell létrehoznia benne.
 5. A következő szakaszban a termékeket párban összeragasztják. Ugyanakkor, egy fóliát használva egy labdát készítenek, amelynek célja egy kis rózsa alapjainak létrehozása. A fólia mérete 12 x 12 cm legyen.
 6. A szórólapok ragasztása csak egyik oldalon történik. Ezután fel kell alakítani a középső részeket, és ragasztani kell az alját és a második oldalt. Minden felesleges körülmetélkedik. Végül gyönyörű eredeti bimbó lesz.
 7. Ami a kis szirmokat illeti, egy körben ragasztják össze, ez egy körben történik. A középső részen egy rügy van ragasztva - és a rózsa készen áll.

  Csavargó szirmai egy kis rügy

  Csavargó szirmai egy kis rügy

 8. Továbbra is csak az azonos anyagú speciális levelek kivágása és a teljes tónusú felhasználás biztosítása zöld pasztell. Ebben az esetben a csészét szivaccsal kell árnyékolni. A leveleken különleges vágásokat hoznak létre, amelyeket vasalattal dolgozzanak fel. A folyamat hőmérsékletének azonosnak kell lennie a gyapjú és a selyem esetében.

  Kellemes anyag, melynek köszönhetően a termék meglehetősen reálisnak tűnik

  Kellemes anyag, melynek köszönhetően a termék meglehetősen reálisnak tűnik

Ezután az eredményül kapott termék rögzítésre kerül, és teljesnek tekinthető. Nem fog sok időt vívni az ilyen szépség megteremtésére, és képes lesz arra, hogy különböző célokra használja, és számos feladatot megoldjon.

Rose a Foamiran: A Handymasters és a Turn-Based Master Classes titkai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

45 − 38 =