Зимен гост от новогодишните топки и стълби

Зимен гост от новогодишните топки и стълби

Невъзможно е да си представим празник на Нова година без коледно дърво, особено ако има деца в семейството ви, които чакат с треперещи чудеса и подаръци от Дядо Коледа. Модерните дизайнери и занаятчии предлагат много възможности за създаване на коледно дърво, без да използват жива дървесина и дори да не прибягват до изкуствена имитация.

 • Конично коледно дърво от новогодишните топки
 • Коледно дърво смърч
 • Коледно дърво на коледни топки
Коледна елха за празнична маса с метална рамка

Коледна елха за празнична маса с метална рамка

Представяме на вашето внимание няколко варианта за създаване на новогодишно дърво.

 1. Можете да направите плаващо или конусово дърво, състоящо се изключително от Коледни топки с използването на допълнителен материал.
 2. Можете да използвате необичайни балони и плюс - коледни елхи. Като цяло има много творчески възможности за създаване на коледно дърво за празнуване на Нова година със собствените си ръце.
Оригиналната идея за модерна декорация на стени

Оригиналната идея за модерна декорация на стени

Конично коледно дърво от новогодишните топки

За да направите коледно дърво с топки, ще ви трябва следните материали:

 1. Полиопен конус. Тя зависи от размера си зависи от размера на крайния продукт, така че основната справка - размерите на конуса.
 2. Коледни топки. Необходимо е да се погрижим цветове или да използват напълно различни цветове, без да са свързани със специфична последователност от комбинации.
 3. За да завършите композицията на върха, можете да използвате снежинка, звезда, върха, лък - каквото искате.
 4. Лепило или друго добре лепено лепило.
 5. Ножици.
 6. ленти, органза и така нататък.
 7. Меч от дърво.
Кратка майсторска класа за създаване на леки и красиви занаяти

Кратка майсторска класа за създаване на леки и красиви занаяти

За да създадете коледно дърво, трябва да следвате последователността:

 1. Взимаме конус от пяна. Украсете го с топки постепенно отдолу нагоре (това е много важен момент).
 2. Продължаваме да фиксираме топките с пистолет. Трябва да се отбележи, че образуването на втория ред топки трябва да се направи както следва: те са поставени между топките на първия. Ако сте избрали подходящия модел в цветовете, трябва да го следвате и да редувате топките.
 3. Напълнете конуса до самия връх, при формирането на горните редове можете да използвате коледни топки с по-малък диаметър.
 4. Следват формирането на короната.
 5. Вдлъбнатините между топките могат да бъдат пълни с органза или мъниста. Когато използвате оргазза, трябва да я срежете на малки квадратчета. Свързването на два квадрата с дървена шийка и лепило, трябва да поставите произтичащия декор в празно пространство. За това можете да използвате и тенджера.

 Коледно дърво смърч

Идеята за създаване на необичайно коледно дърво за Нова година може да се реализира със собствените ти ръце. Едрата ще се окаже, сякаш плава във въздуха. Поради причини, свързани със сигурността, тя може да бъде поставена на височина (ако има малки деца). Също така този вид коледно дърво ще бъде необичайна украса на училището или детската градина за празника.

Очаровано коледно дърво

Очаровано коледно дърво

За да го направите, ще ви трябва:

 1. вериги, чрез които структурата ще бъде прекратена;
 2. карабини - в големи количества;
 3. куки - по брой карабини;
 4. гъста линия за риболов;
 5. Коледни топки;
 6. Скоби, които ще се използват за риболовната линия;
 7. клещи за рязане на тел;
 8. Основата за фиксиране на топките ще бъде решетка, използвана за подготвяне на пара.
Няколко детайли за създаването на такава красота

Няколко детайли за създаването на такава красота

 • С помощта на цип, е необходимо да се режат веригите на парчета от една и съща дължина, структурата ще бъде окачена на тях. С помощта на куки трябва да закрепите веригите в решетката и да свържете техните краища с карабините.
 • След това трябва да изрежете различни дължини на парчета въдица, за да закрепите топките. На всеки край на линията се правят цикли, тук можете да използвате специални скоби или просто да завържете възела.

Съвет! Закрепете основата в позицията, в която ще се използва. По-лесно е да се формира силует на едно дърво по тегло. Топки на къса линия се окачват в центъра, а по дългата линия - по краищата.

Обърнете внимание! За да умело украсяват въздушно дърво, използвайте пространствено и изобразително мислене. Такава красота ще зарадва гостите и членовете на вашето семейство през всичките празници, докато няма жива дървета, а настроението за Нова година ще бъде осигурено с интерес.

Кръгли основи улесняват процеса

Кръгли основи улесняват процеса

Коледно дърво на коледни топки

K създаване на новогодишно дърво, който ще украси стената, също е необходимо да се подходи творчески и с въображение. За да го изпълните, ще ви е необходимо:

 1. Коледни топки (цветова гама и размер предварително);
 2. скелет (може да действа дървен лъч);
 3. риболовна линия;
 4. Новогодишните декорации, гирлянди.

Необходимо е преди всичко да се направи рамка, на която топките ще бъдат прекратени. Можете да го направите директно под формата на смърч (триъгълник) или да го направите на няколко нива (сегменти с различна дължина, разположени от по-малките до по-големите). С помощта на инструмента трябва да окачите рамката върху нокътя. Тогава всичко зависи от вашето въображение: поставете топките върху линията, ги свържете с рамката и използвайте декорациите на Нова година.

Съвет! приложение гирлянди (особено по периметъра на рамката) прави дървото още по-светло и празнично.

Творчески подход към новогодишната декорация на стените

Творчески подход към новогодишната декорация на стените

Важно! Честване на Нова година е традицията на всяко семейство, което е важно да се поддържа от година на година. Всеки може да създаде празник. Най-важното е творческият подход към този въпрос и вие ще успеете и всички желания ще се сбъднат!

Ние правим луксозно коледно дърво от топки със собствените си ръце: стъпка по стъпка майсторски клас

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 82 = 90