Волуметријска слика из уља

Тродимензионална слика. Уље

Слике дати простор индивидуалности и може много да каже о преференцијама, материјалним поседима власника кућу или стан. Изаберите их узимајући у обзир дизајн собе, текстуру и боју зидова, уредити, одржавајући стилску, семантичку компатибилност.

Становање није галерија, јер слике у њему не би требало да истичу, већ допуњују унутрашњост и доносе хармонију. Одлична опција за дом је тродимензионална панел, који се могу купити готово или самостално.

Тродимензионална слика у модерном ентеријеру

Тродимензионална слика у модерном ентеријеру

Примена и карактеристике

Зидни декор могу бити најразличитији. Размислите, морате узети у обзир пуно нијанси, јер оно што ће изгледати атрактивно у једној просторији, може бити потпуно непримјерено у просторијама, направљене у другачијем стилу. Декоративне површине су важан задатак који се може претворити у узбудљив процес. Покажите своју креативност или контактирајте стручњаке и уз њихову помоћ претворите кућу у кућу својих снова!

Занимљив избор материјала

Занимљив избор материјала

Савет! Ако сте дуго сањали да дате новост појединачним собама у вашем стану, чврсте плоче идеално за овај задатак.

Декорација за викторијански стил

Декорација за викторијански стил

Текстура

 • Слике често стичу и направити независно како би освежили унутрашњост. Као резултат, чини се да су просторије оживљене. Такви панели се различито схватају у зависности од угла у којем људи гледају на њих. Ово је јединствени квалитет, једна од оних предности за које се овакви радови вреднују.
 • Мобилност је такође веома важна. Ако је потребно, у било које вријеме можете премјестити слику на друго мјесто, гдје ће изгледати потпуно другачије.
 • Кукурузни радови никад нису досадни. Панел могу бити произведени у било којој величини, на основу личних преференција и расположивости слободног простора.
Портрет папира

Портрет папира

Стил и тема

Није тешко пронаћи панел у заједничком стилу, што је, наравно, важна предност. Могу се изводити у облику јединствених производа које нико други нема, или купити у готовом облику.

Важно! Запамтите да декор не само да декорише кућу, већ и одражава хобије, естетске укусе људи који живе у њој.

Кућа у духу Арт Ноувеау

Кућна канцеларија у стилу Арт Ноувеау

Простор

Важно је напоменути да су обимни панели идеални за мале просторе, пошто они визуелно проширити простор. Ако покушавате да визуелно увећате простор, обавезно погледајте ову слику.

Ако имате креативне способности, можете Уради то сами. Фокусирајте се на стил и карактеристике собе. Уз помоћ панела можете једноставно превладати постојеће недостатке, наглашавајући предности собе. Да бисте поставили слику, изаберите преклопни зид са другим декорским елементима. У случајевима када се на зидовима види било какав недостатак, моћи ћете да их сакријете.

Савет! Најефикасније волуметријске слике изгледају када се стављају на пројектоване делове зидова и унутра зидне нише. У зависности од задатог задатка, можете користити зонед или, обратно, претворити у једну целину.

Модеран и једноставан

Савет: тако да сте ви и остали становници у било којој од соба били пријатни и удобни, променили свој дом, створили угодну атмосферу у њој, изразили се у њему!

Оригинална идеја за обиман панел

Оригинална идеја за обиман панел

Мастер-класа на креирању 3Д панела

Са својим рукама можете креирати модерне и врло лепе производе који ће у потпуности задовољити постојеће захтеве и карактеристике собе. Креирајте, изнесите различите идеје и имплементирајте најбоље!

Комбинација неколико материјала даје додатни нагласак

Комбинација неколико материјала даје додатни нагласак

Нудимо вам да се упознате са различитим начинима израде панела и покушате да направите сопствено ремек-дело, које ће задовољити очи и повољно истакнути предности собе. Као основа за волуметријске елементе, примијените тканина или папир. Такве слике можете направити да бисте украсили вашу кућу, за празнике или поклон за поклон.

Слике од вештачког цвећа

Слике од вештачког цвећа


Формирање тродимензионалног цвета


Предлажемо вам да направите дивну слику у облику цвета. Задатак је прилично једноставан, чак и почетник може да се носи са њим, а добијени резултати су елегантни, бићете задовољни својим послом.

Да бисте добили лепу слику, припремите:

 1. Платно.
 2. Бургундски неткани материјал (филц).
 3. Тканина за позадину.
 4. Маказе.
 5. Пиштољ за лепак.

При избору тканине за позадину, сматрајте да његове димензије треба да буду веће од димензија кадра. Дозвољена је разлика од 5 до 7 цм.

Савет! Узмите меку крпу, на пример, сива. На његовој позадини, прелијеп цвет, који ћете створити, биће корисно да се издвоји и привуче пажњу гостију.

Процедура:

 • Одредите унапред потребне димензије позадине, исеците квадрат од тканине.
 • Исјечите елемент постављен на равну површину са спољном страном, поставите платно на врх. Љепило до основе квадрата, почев од страна. Затим преклопите углове и лепите друге две стране - дно, врх.
 • Пређите на производњу празних за латице од филца. Приправите правоугаонике у количини од 34 ком. (10 великих и средњих, 14 малих). Димензије великих елемената треба да буду 11 к 7,5 цм, средње и мале - 9 к 6,5 цм и 7,5 к 5 цм, респективно.
Одећа за латице

Одећа за латице

 • Облик латице цвет. Радите са уским делом празних места. У средини линије, која је ширина правоугаоника, нанијети лепак и, преклапајући полиамид на пола, чврсто га стисните у центар са пределане стране. Окрените радни предмет наопако и користите лепак како бисте поправили тканину са обе стране браде. Затим пређите на обраду друге уске стране производа. Овде морате пажљиво укидати углове, дајући производу предиван облик латице.

Савет! Сачекајте док се лепак не осуши и тек онда заврши формирање латица.

 • Направите одређени број елемената и наставите да формирате цвет. Равномерно дистрибуирати велике латице на платну и лепити их, остављајући мало простора за средину цвијећа унутра.
Заједно цепимо латице

Заједно цепимо латице

Савет! Покривајте само бази латица са лепком, не наносите је на цео елемент.

 • Преко првог реда латица, лепити елементе средње величине. Урадите исто са малим латицама (7 комада).

Важно! Сачекајте док се лепак не осуши и тек онда заврши формирање латица.

 • Од преосталих четири мала елемента формирајте четврти слој. Након ове акције иматећете још три латице - креирајте од њих средину и поуздано га поправите на платну.
Светла реализација филца

Светла реализација филца

Можда ће вам се стварно допасти та врста креативности и желели бисте створити више од једне слике. Мастер цлассес за почетнике пуно, сигурно ћете се носити. Па, ако немате жељу да урадите такав посао, тродимензионално панел Увек можете да купите од талентованих људи који ће их направити према вашим жељама и остварити најлуђе идеје!

Временски акценти: како хармонично користити тродимензионалне слике и панеле у унутрашњости?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =