Картината на стената от телта ще стане"изюминкой" интерьера

Картината на стената от телта ще се превърне в "подчертае" на интериора

Телевизор, окачен от стената, изглежда оригинален, напомня на картината и ви позволява да пестите място. Във всеки случай това е интересен дизайн, който позволява да се подобри интериорът. Поради факта, че в модерни апартаменти има голям брой домакински уреди, проблемът с прикриването на кабелите е спешен и притеснява много собственици. Не се паникьосвайте, защото има много възможности за решаване на този проблем. Необходимо е да разчитате на собственото си въображение и да изберете творчески подход за решаване на този проблем.

съдържание

 • Как да премахнете жиците в интериора?
 • Декориране на проводници
 • Алтернативни опции
 • Скриваме проводниците в реновирана стая
 • Приложение за монтаж на стена
Страхотна идея за много кабели

Страхотна идея за много кабели

Как да премахнете жиците в интериора?

Както вече споменахме, има няколко възможности. Някои изискват само творчество и въображение, докато други изискват определени умения. Нека разгледаме основните начини за подобряване на тази ситуация.

Декориране на проводници

Това е най-лесният начин. Можете просто да скриете залепващите парчета зад себе си шкаф, живи растения, оригинални завеси и дрифта. За да се прикрие този проводник, не е необходимо да го правиш невидим. Превръщайки този елемент в част от декора, можете да се насладите на ситуацията и плода на собствения си труд. Също така за тази цел могат да се използват специални кутии, използвани в различни форми, материали и цветни решения.

Използвайки импровизираните инструменти и някои дизайнерски трикове, можете първоначално да украсите кабела на телевизора

Използвайки импровизираните инструменти и някои дизайнерски трикове, можете да оригиналите телевизионен кабел

 • Ако Апартаментът е декориран в таванско помещение, Възможно е да се прилагат канали, които са представени като скици на малки тухли.
 • Когато става въпрос класическо пространство, този апартамент често включва дървообработване, така че допълнителните панели няма да бъдат излишни.
 • Ако стаята е украсена хай-тек стил, ТВ клоните могат да бъдат представени под формата на тръби. Те са закрепени към стената с винтове или са поставени върху ноктите.

Важно е да знаете! Ако искате да получите впечатляващ резултат, не се ангажирайте да провеждате такива събития сами, особено при липса на умения. Ако се свържете с професионалисти, те ще вършат цялата работа по висококачествен и бърз начин, а на стената няма да има следи.

Разнообразие от декоративни кутии

Разнообразие от декоративни кутии

Алтернативни декоративни опции

Ако човек има добре развито творческо мислене, той бързо ще размисли как да маскира кабелите. В този случай можете да използвате само импровизирани материали. Има огромен брой възможности и трябва да изберете метода, който да е подходящ за определен декор.

 1. Ако проводниците са с достатъчна дължина, те могат да бъдат поставени директно върху стената под формата на снимка на конкретна тема. В същото време, действа в хода на регистрацията си следва определен модел. Първо, прост молив рисува скици, а след това можете да започнете основната работа.

  Декоративните елементи ще ви помогнат да прикриете телевизионния кабел

  Декоративните елементи ще ви помогнат да прикриете телевизионния кабел

 2. Отделно, струва си да се обърне внимание на предмета на фиксиране на кабела. Като допълнително предимство на този подход е фактът, че той допринася за целостта и безопасността на проводниците. В резултат на това те няма да бъдат подложени на триене и това ще предотврати износването.

  Едно истинско произведение на изкуството може да се създаде благодарение на телевизионен кабел

  Едно истинско произведение на изкуството може да се създаде благодарение на телевизионен кабел

 3. Ако сложните модели и орнаменти са неподходящи или кабелите са с недостатъчна дължина, можете да обърнете внимание на оригиналния кант. Например, в детска стая тя може да бъде различна стикери под формата на животни.

  Стенописи могат да се създават в детската стая

  В детската стая можете да създадете стенописи

 4. Ако не искате да губите време и енергия за този процес, можете просто да скриете кордите в интериора. Например можете да направите това за ikebana и други декоративни композиции от тематичен характер.

  Скривайки кабела зад книгите, стаята получава по-точен поглед

  Скрийте кабела зад книгите - и стаята получава по-чист поглед

 5. Някои хора просто се телепортират лампа, който се намира непосредствено до него. В този случай можете предварително да украсите композицията с декоративна нишка, венец.

  Идеално маскиране под формата на растение

  Идеално маскиране под формата на растение

Важно е да знаете! В хода на работата е необходимо да се вземе предвид факта, че е силно препоръчително да не се нарушава целостта на черупката на кордата. В края на краищата, тя не само може да допринесе за появата на устройството извънредно, но и да доведе до извънредна ситуация.

Скриваме проводниците в реновирана стая

Ако вече има ремонт и не искате да нарушавате целостта на стената, можете да се справите с дизайна на канала за проводници и кабели директно на повърхността. Да направите такава кутия не е трудно. В края на краищата има голям брой строителни пазари и други търговски обекти. За целта е необходимо да се оцвети образуваната издатина цвят, който се вписва в стената. Също така е възможно да бъде интересно да се победи този момент с помощта на аксесоари и по този начин да се получи оптимално решение за проектиране.

Кабелна рамка зад телевизора

Кабелна рамка за телевизор

Съвет! Ако опциите са по-сложни, можете да пробиете стена. Възможно е също да се простират проводниците през него или да се използва канал, изграден в стената.

В първия случай действията се препоръчват за стени, които не са носители. Отново, не правете такава работа сами, по-добре е да ги поверите на опитни професионалисти в своята област.

Приложение за монтаж на стена

Ако желаете, някои видове мебели могат да бъдат сгънати под формата на дизайнер. Ако има такава възможност, можете да разпределите празно място на мястото, където трябва да бъде поставен телевизора. В този случай всички клонове на кабелите ще бъдат директно зад мебелните конструкции.

Практически и необичайни начини за прикриване на проводниците

Практически и необичайни начини за прикриване на проводниците

Важно е да знаете! Ако искате да избягвате проблеми с кабелите изобщо, заслужава си да разгледате инсталацията телевизия, който работи от централизирана станция.

Как да скриете кабелите от телевизора на стената? Тайни, идеи за дизайн и lifhaki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

48 + = 50