Kreatív podstavochki az otthoni dekorációhoz

Kreatív podstavochki az otthoni dekorációhoz

Az ősz érdekes idő az év során. Először is, a fák koronái sárga és vörös színt kapnak, majd a levél leesik, ami elcsüggedéshez vezet. Ebben az időszakban van valami érdekes és eredeti diverzifikáció az életedben. Erről szól műtárgyak a harcoktól. Kiderül, hogy szükségtelen első pillantásra, gallyak lehet nagyon hasznos Önnek a belső vagy a külvárosi terület. Tekintsünk 5 mesterkurzust, amelyek a szépség megalkotásához kapcsolódnak.

 • Hogyan lehet előkészíteni a fióktelepeket a kézműveseknek?
 • Segítségével a bútorok buktatói
 • Világító eszközök 
 • Eredeti panelek a robbanástól
 • Fotókeret
Egy elegáns belső tér, amelyet saját kezűleg készítettek

Egy elegáns belső tér, amelyet saját kezűleg készítettek

A trópusfa leírhatatlan díszítőelemgé változhat

A trombita fa látványos díszítő elemévé válhat

Hogyan lehet előkészíteni a fióktelepeket a kézműveseknek?

A megszokott, megdöbbentő csapadéktól kezdve lehet eredeti fa, amely később házi készítésű tárgyakhoz használható. Számos kézműves kíváncsi az anyag készítésének finomságairól. A folyamat egyszerű, ha egy bizonyos eljárást követ. Az előkészítő eseményekhez a következő elemekre lesz szüksége (szinte minden házban léteznek):

 1. Műanyag konténer.
 2. Calcined szóda.
 3. Csiszolópapír.
 4. Fehérnemű.
A régi ágat oldatba öntve

A régi ágat oldatba öntve

Ágak előkészítése
 1. Vegyünk egy műanyag edényt, adjunk hozzá kb. Fél pohár szódát, majd öntsük ezt a tartályt forró vízzel.
 2. Most meg kell adnunk az ágakat a tartályba, és erősen nyomjuk le őket - amíg a fa teljesen vízzel van lefedve. Ezután nagy terhet kell felvinni a fán, amely horgonyként fog működni, hogy a nedvesség alatt tartsa. Hagyjon két napot.
 3. Az ágak megtisztítása után észre fogod venni, hogy a fa nem egyenletes színű. Most meg kell birkózni a fehérítéssel. A fehérítőt tiszta vízre kell önteni és 1:15 arányban vízzel önteni. A fa újra 100% -ban bemerül a tartályba, és 48 órán át hagyja.
 4. Ezt követõen néhány napig a napsütéses helyre kerülnek a napok. Három nap után megkapja a kreativitásra kész termékeket. De miközben nagyon durva, olyan éles területeket szednek ki és csiszolnak.
Érdekes és szokatlan ötlet a képkeretről

A képkeret eredeti ötlete

Bútorágak használata

Nagy robbanások ideálisak táblázat létrehozása és ruhafogas. A közepes méretű nyersanyagok lesznek a legjobb megoldások a polcok gyártásához, gyermekbútorok. Az apró robbanások pedig hasznosak lehetnek az egyes részek számára. Bútorszerkezetek gyártásakor fontos figyelembe venni néhány pontot.

 1. Koryagi-nak erősnek kell lennie, mert óriási terhelést kell vállalnia, különösen akkor, amikor a lenyűgöző méretű bútorokról van szó.
 2. A nyersanyagokat a fent megadott adatoknak megfelelően állítják elő. Meg kell fehéríteni és csiszolni.
 3. Ezután elkészülnek az eszközök. Szüksége lesz egy fúrógépre, vezeték nélküli, A körmök kopogása, ha ez egy bútortervezést foglal magában. Előkészületek és egyéb szükséges berendezések eredeti kézműves készítés.
 4. A gyártási folyamat után a driftwoodot újra kell kezelni olyan készítményekkel, amelyek megakadályozzák a rothadást, kártevőket. Hagyjon néhány napot, majd helyezze üzembe a bútorokat.
A szokatlan formákkal foglalkozó érdekes példányok pótolhatatlan funkcionális bútorelemekké válnak

Érdekes példányok szokatlan formák lesz nélkülözhetetlen funkcionális bútor

Mivel a bútordarabok hatalmasak, érdemes bizonyos típusú bútorok gyártására utalni.

Világító eszközök

A kavarodástól kiderült, hogy elegáns lehet lámpa! Természetesen a tervek sok változata létezik, de a folyamatot és az algoritmust egy klasszikus termék példáján keresztül fogjuk figyelembe venni. Bármit is mondunk a szabványról, szokatlan lesz, de megjelenése lehetővé teszi, hogy teljesen beilleszkedjen a belső térbe.

Lámpatest fából és kötélből

Lámpatest fából és kötélből

Most - a gyártási sorrendről. Egyes anyagokkal felfegyverezve és fellépéshez.

 1. Vegyünk egy nagy ütést (legfeljebb 1 m hosszú). Kívánatos, hogy érdekes alakja van (göndör ágak, amelyek az eredeti sorrendben találhatók). Válasszon egy fajta saját belátása szerint, de a legjobb választani tölgyfa vagy tűk: a gyártási folyamat sok kellemes érzést ad, és az eredmény meglepő lesz a szokatlan.
 2. A fát az első mesterosztály szerint kezeljük, majd a lyukakat a bázis egész hossza mentén és az egyes ágakat a 10 cm-es távolságon belül egymás mellé helyezzük annak érdekében, hogy beillesszék a díszeket. Ez lehet fémszerelvény, díszítő kövek, szalagok szalagjai.
  A lámpatest egyediségének függvénye a fa alakja, amely alapul szolgál

  A lámpatest egyediségének függvénye a fa alakja, amely alapul szolgál

  Egy világos példája a dekoratív lámpa átalakításának

  Egy világos példája a dekoratív lámpa átalakításának

 3. Készítsen egy alapot a lámpa. Ezek lehetnek vásárlási elemek hagyományos stand formájában. Ezután kényelmesen csatlakoztatni kell az állványt és a driftwoodot. Ehhez építkezni kell az asztalos képességekkel, a kezdő nehéz lesz. A driftwood legvastagabb részét közelebb kell elhelyezni raklap, és a vékony lesz a csúcs.
 4. A szerkezet tetejére egy 20-30 cm hosszú dekoratív fonat vagy kötél fel van függesztve, ennek a vastag szálnak a másik oldalán elektromos mechanizmus, azaz a lámpa be- és kikapcsolására szolgáló rendszer.
 5. Annak érdekében, hogy az izzó ne legyen "meztelen", biztosítson árnyékot. Ez a lépés a képzeleted kérdése. Tudod egyenként vagy megvásárol egy kész változatot.

Eredeti panelek a robbanástól

Ha be akarsz szerezni az ilyen kézimunka folyamatába, hogy segíts neked - stílusos és érdekes panelek. Fel vannak függesztve a falra és használják őket festmények vagy gyertyákat, ajándéktárgyakat jelent. A mi esetünkben egy master-osztályt fogunk vizsgálni a panel-gyertyatartó.

Egy csodálatos anyag eredeti elemek készítéséhez

Kiváló anyag eredeti tárgyak készítéséhez

 1. Készítsünk egy téglalap alakú driftwoodot (ez lehet napló), amely 30 cm hosszú és 10 cm széles. Ez lesz a panel alapja.
 2. Az alapok mellett még egy elemet csatoltak. Egy párhuzamos alakú formában kell, hogy legyen, és egybeessen a bázis szélességével. A rögzítés szögekkel vagy jó ragasztóval készülhet a fán.
 3. Akkor csak a fát kell feldolgoznia és gyertyát kell fektetnie a kiálló elemre - az otthonod időben átalakul!
Gyertyatartó masszív szárú faágból

Gyertyatartó masszív szárú faágból

Ez az eredeti panel néz ki. Ha követed ezeket az utasításokat, az eredmény kellemesen meglep majd.

Keret fotókból

Szeretne egyedülállóvá tenni a belső térséget és örökre elfogni a legjobb pillanatokat az életből? Miért ne készítsen képkockát a harcoktól? Ehhez csak néhány apró gallyak és jó ragasztó szükséges. Az ágakat az első mesterkurzusnak megfelelően gondosan el kell készíteni, majd a munkának a fő részét kell elvégeznie.

Könnyű és egyszerű munkát saját otthonának díszítésére

Könnyű és egyszerű munkát saját otthonának díszítésére

 1. Először is a vászon készült. Ez egy 2 cm vastag fa sávja, a hossza és szélessége a fénykép mérete (9 * 13, 10 * 15 cm stb.). Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezeknek a számoknak 2-3 cm-es szélességűnek kell lenniük, így valójában 12 x 16 cm-es vagy 13 x 18 cm-es rúdra van szükség.
 2. A vásznat csiszolópapírral kezeljük, melyet a bomlás és a rombolás elleni készítmények borítanak. Ezután egy fényképet felfelé helyezzünk, és a 2-3 cm-es behúzási perem mentén apró gallyakat helyezünk és ragasztóval rögzítjük.
 3. Ha meg szeretné diverzifikálni a képet, akkor nem csak gallyakat, és driftwoodot helyezhet el, különböző színekben festve. Az újratelepítés sorrendjét a szerző határozza meg.

Ennek eredményeképpen kap egy eredeti, elegáns képkeretet, amely csodálatos ajándék lehet a családnak és a barátoknak.

Kézművesek a saját kézükkel: elegáns ötletek és 4 kör alapú mesterkurzus választéka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1