Zračna in nežna vencica s papirnatimi srci

Zračna in nežna vencica s papirnatimi srci

Dekoriranje hiše z lastnimi rokami - zelo modna smer v dekoriranju sodobno stanovanje. Priljubljenost papirja ročno izdelana je razložena tako z enostavnostjo izvedbe kot z eleganco nastalega izdelka. Posebno pozornost obrtnikov uporabljajo venci iz papir, ker lahko ustrezno okrasijo vse notranjost, dodajajoč ji kratek prefinjenost in lahkotnost. Papirnati venci z lastnimi rokami, ki bodo pripomogli k ustvarjanju atmosfere udobja in topline v hiši, bodo v notranjosti zabeležili individualnost.

 • Papirni venci - eleganten dekor za dom
 • Garland krogov in src: master razred
 • Kako narediti vencanico papirja: vence iz papirnatega cvetja in zastavic
 • Sheme novoletnih venci: kako narediti vence s snežinami in vencem snežnikov z lastnimi rokami
 • Floralne papirnate vijence z lastnimi rokami
Vintage garland papirnatih metuljev

Vintage garland papirnatih metuljev

Lepe gerlande papirja v tropskem slogu

Lepe gerlande papirja v tropskem slogu

Papirnate vrečke - elegantno dekor za dom

Oblikovalci pozivajo k podrobnejšemu pogledu na papir notranja dekoracija, še posebej velja za vence. Konec koncev, ni vedno časa in denarja za resne spremembe v notranjosti, nadomestiti pohištvo ali gradivo na stenah, a hitro in brez veliko denarja spreminjati razpoloženje sobe - odlična ponudba za ljudi z domišljijo. Če želite spremeniti sobo ali celo celoto ravno, dovolj je, da izberete odlično papirnat vencem za vsako sobo.

Nasvet! Papirnata venčarna lahko postane tehnika poudarka, metoda območje prostorov ali preprosto dekorativni element.

Veseli jelen papirni zajci na venci

Vesele vijolične papirnate kunce na venci

Vijolična in lakonska papirna vijolična v različnih barvah

Vijolična in lakonska papirna vijolična v različnih barvah

Za izdelavo vencev papirja morate najprej določiti njihovo obliko. Za vsako vrsto praznih delov morate izbrati svoj material:

 • Tanek papir je primeren za hitre in lahke vence. Takšni izdelki so breztežni, oddaljeni so od vsakega vetra in ustvarijo občutek prostornosti in zračnosti v prostoru.
 • Debel papir je bolj zanesljiv material, vendar ga je težje delati. Pritrditve takšnih povezav morajo biti desetkrat močnejše. Poleg tega je pomembno upoštevati, da je vrečka iz kartona težja, na primer, kot niz krep papirja. V procesu pritrjevanja na steno je vredno razmisliti.

Poleg standardnega barvnega papirja lahko uporabite vzorčne vzorce in priročne materiale: časopisi, Močan strani sijajnega revije, sladkarije zavoje, starih razglednicah, ali brošure. Za pritrditev se lahko uporablja kot tradicionalno lepilom (kot je na papirju ali PVA) in spenjačem ali sponke za papir, če mislite, da venca "zlaganje". S pomočjo preprostih in jasnih materialov lahko storite vse, kar hočeš, začnem od preproste (venca papirja metuljev, Garland krogi venca kartic), za bolj kompleksne razlike (obseg girlande iz papirja z rokami, venec žerjavov, venec iz papirja zvezde, angelovega papirja iz jelenov

Laconic vence zastave

Laconic vence zastave

Novo leto garnitura papirnatega jelka

Novo leto garnitura papirnatega jelka

Svetla obsežna srca na venci

Svetla obsežna srca na venci

Iz starih knjig lahko naredite originalni venci

Iz starih knjig lahko naredite originalni venci

Lepa vencica papirnatih cvetov

Lepa vencica papirnatih cvetov

Poroka vencem tridimenzionalnih vrtnic

Poroka vencem tridimenzionalnih vrtnic

Garland krogov in src: master razred

Kako narediti vencanico papirja: vence iz papirnatega cvetja in zastavic

Klasična venec iz barvnega papirja - to je tako preprost in cenovno ugoden način, da okrasite hišo za počitnice ali kakšen pomemben dogodek, okrasite prostor v skladu z novimi hobiji ali pa samo, da bo prostor bolj izvirno. Tukaj je nekaj znanih vseh najpreprostejših različic papirnatih venci.

Preprost in enostaven način ustvarjanja papirnatega venca

Preprost in enostaven način ustvarjanja papirnatega venca

Zastave papirja - to je možnost, ki je vedno prisotna v notranjosti učilnice in je zadostovala za okrasitev kabineta. Zakaj ga ne bi uporabljali v stanovanju?

Garland barvnih papirnatih zastav

Garland barvnih papirnatih zastav

 • Najprej morate pripraviti elemente vencev iz papirnatih pravokotnikov, ki bodo nato ukrivljeni na pol, in to je treba upoštevati pri izbiri velikosti.
 • Na vnaprej pripravljenem nizu ali vrvi se zastave upogibajo, upognjene na polovico. Za pritrjevanje papirnih elementov se najpogosteje uporablja lepilo ali dvostranski trak.
Da bi postala zastava zastavic enostavna

Da bi postala zastava zastavic enostavna

Nasvet! Bodite prepričani, da spremenite barvo in vzorec papirja, da bo venček svetlejši in upoštevajte tudi razdaljo med zastavami za bolj estetski videz izdelka.

Za romantično večerjo ali samo kot okraski za mlado žensko sobo bo voščilo srca iz papirja. In sam obraz in eleganten videz te vencev bi bilo zaželeno na Valentinovo. Mojstri ponujajo dve shemi za oblikovanje "srčnega" venca, od katerih ima vsaka svoj učinek.

 • Če želite ustvariti prvo vrsto potreba papirja trakov (2 x 10 cm, vendar pa velikost ni pomembna, vendar upoštevajte, da mora biti število prazne, tudi, kot je za vsako srce potrebna dva elementa), lepilo ali stapler, in potrpežljivost.
Garland tridimenzionalnih papirnih srca

Garland tridimenzionalnih papirnih srca

Raznobarvna srca na vencu - srčkan in nežen

Raznobarvna srca na vencu - srčkan in nežen

 • Druga vrsta vencev je nekoliko enostavnejša. Če ga želite ustvariti, potrebujete odrezke iz srca papirja in šivalni stroj, skozi katere so ta srca in so povezani v eno verigo. Spreminjanje velikosti in barve src, lahko naredite izviren izdelek, sladek v svoji neposredni neposrednosti.
Garland srca z navojem

Garland srca z navojem

 

Nasvet! Če želite narediti ogromno ogrlico srca, morate takoj skupaj zbrati dva srca, zložiti: potem jih lahko po šivi razširite kot laticali cvet in dobite tridimenzionalni element.

 

Garland-veriga papirnih povezav

Garland-veriga papirnih povezav

 

Skupaj z otrokom lahko naredite vencanico v obliki ptic

Skupaj z otrokom lahko naredite vencanico v obliki ptic

Sheme novoletnih venci: kako narediti vence s snežinami in vencem snežnikov z lastnimi rokami

Tradicionalna novoletna papirna vencica, poznana vsem od otroštva, je veriga papirnatih obročev. Kljub preprostosti in nekaterih otrokov takega izdelka, z ustreznim pristopom lahko postane precej eleganten dekor za stanovanje. Za izdelavo takega vencev je treba upoštevati naslednjo shemo:

 • Pripravite materiale - papirje s širino 0,5 do 4 cm in dolžino ne več kot 15 cm. Da bi izdelek izgledal bolj izvirno, lahko uporabite papir več barv ali papirja z vzorcem.
 • Garažo vzemite po stopnjah - en obroček skozi drugega, pri čemer posebno pozornost namenjamo priključnim točkam.

Če zamenjate običajno obarvano čipko, lahko naredite lahka in zračna venci, ki spominjajo na vzorec zmrzali na steklu. In ljubitelji bolj zapletenih oblik se lahko sklicujejo na izvirne možnosti in papir ne izrežijo v preproste trakove, temveč iz zloženega v pol pravokotnika, da se razrežijo povezave verige različnih oblik. Več povezav bo pripravljenih, bolj barvita in dolga bo veriga.

Nasvet! Spremenite lahko ne le barve povezav, ampak tudi njihovo obliko ali velikost. Takšne verige bodo pritegnile oko.

Floralne papirnate vijence z lastnimi rokami

Vijenci papirja z lastnimi poročnimi rokami (nasveti in priporočila ročnih mojstrov):

 • Izvirno dovolj izgleda vence iz valovitega papirja - občutljiv in eleganten izdelek, ki lahko dopolni celo notranjost poročna dvorana.
Žar valovitega papirja s čebulicami

Žar valovitega papirja s čebulicami

 • Ustvarjanje vencev se lahko uporablja kot eden izmed načinov komuniciranja z otroki: čas, ki ga preživite skupaj, in vencanica, izdelana z otroki, so neprecenljive.
 • Papirnata garnitura okna je lahko vreden nadomestek za tradicionalne zavese, še posebej, če so idealne za slog notranjost. To dekor za okna ustvarja veselo vzdušje v stanovanju.
Okno je okrašeno z novoletnim vencem

Okno je okrašeno z novoletnim vencem

Vijenci papirja z lastnimi rokami: veselo vencem barvitih papirnatih žarnic

Vesela vencanja večbarvnih papirnatih žarnic

 • Papirnata venčarna na poroki, ki jo izdelujejo roke neveste in ženina, lahko postane ne le dekoracija, temveč tudi prvi skupni projekt - korak v družinskem življenju.
 • Za običajni venci lahko izberete katerokoli obliko - od klasičnih zastavic do izvirnih dežnikov. Če ne veste, kako narediti papirnate girlande na dan rojstva, bo naslednji video vam pomaga! Stars, baloni, sadje, snežinke, torbice, lutke in živali - avtor domišljije je brezmejna. Končna izbira je odvisna od tega, kaj, za katere ustvarja venec (za odraslo osebo ali otroka, za deklice in dečke) ali kaj dogodek je potrebno (rojstni dan, novo leto, poroka ali Halloween). Enostavno venec papirja, korak za korakom navodila o tem, kako jih ustvariti in šablone za vence iz papirja - vse to boste našli lekostyu na internetu, ampak zato, ker - pojdi naprej in ustvariti!
Vogalne papirje z lastnimi rokami: 85 + osupljive dekorske ideje za prijeten dom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

89 − = 88