Rad umjetnika i kulinarstva Linde Miller Nicholson

Rad umjetnika i kulinarstva Linde Miller Nicholson

Obrtnici od žitarica uvijek su bili vrlo popularni i odraslih i mladih izumitelja. I to ne čudi, jer je potražnja za takvim kreacijama ogromna. To je zbog činjenice da su žitarice - pristupačne materijale, i proces ne uzima puno vremena i razvijaju se vrlo dobro u svim smjerovima. Razgovarajmo o tome kako je to učinjeno i zajedno pripremamo izvorne slike tjestenine!

 • Slike tjestenine i njihova primjena
 • Opće načelo stvaranja: korak-po-korak majstorske klase
 • Osnovne ideje
 • Ostali sastavi
Tjestenina nije samo ukusna ukrasi već i odličan materijal za izradu zanata

Tjestenina nije samo ukusna bočica, već i izvrstan materijal za izradu zanata

Slike tjestenine i njihova primjena

Rezultirajuće slike nisu samo nekoliko minuta radosti. Oni se lako mogu koristiti kao ukrasni elementi kuhinja, u dvorana i čak dnevni boravak. Čak možete crtati cijeli kutak slika od tjestenine i pretvoriti ga u ponos. Slike od tih ukusnih proizvoda od brašna imaju nekoliko značajnih prednosti.

Raznolikost oblika omogućuje vam izgubiti fantasy

Raznolikost oblika omogućuje vam igranje fantazija

 1. Jednostavnost proizvodnje. Nakon što svojem djetetu pokažete načelo rada, on se može nositi sa zadatkom.
 2. Velik broj jedinstvenih ideja. Cvijeće, životinje, insekti, krajolici pa čak i apstrakcija - sve se to može pretvoriti u jedinstveno sliku tjestenine.
 3. Raspoloživost. Makaroni su jeftini i nude se u širokom rasponu. I kako bi raznolikost obrtništva još više, možete bojenje tijesta u različitim bojama.
 4. Jedinstvenost. Kvalitetno napravljena i ukrašena slika tjestenine postat će stvar vašeg ponosa.

Ako želite jednostavno remek-djelo od jednostavne ideje, trebali biste razmotriti osnovna pravila za izradu takvih slika.

Opće načelo stvaranja: korak-po-korak majstorske klase

Da biste dobili pristojan ukras kuće i izvorni dar kao rezultat nekoliko sati rada, trebali biste pripremiti sljedeće alate i materijale:

 1. obojen ili običan karton;
 2. list A4 papira;
 3. akvarel ili gouache;
 4. tjestenina u asortimanu;
 5. ljepilo PVA.
Jedan od najjednostavnijih načina stvaranja slike

Jedan od najjednostavnijih načina stvaranja slike

Ukrasno zrna hrane gotov proizvod će biti još zanimljiviji

Proizvod koji je ukrašen zrncima hrane bit će još zanimljiviji

slijed djelovanja:
 1. Lijevi zajedno karton i list papira. Ovo je kako bi se osiguralo da se osnovica na slici bila gušća i ne savijati, nije poderan, nije oštećen težine tjestenine. Temelj slike može se smatrati spremnim.
 2. Nakon toga nacrta se na dnu. To može biti bilo što: mrtva priroda, krajolik, apstrakcija, zasebni objekti. Nacrtajte ove predloške kako biste detaljno prikazali dobivenu sliku i učinili je jasnijima.
 3. Dalje, trebate zalijepiti PVA ljepilom od tjestenine u zadanom redoslijedu. U tu svrhu, razne vrste tjestenine koristi - perje, rogove, spirale, špagete, rižu, tjesteninu, i tako dalje.
 4. Nakon što je baza za daljnje akcije spremna, potrebno je nastaviti s bojenjem tjestenine, ako ga osigurava majstorska klasa. Kao rezultat toga, dobit ćete realnu lijepu sliku.

Dakle, majstorska klasa za izradu slika tjestenine je vrlo jednostavna. A sada je vrijeme da naučite osnovne ideje za obavljanje zanata!

Osnovne ideje za slike tjestenine

Postoje mnoge ideje o slikama na bazi tjestenine, a vi morate odabrati one koje odgovaraju vašim osobnim željama i razinu vještine. Razmislite o nekoliko spremanih skica, s obzirom na to, moći ćete raditi slično.

Neobična umjetnost od tjestenine i žitarica

Neobična umjetnost od tjestenine i žitarica

Cvijeće iz tjestenine

Cvjetovi su najčešći elementi u takvim slikama. Od makarona možete napraviti izvorne grančice u obliku lišća i malih ukrasnih kuglica. Da biste dovršili sliku, trebate pripremiti okvir, Rezanje lista oko perimetra s drugom vrstom tjestenine. U našem slučaju to su cvjetni likovi.

Domaća platna ukrašava svaki interijer

Domaća platna ukrašava svaki interijer

Osim toga, možete napraviti neobične šiljaka s tratinčicama, korištenjem ove vrste tjestenine, kao spirala ostavlja za ukras, rogovi za stvaranje latice, perje za uređenje uši glave, špagete za stabljike.

Savjet! Moľete ostaviti sliku u prirodnoj boji, protiv tamne pozadine, ali bolje je slikati gauąom ili akvarelom.

Još jedna zajednička verzija obrta takav plan - poljski cvjetovi. To mogu biti specifične biljke ili zamišljeni, nepoznat cvjetovi. Da biste prenijeli cijelu atmosferu polja i proljetno-ljetno raspoloženje, preporučuje se slikanje u različitim bojama - žuti, crvena, zelena, plava, pružajući mu originalnu pozadinu. Na fotografiji - jedan od primjera.

Ljetni krajolik, izrađen vlastitim rukama

Ljetni krajolik, izrađen vlastitim rukama

Životinje iz makarona na slikama

Druga zajednička kategorija rukotvorina - životinje od tjestenine na slikama. Na primjer, mačka s leptirom na repu izgleda elegantno i izvanredno, ali je potrebno puno vremena za stvaranje.

Savjet! Ako želite učiniti nešto manje komplicirano, ali ne manje lijepo, možete dati prednost morska pitanja, stvaranje zlatne ribice i rakova.

Stvaranje ploče bit će lakše ako najprije nacrtajte crtež

Stvaranje slike lakše je ako najprije nacrtajte crtež

Posebna pažnja zaslužuje temu mačaka. Stoga, među jednostavnim i neobičnim slikama, možemo izdvojiti sljedeći primjer.

Applique od prebojnih špageta

Applique od prebojnih špageta

Ostali sastavi

Od tjestenine možete stvoriti ne samo pojedinačne predmete, već i kompletne skladbe. Ovo je tek mali dio uspješnih primjera kako kombinirati različite likove ovog proizvoda, skladajući ih u izvornim slikama. Takav a ak radnih mjesta dovest će vašem domu više topline, udobnosti i pružit će pravi užitak u njegovoj proizvodnji. I ujedno čine interijer živahnijim i izvanrednim!

Slike tjestenine: kreativne ideje i majstorske klase s vlastitim rukama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

88 + = 94