Az olajból származó térfogatkép

Háromdimenziós kép. olaj

képek hogy a helyiség egyéni, és sokat mondhat a tulajdonosok preferenciáiról, anyagi birtokáról ház vagy apartman. Válassza ki őket figyelembe véve a tervezést a szoba, a textúra és a szín a falak, gondoskodik, fenntartja a stilisztikai, szemantikai kompatibilitás.

A ház nem galéria, mert a festmények nem tűnnek ki, hanem kiegészítik a belső tér és harmóniát. Háromdimenziós megoldás egy nagy lehetőség panel, amely készen vagy önállóan is megvásárolható.

Háromdimenziós kép a modern belső térben

Háromdimenziós kép a modern belső térben

Alkalmazás és funkciók

Fal dekoráció lehet a legváltozatosabb. Gondolkozz el, sok árnyalatot kell figyelembe venned, mert ami vonzó lehet az egyik szobában, teljesen más helyiségekben lehet helytelen. A díszítő felületek fontos feladatok, amelyek izgalmas folyamatokká válhatnak. Mutassa meg kreativitását, vagy vegye fel a kapcsolatot a szakemberekkel, és segítségével segítse át a házat az álmai házába!

Érdekes anyagválasztás

Érdekes anyagválasztás

Tipp Ha régóta álmodott, hogy újdonságot adjon a lakása egyes szobáinak, szilárd panelek ideális erre a feladatra.

Dekoráció a viktoriánus stílusban

Dekoráció a viktoriánus stílusban

számla

 • Képek gyakran megszerezni és függetlenül annak érdekében, hogy frissítse a belső. Ennek eredményeképpen a helyiségek életre kelnek. Az ilyen paneleket másképpen érzékelik, attól függően, hogy milyen szögben néznek rá az emberek. Ez egy egyedülálló minőség, az egyik olyan előny, amelyre az ilyen művek értékelik.
 • A mobilitás is nagyon fontos. Ha szükséges, bármikor áthelyezheti a képet egy másik helyre, ahol teljesen más lesz.
 • A tömeges munkák soha nem unatkoznak. panel bármilyen méretben gyártva, a személyes preferenciák alapján és a szabad hely rendelkezésre állása alapján.
Portré egy darab papír

Portré egy darab papír

Stílus és téma

Nem nehéz megtalálni a paneleket egy közös stílushoz, ami persze fontos előny. Ezeket olyan egyedi termékek formájában lehet végrehajtani, amelyeket senki másnak nem vagy kész formában vásárol.

Fontos! Ne felejtsd el, hogy a dekoráció nem csak díszíti a házat, hanem tükrözi a hobbik, esztétikai ízlése az emberek, akik élnek benne.

Házirend a szecesszió szellemében

Otthoni irodai szecessziós stílusban

tér

Érdemes megemlíteni, hogy az áttetsző panelek ideálisak a kis terek számára, mivel ők vizuálisan bővíteni a teret. Ha megpróbálja vizuálisan kinagyítani a szobát, győződjön meg arról, hogy ezt a képet megkapja.

Ha van kreatív képessége, akkor csináld magad. Fókuszban a szoba stílusára és jellemzőire. A panel segítségével egyszerűen kiegyenlítheti a meglévő hiányosságokat, kiemelve a helyiség előnyeit. A kép elhelyezéséhez ne válassza a falat túlterhelve más díszítőelemekkel. Azokban az esetekben, amikor a falakon bármilyen hiba látható, akkor nyereségessé teheti őket.

Tipp A leghatékonyabb térfogati képek a falak és a bejárati részek elhelyezésére vonatkoznak falfülkék. A feladattól függően használhatja a zónákra osztották vagy fordítva azt egyetlen egészbe.

Stílusos és egyszerű

Tanács: hogy Ön és a többi lakó bármelyik szobában kellemes és kényelmes legyen, megváltoztassa otthonát, hangulatos légkört teremtsen, kifejezze magát!

Az eredeti ötlet egy hatalmas panelhez

Az eredeti ötlet egy hatalmas panelhez

Master-osztály 3D panelek létrehozására

Kézzel hozhat létre olyan modern és nagyon szép termékeket, amelyek teljes mértékben megfelelnek a meglévő követelményeknek és a szoba jellemzőinek. Hozz létre, jöjjön el a különböző ötletekkel, és hajtsa végre a legjobbakat!

Számos anyag kombinációja fokozott hangsúlyt kap

Számos anyag kombinációja fokozott hangsúlyt kap

Megkínáljuk Önt, hogy megismerkedjen a panelek készítésének különböző módjaival, és megpróbálja létrehozni saját remekművet, amely kellemessé teszi a szemet, és kedvezően kiemeli a szoba előnyeit. A volumetrikus elemek alapjaként alkalmazni kell szövet vagy papír. Olyan festményeket készíthet, amelyek díszítik házát, ünnepnapokon vagy ajándékozásra.

Képek mesterséges virágokról

Képek mesterséges virágokról


Háromdimenziós virág létrehozása


Javasoljuk, hogy csodálatos képet készítsen virág formájában. A feladat meglehetősen egyszerű, még a kezdő is megbirkózik vele, és a kapott eredmények elegánsak, elégedettek lesznek a munkájával.

Gyönyörű kép készítéséhez készítse elő:

 1. Vásznon.
 2. Burgundi nem szőtt anyag (nemez).
 3. Ruházat a háttérben.
 4. Olló.
 5. A ragasztópisztoly.

Amikor a szövetet kiválasztja a háttér számára, vegye figyelembe, hogy annak mérete nagyobb legyen, mint a keret méretei. Az 5-7 cm közötti különbség megengedett.

Tipp Vegyen egy puha ruhát, például szürke. A háttérben egy gyönyörű virág, amelyet létrehozni fog, hasznos lesz, hogy kiemelkedjen és vonzza a vendégek figyelmét.

eljárás:

 • Határozza meg előre a szükséges háttérméretekkel, vágjon ki egy négyzetet a szövetből.
 • Vágja le a lapos felületre helyezett elemet a külső oldalával lefelé, tegye rá a vásznat. Ragasztás a négyzet alapjára, oldalról kiindulva. Ezután hajtsa be a sarkokat, és ragassza össze a másik két oldalt - alul, felül.
 • Folytassuk a nemezből származó szirmok készítéséhez. Készítsünk téglalapokat 34 db mennyiségben. (10 nagy és közepes, 14 kis). A nagy elemek méretei 11 x 7,5 cm, közepes és kicsi - 9 x 6,5 cm és 7,5 x 5 cm.
Szőnyegek takarója

Szőnyegek takarója

 • Szirmok formája virág. A szalag keskeny részével dolgozzon. A vonal közepén, amely a téglalap szélessége, ragasszon ragasztót, és félig felhúzza az ujját, szorosan szorítsa a közepére a feldolgozott oldalról. Fordítsa a munkadarabot fejjel lefelé, és ragasztóval rögzítse a szövetet a ránc mindkét oldalára. Ezután folytassa a termék másik keskeny oldalának feldolgozását. Itt gondosan be kell vágni a sarkokat, így a termék gyönyörű, szirmos alakú.

Tipp Várjon, amíg a ragasztó megszárad, majd csak töltse ki a szirmok képződését.

 • Végezzen el egy meghatározott számú elemet, és folytassa a virág létrehozását. Egyenesen terjesszen nagy szirmokat a vászonra, és ragassza be őket, így egy kis helyet hagy a virág közepén.
Ragaszkodunk a szirmokhoz

Ragaszkodunk a szirmokhoz

Tipp Csak a szirmok alját takarja le a ragasztóval, ne alkalmazza az egész elemre.

 • A szirmok első során fel kell ragasztani a közepes méretű elemeket. Csináld meg ugyanazt a kis szirmokkal (7 db).

Fontos! Várjon, amíg a ragasztó megszárad, majd csak töltse ki a szirmok képződését.

 • A maradék négy kis elem közül a negyedik réteget alkotja. Ez után a cselekvésnek még három szirmja lesz - hozzon létre egy középső és megbízhatóan rögzítse a vászonra.
A feltűnés élénk felismerése

A feltűnés élénk felismerése

Talán nagyon szereted ezt a fajta kreativitást, és több képet akarsz létrehozni. Mester osztályok kezdőknek sokat, akkor biztosan megbirkózni. Nos, ha nem akarsz ilyen munkát végezni, háromdimenziós panel Mindig tehetséges emberektől vásárolhatsz, akik az Ön kívánságainak megfelelően készítik el őket, és rájönnek a legrosszabb ötletekre!

Idő akcentus: hogyan harmonikusan használjuk a háromdimenziós festményeket és paneleket a belső térben?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 2 =