Рад уметника и кулинарског уметника Линда Миллер Ницхолсон

Рад уметника и кулинарског уметника Линда Миллер Ницхолсон

Занат из житарица одувек су били веома популарни и код одраслих и младих проналазача. И то није изненађујуће, јер је потражња за таквим креацијама огромна. Због чињенице да су житарице приступачни материјали, процес не траје пуно времена и одлично се развија у свим правцима. Хајде да разговарамо о томе како је то учињено и заједно припремите оригиналне слике тјестенине!

 • Слике од тјестенина и њихова примјена
 • Општи принцип стварања: степ-би-степ мастер класа
 • Основне идеје
 • Друге композиције
Тестенине нису само укусни украс, већ и одличан материјал за израду заната

Тестенине нису само укусно јело, већ и одличан материјал за израду заната

Слике од тјестенина и њихова примјена

Добијене слике нису само неколико минута радости. Они се лако могу користити као декоративни елементи кухиња, у ходник и чак дневна соба. А чак можете цртати цело угао слика из тестенина и претворити га у понос. Слике направљене од ових укусних производа брашна имају неколико значајних предности.

Разноликост облика вам омогућава да изгубите фантазију

Разноликост облика вам омогућава да играте фантазије

 1. Једноставност производње. Након што покажете свом дјетету принцип рада, он може сам да се носи са задатком.
 2. Велики број јединствених идеја. Цвеће, животиње, инсекти, пејзажи и чак апстракција - све ово може постати јединствено слика тјестенина.
 3. Доступност. Макарони су јефтини и понуђени су у широком опсегу. И да бисте још више диверзификовали занате, можете га боје у различитим бојама.
 4. Јединственост. Квалитативно направљена и украшена слика тестенина постаће ствар вашег поноса.

Ако желите једноставно ремек-дело од једноставне идеје, требало би да узмете у обзир основна правила за стварање таквих слика.

Општи принцип стварања: степ-би-степ мастер класа

Како бисте добили пристојну декорацију ваше куће и оригиналан поклон као резултат неколико сати рада, требало би да припремите следеће алате и материјале:

 1. обојени или обични картон;
 2. лист А4 папира;
 3. акварел или гваш;
 4. тестенине у асортиману;
 5. лепак ПВА.
Један од најлакших начина за стварање слике

Један од најлакших начина за стварање слике

Гарнисхед са прехрамбеним житарицама завршни производ ће бити још интересантнији

Производ, украшен житарицима, биће још интересантнији

низ акција:
 1. Лепите заједно картон и лист папира. Ово је да се осигура да се база изображениа гушћа и не савијајте, не поцепана, није оштећен од стране тежине тестенине. Основа за слику се може сматрати спремном.
 2. Након тога, скица се нацрта на дну. То може бити било шта: мртвац, пејзаж, абстракција, одвојени објекти. Цртајте ове шаблоне како бисте детаљно приказали резултирајућу слику и учинили је јаснијим.
 3. Следеће, треба да држите лепак ПВА паста у унапред утврђеном редоследу. За ову сврху се користе различите врсте тестенина - перје, рогове, спирале, шпагете, пиринач, резанци, и тако даље.
 4. Након што је основа за даље поступке спремна, неопходно је наставити на бојење паста, ако их обезбеди мастер класа. Као резултат, добићете реалистичну лепу слику.

Стога, мајсторска класа за израду слика тјестенина је прилично једноставна. А сада је време да научите основне идеје за рад заната!

Основне идеје за тестенине

Постоји велики број идеја слика заснованих на тестенинама, а ви морате одабрати оне који одговарају вашим личним жељама и нивоу вјештина. Размислите о неколико припремљених скица, гледајући на које ћете моћи да урадите сличан рад.

Необична умјетност од тјестенина и житарица

Необична умјетност од тјестенина и житарица

Цвеће од тјестенина

Цвијеће су најчешћи елементи у таквим сликама. Можете направити оригиналне гранчице од макарона у облику лишћа и малих декоративних куглица. Да бисте учинили слику потпун, потребно је да припремимо оквир, Кружење листова око периметра са другим типом тестенина. У нашем случају, то су цветне фигуре.

Домаћи платно украшавају било који ентеријер

Домаћи платно украшавају било који ентеријер

Поред тога, можете направити необичне шиљцима са белих рада, користећи ове врсте тестенина, као спирала оставља за декорацију, рогови да створи латице, перје за декорацију уши главе, шпагете за стабљике.

Савет! Можете оставити слику у природној боји, на тамној позадини, али боље је да се боје са гвашу или акварелом.

Још једна заједничка верзија заната такав план - пољско цвеће. То могу бити специфичне биљке или имагинарне, непознате цвијеће. Да би пренели читаву атмосферу поља и пролећно-љетно расположење препоручује се бојење боје у различитим бојама - жуто, црвена, зелено, цијан, обезбеђујући га оригиналном позадином. На слици - један од примера.

Летњи пејзаж, направљен сопственим рукама

Летњи пејзаж, направљен сопственим рукама

Животиње из макарона на сликама

Још једна заједничка категорија рукотворина - животиња из тјестенина на сликама. На пример, мачка са лептиром на репу изгледа елегантно и изванредно, али за то треба пуно времена.

Савет! Ако желите да учините нешто мање компликовано, али не мање лепо, можете дати предност морске проблеме, прављење златне рибице и ракова.

Креирање панела биће лакше ако прво нацртате скицу

Креирање слике је лакше ако прво нацртате скицу

Посебна пажња заслужује предмет мачака. Стога, међу једноставним и необичним сликама, може се издвојити сљедећи пример.

Применом од предшколских шпагета

Применом од предшколских шпагета

Друге композиције

Из тјестенина можете формирати не само поједине предмете, већ и пуноправне композиције. Ово је само мали дио успешних примера како комбиновати различите фигуре овог производа, компонујући их на оригиналним сликама. Такав ручно израђен донијети ће вашу кућу више топлине, удобности и пружити право задовољство у његовој производњи. И учините унутрашњост још живописнијом и изванредном!

Слике од тјестенина: креативне идеје и мајсторске класе с властитим рукама

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

33 − = 25