Kertas kertas dinding di pedalaman dapur

Kertas kertas dinding di pedalaman dapur

Syarikat Jerman Erismann mempunyai sejarah yang panjang. Dia menghasilkan kertas dinding masih dalam abad XIX, dan hingga ke hari ini pereka lebih suka menggunakan produk syarikat ini di pedalaman. Terdapat banyak sebab untuk ini. Untuk hari ini di kilang Persekutuan Rusia yang membuat wallpaper pada teknologi Erismann dibina. Produk ini diperbuat daripada bahan berkualiti, yang dihantar dari Jerman dan negara-negara Eropah yang lain.

 • Berkualiti tinggi dan harga yang berpatutan
 • Bagaimanakah wallpaper dibuat?
 • Ciri-ciri jenama kertas dinding kertas
 • Ciri-ciri kain bukan tenunan 
 • Beberapa Rahsia Mencasting
 • Sebab populariti kertas dinding bukan tenunan
 • Bagaimana untuk dinding dinding?
Penyelesaian yang terang untuk sebuah bilik besar

Penyelesaian yang terang untuk sebuah bilik besar

Lukisan reka bentuk pada kertas dinding adalah menarik dan sentiasa bersaing dengan trend fesyen. Sejumlah koleksi telah dibangunkan - Lazanna, Rondo, Gaya, Negara, Remix dan lain-lain. Setiap koleksi dibentangkan dalam satu gaya, tetapi semuanya berbeza dalam warna dan reka bentuk. Oleh itu, anda boleh memilih bahan untuk hiasan dapur, ruang tamu dan bilik tidur dalam koleksi yang sama.

Berkualiti tinggi dan harga yang berpatutan

Penting! Produk ditandakan dengan tanda RAL tertentu, yang menunjukkan kualiti yang tinggi. Ia adalah standard dalam dunia kertas dinding dan popular di kalangan pembeli di seluruh dunia. Setelah lulus prosedur ujian yang diperlukan, syarikat itu memperoleh semua sijil penyesuaian dan sijil kebersihan tahap Eropah. Ini menunjukkan keselamatan alam sekitar produk Erismann.

Sepanjang sejarahnya, syarikat itu telah mencipta pelbagai jenis penutup dinding untuk tempat tinggal. Teknologi sedang diperbaiki setiap tahun, dan produk dihasilkan daripada kualiti yang lebih tinggi lagi. Jangan lupa pengeluar dan kos barangan. Ia tersedia untuk segmen penduduk yang berlainan. Kos rendah tidak menjejaskan kualiti dan reka bentuk barangan yang dicipta.

Satu penyelesaian moden dari Erismann

Satu penyelesaian moden dari Erismann

Bagaimanakah wallpaper dibuat?

Apabila membuat kertas dinding, cat berkualiti tinggi, kain vinil dan bukan tenunan digunakan. Yang terakhir ini membolehkan anda menyimpan bahan-bahan gam dan pewarna ketika menghias bilik. Telah terbukti pengalaman itu kertas dinding dengan bukan tenunan mengekalkan bentuk web apabila terdedah kepada persekitaran luaran. Kertas dinding sedemikian tidak menjadi kering apabila basah dan tidak mengecil ketika mengering. Di samping itu, tenunan bukan tenunan membantu menyembunyikan kelemahan kecil di permukaan dinding. Apabila mengeluarkan bahan dari dinding, tidak perlu menyerapnya, kertas dinding boleh dengan mudah dikeluarkan tanpa meninggalkan kesan di permukaan.

Kepada nota! Menggunakan pastel vinil khas, salinan pengeluar pada tekstur kanvas batu, kulit atau kayu. Vinil menyediakan kain dengan kesan detergen, mereka menjadi tahan terhadap kelembapan. Di samping itu, bahan-bahan tersebut boleh dicat, manakala lukisan akan dipelihara.

Apabila terdedah kepada cahaya ultraviolet, bahan tidak pudar dan tidak hilang penampilannya untuk masa yang lama. Tahap ketahanan tinggi terhadap pengaruh mekanikal menjadikannya mudah untuk menggunakan kain ini di tempat-tempat kepekatan besar orang. Pangkalan vinil benar-benar selamat untuk orang ramai. Produk dihasilkan dalam pelbagai besar, yang membolehkan pembeli memilih pilihan yang cocok untuknya. Selain asas bukan tenunan, dalam pembuatan produk yang digunakan asas kertas.

Satu penyelesaian yang baik untuk lampu ruang tamu tambahan

Satu penyelesaian yang baik untuk lampu ruang tamu tambahan

Ciri-ciri jenama kertas dinding kertas

Kelemahan utama produk tersebut adalah tekstur rapuh. Kelemahan termasuk membakar cat sepanjang masa. Bahan penamat seperti ini akan sesuai dengan mereka yang sering mengubah reka bentuk rumah mereka. Ciri teknikal utama produk termasuk yang berikut:

 1. keramahan alam sekitar dan keselamatan manusia;
 2. rendah kanvas;
 3. pelbagai penyelesaian reka bentuk;
 4. harga bahan yang berpatutan.

Dari pilihan yang dibentangkan, anda boleh memilih apa-apa penyelesaian warna, pelepasan dan corak. Walau bagaimanapun, untuk bilik-bilik di mana kelembapan udara dinaikkan, terpakai kertas dinding kertas ia tidak sesuai.

Gambar-gambar Erismann dari koleksi warna Bandar

Gambar-gambar Erismann dari Koleksi Warna Bandar

Ciri-ciri kain bukan tenunan

Kepada nota! Bahan semacam ini lebih tahan lama, tetapi ia juga lebih mahal daripada setara kertas. Flizelin adalah serat yang dimampatkan menjadi satu kain besar, ketumpatan strukturnya agak tinggi. Walaupun dengan air, ia tidak rendam.

Kelebihan bahan ini ialah keupayaannya untuk menutup permukaan tidak sekata, menyembunyikan keretakan. Ini membolehkan anda menjimatkan penyediaan dinding untuk penamat. Di samping itu, ia sangat mudah di gluing, kerana ia tidak menghulurkan dan tidak membengkak. Spread lem hanya permukaan dinding, ia dengan ketara menjimatkan komposisi pelekat dan mempercepatkan proses penamat.
Kertas dinding flizel boleh berbeza dalam komposisi:

 • kandungan selulosa yang tinggi membolehkan permukaan menjadi lancar;
 • serat sintetik memberikan pelepasan kain.
Kertas dinding bukan tenunan sesuai untuk bilik mandi

Kertas dinding bukan tenunan sesuai untuk bilik mandi

 

Gabungan warna terang untuk ruang tamu

Kombinasi warna yang terang di ruang tamu

Kertas dinding sedemikian sempurna dengan paras permukaan dinding

Kertas dinding sedemikian sempurna dengan paras permukaan dinding

Beberapa Rahsia Mencasting

Penting! Seperti mana-mana bahan, wallpaper mempunyai nuansa tertentu pilihan dan bekerja dengan mereka:

 1. Untuk melekatkan kain sedemikian, butt-end diperlukan, maka mereka tidak akan duduk dan tidak akan meregang ketika basah;
 2. anda perlu memilih gam dengan betul, dalam kes ini, anda boleh mengelakkan mengupas kanvas apabila ia mengering. Untuk setiap jenis pelekat yang sesuai. Di samping itu, ia juga melincirkan sendi;
 3. untuk lukisan patut cat akrilik dan larut air. Tetapi cat yang mengandungi pelarut tidak boleh digunakan.

Sebab populariti kertas dinding bukan tenunan

Mengikut kajian pasaran bahan binaan, terdapat kelebihan yang ketara untuk permintaan kain bukan tenunan lebih banyak kertas. Bahan yang digunakan oleh Erismann tidak mengandungi gentian kaca, yang menunjukkan keserasian produk dan keselamatan untuk kesihatan.

Ciri unik bahan adalah penentangan terhadap lesi kulat. Kain tersebut boleh digunakan untuk melekatkan pelbagai permukaan:

 1. melepa;
 2. konkrit;
 3. dari plastik gentian kaca;
 4. panel chipboard;
 5. dari drywall.

Sebab utama populariti kertas dinding Erismann adalah penampilan mereka. Mereka dapat memudahkan sebarang keputusan reka bentuk bilik. Bilik kelihatan lembut, hangat.

"Воздушная" спальня

Bilik tidur "Airy"

Warna cahaya meluaskan sempadan kawasan tidur

Warna cahaya meluaskan sempadan kawasan tidur

Jika anda mengambil warna mutiara, mereka akan kelihatan baik ruang tamu. Terima kasih kepada mereka rasa perayaan dibuat, banyak bergantung kepada koleksi yang dipilih.

Nasihat! Dengan menggunakan produk ini, anda boleh mewujudkan kesan 3D melalui percetakan skrin. Setiap gulung menerangkan secara terperinci ciri-ciri produk, serta arahan untuk kegunaannya.

Satu contoh gabungan wallpaper kertas struktur yang berbeza dalam satu ruang

Satu contoh gabungan wallpaper kertas struktur yang berbeza dalam satu ruang

Kecerahan warna bergaya di pedalaman

Kecerahan warna bergaya di pedalaman

Buat jumlah menggunakan wallpaper 3D

Buat jumlah dengan wallpaper 3D

Juga dengan bantuan produk jenama Erismann mencipta kesan tembok pepejal. Di samping itu, mereka membolehkan anda untuk mendapatkan ilusi pergerakan, yang jelas kelihatan ketika bergerak di sekitar bilik. Gaya boleh dipilih sebagai tenang klasik, dan terang pelopor - semuanya bergantung pada keutamaan dan keinginan anda.

Bagaimana untuk dinding dinding?

Terima kasih kepada sifat fabrik bukan tenunan, seperti kekuatan super, antideformation, rintangan kelembapan, peningkatan tetulang, dan rintangan api, kehidupan salutan selama kira-kira 25 tahun disediakan, serta keselamatan kebakaran.

Kepada nota! Sebelum memulakan perekat, anda perlu menyediakan permukaan. Ia harus bersih dan kering, seperti mana-mana jenis kertas dinding. Tutup dinding dengan sebatian pelekat profesional, ini memastikan pelekat cepat dan penstabilan kekal kanvas di dinding. Kain disusun punggung.

Selepas dinding ditampal, kertas dinding boleh dicelup. Ia perlu melakukan proses ini dengan cat larut air menggunakan roller.

Nasihat! Dengan nada cahaya, cat boleh dibuat sehingga 7 kali. Jika anda menggunakan warna gelap, maka anda boleh mengecat semula kertas dinding sehingga 3 kali.

Bahan yang dihasilkan di kilang Erismann mempunyai asas bukan tenunan yang tahan lama dan kuat, yang membolehkan anda membelanjakan gam minimum dan cat semasa mengecat. Menggunakan bahan-bahan ini, anda boleh mencipta aksen hiasan di bahagian dalam bilik. Katalog syarikat itu mempunyai banyak pilihan tekstur dan warna. Di laman rasmi anda boleh melihat koleksi dan contoh reka bentuk dalaman bilik-bilik yang berbeza.

Wallpaper Erismann: 60+ idea yang dipilih untuk membuat hiasan dalaman yang unik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2